|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
9.4.2010 12:14:42   
spaghetek
Se jst da vam malo povem kaj se z mano dogaja.

Danes sem na 35. dnevu cikla in 18. dan po ovulaciji. BT je bla visoka do danes ko mi je padla, tko da po moje bom dobila menstruacijo danes :(

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.4.2010 12:20:02   
witch
punce hvala vam user posted image user posted image user posted image upam, da bo šlo. Zdaj je bil šok, ko sem videla kaj me čaka... In močno upam, da bo vse pozitivno rešeno user posted image
spaghetek user posted image user posted image user posted image user posted image da je nebo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.4.2010 12:21:04   
twetka
Lidik tako kot si napisala. Ko ne razmišljaš ti vse rata, brez stresa. Midva sma se ta teden smejala, ker sem js bla ful na tleh preden sem mojega spoznala, vse so mele tipe, menjavale jih kot gate js pa nobenega in sem se sama sebi smilila in evo je reku moj, a sem pršu al nisem tako bo pa user posted image , ko boš najmanj pričakovala. Res, sploh nisem planirala da bom njega spoznala, še ko sem ga spoznala mi je bil bolj brat al pa prijatelj kaj pa vem pol pa kr naenkrat, sem začutla da je to to.  Zdej ga mam pa tolk rada da ga niti minute ne spustim. user posted image Brez njega mi pol stvari nebi ratalo in včasih tega ne vidim, pa mu znam kdaj težit, sam tipi so tolk čutna bitja, zgleda kot da mu sploh ni mar za nič ko se pa začnema pogovarjat pa vidim kolk mu je hudo zarad vsega in kolk sem ga napsihirala. Mam ful bedno situacijo, zdej živima pri mojih pa bi lahk šla v njegovo stanovanje sam sem šele šolo končala pa ne vem kako bi bilo s CSD ali bi še dobivala podporo za brezposelnost ali pa bi bila bistveno manjša če se skup selima in nebi shajala, po eni strani je pa brezveze, ker zdej more on isto stroške plačevat. ne vem neki dni že razmišljam kaj bi blo za naredit, ker je problem tudi glede user posted image , vedno je panika okol tega tako pa če bila za sebe nebi bil problem in bi bilo verjetno več možnosti za user posted image . prej se nisem bila pripravljena selit, zdej me pa kr mika da bi se, sam da bi bil user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 9.4.2010 12:27:10 >

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.4.2010 12:27:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Lidik tako kot si napisala. Ko ne razmišljaš ti vse rata, brez stresa. Midva sma se ta teden smejala, ker sem js bla ful na tleh preden sem mojega spoznala, vse so mele tipe, menjavale jih kot gate js pa nobenega in sem se sama sebi smilila in evo je reku moj, a sem pršu al nisem tako bo pa user posted image , ko boš najmanj pričakovala. Res, sploh nisem planirala da bom njega spoznala, še ko sem ga spoznala mi je bil bolj brat al pa prijatelj kaj pa vem pol pa kr naenkrat, sem začutla da je to to. 

no vidiš, tokrat pa le poslušaj svojega možička, ker ima prav

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.4.2010 12:28:52   
twetka
To je fora, js njega včasih sploh ne poslušam priznam in kr po svoje delam. user posted image user posted image user posted image Zdej ga bom pa poslušala pa bo kar bo. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.4.2010 12:30:04   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

To je fora, js njega včasih sploh ne poslušam priznam in kr po svoje delam. user posted image user posted image user posted image Zdej ga bom pa poslušala pa bo kar bo. user posted image

