|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
11.4.2010 5:58:54   
Anonimen
Jaz spet ne morem spat. Čujem že od dveh ponoči. Ne morem verjet kako sem tečna! Ko sem vstala, sem hotela biti tako ˝žleht˝ in zbuditi mojega user posted image , in to samo zato, ker sem mu ˝fouš˝, ker lahko pridno smrči. Kakšna packa sem...

8 mesecev se mi je sicer vleklo v nedogled, ampak, da je pa zadnji mesec tako hudičev, pa ne morem verjet. Pa kar čakam, če mi bo voda odtekla, čakam, če bo slučaaaaaajno mimo priletel VSAJ lažni popadek, pa itak nič.

Upam, da naša Chi_Pita že cartauser posted image

Nejanejc: mene je pa prav groza obiskov. Res, nimam ne volje ne nič, da bi se mi v hišo napovedal folk. Grem z veseljem ven na kavo, počvekat, se malo sprostit, ampak me kar mine, ko slišim pri vratih zvonec (pa so ponavadi le sosedi), ampak se mi ne še z njimi ne da ukvarjat. Pa ne sekiraj se zaradi soli. Malo smo raztrešeneuser posted image

Tintin: user posted image Upam, da prehlad kmalu mine!

Ela: držim pesti, da greš kmalu v 2 dela!!user posted image user posted image user posted image

NATAŠA: saj vem, da so hormoni, ampak, če grem že sebi tako na živce, koliko grem šele drugimuser posted image Ti si dobra s tem pospravljanjem. Meni se enostavno ne da več. Bo pa najin user posted image prišel v najbolj svinjsko bajto... briga me. Ne morem več.

Upam, da druge lepo dremuckate. Lako, da se katera ravno muči v P, pa bi bila z veseljem na njenem mestuuser posted image Komaj že čakam, da se ˝rešim˝, ker tole je obup.

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 11.4.2010 5:59:33 >

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
11.4.2010 6:52:47   
amelie
5. dan po roku ... user posted image

Včeraj mi je mama rekla, da ji gre že ful na živce, ker jo ljudje kar naprej kličejo, če je že babica. A dej dej ... user posted image Dogaja se nič, še trebuh mi več ne otrdeva. Včeraj sem se odločila, da greva danes v Varaždin na tekmo s psi. Ne morem več gnit doma in čakat, da se kaj zgodi. Očitno se ne bo oz. bo treba sprožit, do takrat pa res ne morem več kavča peglat. Se mi že meša od dolgčasa in občutka, da imam pol tone. Pes ima svoj kotiček pod kavčem, tam najraje spi, in ko je spodaj, se sploh ne upam na kavč usest, da se ne bi zrušilo vse na njega. user posted image Groza ...

Aprilčica10, jaz tud danes bedim od treh, samo sem mojega kar zbudila, da mi je nastavil eno nadaljevanko za gledat. Mava eno novo mašinco za filme itd. predvajat, pa je še ne znam uporabljat. Samo moj je eden tistih srečnikov, ki se lahko zbudijo 30x na noč, pa vsakič znova nazaj zaspijo v sekundi. To sem mu vedno zavidala.

Grem se počasi pripravit, da ne bomo zamudili na tekmico. Vsem želim lep dan in čim manj matranja - tako na kavču kot v porodni sobi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
11.4.2010 9:48:19   
ela24
Evo mene še vedno tuuser posted image Mali se ne dauser posted image

Amelie, dobra si, da greš danes še na teren... Jaz si skoz mislim, če me zgrabi..user posted image Saj mogoče, ko bom jaz že 5 dan čez rok, da mi bo počasi vse presedlo in bom dirkala okoli. Tako pa si bolj iščem lokacije, da sm lahko hitro v bolnici, potovalka se pa tak že lep čas vozi v avtuuser posted image

Danes imam v planu, da se še grem namastit v pohorsko kavarno, da dobim konkretno dozo sladkega. Neke govorice slišim, da ko dojiš naj nebi sladkega, pa moram zdaj nadoknadituser posted image

Za majas, pa držim pesti, če se bojo danes vendarle odločli.

