|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
9.4.2010 14:08:12   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

No takole pa sem klicala mojega G in sem se naročila. Kaj pravite kdaj imam datum? Pazite zdaj: 14.05.2010 ob 8.30. user posted image user posted image user posted image user posted image To se bom še načakala. 

Je pozno, ni pa po njihovih merilih prepozno. Prvi pregled je namreč predviden do 12. tedna, je pa res da večina ginekologov naroča tam v 8. tednu.

Ma ja sej vem da ni po njegovim merilih pozno - sam veš kak se meni to zdi dolgo. user posted image user posted image user posted image Pa bom že počakala. Drugače pa mi je tudi o nuhalni govorila, sem si pa pogledala, da za njo bi se naj naročila nekje v 11 ali 12-em tednu, zdaj pa ne vem, ali to moram ful prej poklicati in se naročit, al kako?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.4.2010 14:45:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: twetka
Mam ful bedno situacijo, zdej živima pri mojih pa bi lahk šla v njegovo stanovanje sam sem šele šolo končala pa ne vem kako bi bilo s CSD ali bi še dobivala podporo za brezposelnost ali pa bi bila bistveno manjša če se skup selima in nebi shajala, po eni strani je pa brezveze, ker zdej more on isto stroške plačevat. ne vem neki dni že razmišljam kaj bi blo za naredit

Zakaj pa tako koplicirati glede selitve? In kaj ima CSD tukaj veze? Sej ti ni treba prebivalisca spremeniti. Jaz zivim ze 8 let v Ljubljani, pa imam stalno prebivalisce v Celju... Pa nihce nic ne tezi. Sefu se prav fino zdi, da mi lahko v okviru potnih stroskov izplacuje visjo placo.

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.4.2010 14:51:35   
twetka
Zakaj pa tako koplicirati glede selitve? In kaj ima CSD tukaj veze? Sej ti ni treba prebivalisca spremeniti. Jaz zivim ze 8 let v Ljubljani, pa imam stalno prebivalisce v Celju... Pa nihce nic ne tezi. Sefu se prav fino zdi, da mi lahko v okviru potnih stroskov izplacuje visjo placo.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

js sem za spremembo od tebe brez službe in dokler da mi oni vse plačujejo kar se tiče zavarovanj in tega ne morem nič, ker je treba vse spremembe javit pravočasno in nočem met kakih for s tem, ker sem podpisala pogodbe in se zavezala pa nebi rada kršila zdej teh pogodb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.4.2010 15:18:37   
zaljubljena23
mateja user posted image user posted image user posted image

Star, čestitke za močan plusekuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.4.2010 17:02:42   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK:__3__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.4.2010 17:11:25   
twetka
Pupe, ma katera kak fajni recept za sadno torto????

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.4.2010 17:34:03   
zaljubljena23
twetka jaz delam torte po tem receptu:

http://kulinarika.net/recept/sladice/Torta_Bounty_Nutella-11424.html

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603

S tem, da imam za sadno beli biskvit in ga naredim po zgornjem receptu samo ne dodam nutelle, zmes sadno naredim tako, da stepem sladko smetano in dodam sadje, vse skupaj narahlo premešam in pomažem po biskvitu

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.4.2010 17:44:26   
twetka
Hvala, bom probala eno ali pa drugo, čeprav meni bolj diši nutella trenutno. user posted image Ostali majo pa raje sadno, bolj osvežujoča, tako da bom mogla na obiske gledat malo ne na sebe. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.4.2010 17:48:04   
zaljubljena23
twetka nutella-bounty torta je fulll osvežujoča...Moji so vsi nori na njo (sorodniki, prijatelji), tako da so sadne pri nas odpikaleuser posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.4.2010 17:57:38   
Pikasta
Živjo,
prejšnji mesec sem bila vseeno tako zelo razočarana in napsihirana da se nisem potem nič več oglašala tukaj. Upam da ste vse dobro, vidim da ste nekatere zagledale plusek in vsem privoščim iz srca!!
Na žalost pa nama tudi tokrat ni uspelo in se bom preselila spet v naslednji mesec!
Vsem ostalim držim pesti in pazite nase!

Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.4.2010 18:07:32   
witch
Pikasta user posted image   in user posted image za naprej.  Upam, da vama čim prej uspe user posted image
lidik tvoje prerokbe se bom držala ko pijan plota user posted image user posted image
zaljubljena praviš, da je ta nutlina torta dobra? Ima moja mami naslednji teden rojstni dan pa bi spekla torto. Čeprav jaz čokolade ne maram bi enkrat za sremembo naredila drugačno ne sadno user posted image
Mene pa danes nenormalo boli v spodnjem delu trebuha user posted image potem sem dse pa pametna spravila travo kosit in upam, da si nisem kaj škodila user posted image
doloress, TMS82, korinca - kako pa vaši testki pravijo? spirit75 za tebe pa že danes držim pesti user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Pikasta)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.4.2010 18:27:39   
zaljubljena23
Pikasta user posted image user posted image user posted image user posted image

Witch, sama tudi nimam rada čokoladnih tort, ampak nutellino pa obožujem, še boljša pa je nutella-bounty, ta bo v poletnih dneh fajn pasala, ker je res tako osvežilna

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.4.2010 20:02:55   
witch
Samo jaz ne maram čokolade spljoh user posted image jo bom vseeno probala narediti user posted image
lidik in star kako sta? kako se počutita? lidik slabosti so še? user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.4.2010 20:10:11   
evatisa
živjo
že dolgo nism nič pisla,cele dneve služba,šola in potem še izpiti. Da pa bo še slabše počutje je poskrbelauser posted image . tako,da se selim v 13krog in začnem z klomifenom. upam,da  bo mesec maj najin.vsemuser posted image iskrene čestitke za vse druge pa velik objemček

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.4.2010 21:05:57   
zaljubljena23
evatisa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.4.2010 21:33:40   
witch
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK:__3__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

< Sporočilo je popravil witch -- 9.4.2010 21:37:38 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.4.2010 21:35:08   
witch
evatisa user posted image user posted image
punce moje... ta nas seznamček je pa za zjokat user posted image user posted image user posted image samo modre barve je veliko user posted image user posted image user posted image jaz močno močno upam, da bo nadaljevanje meseca toliko boljše user posted image user posted image user posted image user posted image da vse nalulamo velike pluske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.4.2010 6:26:21   
lidik
Pikasta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednji mesec.

Witch kako hudiča se naj moje prerokbe uresničijo, če pa se čisto nič ne paziš !!!!!! Tako da zdaj tole pa ne bo prerokba, ampak ukaz: Ne pretiravaj z delom !!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.4.2010 6:28:53   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

lidik slabosti so še? user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju user posted image

hej nisem bila včeraj nič več na netu, tako da ti šele sedaj pišem - včeraj sem se potem počutila super, imela sem toliko energije da je kr kipelo, in pa danes zjutraj nisem imela nobenega objemanja s školjko, tako da je očitno tisti nasvet včeraj da naj takoj zjutraj nekaj pojem - pomagal. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.4.2010 6:29:49   
lidik
evatisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , maj je tako lep mesec, boš videla, da ti bo takrat uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.4.2010 7:43:41   
lidik
hej zaspanke moje kje ste danes? Se vse carkljate pri svojih dragih? No jaz pa že od šeste ure v službi, tako da je že zdajle skoraj čas, da grem domov. user posted image user posted image user posted image user posted image Uf sam bo do enih ali dveh še kar dolga. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.4.2010 7:52:56   
xoxox
Dobro jutro. user posted image Mene je moj vrgel iz postelje. Je šel v službo in je delal tako galamo po stanovanju (bog ve  kaj je iskal), da sem morala vstat. user posted image In potem mi še reče: "Ti kr spančki. " Ja itak bom po vsem tem še lahko nazaj zaspala ja. Tako, da si grem kavico skuhat in potem počasi pospravljat. Da ne bom spet cel vikend pospravljala.

Meni je tako težko dočakati naslednji teden, ko bom videla ali sem ali nisem user posted image . Tako mi je mučno, ker ne želim biti spet razočarana. user posted image In potem spet čakanje na O in potem spet ali bo kaj ali ne bo. Blagor vam srečkam user posted image . Komaj čakam, da mi bo slabo. user posted image Upam, da se kmalu spet kakšna pobarva na roziko. user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.4.2010 8:28:46   
twetka
Dobro jutro. Midve mama pa iste probleme. Moj odgalamil od doma ob 4 in od takrat pokušam spat pa vraga ne gre in sem vstala pa si tut grem kavico kuhat, tortico namazat, sem včeri že spekla biskvit, pa malo pospravit, popoldan pa obiski, če bom pri življenju, me tolk daje spanec. Zdej bi pa lahko prej pa ni šlo. Boga Lidik, a ti pa kr v službi ob sobotah. Kje pa delaš da ti ne pustijo ob sobotah bit doma.

< Sporočilo je popravil twetka -- 10.4.2010 8:30:00 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.4.2010 8:29:23   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Komaj čakam, da mi bo slabo. user posted image

Hej ne si tega želeti. Ti povem da ne. No jaz sem mojemu predno sva vedela da bo plusek rekla, da meni tudi če bo 9 mesecev skupaj slabo in če 9 mesecev skupaj bruham, samo da bo pikica in da bo z njo vse vredu. Pa ti povem, da od včeraj naprej si nič več ne želim slabosti.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.4.2010 8:31:08   
twetka
Js bi si pa želela, da bi se orng user posted image in da bi končno bla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.