|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
10.4.2010 11:39:44   
Aninchy

user posted image

user posted image

7.4.
farina - pregled
Angel_Tian - pregled

8.4.
farina - pregled

12.4.
Aninchy - pregled
fiška33 - pregled

13.4.
Sky3 - pregled
Mubi - pregled

14.4.
biba88 - pregled
Teja K - pregled
jolcica - pregled
m_aja - pregled + CTG
julka8 -pregled + CTG

15.4.

zivepo - pregled
_katja_ - pregled
barvar - pregled
drim - pregled

16.4.
bubolin - pregled + UZ
farina - pregled

19.4.

Meemee - pregled

20.4.
emibu - pregled
j.b. - pregled
sabri - pregled

21.4.

m_o_i - pregled
san - pregled

23.4.
Strelkica - pregled P

28.4.
Gromska - pregled
divans1 - pregled
drim - pregled
Angel_Tian - pregled

user posted image

5.5.
K_a_t_i - pregled + CTG

13.5.
drim - pregled

20.5.
drim - pregled

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
10.4.2010 11:40:56   
strelkica
milena2222: Ja potem si nekaj takega kot jaz, po postavi. Moraš kar vztrajat za cr, če ne naj pa tvoj mal popizd... pa bo. Ker meni je pri prejšnji nosečnosti, k se mali tudi skoraj do zadnjega ni obrnil na glavo, da če se ne bo obrnil, da bova naredila cr. tako da moraš kar vztrajat pri tem.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
10.4.2010 12:59:32   
emibu
milena2222-mislim da priporočajo levi bok ne desniuser posted image
zivepo-maš kr lepo natrpan urnik ja,jst rajš svojga negrem gledat k mi sam piše čez koledar matematika in lahko bruhamuser posted image drugač pa prestavt morm u sobi not oprat postelnino pa postlco sestavt pa jajčka oprat jooi jooi najprej pa sploh poštudirat kak nj to not spravim to me še najbol ubija eiuser posted image pa še na CSD treba it bemtiš...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
10.4.2010 13:23:45   
isabeaux
Živjo punce moje user posted image ufff ste pridne pri čvekanju...si morem vzet čas da vas preberemuser posted image

Vitabella čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič tko hitr mineva čas, pa še ful je za postorit pa tko...saj vem mogla bi strogo mirovat, ampak saj si predstavljate, da to ravno ne gre a neuser posted image user posted image

No je pa pri meni stanje ok, čakam na četrtek 15. 4. , ko imam pregled pri g. kaj bo rekla...sicer pa ni enega popadka več... ...

Morem vam pa sporočit, a se spomnite, ko sem razlagala o prijateljici, ki je začela v 24. t. krvavet...no bila je do danes na intenzivni, danes pa so ji naredili urrgentni carski rez v 27 t. ker se je hematom večal...ona je ok, mali je v inkubatorju, imel pa samo 600 g in 32 cm dolžine...krizaaa... ...vsi seveda držimo pestke, da bo vse ok...čeprav mali v 3 tednih ni dobil niti grama...mislim, kako so to lahko pustili, mi tudi ni jasno....ok...glavno da je zaenkrat živ, čeprav si sploh ne upam spregovoriti z njo o tem, kakšne vse posledice je lahko utrpel...valjda da pa dohtarji čist nič ne povedo...jaooooo user posted image

No kot sem rekla...držim ji pestke...močno...
user posted image user posted image user posted image

Aja glede posteljice sem še dolžna odgovor...obstajajo tri stopnje staranja...prva stopnja bi se naj pojavila nekje 3 tedne pred porodom, potem pa vsak teden naslednja, ko je posteljica grad. III., morejo res dobro preverjat na uz. če je še dovolj hranilna in seveda če so vsi pretoki še dobri, sicer sprožijo porod. Pa še glede lijaka, nad materničnim vratom, ko se začne delat, pomeni, da se vrat počasi krajša...to pa lahko gre pri eni hitro pri drugi počasneje....čisto odvisno od vsake posameznice...no ko se začne delat lijak, bi naj prišlo do poroda nekje v 1 - 2 tednih....user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
10.4.2010 13:28:30   
K_a_t_i
Ooooo, prva 2 majčka user posted image . Čestitke, Vitaebella!!!! user posted image user posted image user posted image

Arboretum - za vse, ki vas je zanimalo - razstava je do 16.5., vstopnina za odrasle 5,5€ (dijaki, študenti 4,5€), več si pa lahko preberete tukaj http://www.arboretum-vp.si/svet-dinozavrov.aspx
Pia, Žiga je MENDA še frej (no, čeprav mi je njegova sovrtičkarka Erika malce sumljiva user posted image ).