Se pa sprašujem, če je to moje otrdevanje trebuha oz. ti lažni popadki, kaj vplivajo na to, da bo šlo potem vse bolj hitro ali neuser posted image To mislim, če se zaradi tega kaj odpiram ali kaj podobnega?
Ali je to samo neprijetno za mene in za malegauser posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem, čeprav če bi nas malo sončka obsijalo se ne bi branila, sploh ker bi ga naj cel tedn nekaj dež biksal.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.4.2010 9:53:43   
babyloverka
hej user posted image  in mamice user posted image

moja noč? hm, snoči me je križ bolel sto na uro. pa mi ni blo jasno da kakorkoli sem se ulegla ni blo boljše in ni mi pasalo ne stat ne sedet ne ležat user posted image  pa že mojemu pravim kaj te je to da sploh ne mine in me moj malo prestrašeno pogleda pol se jaz komaj spomnim da draga mami, mogoče pa so popadki user posted image  in pol sem ugotovila da se je stvar na vsake pet minut pošteno ojačala in torej sklepam da smo imeli spet lažen alarm user posted image  sem pa pomislila: uh fajn boli me, voda še mi odteče pa dija v porodnišnico. ma sanjaj o vodi user posted image  pol sem zaspala, ko sem šla ponoči na wc sem še vedno čutila te bolečine ampak zdaj so več ali manj minile.
ma mi ni panike, sem se potolažila da se je vsaj začelo nekaj dogajat, nekako sem si v glavo vbila da ta teden grem rodit, konc tedna user posted image  in resnično upam da grem.

aprilčica10 user posted image  vem da ti ni prijetno, to čakanje in počutje kot kit... tudi jaz sem včasih najbolj siten človek na planetu, je onidan že mama govorila mojemu da mi moreta zdaj kaj popustit ker pač že gre proti koncu in sem bolj občutljiva.

natasa35 veš kaj sem jaz pomislila? mogoče pa tvoja bebika tam noter, ta mala lulika, čuje kaki poredni fantje jo čakajo doma pa bo kar vztrajala do roka v trebuhu, ker ji je tam lepo user posted image

ameile res ne bi bila rada na tvojem mestu, že peti dan ćez rok. no želim ti, da bi bil danes lep dan in da bi se sprostila in uživala user posted image

in vsem želim lepo nedeljo user posted image user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.4.2010 10:09:09   
didi5

Dobro jutro:

Vsem, ki se kaj dogaja - sem vam fauš!!

babyloverka: mene je včeraj zvečer sicer tudi bolel križ - ampak mislim da bolj od aktivnega dneva kot od popadkov. Pa še obiske sva imela od 18.00 pa do 00.30 - sem kr padla v posteljo kot klada in se prvič zbudila ob 8.00. Samo sem spet lena. Če pa misliš do konca tedna rodit - pol upam da tudi meni rata. mi imamo še 3 dni do roka.

Včeraj sem se že veselila kot da sem vraževerna 100/h. Zjutraj me prvo kliče mami, da je sanjala kako bom rodila danes (včeraj) ponoči. Pol dobiva obisk in mi prijateljica pravi, da ko sta nazadnje bila pri eni nosečki na obisku je še isto noč rodila. Jaz sem samo ponavljala - bog daj, naj se vam pozlatijo besede. Zdaj pa spet pišem na forum, mala pa ajča v temi. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz res moram it rodit. Tečna sem sama sebi ko hudič - tak da aprilčica - verjetno smo vse že malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes se je moj javil da kuha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In on kuha samo na en način - meso na žaru (kljub morebitnemu dežu, je rekel da si bo naredil nadstrešek user posted image ). Ma mi je vseeno, ker tak paše za čas kosila malo fraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pospravit malo še od včerajšnjih obiskov - ker se mi ponoči res ni dalo.

