katy83
|
ojla babike Sem prišla pogledat kako je z našo Majas, pa vidim, da so jo domov poslali. No, zdaj je spet v porodni, ne, če sem prav razumela. No, upam, da se hitro reši, pa s čim manj bolečinami. joj, pa full je novih mamic. Saj več ne vem katere. Skratka VSE NOVE MAMICE, iskrene čestitke z moje strani. Želim vam čim več cartanja, vašim pa predvsem zdravja, nič ali malo črvičenja, pa da bi jih mamice in atiji ubogali. Pa vabljene na forum starši čvekamo. Smeshka - ko sem prepbrala, da si 31 ur rojevala, sem takoj pomislila na moj primer. Tudi jaz sem bila na oddelku s popadki na 5 minut skoraj 2 dni, potem pa so me dali v porodno, tam pa še 8 ur. ah, ne glede na to, koliko časa je trajalo, tako kot praviš, splačalo se je. - no, naju z dragim že full razganja, glede na to, da je bila v nosečnosti na tem področju bolj recesija. Saj jaz se že full počutim ok, šivi so odpadli, ampak menda še ne smem al kak? 6 tednov? Jao, še bo zanimivo. Potem pa take neumnosti sanjam. čep - meni se je na oddelku v sredo popoldan odluščil, v četrtek zjutraj sem rodila. Res pa verjetno ni pri vsaki enako. aja, glede Timoteja naj vam povem, da sva ga zadnjič čisto sama kopala in je užival 100/uro. Pa nič kaj štorasta ni bila mami. Pa še to za tiste, ki ste že mamice. Danes me je skoraj kap, ko sem Timoteja dojila, približno pol ure, pa se mi je zdelo, da je full lepo pil, ko pa je končal, pa jok, jok, jok. Pa mu probam dat beba mleko in mali spije 60 ml. Halo? To verjetno pomeni, da jaz nimam dovolj mleka al kaj? tako, lepo se imejte, se še javim kaj. Berem vas itak vsak dan.
|