|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
9.4.2010 10:31:09   
bačko
JUtro!
Mojjaka vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No midve sva že eno rundo bile vzunaj.Zdajle sva prišle gor da bo šla Lora spat jaz pa bom pospravila malo po stanovanju ker jutri ne bo časa.
Za vse bubane pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Bjondi malenkost za srečko.Upam da bo v naslednji kaj več sreče.Bi pa te prosila za slike če bi mi jih lahko na email poslala.Ko boš imela čas.Prosim!!!!!Upam da si moj ZS dobila z emailom.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.4.2010 10:36:07   
tecka
Živjo, punce.
A ima še katera čas brat knjige?
Jaz sem se pošteno najokala ob branju tele:
http://www.premiera.si/knjiga/323
Najokala pa bolj zato, ker sin bere pismo pokojnega očeta in sem si naslilaka tisoč in eno nesrečo ob kateri bi tudi naš Srečko lahko postal sirota.
Knjigo je spisal avtor, ki je pri nas poznan po knjigi Zofijin svet, vendar pa meni sploh ni bila všeč.

Mini - mene konkretno zanima bolonjska omaka. Katerih sestavin dodajaš več, da je bolj žmohtno. Sicer pa je vaš Marcel za hranjenje tako nezahtevno bitje, da ti verjetno ni treba nič čarat.
Pa čim prej poštimaj že tele tvoje tegobeuser posted image

Manna - meso sem zmiksala s paličnim sekljalnikom - je pa trajalo kar dolgo. Sem pa bolonjsko delala iz teletine, tako da ni nekih pretiranih nitk, ki jih Srečko takoooo sovraži.
Saj se ne smem preveč pritoževat. Zadnja dva zobka si je "brusil" s kruhom praktično pri vsakem obroku in se mi zdi, da grejo večji delci še lažje v promet. Če pa ga kaj zjezi, pa enostavno z roko vzame iz ust. Ima pa kruhove skorjice raje od piškotov ali prepečenca - tega sploh ne mara.

Bačko - slikce pošljem.

Vozičkanje - za Srečka je posedanje v vozičku čisti dolgčas. Sploh ker mu pogled zakrivamo z marelo. TAko da je v vozičku kakšno uro, pa se je treba iti malo pretegnit v hišo, pa spet ven in tako se prestavljamo ves ljubi dan. Počasi bo treba tricikel prestaviti ven.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.4.2010 10:39:15   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Bačko - slikce pošljem.

Hotela napisat Bjondi.
Bjondi, zs nisem dobila!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.4.2010 12:55:45   
mini86
Mini - mene konkretno zanima bolonjska omaka. Katerih sestavin dodajaš več, da je bolj žmohtno. Sicer pa je vaš Marcel za hranjenje tako nezahtevno bitje, da ti verjetno ni treba nič čarat.
Pa čim prej poštimaj že tele tvoje tegobeuser posted image

js mu odvzamenm omako pri nama..no in prepražim čebulo, faširan meso, dodam začimbe in zalijem iz paradižnikovo mezgo..in to je to..pol dam pa to v skrinjo in se bol zgosti in predno še enkrat mal prevrem zalijem mal z vodo da pride bol omakca ne samo un meso..drgač pa če mu daš gor parmezan-ta ful popije soka..kadar mu dam zelenjavno omako k makaronom mu dam pol ful več omake in predno on vse poje so res že skor suhi in mu grejo bol težko dol..tko da včasih si jo kr mal pustim in pol spet dodam k makaronom..
kako si jo pa ti nardila..

ja no u bistvu se nimam kej za prtožvat glede hrane..edin špinača pa prosena kaša nm ne grejo v promet..aha dobr da sm se spomnla da mu morm spet to naštimat..

sm se pa kr neki branla pečenga meska za marcela k ni tok sočen kokr kuhan ampak sm ga mu že dvakrat dala umes med krompirček in zelenjavo in ni blo problema..ga je pa prej dubu že tko k sva ga midva jedla pa ga je lepo žveču

dons sva bla do zdele uzuni pa sm mu mislna narest krompirjev golaž pa se mi iskren povedan ne da tko da bo dubu kromir in zelenjavo iz sirčkom na putrčku

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.4.2010 13:26:36   
mini86
Novica
06.04.2010