Majas - držim pesti da danes cartaš svoj e user posted image

Pa še pri eni se nekaj dogaja ne- v glavnem čim prej.

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.4.2010 10:50:27   
Anonimen
Dobro jutro - že drugičuser posted image

Midva greva na južno k mojim domov. HB, mi vsaj ni treba kuhat.

didi: tako je mene napsihirala moja stara mama, ko mi je rekla, da imam trebuh že ful nizko, sem mislila, da bom že kar isto noč letela, pa sem še zmeraj tukaj in bom najbrž še nekaj časa... Najboljše, da se zaprem med 4 stene, da me noben več ne vidi, ker takoj, ko me kdo vidi reče kaj v smislu:˝A ti si pa še zmeri doma??˝ A bejš, a me ne vidiš?? Grrrrrruser posted image user posted image user posted image

Amelie: jooooj, grozauser posted image user posted image user posted image Verjamem kako ti mora biti bednouser posted image Pa še velikančka imaš v bušijuuser posted image Lepo se imejta danes, pa upam, da potem šibaš v Puser posted image

Ela: naužij se torticeuser posted image user posted image

Babyloverka: tebi se vsaj kaj dogaja, pa veš, da enkrat pa bo, meni se zdi, da ne bo nikoliuser posted image user posted image Eno user posted image zate.

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem šla brat kaj vse smo napisale. Kako smo tečneuser posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.4.2010 10:55:17   
babyloverka
user posted image user posted image haha pa smo res tečne user posted image user posted image user posted image user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.4.2010 11:00:27   
didi5

Hi hi hi hi APRILČICA - saj je treba naše lubije tudi včasih razumet ne - če smo že same sebi tečne kaj šele njim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to je nič proti našim malo-velikim težavam. Oni majo najlažjo nalogo na svetu - user posted image naredit user posted image user posted image

Jaz sem na FB napisala, da bomo sporočilo samo ko bomo rodili in ne vsaki dan da še nismo. Me tudi že spravljajo ob živce - kot da jaz komaj ne čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to ni čisto delovalo. Zdaj pa jih vsak dan malo zafrkavam v smislu - nekaj se dogaja - eh lažni alarm. Zadnjič sem napisala, da z dragim betonirava in grem metat v mešalec - pa nekateri posamezni osebki (ki so sicer bolj znanci, ker pravi priatelji imajo malo več v glavi) so celo zagrabili - KAJ SI NORA, BOŠ PREDČASNO RODILA (ja kaj me pa pol kličete če sem že user posted image user posted image user posted image user posted image ) Moj dragi se včasih tak smeji zraven in pravi, da user posted image mi pa nosečnost ni vzela iz mene. Jaz pa user posted image , user posted image sem - kaj se ne vidi sij nad mojo glavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa si grem Donat kupit - me tako zgaga peče že od včeraj da je groza. Sem do zdaj imela samo kratkotrajne epizode te nadloge, danes je pa za znoret.

Se pišemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.4.2010 11:10:09   
agha
Dober dan vsem!!! user posted image

Jaz sem za danes OK, sem bila že na daljšem sprehodu in sem vstrajala dokler je šlo in me trebuh ni preveč bolel, kosilo se že kuha, posoda je pomita,...v glavnem sem se pobrala - vsaj trenutno je tako...user posted image Tako kot sem aktivna zadnje dni nisem bila že dolgo (saj tudi nisem smela bit!) in vse kaže, da bom še lahko pa čeprav sem 2.dan čez rok.

Vidim, da nisem edina, ki jo gnjavijo non-stop kakšno je stanje...joj, jaz se sploh ne spomnem, da bi kdaj katero kolegico ali sorodnico, ki je bila noseča spraševala kdaj že bo...sem pač počakala, ne?!
Nejanejc - piškoti so mi pa res uspeli, jih že pol manjka...user posted image Sem se pa vsaj sprostila pri tem in pri kuhanju kosila tako da vsaj cel dan nisem zamorila...Sicer pa itak ful uživam v ustvarjanju v kuhinji, to mi je res super. user posted image user posted image O, sol namesti sladkorja.... To se je tudi meni že naredilo in sem lahko samo v smeti zagnala vse. Si se pa fajn znašla s sadno solato.user posted image user posted image Se jutri vidiva na amnio?!

