Anonimen
|
Jaz spet ne morem spat. Čujem že od dveh ponoči. Ne morem verjet kako sem tečna! Ko sem vstala, sem hotela biti tako ˝žleht˝ in zbuditi mojega , in to samo zato, ker sem mu ˝fouš˝, ker lahko pridno smrči. Kakšna packa sem... 8 mesecev se mi je sicer vleklo v nedogled, ampak, da je pa zadnji mesec tako hudičev, pa ne morem verjet. Pa kar čakam, če mi bo voda odtekla, čakam, če bo slučaaaaaajno mimo priletel VSAJ lažni popadek, pa itak nič. Upam, da naša Chi_Pita že carta Nejanejc: mene je pa prav groza obiskov. Res, nimam ne volje ne nič, da bi se mi v hišo napovedal folk. Grem z veseljem ven na kavo, počvekat, se malo sprostit, ampak me kar mine, ko slišim pri vratih zvonec (pa so ponavadi le sosedi), ampak se mi ne še z njimi ne da ukvarjat. Pa ne sekiraj se zaradi soli. Malo smo raztrešene Tintin: Upam, da prehlad kmalu mine! Ela: držim pesti, da greš kmalu v 2 dela!! NATAŠA: saj vem, da so hormoni, ampak, če grem že sebi tako na živce, koliko grem šele drugim Ti si dobra s tem pospravljanjem. Meni se enostavno ne da več. Bo pa najin prišel v najbolj svinjsko bajto... briga me. Ne morem več. Upam, da druge lepo dremuckate. Lako, da se katera ravno muči v P, pa bi bila z veseljem na njenem mestu Komaj že čakam, da se ˝rešim˝, ker tole je obup.
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 11.4.2010 5:59:33 >
|