|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
10.4.2010 10:41:49   
didi5

Glede user posted image (katera si je zmislila to slončkanje user posted image user posted image user posted image ) - jaz sem na začetku imala libido na 0. POl nekje normalno (nisem glih nimfomanka, brez pa tudi ni fajn ne), zadnjimesec pa pol me pa razganja - pa imam nonstop probleme z vnetji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Mislim pa, da se je mojemu dragemu tudi nekaj vstavlo - ga je nonstop strah da ne bo kaj naredil meni ali tamali (prej pa kot da nisem noseča). NOčem ga pa silit - ker jaz tega tudi nimam rada. Ker jaz imam pa zdaj nonstop v glavi, da nič user posted image kak mesec po porodu user posted image user posted image user posted image user posted image - jao to še bo le muka.

Bi mobli odpret novo temo: user posted image seksologinje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Pa saj to spada zraven ne, drugače tudi aprilčkov ne bi bilo user posted image user posted image user posted image

Majas jutri držim pesti zate: mogoče boš pa šla že prej; upanje umre zadnje

Kaj sem jaz mislila it peglat? Ja ja, sem mislila pa nisem šla - grem zdaj user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.4.2010 11:42:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Zdaj se spravlam likat goro perila, pa spet se je nabralo za dva pralna stroja pranja - od kje moja dva jemleta te usrane cote (jaz itak zdaj ne umažem veliko). Kaj šele bo ko dobimo user posted image . Mislim, da bo moral ati kar veliko peglat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če ne bom jaz njega peglala po živcih user posted image user posted image user posted image user posted image .

A veš, da sem jaz ravno včeraj zvečer preklinjala to perilo, ko sem dala prat eno rundo. Samo 2 sva, pa toliko perila kot, da bi imela doma še begunski center, materuser posted image user posted image user posted image Pa moj v dveh dneh umaže 4 majce, srajce, karkoli že pač nosi. Jaz ne vem kaj dela hudičauser posted image In tudi jaz se sprašujem kaj bomo potem, ko bomo trijeuser posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.4.2010 11:42:25   
agha
photo - čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majas - upam, da bo jutri šlo vse OK in da hitro tudi mine!!! user posted image user posted image user posted image

didi5 - malinov čaj običajno dobiš v kakšni zeliščni trgovini ali pa trgovini alla Sanolabor...

Kar se pa čepa tiče...od moje "odmašitve" je zdaj 2 dni in imam občutek, da se je vse umirilo...user posted image Sicer G pravi, da se je ogromno spremenilo od takrat ampak jaz bi rabila popadke!!! Pa ni ne duha ne sluha o njih! Si kar ne morem predstavljat, da so mi jih 2 meseca mirili, zdaj, ko jih rabim jih pa ni...na koncu bom še z umetnimi mogla rodit!!! Ne morem verjet, me kar v slabo voljo spravlja vse skupaj!!user posted image Sem že en dan čez rok...
Upam, da bo pri ostalih šlo hitreje!!!!
In tudi mene že vsi kličejo in sprašujejo...joj!!! Čeprav sem vsakemu že povedala, da bo do že zvedel, ko kaj bo ampak...kot da me ne slišijo! Potem pa komentarji: Kaj pa še čakaš? Kdaj pa bo? A se kaj dogaja?...bla, bla, bla...user posted image user posted image
Glede user posted image mi pa G vedno naroči, da je potrebno to počet...

Nič, zdaj, ko sem malo pojamrala grem najti en recept za piškote, da jih grem kako kilo napečt...

Imejte se lepo! Vsem en lep dan kljub temu, da ni sončka!!!

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.4.2010 11:52:09   
smeshka
No, da razložim Dacy in eli24 tehle 31 ur rojevanja.user posted image

Ni bilo tako hudi, zdaj ko gledam nazaj. V bistvu sem dobila popadke ob 4ih zjutraj v noči iz 2. na 3. april, nakar me je moj peljal v porodnišnico, popadke sem mela tako na 10min. Ker nisem bila še nič odprta, popadki so pa bili (in to kar močni), so me dali na oddelek, kjer se potem niso več stopnjevali. Skoz sem jih mela tam na 8-10min. Sem tudi mislila, da mi bodo dali kaj, da bi malo pospešilo porod, pa so mi povedali, da lahko pride potem do prehudega krčenja maternice in fuuul bolečin in da je bolje, da se pač počaka.
Potem sem imela cel dan na oddelku 3. aprila popadke na 8-10 min in nato še celo noč iz 3. na 4. aprila (tisti so bili potem res pasji), zjutraj so pa ugotovili, da se odprta že 5cm in so me dali v porodno. V porodni sobi je bilo pa konec v 2 urcah in 15 min. user posted image

