Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 11:42:45
|
|
|
|
ellie
|
Jao...2x sem pisala sporočilo, ker kao ni bilo objavljeno...zdaj pa kar naenkrat je še dobro, da se nisem 3. spravila pisat
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 11:49:26
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan dan se pogovarjate glede cepljenja, če se ne motim otrok lažjih od 6kg ne cepijo..ma nisem zihr..zato bodo ene otročke v maju cepili. Nas pikica čaka 20.4., Zoja pa ima sistematski+pikica 12.4. moj patrik včeraj ni ime niti 5.5 kg, pa je bil vseeno cepjen
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 12:46:30
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 nincrli - sem po naključju zasledila eno info, ki bi ti prišla prav (pa meni tudi v bodoče). Če se s tako malim otrokom seliš ga zna sprememba preči iz tira. Zato je fino, da tista mesta, kjer je otrok največ časa, ne spreminjaš. Npr. da mu v novem stanovanju ne daš sveže posteljnine v posteljico, ampak maš še nekaj časa tisto iz prvega stanovanja. Enako na vajini postelji, če je tudi tam več časa. Vsaj nekaj časa ne prat dekic, igračk ipd. Pa npr. lega posteljice in zakonske posteljice naj bo enaka in take stavari. Oooo hvala jaz pa sem mu ravno misla frišno posteljnino zravn nest. Sma iz sprehoda, danes sem ful utrujena sploh ne vem kaj mi je, pa tak lep sonček je zunaj, spanja pa je tud blo dovolj... Spomladanska utrujenost mogoče, no saj mi je všeč pomlad, sam cvetnega praha ne bi rablo bit, me oči bolijo. No počasi grem še nekaj stvari spakirat, ker pride pol moj ata s kombijem, ker grejo jutri zgodaj v stanovenj vse zmontirat... Moj pa šele zvečer pride, tak da bom mogla sama to zrihtat, no pa saj je večina vse v škatlah. Lomljive stvari bojo pa z osebnim avtom peljali, sam jih je treba vseen zaščitit. Aja sem ugotovila, da moj ful rad gleda risanke, pomoje nč ne zastopi sam mu je ful všeč, tak da ga včasih pustim pred tv in gleda jaz pa kaj nardim
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 13:18:42
|
|
|
|
MMMojca
|
Jaz tudi prvič slišim, da je za cepljenje potrebnih 6 kg. Naša je bila 5,7 kg in ni imela nobene stranske reakcije. Smo cepili tudi za rota v. Tudi nam je patronažna naročila, naj bo za uvajanje GH pokličem v maju - ko bo pikica stara 5 mesecev. Baje bo "predavala" tudi o zobkih, hoji in govoru.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 13:52:07
|
|
|
|
somic
|
nincrli, kdaj pa se dokončno preseliš v krško? kje točno boste to bili? toe glede uvajanja goste hrane in patronažnih. meni je tudi moja rekla, da naj jo pokličem, pa sem se ravno včeraj z mojim pogovarjala, ker naj bi jo kontaktirala konec maja, ko bom z malim na morju, pa sem razmišljala, da bi jo kar poklicaa že sedaj, da vidim kaj bo. oz, tiste ki imate že iskušnje s tem, je to resnično potrebno, al??