Obvestilo glede obveščanja o izteku pravice do otroškega dodatka

Vse prejemnike otroških dodatkov obveščamo, da bomo z mesecem aprilom 2010 prenehali pošiljati obvestila o izteku pravice do otroškega dodatka. Prejemnike otroških dodatkov zato opozarjamo, naj preverijo, kdaj jim poteče pravica do otroškega dodatka, kar je navedeno v odločbi, ki so jo prejeli, da bodo pravočasno vložili novo vlogo. Ministrstvo se je za to določilo zaradi racionalizacije poslovanja, saj obveščanje o izteku pravice do otroškega dodatka letno znese okoli 76.500 evrov. Ministrstvo je doslej obveščalo le o izteku pravice do otroškega dodatka, ne pa tudi o izteku pravice do prejemanja drugih transferjev.

Služba za odnose z javnostmi

Pa še link:

http://www.mddsz.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/1939/6352/06cd263379/

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.4.2010 14:04:54   
tecka
Oj.
Pošiljam vam prelepo dišeče pozdrave iz vaške idileuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ker bo čez vikend dež (?), kmetje gnojijo ko nori. Bo že...

Mini, ti tako lepo napišeš, kaj kuhaš, da se mi kar sline cedijouser posted image
No, saj jaz sem bolonjsko naredila enako, ampak sem dala čisto malo pelatov, da je kao za uvajanje paradajza (čeprav ga je dobil že prej v juhah). Itak ni kaj komplicirati, to omako bo pač dobil s kuhano zelenjavo, pa bo šla lažje dol.
Smo imeli pa danes (odmrznjen) paprikaš in makarone (SRečko pire krompir) in mu je šlo zelooo v slast, čeprav od sadnega obroka še ni minilo 2 uri. Mi je po eni strani kar žal, da ima mož izmensko delo in nimamo rednih skupnih kosil. Mah, ko bom v službi, bo naš urnik itak še bolj v razsulu.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.4.2010 15:52:48   
lino
Mojjaka VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN tudi od mene!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.4.2010 18:54:40   
bačko
Se vidi da je lepo vreme čez dan ker ni nobene gor.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.4.2010 20:16:11   
Tira
Čer user posted image

Mi smo še kar bolani, Marcel je začel še kašljati user posted image Upam, da bo jutri kaj bolje. Ker nima vročine, sva lahko vsaj malo zunaj na sončku.

Da poročam, kaj sva danes opravila v razvojni: Naš mali samo sedi, on o puzanju ali čemer koli podobnem očitno še ni slišal. Tudi, če ga odložim na hrbet, bo večinoma jokal, namesto, da bi se obrnil. Je pa danes oz včerja ugotovil, da se je zabavno obračati iz trebuha na hrbet, seveda to takrat, ko je treba spati... da bi se obrnil nazaj in zaspal, to pa ni govora. Niti vsede se ne sam. No teta v razvojni je rekla, da je njegov način razvoja drugačen od večine otrok, da verjetno ne bo nikoli puzal in da to ni nič narobe. Je rekla, da je takih otrok samo okoli 10%. Pri njem bo faza sedenja zelooo dolga, ampak ko bo enkrat dovolj močan, da bo stal, bo shodil zelo hitro user posted image Je rekla, da ne vidi nobene potrebe po tem, da bi imel kakršno koli terapijo. Naslednji pregled imava čez tri mesece in je rekla, da takrat se bo pa verjetno že kaj dvigal.... čez tri mesece user posted image !!! Sem pa mislila, da ko bomo šli na morje bo že hodil. No, očitno ne. Sem pa pomirjena, da je vse vredu in to ni nič narobe. Ravnotežje lovi dobro in tudi sedi zelo lepo.
Torej ni druge, kot da se prepustimo njegovemu razvoju... mi ga vsaj še ni treba lovit in grem lahko v miru hitro kavo popit in enega prižgat, ker vem da se igra in ne bo še nekaj časa šel nikamor user posted image

Mojjaka vse najboljše user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.4.2010 21:19:19   
manna
'čer
Ja, res je videt da je lepo vreme, zato smo bolj malo oz. nič pri računalniku. Cel dan smo se potepali. Moramo izkoristit preden gre lubi redno v službo spet.
Naša mala ima težave z zobki. Spet namreč slabše spi in noče niti videt žlice. Upam da bojo končno prišle zgornje enke da bo potem spet mir en čas. Danes ni jedla prav nič razen 2x AM in 1x čokolino. Je pa popila 150ml frutka. Ful so ji všeč sokovi, če ji dam pa čaj, pa noče. Tako da jo lepo nalivam s sokci.