Saj ko gledam tak nazaj, je bilo hudo, ampak vredno. Tisti trenutek, ko dobiš otročka k sebi, vse pozabiš user posted image . Sem imela pa super babico zraven in še mojga, kar mi je res ful pomagalo. V bistvu nevem, kak bi zdržala, da ga ne bi bilo zraven. Saj babica ful pomaga, amapk v tistih bolečinah res slišip sam kaj ti tvoj zraven govori. Aja, rodila sem pa v Celju, nimam pripomb, vse fajn.

Lep pozdrav vsem, lepo se imejte

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.4.2010 12:24:44   
NATAŠA35
photo user posted image user posted image user posted image veliko cartanja želim

majasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čimprej dobiš svojo pikico v roke...

babyloverka mah jaz bom potegnila čez rok sigurnouser posted image user posted image user posted image ....za vozek mi še niso nič poslali, zdaj sem pa pošteno jezna user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu smeshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.4.2010 12:35:07   
Anonimen
Photo (prav spregledala sem tvoj post, oprostiuser posted image user posted image ): ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.4.2010 12:38:16   
ela24
Ojla!

Zdaj sma se malo potepala, sma šla gume menjat pa po darilo za roj. dan. Danes greva na roj. dan od nečaka. Na njegov rojstni dan imam rokuser posted image Bomo videli, nič kaj ne kažeuser posted image
Si kar predstavljam "da me bojo živo pojedli", da zakaj še nisem šla rodituser posted image Saj vem, da že vsi komaj čakajo, da vidijo malega žabončka (najbolj seveda midva z atijem), ampak če še mu ni, mu pač ni... Kaj mu jaz najuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.4.2010 12:47:09   
amelie
4. dan čez rok ... user posted image

Začuda danes nisem dobila še nobenega zoprnega sms-a v stilu: daj zmeni se z malim, da pride ven, mi smo že nestrpni .. ali: kaj še čakata? a sta pozabla na koledar pogledat? In nihče me še ni poklical z namenom, da me zaloti sredi rojevanja, ker so očitno vsi po vrsti prepričani, da sploh nikomur ne bom povedala, da sem rodila. Od mojega babica je zadnjič celo rekla, da se boji, da ji ne bi povedala. user posted image Folk je res čuden ... Ampak mislim, da so zdaj res že obupali.
Zato res sočustvujem z majas .. je res fajn, da te ob vsem psihičnem pritsku zraven še gnjavijo razočarani sorodniki in prijatelji, ker bi oni že imeli dojenčka. user posted image

Uh, slončkanja pa mi niti ne omenjajte. user posted image Midva si menda vsako jutro razlagava, kaj vse sva sanjala, ker naju oba razganja za znort. Ampak zaradi streptokoka ne smeva. Pa pol po porodu še nekaj časa ... Pa še mali zamuja - ati je počasi že jezen user posted image user posted image Je danes delal plan, kako bova takoj, ko bova lahko, en cel vikend preživela v spalnici ... khm khm ... dete bo pa šlo na obisk k babici? user posted image

Grem zdaj malo čistit, pse skrtačit, potem pa nekaj na hitro skuhat. Danes sva se odločla, da bova popoldne preživela na kavču, sva si potegnila dol prvo sezono nadaljevanke Lie to me. Upam, da bo fajn ...

Majas, drži se in naj vse poteka tako, kot si ti želiš! Telefon pa kar izklopi ..
Lep vikend vsem!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.4.2010 13:48:04   
tanika1
Photo čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.4.2010 14:52:51   
NATAŠA35
joj ne mi o sorodnikih...zadnjič me je teta poklicala, ali sem rodilauser posted image user posted image ...madonca pa saj bi ji javila...včeraj sem šla k njej na obisk in je mislila, da ker sem se odjavila iz skypa da sem šla v P, pa je čakala sms...sestra me skoraj vsak dan kliče, pa preverja če sem še omauser posted image user posted image ...pa da vam o drugih ne pravim in jim rečem, da imam še cca 1,5tedna do roka, pa so vsi prov pametni, da ker nosim 4.tega bi pa že lahko šla...eh če naša pikica noče, kaj naj se jaz na glavo postavim al kaj...

mi bomo za kosilo imeli špinačo, pire krompir in hrenovke, ker ne morem več stat na nogah, ker mi pritiska navzdol...