Vidim, da ste neki očke obdelale. NAš je OK, za pretiravat s pohvalami sicer ni user posted image , ampak za moje pojme kr štrli v pozitivno glede na tiste, ki jih poznam okrog. Žiga komot porihta, ga je tud brez problema previjal, kopal, hranil,... No, vse. Pač prime tisti, ki ima čas. Edino tuširanje (razen nedelje) je striktno njegovo in branje pravljice za lahko noč je striktno moje. Glede gospodinjskih opravil je pa bolj tako... Nekak raje se s tamalim igra pa jst porihtam, kot obratno. No, če pošteno povem - naredi, če se mu reče, sam se pa ne loti. Razen danes ne vem kaj ga je prijelo, je kopalnico počistil user posted image Se mi zdi, da se ga je mal prijelo, ker sem pretekli vikend imela "manjši izpad" na to temo - kako mu moram vse 10krat rečt, da se česa loti.

O urnikih pa raje ne bom... Mam namreč naslednje 2 tedna službeno tok zadev, da buh ne dej, da grem rodit user posted image . Popoldnevi pa tudi rezervirani za milijon stvari. Ne, res nimam še časa rodit - rabim vsaj 14 dni porodniške še, da bo vsaj košek in lupinca do nas prišla - imamo še vse pri prijateljih. Tko da zivepo - ti boš še hitra, če boš drug teden vse skup nabrala. Matematika - ima ludih i posle rata... samo men je bil to najljubši predmet user posted image . Še zdaj delam s samimi številkami (pa niti blizu računovodstva, tisto ne bi bilo zame) in ravno zato mi je moje delo v veselje user posted image .

bumbo stolček - eni ga ful pohvalijo, eni čist skritizirajo (da se otroci prekucnejo iz njih, da imajo predebela bedra za not,...)... Kot pri vseh stvareh - čist odvisno od otroka. Mi nismo in ne bomo imeli.

Vreme - ni mi všeč user posted image .

isabeaux, držim pesti za tvojo prijateljico in njenega otročka user posted image . user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.4.2010 13:32:46 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
10.4.2010 16:01:18   
m_aja
MAJČKI 2010

datum             ime                 PDP         ime otroka          

user posted image user posted image    10. 4         Vitaebella       9.5        

< Sporočilo je popravil m_aja -- 10.4.2010 16:03:09 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
10.4.2010 16:01:58   
m_aja
kaj bi lahko tak nekak mele, nareto da se bolj vidi ker tam na seznamu se nena 

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 17:13:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
10.4.2010 19:49:18   
klupko
Može šimfate, mene pa ni. No, nouser posted image
Vidim da ni samo moj lene riti, tako da mu danes ne bom nič več težila.user posted image
Ah...včeraj zvečer je nekaj težil da danes ustaneva zgodaj, greva v trgovino pred gužvo, potem spucava doma in imava popoldne frej.. No, bilo je tako, da sem jaz ustala ob devetih, spekla palačinke, skuhala kakav, tako da je on ustal ob 9:30 in sva pojedla. Potem sem pospravila, ene 10min sva se še nekaj stiskala, potem sva šla. Vsa vesela sem dišala po njem..user posted image
No, okrog ene 11user posted image sva šla od doma, nazaj sva bila okrog 14...sva bila v Leclercu, Mercatorju, H&M in Mullerju...kupila sem si en modrček za dojenje v Mullerju...saj udoben je ful...ampak tako seksapilna pa nisem v nobenem drugem modrčku.user posted image user posted image user posted image
No, ko sva prišla domov mi je bilo grozno slabo, kar na bruhanje mi je šlo tako da sva šla počivat...ko gre on počivat, lahko gre sam, ko grem pa jaz počivat, mora še on zraven. user posted image
Tako da me je okrog 15:30 pregnal naj grem kosilo delat, on je pa na računalniku visel.user posted image Najprej sem bila tiho, potem me je kar naenkrat nekaj pičilo in sem začela tulit da naj gre kaj delat, da mu ne bom kuhala, on bo pa cel čas neke neumnosti po forumih bral.user posted image user posted image Potem je šel kao posesat in zdaj ima brata na obisku, tako da spet nič od njega..mora še kuhinjo pa kopalnico posesat...sesalec čaka na hodniku..jaz ne bom..user posted image
Na živce mi gre da se redko kdaj spomni kaj sam naredit in mu moram vse povedat, pa dostikrat se zgodi da sicer nekaj naredi ampak na hitro in površno in sem potem še bolj jezna kot če bi pustil kot je bilo.user posted image
Me je pa včeraj razvajal..sva se lepo zrihtala in me je lepo peljal ven na večerjo..potem sva šla še z enimi kolegi na pijačo, tako da sva prišla domov okrog 1ih. Saj ni čudno da potem ni držal obljube in ustal zgodaj da greva v šoping. user posted image
No, zdaj pa že opisujem vsak korak...kot da dnevnik pišem.user posted image

