sabri
|
Evo stolček je doma, mala spi, ker v vrtcu danes ni in je samo še jokala zvečer. Jaz pa utrujena in grem samo pod tuš in na hrbet. A_T: ja dedeci...se mi zdi, da če so ženske bolj sposobne in pridne, da se deci kar razvadijo polenijo, ker vidijo, da jim ni treba. Ima pa vsak svoje fore, moj je pa tok vremenski, da je za popizd...iz dneva v dan ne veš, kake volje bo. Primer, se cel teden meniva, da bomo pekli za rd od tamale pa mojega in potem greva danes v štacuno po meso, on pa v štacuni slabe volje, da je brezveze pečt, samo narezek, sploh brezveze pred porodom se matrat, da sploh ne bi, bi potem enkrat poleti, pa take, jaz pa moi: tkole je res fajn, da kakšne stvari dobiš, ker se res dosti prišpara, pa sploh ne moreš takih malih cunj z enim otrokom kar znucat pa uničit. štetje brcik: nič ne vem o tem, mi ni nič omenila zdaj na pregledu, da bi kaj morala. Sem pa v 37 tednu, samo vprašala me je, če čutim vsak dan. Joj, jaz lenoba sem mislila komentirat na A_T stil, vsako posebej, pa sem prelena in bom kar pod tuš šla . Lep večer vsem.
|