bjondi, ja seveda sem dobila ZS in dragi je že vse prečekiral in občudoval slike!
mojjaka, vse najboljše, če bereš!!
tira, zanimivo tole o vašem Marcelu. Nekateri se pa začnejo potem kar sede pomikati - eno nogico spodvijejo in grejo po ritki naprej. Drugače pa jaz sem tudi nekako imela sliko v glavi, da ko bomo na morju, bo že racala naokoli, pa ne bo. Nič hudega, vesela sem, da pridno napreduje. Plazenje ji gre vedno bolje, tudi po kolenčkih že gre malo, ne samo po trebuščku. Upam samo, da bo do septembra shodila, da ne bo v vrtcu edini drobižek ki ne bo hodil...
tecka, že dooooolgo nisem brala knjige. Razmišljam kdaj bi jo pa zdaj sploh lahko. Ko gre Manca spat, grem rajši malo na internetuser posted image Ko bomo šli na morje, mogoče.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.4.2010 21:30:31   
mini86
Mini, ti tako lepo napišeš, kaj kuhaš, da se mi kar sline cedijo

user posted image user posted image

knjiga-kaj je že to???user posted image js bi vam pa priporočala knjigo o vzgoji in sicer Z OTROKOM LAHKO SODELUJEMO..noro dobra knjiga-definitivno jo še enkrat preberem

mojsonček-a je zoja dobila kšno lepo cunco v sredouser posted image

bjondi-kdaj bojo nove slikce..komi čakamuser posted image user posted image

js sm pa sama doma..no z marcelom sva sama..moj je su na pjačo cukr pa spi..
je pa dons zjutri stisku k seb medvedka če sm mu rekla moj moj..pa če sm ga js stisnla pa mu dala moj moj-medvedka mislm, ga je on uzeu in ga še on stisnu..pol se je pa še k men stisku..joj kok sm bla vesela
aja pa že neki časa obvlada da če mu rečeš a daš meni da ti da-men da tud piškot, k ga pa ne da nubenmu drugmuuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.4.2010 21:51:23   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mojsoncek in mini-s katerimi piškoti sta mojega otroka tako očarali in kje se jih kupi...

js sm mela plasmon in kupi se jih povsod-no usaj mislim, drgač pa sm jih js kupla v dm-ju

Pa ravn v dm-ju je bla prazna polica pri etiketi plasmon user posted image ...pa sem spet vzela tiste k jih že imamo...

Mini pocajti se mi čimprej...user posted image user posted image user posted image  

bačko-velja za fotke...mislim da je mejl zraven...

tecka-ZS ja nisi dobila,ker ti ga niem poslal...sem še isti trenutek pozabila user posted image user posted image user posted image

mini-hvala za tole o otroškem dodatku...

tira-mi tudi ne puzamo...

slikce-evo zdele jih snamem dol...

Ma joj mi mamo kr neki ponoč tole iz spanjem...mal ga ma mož mal jaz na joškicah,pa spet mož pa jaz na joškicah...evo ob osmih je mrknu ...ura še deset_ ni pa je že prvi alarm-kr neki...
Hranjenje...kosila so znanstvena fantasika-smo spet na dveh žličkah...vase pa najraje daje kruh pa za zajtrk in večerjo riževo-koruzno kašico ,ki jo mešam z vodo in ji dodam sadje...no večerno naredim brez sadja...kaj bi vi nardile če vam nebi jedel kosila...a bi mu nardile tisto kar ima najraje al bi počakale na naslednji obrok,da pride na vrsto...

vozičkanje-imam pa tak krancelj okol vratu user posted image  pa roke na črto obarvane...k ta najbl priden delavc na gradbišču....