Pa še par besed o meni..danes se že cel dan za trebuh držim in kar nekaj sanjam o otročku in komaj čakam da bo z mano. Kar ukradla bi nekomu dojenčka samo da ga malo stisnem k sebi dokler ne dobim svojega.user posted image
Joj, majčice že rojevajo, midva pa še nimava imena.user posted image user posted image user posted image
Kako sem pa danes bila ponosna nase in na svoj trebušček ko sem se v kabini videla z vseh strani. Tako lep in zaobljen, čvrst pa sploh. :P hehe

Jaz bi šla tudii dinozavrčke gledat....pa v usta bi mu zlezla tud.. hahauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 20:05:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
10.4.2010 20:06:26   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Na živce mi gre da se redko kdaj spomni kaj sam naredit in mu moram vse povedat, pa dostikrat se zgodi da sicer nekaj naredi ampak na hitro in površno in sem potem še bolj jezna kot če bi pustil kot je bilo.user posted image

hehe glih prej sem penila na mojga da ma za posesat in pomit jutri. Jaz moram mojga tudi skoz opominjat na to. Pa sej drugač mi ni panike, sam zdej pa res ful težko že delam določene stvari. No sej bo že...moški pač. Važno, da je avto vsak teden opran in posesan user posted image

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
10.4.2010 20:10:03   
_katja_
Nekaj časa nazaj vem, da je bilo govora o oblekcah za dojenčka. Koliko približno česa je treba imet. Pa ne najdem zdaj. Če ima kjera seznam pri roki bi jo prosila, če ga lahko še enkrat prilepi. Hvala user posted image

Sem pregledala cunjice, pa se mi zdi da mi kar nekaj še manjka. Sem imela pri prvem ful sposojeno, pa se novembrski je bil. Moram mal povprašat kolegice če ima še kjera kaj.

Pa še za na seznam. To je moja druga nosečnost, doma imamo že enga fantiča in zdaj bo spet fantič.

Lep večer!

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 21:02:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _katja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
10.4.2010 21:24:59   
milena2222
strelkica-bom vztrajala na CR,če se seveda ne bo obrniluser posted image
ležanje na desnem boku-to sem pa tu na forumu prebrala,ne vem katera je sicer napisala ( se ji opravičujem ), ki je napisala,da ima popolnoma isto lego kot jaz ( leži na levi strani ),ter da ji je tako svetoval njen zdravnik, da se bo mogoče lažje prekucnil na glavo in je njej ratalo...
isabeaux- držim pesti za otročička tvoje prijateljice,enkrat sem na net-u brala o tako majhnih otročičkih in sicer kar precej pozitivnih stvari...Je na net-u ena pisala, da je rodila tako majhnega otročička ( v glavnem jaz nisem prebrala,da je bilo to dve leti nazaj ) in ko sem brala dalje,so sledile čestitke za 2. rojstni dan,tako da držim pesti,da se tudi tvoji prijateljici tako lepo izteče!
Kati-drži,da so glede tega stolčka čist različna mnenja.Meni je pa super in ga bom zagotovo imela user posted image
Klupko-lepo,da te je tvoj dragi včeraj razvajal...Ter držim pesti,da čimprej vse posesa,pa te pol spet kaj razvajauser posted image
Meni sta pa danes dve prijateljici polepšali dan,ko sta bili na obisku in sploh nista skoparili z lepimi besedami, kako se sploh nisem velik zredila ter kako sijem sedaj ko sem noseča...jemljem malo z rezervo,ker sta pač prijateljici,vseeno pa paše malo za dvig samozavesti sedaj,ko se počutim debelo in okorno in še kaj...hihi