Tintin -
joj, tale prehlad je pa ful vztrajen, ampak saj si ti tudi in ga boš pregnala!!!user posted image user posted image Jaz ga ponavadi preženem z litrom žajbljevega čaja z medom na dan, no seveda tudi to traja nekaj dni. Je pa res, da žajbelj glih ni nekaj najboljšega!
Upam, da si danes ponoči boljše spala!!! Take noči te res ubijejo, da si še cel dan fuč!

ela24 - tole špikanje je res neprijetno, meni se že nekaj tednov dogaja in me včasih kar v luft vrže, kar tako zarežejo tam spodaj!!! In potem še moj user posted image skoči v luft, ker vedno misli, da je šla voda...user posted image

Aprilčica - ne spomnem se točno kje sem to slišala glede pospravljanja ampak  mi je všeč... V glavnem, da nič se ne naprezat in gnezdit in pospravljat preveč, ker naši user posted image itak na začetku ne vidijo več kot 10 cm pred sabo!!!

Glede tečnobe - me prav zanima kako bi se obnašali moški na našem mestu!?! Pobralo bi jih od hudega!! Da o porodu sploh ne govorimo!!!

Uživajte!!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.4.2010 11:14:15   
Anonimen
Didi: na ZS mi pošlji katera si na FB, te bom dodalauser posted image Upam, da te nimam že gor, pa sploh ne vem, da si tiuser posted image user posted image user posted image Vas je toliko, da vas potem vse pomešamuser posted image user posted image (no, ne vse!!user posted image ). Si me pa nasmejala z mešalcemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Babyloverka: jeeee, tečke me. Saj bo boljše - ko rodimouser posted image user posted image

agha: hahahahhahahahuser posted image user posted image Faca siuser posted image user posted image Prav imaš, jauser posted image

Ok, zdaj sem 100% za BELO BUČO: rodila je punčko z imenom Tajdauser posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila pa 10000%, da nosiš fantka in si me res, res, res šokiralauser posted image Samo, da bo bejbika zdravauser posted image

Lepo bodite, se javim še kaj popoldne, zdaj šibamuser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 11.4.2010 11:15:17 >

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.4.2010 11:29:28   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Didi: na ZS mi pošlji katera si na FB, te bom dodalauser posted image Upam, da te nimam že gor, pa sploh ne vem, da si tiuser posted image user posted image user posted image Vas je toliko, da vas potem vse pomešamuser posted image user posted image (no, ne vse!!user posted image ). Si me pa nasmejala z mešalcemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Babyloverka: jeeee, tečke me. Saj bo boljše - ko rodimouser posted image user posted image

Ok, zdaj sem 100% za BELO BUČO: rodila je punčko z imenom Tajdauser posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila pa 10000%, da nosiš fantka in si me res, res, res šokiralauser posted image Samo, da bo bejbika zdravauser posted image

Lepo bodite, se javim še kaj popoldne, zdaj šibamuser posted image

DIDI5 tudi meni prosim  user posted image

in ja aprilčica boljše bo ko rodimo user posted image  bomo cartale user posted image

in bravo BELA BUČA user posted image user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.4.2010 11:39:13   
dacy
Drage moje aprilcice ... jaz vam VSEM zelim da pridete cim prej za nami ki smo ze resene ... Ce se postavim v vaso kozo bi jaz zdaj ze verjetno znorela ... jaz niti do roka ne bi zdrzala kaj sele preko tako kot nekatere od vas ... amelie za tebe pa bi zdaj lahko prav aplauzirala ... tolk ze cez rok , pa se na teren gres , pa se tolk veliko dete imas , jaz bi verjetno ze CR zahtevala v bolnici user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.4.2010 12:19:15   
didi5

Babike sem poslala ZS. Dajta mi sporočit še vajini pravi osebnosti - ker drugače vaju ne bom potrdila. Sem imela na FB neke probleme.