< Sporočilo je popravil bjondi -- 9.4.2010 21:54:24 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.4.2010 21:56:13   
mk8
Bjondi, jaz ji potem dam nekaj, kar vem da bo pojedla. Nočem je pustit brez enega obroka, ker je že tko čist suhcena. Sej verjetno to tud ni OK, da se ne bo navadla, da ji bom vedno dala neki, kar ima reda, če česa ne bo hotla pojest user posted image

Uglavnem, mal sem zakomplicirala... Jaz ji dam drugo hrano, ja.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.4.2010 21:58:08   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

vozičkanje-imam pa tak krancelj okol vratu user posted image  pa roke na črto obarvane...k ta najbl priden delavc na gradbišču....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa opazila, da so Veroniki rokice oz. dlani porjavele od sonca. Se skos drži za tisto varovalo na vozičku.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.4.2010 22:00:50   
bjondi
V bistvu sem študirala da je blo toliko malčkov na srečanju,da bi bili lahko komot ena jaslična skupina...bejbe a si predstavljate,da bi jih samo dve od nas obvladale...ostale bi šle pa naprimer v kino user posted image ...jao jao si ne predstavljam...

Definitivno pa morte hanuši,bačko in tadejaluka še enkrat pridt ,da še kako kdaj rečemo...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.4.2010 22:02:50   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Bjondi, jaz ji potem dam nekaj, kar vem da bo pojedla. Nočem je pustit brez enega obroka, ker je že tko čist suhcena. Sej verjetno to tud ni OK, da se ne bo navadla, da ji bom vedno dala neki, kar ima reda, če česa ne bo hotla pojest user posted image

Uglavnem, mal sem zakomplicirala... Jaz ji dam drugo hrano, ja.

Nisi zakomplicirala...te razumem...sej tega se jaz najbolj bojim da nau jedu nič drugega kot sam še uno riževo kašico-men se bo pa srce paru k noče maminega zdravega obroka pojest...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.4.2010 22:04:31   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa opazila, da so Veroniki rokice oz. dlani porjavele od sonca. Se skos drži za tisto varovalo na vozičku.

Tudi našemu...evo imam vprašanje...katere kreme za sonce boste kupile svojim sončkom...oz. kaj priporočate...lani sem se odločila za Dr.Hauška -sanolabor...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 517
9.4.2010 22:18:44   
lenika
Bjondi ja tudi jaz imam roke črne. Pa tudi Dašo je že precej prijel sonček in tudi razmišljam o nabavi zaščitne kreme.

Tira, Manna do poletja je vseeno še kar nekaj časa in lahko se na hitro vse spremeni. Otroci lahko v zelo kratkem času zelo napredujejo.

Zobki kaj je to? user posted image  Naša Daša jih še nima.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.4.2010 22:20:31   
manna
bjondi, hvala za info za dragega!! Jaz bi tudi sončno kremo dr.Hauscka. Glede obrokov - če noče prav nič od kosila, potem ponavadi tudi mleka noče, sklepam da sploh ni lačna. Potem počakam kakšno urco in ponudim vsaj kakšno banano..če ne gre in ne gre, ji naredim spet AM. Kadar je naša tako slabo spala, da se je že ob 22h zbujala in potem vsako uro do jutra, so bili menda zobki. Je trajalo kar en čas. Upam da bo pri vas minilo, da boste boljše spali. Vem kakšna katastrofa je če nič ne spiš..
mk8, naša ima tudi rjave rokice od sprehodov. Bo treba obvezno začet mazat s kremico.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.4.2010 22:34:06   
bjondi
Uf drugi alarm...mož pravi da se sliši da se nosek baše...

mony-kako je alex...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 520
9.4.2010 23:32:56   
July08
Dober večer, punce!  
Joj, kako čas beži. Komaj pridem kaj do računalnika…. Sem pa fuuuuulll vesela, da smo končno dočakali pravo pomlad in sončka. Upam, da za jutri ne bo držala napoved, in se sonček ne bo še poslovil. Mi imamo ful planov za vrtna opravila, fanta komaj čakata, da se kaj dela in skoz »pomagata« - vsekakor upam, da jima bo ostalo v navadi.user posted image  

Za vse bolančke pošiljam roj pikapok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čim prej se pozdravite!!! Midve z J. sva zdaj kar fajn (trkam!)  

PrincPrinceska in Mojjaka vse naj-naj-najboljše za rojstni dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tecka meni žal ne uspe nič brati, čeprav sem bila včasih pravi knjižni molj. Imam nekaj knjig, ki čakajo, da jih preberem, so pa bolj na temo osebnostna rast, poglobitev vase, spoznavanje sebe – to mi prinese mami, ki je zaprisežena jogistka. Mogoče pa kdaj preberem tudi to, ki si jo predlagala.  
Pa še to: očitno si tudi ti fotografski mojster! Tisti pikapolonici sta izjemni!