še malo pa bom pospravila svojo sobo, jutri pa svak pride, da z mojim položita okrasni stiropor na stropuser posted image user posted image ...potem pa dobite slikice, ki sem vam jih že dolgo nazaj obljubila, tako posteljice, kot oblačilc user posted image user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.4.2010 14:53:56   
dacy
photo CESTITKE ZA TVOJ ZAKLADEK  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ela24
Dacy, ti pa že veselo cartaš in uživaš v teh sončnih dneh. Kak lepo...

ela
res je ... pa sprehajamo se ze, pa kopamo , cist fajn nam je user posted image Ce sem cist iskrena nic ne pogresam trebuha user posted image

majas zdaj pa celo noc po malem user posted image in zjutraj ko bos prisla v P , bo dete ze na pol zunaj user posted image ... Moj dragi pa bi tud ze user posted image , samo kaj ko pa se ta cisca traja in sivi celijo in zdaj lih najbolj srbi vse spodaj , pa pocohat se ne morem ... vglavnem ni fajn ... majas zdaj se izkoristi in slonckaj dokler se gre , ker pol lep cas ne bo izbire user posted image

smeshka no pri meni pa je bilo skoraj 19 ur pasjih popadkov in cel cas sem bila v porodni sobi priklopljena na CTG, vmes so me ene par krat za kake pol urce odklopli, da sem se malo sprehajala... vglavnem zjutraj ob 8ih so mi vstavli tableto za sprozanje popadkov in mehcanje MV, in kr hitro so se zacele bolecine , popadki so bili ves cas hudi in redni ampak je bil problem ker sem bila cisto zaprta in MV ni bil cisto nic zmehcan, po 19 urah popadkov, pa ko sem bila jaz ze cisto brez moci, pa se je zacel pravi porod, od izcrpanosti sem komaj se potiskala, ampak sem vseeno uspela ob 3:47 ponoci na svet spravit mojga malega soncka user posted image

amelie ne daj se user posted image Ti lepo pridi konec meseca s trebusckom se na tortico , sorodniki pa se naj pojejo od nestrpnosti user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.4.2010 16:09:46   
katy83
ojla babike

Sem prišla pogledat kako je z našo Majas, pa vidim, da so jo domov poslali. No, zdaj je spet v porodni, ne, če sem prav razumela. user posted image   No, upam, da se hitro reši, pa s čim manj bolečinami. user posted image

joj, pa full je novih mamic. Saj več ne vem katere. user posted image   Skratka VSE NOVE MAMICE, iskrene čestitke z moje strani. Želim vam čim več cartanja, vašim user posted image  pa predvsem zdravja, nič ali malo črvičenja, pa da bi jih mamice in atiji ubogali. user posted image   Pa vabljene na forum starši čvekamo. user posted image

Smeshka - ko sem prepbrala, da si 31 ur rojevala, sem takoj pomislila na moj primer. Tudi jaz sem bila na oddelku s popadki na 5 minut skoraj 2 dni, potem pa so me dali v porodno, tam pa še 8 ur. ah, ne glede na to, koliko časa je trajalo, tako kot praviš, splačalo se je. user posted image

user posted image  - no, naju z dragim že full razganja, glede na to, da je bila v nosečnosti na tem področju bolj recesija. user posted image   Saj jaz se že full počutim ok, šivi so odpadli, ampak menda še ne smem al kak? 6 tednov? Jao, še bo zanimivo. Potem pa take neumnosti sanjam. user posted image

čep - meni se je na oddelku v sredo popoldan odluščil, v četrtek zjutraj sem rodila. Res pa verjetno ni pri vsaki enako.

aja, glede Timoteja naj vam povem, da sva ga zadnjič čisto sama kopala in je užival 100/uro. user posted image   Pa nič kaj štorasta ni bila mami. user posted image

Pa še to za tiste, ki ste že mamice. Danes me je skoraj kap, ko sem Timoteja dojila, približno pol ure, pa se mi je zdelo, da je full lepo pil, ko pa je končal, pa jok, jok, jok. Pa mu probam dat beba mleko in mali spije 60 ml. Halo? To verjetno pomeni, da jaz nimam dovolj mleka al kaj? user posted image

tako, lepo se imejte, se še javim kaj. Berem vas itak vsak dan. user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.4.2010 16:28:51   
Di_Di
Pozdravljene aprilčice, naj se vam še tu po dolgem času javim..

najprej iskrene čsetitke vsem novo pečenim mamicam za štručke! obilo catanja in prespanih noči!

mi2 sva še vedno 2v1 in vsak dan odštevamo dneve.. še 10 dni nama je ostalo. upam da ne bo nagajivček in ne bo hotu ven ko bo čas... v čet sem bila na ctg-ju in pregledu... na ctg-ju so se izrisovali popadki, toda moja g. je samo rekla da je ctg lep šolski primer (kar koli ji že to pomeni). nasledni ctg in pregled imam v torek 13. ko bomo napolnili točno 39t.

