K_a_t_i
|
Ooooo, prva 2 majčka . Čestitke, Vitaebella!!!! Arboretum - za vse, ki vas je zanimalo - razstava je do 16.5., vstopnina za odrasle 5,5€ (dijaki, študenti 4,5€), več si pa lahko preberete tukaj http://www.arboretum-vp.si/svet-dinozavrov.aspx Pia, Žiga je MENDA še frej (no, čeprav mi je njegova sovrtičkarka Erika malce sumljiva ). Vidim, da ste neki očke obdelale. NAš je OK, za pretiravat s pohvalami sicer ni , ampak za moje pojme kr štrli v pozitivno glede na tiste, ki jih poznam okrog. Žiga komot porihta, ga je tud brez problema previjal, kopal, hranil,... No, vse. Pač prime tisti, ki ima čas. Edino tuširanje (razen nedelje) je striktno njegovo in branje pravljice za lahko noč je striktno moje. Glede gospodinjskih opravil je pa bolj tako... Nekak raje se s tamalim igra pa jst porihtam, kot obratno. No, če pošteno povem - naredi, če se mu reče, sam se pa ne loti. Razen danes ne vem kaj ga je prijelo, je kopalnico počistil Se mi zdi, da se ga je mal prijelo, ker sem pretekli vikend imela "manjši izpad" na to temo - kako mu moram vse 10krat rečt, da se česa loti. O urnikih pa raje ne bom... Mam namreč naslednje 2 tedna službeno tok zadev, da buh ne dej, da grem rodit . Popoldnevi pa tudi rezervirani za milijon stvari. Ne, res nimam še časa rodit - rabim vsaj 14 dni porodniške še, da bo vsaj košek in lupinca do nas prišla - imamo še vse pri prijateljih. Tko da zivepo - ti boš še hitra, če boš drug teden vse skup nabrala. Matematika - ima ludih i posle rata... samo men je bil to najljubši predmet . Še zdaj delam s samimi številkami (pa niti blizu računovodstva, tisto ne bi bilo zame) in ravno zato mi je moje delo v veselje . bumbo stolček - eni ga ful pohvalijo, eni čist skritizirajo (da se otroci prekucnejo iz njih, da imajo predebela bedra za not,...)... Kot pri vseh stvareh - čist odvisno od otroka. Mi nismo in ne bomo imeli. Vreme - ni mi všeč . isabeaux, držim pesti za tvojo prijateljico in njenega otročka .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.4.2010 13:32:46 >