Lino upam, da se bo tvoj spametoval in ugotovil, kakšen biser ima ob sebi. Sicer pa raje naredi korak zase! Samo enkrat se živi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil July08 -- 9.4.2010 23:34:39 >

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.4.2010 23:33:57   
Hanuši
Čer,

ja čist prelepo vreme, da bi bili notriuser posted image .

Jaz sem pa ravno domov prišla, sem bila na plesnem spektaklu indijskih in trebušnih plesov. Joj kako je bilo lepo.

bjondi tut jaz se priporočam za fotkice.

mojjaka vse najboljše, pa veliko ljubezni in sreče.

krema za sončenje- jaz sem bila pri Hani zelo zadovoljna z Ilrido, tko, da sem tut za Bineta kupila. Sedaj tako malo tubico kreme SF30 za po obrazu, potem bom pa mleko. Dobi se pa samo v lekarni. Je za občutljivo otroško kožico.
http://www.ritsert.de/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=48

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.4.2010 23:52:14   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Naš mali samo sedi, on o puzanju ali čemer koli podobnem očitno še ni slišal. Tudi, če ga odložim na hrbet, bo večinoma jokal, namesto, da bi se obrnil. Je pa danes oz včerja ugotovil, da se je zabavno obračati iz trebuha na hrbet, seveda to takrat, ko je treba spati... da bi se obrnil nazaj in zaspal, to pa ni govora. Niti vsede se ne sam. No teta v razvojni je rekla, da je njegov način razvoja drugačen od večine otrok, da verjetno ne bo nikoli puzal in da to ni nič narobe. Je rekla, da je takih otrok samo okoli 10%. Pri njem bo faza sedenja zelooo dolga, ampak ko bo enkrat dovolj močan, da bo stal, bo shodil zelo hitro user posted image Je rekla, da ne vidi nobene potrebe po tem, da bi imel kakršno koli terapijo. Naslednji pregled imava čez tri mesece in je rekla, da takrat se bo pa verjetno že kaj dvigal.... čez tri mesece user posted image !!! Sem pa mislila, da ko bomo šli na morje bo že hodil. No, očitno ne. Sem pa pomirjena, da je vse vredu in to ni nič narobe. Ravnotežje lovi dobro in tudi sedi zelo lepo.
Torej ni druge, kot da se prepustimo njegovemu razvoju... mi ga vsaj še ni treba lovit in grem lahko v miru hitro kavo popit in enega prižgat, ker vem da se igra in ne bo še nekaj časa šel nikamor user posted image

Tira kot bi opisovala Julijo!!!!! Tudi ona samo sedi, če pa kaj hoče doseči, to pokaže z vreščanjem in ji fanta prineseta kar hoče - prava princesa, nimaš kajuser posted image
Starejši sin je shodil pri 9,5 mesecih, ona se pa še vsesti ne zna sama!
Mlajši sin je shodil pri 13 mesecih in je danes bistveno bolj motoričen in športen kot starejši - nobene logike ali pravil, vsak je edinstven tako in drugačen!

Čokolino, čokolešnik
- ve jih že dajate malčkom. Ali niso čokoladne stvari strogo po enem letu? Meni so pri vseh patronažne na to opozarjale...

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

[ js bi vam pa priporočala knjigo o vzgoji in sicer Z OTROKOM LAHKO SODELUJEMO..noro dobra knjiga-definitivno jo še enkrat preberem

Tudi jaz imam to knjigo in je res super, tudi jaz priporočam

Bjondi jaz navadno pri kosilu njej naredim posebej (neslano, delno zmiksano) in če tega noče pojesti, ji dam malo "našega" - to gre pa skpraj vedno v promet. Ali pa "zakamufliram" njeno kašico med našo hrano, nekako pol-pol.
Če pa noče, obrok preskočimo in dobi čez nekaj časa drugo hrano.

Zobki - Julija je prav smešna. Ima spodnji enki in zgornji dvojki - ko se nasmeji je kot kakšen vampirček, ko ji dvojkice ven udarijouser posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.4.2010 23:54:03   
July08
Bjondi mirno noč vam želim. Jaz grem tudi v mižule. Mož je pa na košarki, ki se vedno zavlečeuser posted image

LAHKO IN MIRNO NOČ VSEM!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.4.2010 0:05:20   
bjondi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?