Jaz pa čakam na kosilo!!!! Moj je pol pod streho in se skriva pred dežjem, nad pol grila pa drži dežnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slika za videt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Laaaaaaaačneeee sva ko hudič!!!!!

Dober tek vsem.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.4.2010 12:20:12   
didi5
 Pa čestitke  BELI BUČI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.4.2010 12:26:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Pa čestitke  BELI BUČI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.4.2010 15:13:14   
flora1983
Mi smo pa danes končno prišli domov Mala Urška pridno je in papca. Hvala vsem za čestitke in ja res sem pozabila zraven napisati nick, sam ste tako pogruntale kera sem. Čestitke tudi vsem novo pečenim mamicam.

Se vam še javim kaj malo kasneje.

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.4.2010 15:51:36   
agha
Bela buča - čestitke in veliko prespanih noči!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.4.2010 17:48:31   
Anonimen
Didi5: pa smo se našleuser posted image user posted image user posted image

Dacy: veš kako smo ti foušuser posted image Pomoje od prve do zadnje, ki še čakamouser posted image

Flora: super, da ste domauser posted image user posted image

Levinjica: sem videla slikce tvoje male princeske na FBuser posted image Zelo lepo hčerkico imašuser posted image user posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.4.2010 18:58:05   
amelie
Nazaj iz Varaždina in še vedno vse mirno na fronti ... user posted image
Je bilo tudi mene malo strah, da se kaj ne začne tam, ampak enostavno nisem več mogla zdržat doma. user posted image Tu samo čakam in psihiram in googlam o porodih velikih otrok user posted image Sicer sem bolj kot ne sedela in gledala, ampak dan mi je za spremembo minil v šusu. user posted image Pa še rdeča lička imam od sončka user posted image Nazaj grede pa se je začelo: boleča otrdevanja na pet minut, na štiri, na tri ... pa je bil moj že čisto navdušen, da greva kar v porodnišnico. Ampak sem rekla, da greva prej domov, ker s takimi popadki v porodnišnici nimam kaj počet. No, seveda se je doma vse umirilo in zdaj že eno uro ni ne duha ne sluha o kaki akciji. user posted image Ampak grem vseeno hitro malo spat, če me ponoči kaj zgrabi, da bom spočita user posted image

Bela buča, čestitke!!! user posted image

didi5, jaz bi te tudi mela na fb user posted image Lahko si izmenjava podatke preko zs user posted image

Jao, moj se je zdaj spravil sarmo delat - mislim, da ga malo panika grabi in si kuha na zalogo user posted image user posted image Ampak rodit ne grem, preden je ne probam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.4.2010 19:02:33   
Wannabemommy
BELA BUČA - iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image in obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image  ter čimveč prespanih noči

Joj jaz pa grem jutr not v P in upam da kr not ostanem, in da se rešimo, ter da dobimo že našega fanta user posted image user posted image user posted image , da bomo lahk đe enkrat svojega cartali, ne sam tujih ne dacyuser posted image user posted image
Ful me mantra in upam da bo jutri to tud videt, ker resnično ne morem več, držte pesti da me zadržijouser posted image

Aja Ela kapljice že mam doma tak da ko boš v Mb se javi.

Nič pupe lepo se mejte pa se še kaj slišimo, pa lep večer še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.4.2010 19:05:15   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

didi5, jaz bi te tudi mela na fb user posted image Lahko si izmenjava podatke preko zs user posted image

Didi5 - jaz tudi, ti bom kr poslala ZSuser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.4.2010 19:08:50   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

BELA BUČA - iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image in obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image  ter čimveč prespanih noči

Joj jaz pa grem jutr not v P in upam da kr not ostanem, in da se rešimo, ter da dobimo že našega fanta user posted image user posted image user posted image , da bomo lahk đe enkrat svojega cartali, ne sam tujih ne dacyuser posted image user posted image
Ful me mantra in upam da bo jutri to tud videt, ker resnično ne morem več, držte pesti da me zadržijouser posted image

Aja Ela kapljice že mam doma tak da ko boš v Mb se javi.