Neposredna povezava do sporočila: 4139
10.4.2010 21:28:00   
milena2222
strelkica-bom vztrajala na CR,če se seveda ne bo obrniluser posted image
ležanje na desnem boku-to sem pa tu na forumu prebrala,ne vem katera je sicer napisala ( se ji opravičujem ), ki je napisala,da ima popolnoma isto lego kot jaz ( leži na levi strani ),ter da ji je tako svetoval njen zdravnik, da se bo mogoče lažje prekucnil na glavo in je njej ratalo...
isabeaux- držim pesti za otročička tvoje prijateljice,enkrat sem na net-u brala o tako majhnih otročičkih in sicer kar precej pozitivnih stvari...Je na net-u ena pisala, da je rodila tako majhnega otročička ( v glavnem jaz nisem prebrala,da je bilo to dve leti nazaj ) in ko sem brala dalje,so sledile čestitke za 2. rojstni dan,tako da držim pesti,da se tudi tvoji prijateljici tako lepo izteče!
Kati-drži,da so glede tega stolčka čist različna mnenja.Meni je pa super in ga bom zagotovo imela user posted image
Klupko-lepo,da te je tvoj dragi včeraj razvajal...Ter držim pesti,da čimprej vse posesa,pa te pol spet kaj razvajauser posted image
Meni sta pa danes dve prijateljici polepšali dan,ko sta bili na obisku in sploh nista skoparili z lepimi besedami, kako se sploh nisem velik zredila ter kako sijem sedaj ko sem noseča...jemljem malo z rezervo,ker sta pač prijateljici,vseeno pa paše malo za dvig samozavesti sedaj,ko se počutim debelo in okorno in še kaj...hihi
Glede moških je pa tako,meni moj včasih kr malo živčke kravžlja,ampak zdej ko ga pa ni in sem sama,mi pa spet ne paše, bi raje,da bi bil domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4140
11.4.2010 7:58:21   
milena2222
Dobro jutro!
Ena user posted image za vse...Ne vem če sem bila kdaj prva zjutraj!Razlog pa je ta,da me grlo tako peče,da bom znorela in sem si glihkar naredila karamelno mleko v upanju,da ne zbolim...

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 8:58:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
11.4.2010 9:14:42   
biba88
vitaebella ćestitke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala punce za spodbudne besede!! so mi res pomagale vaše besede! sicer bova nekaj dobila od zavarovalnice ker moj ni biu kriv ampak ni ravno velikouser posted image in bo treba za drug avtek še nekaj zraven dat, ker bi rada malo večji in varnejši avtek...bomo že...
danes ponoči me je tako navijalo kot popadkiuser posted image sem že mislila da bomo rodiliuser posted image user posted image user posted image ampak sem pol dobla drisko...pol se je pa umirilo...verjetno sem kej takega pojedla...ali pa se telo že pripravlja...bomo vidluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdajle me nič ne zvija...je pa bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 9:42:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
11.4.2010 10:04:52   
biba88
zivepo ne grem še rodit ker mava s tamalo najemniško pogodbo do enega tedna pred pdpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nimam še vsega naštimangauser posted image user posted image user posted image user posted image a te je črvičlo? tko kt pri virozi? mene je....pa bolečina je bla v spodnjem delu trebuha, ki se je nadaljevala v križ? a so to popadkiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4145
11.4.2010 10:17:33   
gaya
Pozdravljene,

če katera še rabi previjalno komodo jo mi prodajamo. Ima pa 3 predale in prostor za obleke. Stara je 3 leta. Več info na ZS.