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 13:56:04
|
|
|
|
Zala01
|
Somic, ni potrebno da jo pokličeš. No, jaz je ne bom. Začela bom uvajati tako kot pri prvem nekje sredi 4. meseca in to z zelenjavo. Se mi je obrestovalo, ker je starejši sinček še zdaj nor na zelenjavo.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:03:15
|
|
|
|
somic
|
žal drugače ne vem kako bi prilepila slikice, da bi se avtomatsko videle... ni kaj
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:04:36
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Somic, ni potrebno da jo pokličeš. No, jaz je ne bom. Začela bom uvajati tako kot pri prvem nekje sredi 4. meseca in to z zelenjavo. Se mi je obrestovalo, ker je starejši sinček še zdaj nor na zelenjavo. ja, vam je mogoče malo lažje, ker imate pač izkušnje, ampak po meje ne more bit ne vem kakšna znanost tole, al? bom vidla, ne bi pa rada ostala z ptrokom doma ravno zaradi tega, če imam pač možnost bit na morju
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:18:55
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Kako sedaj oblečet vaše za ven Jaz ji dam take mal bolj debele hlačke, štunfi+copatki, pa eno jopco na vrh+kapco bodi z kratkimi rokavi+ štrampelčke+ čevelčki+ hlače (danes smo meli kavbojke) + majčko bol debelo+ jopico+ kapico to je to so misli vsi da je fantek ko je bila zunaj vozička (ker je jopica tudi modra )
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 9.4.2010 14:32:05 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:31:05
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic žal drugače ne vem kako bi prilepila slikice, da bi se avtomatsko videle... ni kaj takole grejo samo slikce ko so v albumu na RR: isto slikco ko maš v albumu greš gor z miško z desnim klikom -> kopiraš -> greš na naš forum pod odgovor -> prilepiš in dopišeš kar hočaš in potrdiš -> to je to -> poskusi p.s.: ne manjši slike tukaj na formu ker itak avtomatsko zmanjša
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:53:47
|
|
|
|
somic
|
[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147150#imageShow][/link]
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:54:39
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: somic žal drugače ne vem kako bi prilepila slikice, da bi se avtomatsko videle... ni kaj takole grejo samo slikce ko so v albumu na RR: isto slikco ko maš v albumu greš gor z miško z desnim klikom -> kopiraš -> greš na naš forum pod odgovor -> prilepiš in dopišeš kar hočaš in potrdiš -> to je to -> poskusi p.s.: ne manjši slike tukaj na formu ker itak avtomatsko zmanjša ni šlo...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:57:21
|
|
|
|
grahek85
|
Evo naju iz prvega sprehoda danes Sva bla tudi v Mothercare in sva kupila čeveljčke ooo, somic, ful simpatičen poba Ma tak prodoren pogled tinncyka, vaša je pa tudi prava princeska čeprav je vsa v modrem
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 9.4.2010 15:00:32 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 14:57:57
|
|
|
|
grahek85
|
somic zadnjič meni tudi ni hotelo eno sliko, drugo pa, tako da verjetno nekaj šteka
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 15:04:36
|
|
|
|
poopek
|
kilaža nima nič v zvezi s cepljenjem.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 15:33:32
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Alex, sem te že zadnjič mislila vprašat tole glede teka. Kako si meriš razdaljo pri teku (kako veš, koliko km pretečeš, a to je približno?) Pa še to me zanima, a tvoj tek kaj vpliva na tvorbo mleka pri tebi? Se ti kaj zmanjšuje? Mene je ful strah, da se bi mi zmanjšalo. Čeprav po drugi strani, ko tečeš, se ti sproščajo hrmoni sreče in to naj bi vplivalo na povečanje količine mleka, a ne? Ima še katera kakšne informacije glede tega? Sprehod po gozdnih poteh - a vas je kaj strah klopov zaradi tamalih? Moj je prebolel klopni miningitis in zato me je kar malo strah. A kaj veste, kdaj jih lahko cepimo proti temu? Tudi jaz imam ful rada naravo...A jih lahko kaj pošpricamo (verjetno še ne ) razdaljo izmerim