Nič pupe lepo se mejte pa se še kaj slišimo, pa lep večer še naprej

wannabemommy ma ni panike sploh , Aleksei se itak rad carta tak da on nima nic proti ce si ga kdo sposodi user posted image ... Daj ce bo moznost, bi te prosla da se meni nabavis ene 3 skatlice kapljic, pa ti jih placam pol konec meseca ko pridem jaz tvojega malega cartat user posted image ... mater tebe bomo kr za nabavno meli vsi user posted image ... svercas kapljice iz avstrije user posted image ... No jutri pa ti zelim vso sreco da te kr tam zadrzijo in da tamali neha trmarit in da pride ze ven , bom drzala pesti, ti pa obvezno javi kak se bo kaj odvijalo user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.4.2010 19:14:20   
Zamima
tudi majas je danes ob 16.30 povila sinka Jako. Toliko, da vam sporočim user posted image

Čestitke!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.4.2010 19:25:06   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

tudi majas je danes ob 16.30 povila sinka Jako. Toliko, da vam sporočim user posted image

Čestitke!

Čestitke!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.4.2010 19:34:50   
babyloverka

user posted image  

27.02.
nax05             Tai        (1910g ;44cm)  (PDP 10.04.)
13.02.
tanjaklemen   Matija   (3090g ;46 cm) (PDP 07.04.)
01.03.
gilda77            Kasia   (2390g ;47 cm) (PDP 08.04.)          
10.03.
mojca976       Lovro    (1720g ;43cm) (PDP 11.04.)
18.03.
katy83            Timotej (2320g ;47cm) (PDP 17.04.)
21.03.
ljupka Luka
(2650g ;49cm) Eva(2410g ;47cm)(PDP 24.04.)
25.03.
dacy                Aleksei 
(2635g ;47cm) (PDP 05.04.)
moci                Jakob    (3700g ;51cm) (PDP 10.04.)
26.03.
pupa*81          Tarja    (3210g ;49cm) (PDP 03.04.)
RIHANON     Erik Walt_er  (4420g ;54cm)(PDP 02.04.)
aprilski hrošček     Žiga   (3680g ;51cm)(PDP 04.04.)
27.03.
levinjica            Ema    (2980g ;49 cm)
(PDP 08.04.)
tesh             Žak Mark  (3170g ;51cm) (PDP 07.04.)
30.03.
monolo             Tilen     (2890g ; 49cm)
(PDP 17.04.)
Bobek75 Metka(2560g,50cm)Nina(2670g,50cm) (PDP 19.04.)
01.04.
Venera               Eva     (2850g ;50cm) (PDP 18.04.)
02.04.
neka_noč         Žak     (3030g ;51cm) (PDP 09.04.)
photo                Maša   (3070g;50cm)
04.04.

smeshka          Sofija  (3460g;52cm) (PDP 01.04.)
05.04.
Kimi6                Ema     (3270g;52cm) (PDP 04.04.) 
06.04.
flora1983         Urška (4060g ;54,5cm) (PDP 04.04.)
08.04.
Marjanaj          Tibor  
(3370g ;52cm) (PDP 16.04.)
11.04.
Bela buča         Tajda                              (PDP 06.04.)
Majas               Jaka                                (PDP 13.04.)
xx.xx.
Aprilasemtu          user posted image                              (PDP 06.04.)
kepica83              Tej  (3410g ;50cm) (PDP 04.04.)
Mariposy              user posted image

user posted image    user posted image  13 user posted image   16

user posted image  

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 11.4.2010 19:46:59 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?