Pa lep dan

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
11.4.2010 11:46:21   
klupko
Biba to se je tudi meni dogajalo, da me je grozno bolelo...toliko da sem se komaj premaknila sama...tako da sem vsakič počakala da je minil tisti val bolečine (kot popadekuser posted image ), potem se pa prestavila v drug položaj. Ko sem pa šla na wc...vsa presenečena ko je začelo letet venuser posted image To se mi je že ene dvakrat zgodilo, ampak traja en dan, potem je pa spet vse po starem.
Za avto je pa res beda če je malo starejši, ker če je totalka tudi ne dobiš ne vem kaj nazaj.. Hudiča, smola je da se to zgodi glih zdaj ko rabita denar za vse ostalo.. No, pa saj bo nekako..denarja nikoli ni, vedno se pa najde ko je sila..vsaj pri nas je tako.. Ne sekiraj se preveč, da ne boš kršila pravil najemne pogodbe s tamalo pa šla rodit.user posted image user posted image
Midva imava tudi zdaj en jajc od avta in mojega to seveda grozno skrbi, mene pa sploh ne. Saj ne bova imela petorčke da rabiva kombi.user posted image Dovolj velik je da se dojenček ne bo stiskal z nobenim, pa voziček gre noter...in to je to kar je bistvenega pomena. Zame. Pa klima je, da ne bo revež zakuhal..pa gre tudi 140user posted image user posted image user posted image
Tamala nečakinja od mojega je dol pri tašči in nek testo valjata. Smeh je tamala. Pravi da mora testo počivat, ona pa vmes malo pomalica, potem pa valja naprej. Maja bo pa tole dete staro dve leti. Govori pa kot navita. Pravi babi ima mesija, teta ima pa dojenčka tam noter.user posted image user posted image user posted image Pa cel čas me nekaj šlata po trebuhu pa kao lupčka dojenčka. Najboljša je pa bila ko sem bila ene 5 mesecev noseča in se mi je trebušček začel delat, je kar praskala po trebuhu in govorila dojenčku naj pride ven da se bosta igrala, pa da mu bo dudo dala če bo jokal. Joj, taki smehi so z njo. Cukr je res. Novembra bo pa deklica dobila še družbo..mami namreč pričakuje dvojčka.user posted image user posted image user posted image Sicer so še vsi poklapani, ker so hoteli samo še enega, pa so se malo preveč trudili.user posted image No, bo že, samo da bosta oba zdrava..

Na živce mi gre tako muhasto vreme, ko se kar nekaj oblači, pa zgleda kot da se bo glihkar ulilo, potem pa kar sonček. Mrzlo pa v vsakem primeru. Kar nekaj.user posted image

Milena2222...kar uživaj v komplimentih...potem bomo pa skrivale tisto kožo visečo.user posted image Jaz vsak dan občudujem svoj trebuh, ker tako čvrstega še nikoli nisem imela.user posted image Potem pa mojega hecam da imam mišice, on pa špehek.user posted image
Pravi bomo videli te tvoje mišice čez en mesec.user posted image
Moram se pa pohvaliti da nimam zaenkrat še niti ene strije in upam, da jih tudi ne dobim..dovolj velika kazen za to da sem bila poredna je moja neokretnost in zategnjenost zdaj proti koncu..spanja pa da ne omenjam.. Ah ja...no, saj se bo splačalo..še 35 dni do roka...user posted image

Ta slonček me spomni na seks...user posted image user posted image user posted image Še tu se je za pohvalit..zdaj sva dva dni zapored..user posted image user posted image Kmalu bi pozabila kako to zgleda, zdaj sva pa spet v pogonu. Ampak zdaj ko sem se pa pohvalila pa spet ne bom dobila nič ene 10 dniuser posted image Tako to deluje..user posted image
Komaj pa čakam da bova spet lahko normalno, ker mi je že malo tečno da sem tako omejena. Pogrešam divjanje v postelji.user posted image user posted image

Odločam se ali naj grem spečt nekaj sladkega, ali raje ne..kg rastejo..user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 12:19:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
11.4.2010 12:21:39   
m_o_i
zivljenje je cudovito,a ne, vitaebella - se od mene cestitke za uspesno zaljuceno nosecnost in zelje za cudovite prihajajoce dneve, mesece, letauser posted image

menda me vreme muci...ze dva dni sem ciist sesutauser posted image  komaj cakam, da se vlije in da se luft mal ocisti-mene tole napravljanje k dezju UBIJAuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
11.4.2010 13:31:33   
emibu
klupko-če je vajin avto jajc kaj je potem najin k še klime nima?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razn one "bosanske" tak ji jst rečm k namesto mrzlo piha toplo??user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?