pridna punca. Veš takrat ko najmanj pričakujemo imajo moški tudi prav in znajo prav pošteno presenetiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.4.2010 12:34:53   
*Star*
Tudi jaz bom rekla enako kot lidik - prvi mesec sem se orng sekirala, pa mislila, drugi mesec že malo manj, zdaj tretji mesec pa takorekoč nič in sva tako slončkala kot preden sva delala na otročku. In celo tako je bilo, da vedno, ko mu je prišlo sem bila jaz zgoraj (kar jaz mislim da je še najmanj možnosti za zanositev). In evo, je ratalo.
In res, kot je rekla twetka - pozitiva pomaga, pač težko je odmislit ampak enostavno je tako najboljše.
Pa da vidimo če bodo najini recepti kaj pripomogli, ane lidikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Witch na nas se lahko vedno obrneš, pa nikar ne bit slabe volje - zdaj so vajini dnevi in izkoristita jih kar najbolje!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.4.2010 12:39:09   
twetka
Star ja ti bom povedla naslednji mesec, če se mi bojo jajčniki kaj zbudili in bo menstra sama od sebe. user posted image user posted image ali pa je nebo kaj pa veš user posted image user posted image sam itak če je nebo bom mislila spet jajčniki niso nič naredili, bi se pa smejala, če nebi pomislila na user posted image ko bom ziher takoj šla testirat če je nebo pa tut če bom vedla da ni. Da bi mi pa v ponedeljek rekli da je v krvi prisoten hormon in to na moj rd, bi se pa verjetno polulala od smeha, ker bi bila to šala meseca. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 9.4.2010 12:43:01 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.4.2010 12:42:40   
lidik
joj star morajo pomagati najini receptki, ker midve rabiva sočvekačice pri decembru !!!!! 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.4.2010 12:45:10   
twetka
Jaaaa, dejta zdej bogecu malo na dušo pihat, da še nam en plusek zrihta al pa bomo naše tipe, vajinima tipoma poslale da bosta povedla kako se je treba lotit tega da je pol user posted image  user posted image user posted image Danes sem pa prav žleht, ne vem kaj mi je. user posted image Pupe škoda ker nismo bližje skup doma, bi mi ko še nismo nosečke malo skup trenirale, hodile ven na sončeka, vaju bi pa na sadno kupo povabile, takrat ko nebi bil dan za hujšanje, da bi lahk mi tut papcale. user posted image user posted image user posted image Vama se zdej ni treba kaj pazit, kolk vama je fajn, vama kr zavidam, js bom pa še lepo stradala do decembra da pridem do mojih željenih kg. user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 9.4.2010 12:47:32 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.4.2010 12:51:40   
lidik
čuj twetka, pa dej ko se bova midve res začele zdaj grdo gledat !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj boš stradala do decembra ?????????????? Nehaj tak govorit, ker boš videla da boš zelo hitro zagledala svoj plusek - mogoče že v ponedeljek!!!!! 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.4.2010 13:06:28   
mateja134
Pozdravljene !

sporočam vam, da je prišla moja user posted image tak da nebo nič v aprilu.user posted image
sem pa se odločila da se več nem obremenjevala kdaj bo in kdaj ne, ko bo pač bo, zdaj se bom raje posvetila najni hiški, ki jo začnema pomalen gradit, bom raje hodla malo po trgovinah nabavljat material user posted image user posted image

upam, da boste vse zagledale svoje pluseke ki ste še v aprilu v čakanjuuser posted image user posted image

lp in uživajte v lepem vremenu

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.4.2010 13:08:15   
twetka
Lidik, pomisli, škodi ti jezna, ne se zaradi mene jezit. user posted image user posted image user posted image user posted image Mah no, sej pravim če prej ne zagledam plusek ga bom pa upam da naslednje leto, ko bom mela že malo postavce, jao kolk fajn je ta moj seznamčke pogledat pa videt tiste kilce, mogoče je prav da sem naprintala pa nalimala na zid. user posted image user posted image user posted image jao prav sprašujem se kaj je z mano, prav prfektno sem danes, mogoče mi je tuš tolk pasal. user posted image Hihi al pa user posted image včeri. Mateja, dobrodošla med majčicami, sam zdej pa bomo mi tut, bote že vidle ve, bomo mi vam pokazale kaj je to Maj 2010 ( baby boom)

< Sporočilo je popravil twetka -- 9.4.2010 13:10:09 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.4.2010 13:14:11   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

joj star morajo pomagati najini receptki, ker midve rabiva sočvekačice pri decembru !!!!! 

