tecka
|
Živjo, punce. Še ena prespana noč je za nami. Po kolikem času se pa lahko reče, da je navajen spat brez hrane? No, opažam tudi, da se ne naspi čisto dobro. Vstal je recimo ob 6h, potem sva se malo crkljala, oblekla in pojedla, pa je bilo treba malo čez 7 že spet spat. Za 45 minut, zdaj pa preganja kljukice za perilo Spalna vreča - Srečko je spal v njej do 9. meseca, ko je imel 6. bolezen in je kuhal ponoči. Ob vročini je bolje, če je otroček pokrit čim manj in je bolje spal brez. Zdaj pa mu je ne bi več rinila nazaj, saj je bil že takrat problem, da si jo je včasih navil okrog teleščka in ga je bilo treba dvigniti in popraviti vrečo, da je lahko spal naprej. Drugi minus vreče je pa ta, da ga potem ne morem vzeti v zakonsko posteljo, da spi pri nama. Imava namreč en kovter in Srečko ne more biti na sredini odkrit. Ko je bil manjši in v vreči, sem ga imela pri strani postelje, da sem bila jaz lahko pokrita, zdaj ni šans, mi uide s postelje ob prvem obratu. JanciF - tvoj problem je v tem, da je Tom prej preveč dobro spal . Zame je vstati do 6x na noč - normalno spanje . Jaz sem mu danes dala pod kovterček še eno dekico, ki jo je malo težje odriniti, pa je bilo vseeno treba parkrat vstat. Naš zdaj predlaga, da bi mu pogrnila dekico čez rjuho, da bi bilo topleje. Bomo videli. Sicer pa še kakšen mesec in bo pokrit samo z dekico - kot lansko poletje. Tudi naš Srečko se med spanjem večkrat vsede ali (mnogo manjkrat) vstane, nazaj pa ne zna in ga je treba popraviti. Je pač tako. Bo minilo, tako kot je skorajda že minilo popravljanje dude. TadejLuka - mogoče je problem tvoje e-pošte, da imaš omejeno velikost sporočila, ki ga lahko sprejmeš. Tako imamo mi v službi, da ne bi izmenjevali (občutljivih) podatkov. Ne vem pa, kje to pogledaš. Mogoče povprašaš pomoč pri tvojem ponudniku. Bjondi - mail za tamale slikce sem dobila, priponk pa ni bilo. Jih bom naredila iz ta velikih, ko bo treba. Hvala ti! Pri nas dežuje in pojma nimam, kaj bi s Srečkom počela danes. Če bova šla ven, bo za kratek čas. Sem pa mislila, da bi ga en dan šla vpisat v knjižnico. Pa se mi ne da iti po dežju. Sploh ker mi je včeraj ena prijateljica prinesla enih 5 kartonk svojih otrok in imava čtiva zadosti. Kar rad gleda knjige, zdaj ko zna bolje uporabljati palec in lahko obrača strani.
|