če sem se tu naj vam povem, da sem prej dobila sms od naše chi pite, da je danes ostala na hribu (v porodnišnici) saj ji je ctg beležu popadke na 10min, ki pa za 1x še niso bili boleči, da pa pa je glavica že pripravljena in mv zmehčan tko da kot zgleda se je njihova bejba odločla da končno pride ven (upam da ne bo jezna ker sem vam pisala namesto nje). Jaz že držim pesti da bo čim prej catala in sporočila veselo novico. user posted image user posted image user posted image

Lep sončkan pozdravček vsem z obale

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.4.2010 16:49:25   
Anonimen
Zdravo...kako kaj ...da se vam malo javim...smo uredu,,,ponoči malo bolj bedimo imamo krče...čez dan smo pa pridni...
Vsem novo pečenim mamicam ČESTITKE OB ROJSTVU OTROK..
Druge ko še pa čakate pa čim prej...da postanete mamice...posebno tiste ko ste čez rok....
Drugače se pa imejte lepo se slišimo kaj ...lp...

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.4.2010 17:26:03   
dacy
chipita drzimo pesti, da se cim prej resis in zacnes s cartanjem user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.4.2010 19:21:03   
babyloverka
hej babike

pri nas vse mirno, me prav zanima kako bo v torek na pregledu, če bodo povedali kaj spodbudnega in novega, sem se že napovedala sosedi ki dela na porodnem da se mi ne bi kje spravla na dopust ker jaz pridem počasi user posted image

tudi jaz želim vse dobro chi_piti in da bi ji bilo na hribu čimlažje user posted image

vse ostale pa tudi, lep večer vam želim, odpočijte si, jaz si morem ker sem bila celi dan varuška pa sta mi vse živce spila, kadar ne tamala pa tavlki user posted image

no čimmirnejšo noč vam želim in se tipkamo jutri

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.4.2010 19:32:37   
Anonimen
Chi_Pita: user posted image user posted image user posted image

Jaz grem počasi kar pod tuš. Se mi čisto nič ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.4.2010 19:38:30   
Getreal
PHOTO ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

Chi_pita držim pesti zate!

Ostale pa upam da ste imele lep dan in da bo večer tudi čim bolj prijeten! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.4.2010 20:23:38   
majas
Cel dan smo lenarili in poležavali, ko je tako vreme. Zdaj pa se je še dež taaak ulil.

Danes me je spodaj tak bolelo in špikalo, verjetno včeraj od pregleda. user posted image  

Lep večer...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.4.2010 20:30:31   
majas
Joj ja chi_pita drži se user posted image

aprilčica - si kot jaz... čisto nič se mi ne da in vidim še samo tuš in kavč user posted image

katy83 - vztrajaj z dojenjem, pij čimveč čaja za dojenje, ne škodi tudi kozarček pive... menjavaj prsa,,, če ga boš navadila na flaško se lahko poleni in bo mleka tudi pri tebi manj, ker se mu ne bo dalo sesati. pridejo pa dnevi ko preživijo več časa na prsi, včasih je kaki dan mleka manj, potem pa spet boom... Tak da moje mnjenje-čim manj flaške... sploh zdaj na začetku. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.4.2010 21:36:25   
Anonimen
user posted image Jaz sem zadnje čase eno tako zdolgočaseno bitje in nisem za nikamoruser posted image Pa 5 minut se smejim, vse je ok, vesela za znoret, naslednjih 5 minut se cmizdim, ker bi rada že cartala, pa taka sem kot kit, pa vse mi gre na živce. Sploh ne razumem več sama sebe. Pa še 3 tedne imam do roka. Meni se bo zmešalo do takrat... Potem bom pa še s tem bajsastim user posted image v trebuhu verjetno še čez rok... user posted image HB, da moj user posted image prenaša tako cmero cmerasto, pa še tolaži me.