najprej z avtom, se pač zapeljem po tisti trasi, kjer tečem in izračunam po števcu km v avtu. zaenkrat se mi na mleku ne pozna, res pa pazim, da ne pretiravam in tečem dokaj rezervirano, čisto rekreacijsko, ne na čas. to o hormonih sreče in tvorbi mleka pa nisem vedela mene tudi zanima glede klopov in kdaj se lahko cepijo? je bil mali dopoldne že 2 uri zunaj, sem ga peljala po eni ful razrukani makadamski poti pa je kar spal-naš je tak da bolj ruka, bolj spi zdaj greva pa, ko se zbudi, še do moje mami na vrt, ga bom tam peljala ob potoku. midva mava 3. posvetovalnico v ponedeljek 12.4. in bo menda tudi cepljen, vsaj rekla mi je zadnjič pediatrinja. pri nas pa patronažna več ne hodi zaradi uvajanja GH ampak vse pove pediatrinja, pa eno knjižico mi je dala že zadnjič. bomo pa verjetno z GH začeli po dopolnjenem 5 mesecu, če bom imela do takrat seveda dovolj mleka, če ne pa že prej...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 15:37:44
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Aja, Ivotu sem začela zvečer dodajat. Po mukah mi je uspelo najti pravi cucelj in zdaj pridno papa zvečer okrog 120ml AM in še iz obeh prsi. Ne zbuja se več na 2 uri ampak šele zjutraj ob 5h ali pa 6h. Pri Miranu sem vztrajala in do 6 meseca samo dojila, ponoči tudi na 2 uri, zdaj pa ne morem več. Zjutraj sem ful utrujena, če ne spim in dva mala otroka rabita dosti pozornosti. mene tud včasih zamika, da bi mu zvečer dodajala da bi dlje spal, pa se potem kar premislim ker: 1. dokler imam dovolj mleka se mi zdi škoda... 2. zadnjič je bil po Aptamilu ful zaprt pa tega ne bi več rada doživela, je bil ful bogi. 3. moj je proti te pa razumem, glede na to da imaš že enega falotka...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 15:38:37
|
|
|
|
somic
|
da probam še enkrat... [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147913#imageShow][/link]
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 15:39:24
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic da probam še enkrat... [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147913#imageShow][/link] no go.... tale forum mene prav ne mara
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 16:15:11
|
|
|
|
nincrli
|
Js grem na slikomat pa dam tja sliko pol pa kopiram čist taprvo kodo (za forume) in nalepim sem pod odgovor... No evo eno že ma mal več lask
< Sporočilo je popravil nincrli -- 9.4.2010 16:24:43 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 16:21:15
|
|
|
|
nincrli
|
pa slikomat najdeš na googlu, ker mi ne gre linka sem pripet aja tam odkljukaj, ko piše javno prikaži... IZVIRNO SPOROČILO: somic nincrli, kdaj pa se dokončno preseliš v krško? kje točno boste to bili? V sredo se dokončno preselimo. Joj ne vem kak naj ti razložim, ko sem bla glih 2x tam ... Na štajerski strani bomo menda (ne vem kaj majo to za neke fore ...) partizanska cesta... Ma ti bolj točno povem drug teden, ko bom bolj spoznala okolico, ok ?
< Sporočilo je popravil nincrli -- 9.4.2010 16:25:35 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 16:29:06
|
|
|
|
Kika99
|
Anjin prijateljček
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 16:35:49
|
|
|
|
Zala01
|
Joj somic kakšen gospodič je že tvoj mali mišek, sem si ga bolj drobcenega predstavljala, ker si pisala, da je bolj mali, je pa cel fantič . Tinncyka tvoja princeska je tud tolk luštna, za mojega miška pa vsi sprašujejo, če je punčka, pa ni nikoli v roza . Nincrli, tvoj gospod pa obvlada pasenje kravic, moj je bolj lene sorte za to. Aja, pa baby-vac je tak zakon...sem redkokdaj nad katero stvarjo tolk navdušena, pa to je res iznajdba. Mali mi že 2 dni nič ne kašlja, potegnem ven pa čudo, res.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 9.4.2010 16:37:36
|
|
|
|
Zala01
|
Joj Kika, se ne morem načudit kakšne kjut oblekice se dobijo za punčke...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Koliko otrok načrtujete?jagodka7Koliko otrok želite imeti/imate?Nobenega (
5%)
1 (
11%)
2 (
35%)
3 (
37%)
4 (
7%)
5 ali več (
5%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!