Halo bejbe, vidim, da veselo čvekate, jaz nimam pa s kom pr Decemberke 2010. user posted image  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.4.2010 13:14:41   
lidik
No takole pa sem klicala mojega G in sem se naročila. Kaj pravite kdaj imam datum? Pazite zdaj: 14.05.2010 ob 8.30. user posted image user posted image user posted image user posted image To se bom še načakala. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.4.2010 13:22:56   
*Star*

No takole pa sem klicala mojega G in sem se naročila. Kaj pravite kdaj imam datum? Pazite zdaj: 14.05.2010 ob 8.30. user posted image user posted image user posted image user posted image To se bom še načakala. 

lidik, v katerem tednu boš takrat? No, vsaj zagotovo boš srčeka vidla bit!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.4.2010 13:27:00   
lidik
v desetem tednu. Ja to pa sigurno da bom. Me zanima kdaj bo pa tebe naročil. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.4.2010 13:39:24   
twetka
Pozno, Lidik, sam boš sej kontretno vidla pikico. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.4.2010 13:48:34   
*Star*

v desetem tednu. Ja to pa sigurno da bom. Me zanima kdaj bo pa tebe naročil. 

Mene tudi, zvemo v ponedeljek, upam, da mi jo uspe priklicat, ker to je cel projekt!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.4.2010 13:50:35   
lidik
ej *Star* sam midve sva nekako telepatsko povezane. Kdaj si si naredila tikerček? Jaz sem jih pravkar končala in sem prilepila gor. Predno sem si ga šla urejat, sem šla gledat če ga že imaš, pa ga še ni bilo, no zdaj ko sem ga pa jaz naredila pa vidim da ga imaš tudi ti že. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.4.2010 13:56:43   
witch
lidik si pa res dobro napovedala da boš enkrat tam šla na pregled kot jaz user posted image ti si prava čarovnica user posted image mi pa renati pišemo... bi raje tebi user posted image no povej mi kaj o moji prihodnosti user posted image aja pa imena lahko zamenjave user posted image user posted image user posted image user posted image
star hvala ti user posted image res bova ta vikend izkoristila za naju user posted image in uživala 100 na uro, pa zelo malo za faks delala user posted image
mateja134 user posted image in user posted image za naprej
Jaz sem pa tudi že boljše volje user posted image bova zdaj z dragim šla na sprehod in se lepo pogovarjala pa bo takoj boljše user posted image zvečer se pa še poslončkava pa bo vse pozabljeno user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.4.2010 13:59:17   
*Star*

ej *Star* sam midve sva nekako telepatsko povezane. Kdaj si si naredila tikerček? Jaz sem jih pravkar končala in sem prilepila gor. Predno sem si ga šla urejat, sem šla gledat če ga že imaš, pa ga še ni bilo, no zdaj ko sem ga pa jaz naredila pa vidim da ga imaš tudi ti že. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej očitno res user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi nisem bila sigurno katerega bi, no pa sem tega dala, ampak na koncu jih bom mela 3 tako kot ti user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.4.2010 14:05:22   
lidik
witch ni problema jaz tebi napovem, da boš se zraven naju s *Star* selila v december, ker tam pač potrebujejo nujno čvekačice. In sej veš da midve ne moreva brez tebe, tako da evo: zdaj pa glej da ubogaš in prideš. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.4.2010 14:06:25   
Arwenko

Je pozno, ni pa po njihovih merilih prepozno. Prvi pregled je namreč predviden do 12. tedna, je pa res da večina ginekologov naroča tam v 8. tednu.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.4.2010 14:06:45   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Ej očitno res user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi nisem bila sigurno katerega bi, no pa sem tega dala, ampak na koncu jih bom mela 3 tako kot ti user posted image user posted image user posted image  

meni so bili vsi tako luštni, da najprej sem šla na izpadanje, pa se mi zdi, da tisti, ki je odpadel bi ga najbolj imela, pa sem šla iz drugega konca, pa spet ista zgodba, no na koncu sem vse tri prilepla.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.