Grem nazaj pred tv...

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.4.2010 21:44:33   
nejanejc
hejla, dober večer!

photo, cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

chi_pita drzim pesti, da si ze mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

agha, kaj so pisškoti uspeli? :) jst sme vcerej hotla strudel nardit in sem usula sol namesto cukra user posted image adijo pamet

In pol po tej polomiji se napovejo obiski, in to dvojni... Sem kar sadno solato nardila, pa je blo vredu :)

Zdej sem pa crknjena, pa se kar se kak krvav izcedek pojavi grrrrrrrrrrrrrr

Lep vecer tudi vsem ostalim, papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.4.2010 22:14:32   
tintin
hojla punce...
no, mene še kar prehlad zdeluje..nos imam zamašen kot sto user posted image .....očitno sem bila včeraj prehitro vesela...

Čestitke novim mamicam...

Chi pita
...držimo pesti!

Majas..
.imaš pa res smolo, srečno jutri.

Nejanejc - ja, smola, da si vsula sol namesto sladkorja...

Jaz sem bila danes bolj morto.....ponoči nisem skor nič spala...se zbudim ob 1.20 sem mogla na wc, pa noro me je roka bolela in noga...namažem nogo, dam roko v opornico, zaspim...ob 2.20 babyfon...Vasja kliče, da je žejen, ob 3.30 spet babyfon Vasja kašlja, ob 4.30 prvi krč v levem meču, potem čez pol ure v desnem meču, ob pol šestih pa še v desnem stegnu...noro...
ob 6.00 pa naša mala budilkica...

skratka, odkar ne pijem magnezija imam ful krče v nogah...user posted image in komaj čakam, da grem rodit...

Danes mi je ful trebuh otrdeval, mladiček živahen 100 na uro, mi pa včasih tako dol pritisne, da me v stegnu zaboli...user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.4.2010 23:59:13   
ela24
Pozdravljene!

Spet me muči to otrdevanje, ki se mu je pridružilo še takšno špikanje od znotraj navzven, kot bi mi z iglo ćez ta malo prebadalouser posted image user posted image Saj ne vem če je to kaki znak za karkoli ali to pač je... Že sinoči se je začelo in sm bla ziher, da to bo pa voda šla pa gremo, pa nič, in danes isto.
No zagotovo bo naš malček podaljšal bivanje pri meni, ker danes smo imeli rok, pa mu očitno ni bilo..

Vidim, aprilčice z dojenčki, da še kar najdete čas za rr, pa me zanima ali so atiji tak pridni da vam pomagajo, ali pa so malčki tak pridni, da vam pustijo čas? Toliko, da se znam pripravit pa touser posted image

Majas, v primeru, da jutri greš, držim pestiuser posted image Ti pa daj za mene, da pridem hitro za tabouser posted image

Kako ste kaj zadovoljne tiste ki ste rodile v mb z babicami in potem na oddelku?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
11.4.2010 1:18:18   
NATAŠA35
tintin vem kak je to, ko te v stegnu špikne, ker mene daje tole že nekaj časa...nič ne moreš narediti, ker user posted image pritiska na živec in se to zgodi...

majas drži se jutri in upam, da boš že cartala...

ela sej bo kmalu tudi cartala, ne skrbi...zadnjič mi je sestra pri G rekla, še noben ni ostal notriuser posted image user posted image , tako da mislim, da boš tudi ti kmalu šla...

aprilčica hormoni delajo svoje, zato si pa taka cmera...dobro da te tvoj tolaži, mene nima kdo user posted image user posted image , sem jezna na svoje deceuser posted image user posted image ...

otroci so igrali igrice celi dan, ker niso mogli ven, pa bog ne daj da bi kdo pospravil sobo, no moj je vsaj posodo zložil v pomivalca,samo kaj ko se mu mogla to omenit, jaz pa že celi dan pospravljam najino spalnico in bolj ko pospravljam več imam za pospravituser posted image user posted image user posted image ....vmes seveda z otroci delala domače naloge, kuhala, prala, sušila, pospravljala cunje v omaro....in nato moji deci se spravijo pred tv in zaspijo vsi po vrsti na kavču v dnevni sobiuser posted image user posted image ...sej bi se najraje zjokala, pa komu maruser posted image user posted image ...jutri bo vse poštimano, pa lahko grem rodit, samo naše dete malo štrajka ali pa mu je fenomenalno notriuser posted image user posted image ...

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?