Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Rdeče jaz taaak ne maram, prav grozno se počutim te dni.. Jih sploh nisem navajena, od 16. leta jedla tablete, jih nehala in imela 1 M, potem zanosila. Po porodu pa samo še 1 M in so mi vstavli mireno.. zdaj jo pa spet imam, hudiča rdečega, 5 dan ful. Če pomislim je to moja 3 prava M v 11! letih. Seveda jih nisem navajena.
Sem hotela še knjigo brat, pa me je spanec premagal.. samo zeham. grem vodoravno. Lahko noč!
O ti srečnica, jaz sem tardečo dobila pri 10 letih, od 12(OMG že 22 let mam ta rdečo ) leta naprej jo imam redno na 28 dni, vsak mesec je trajala 7 do 10 dni. Vmes sem par let je dla tablete, pa ni bilo glih nobene razlike pri M. Veš kolk sem več denarja porabila za sanitetni material kot ti
Rdeče jaz taaak ne maram, prav grozno se počutim te dni.. Jih sploh nisem navajena, od 16. leta jedla tablete, jih nehala in imela 1 M, potem zanosila. Po porodu pa samo še 1 M in so mi vstavli mireno.. zdaj jo pa spet imam, hudiča rdečega, 5 dan ful. Če pomislim je to moja 3 prava M v 11! letih. Seveda jih nisem navajena.
Sem hotela še knjigo brat, pa me je spanec premagal.. samo zeham. grem vodoravno. Lahko noč!
O ti srečnica, jaz sem tardečo dobila pri 10 letih, od 12(OMG že 22 let mam ta rdečo ) leta naprej jo imam redno na 28 dni, vsak mesec je trajala 7 do 10 dni. Vmes sem par let je dla tablete, pa ni bilo glih nobene razlike pri M. Veš kolk sem več denarja porabila za sanitetni material kot ti
No jaz sem pa dobila pri 11-ih ... si predstavljaš, kolk let jo že imam? In koliko smo v tem času zapravile za vložke?
No jaz sem pa dobila pri 11-ih ... si predstavljaš, kolk let jo že imam? In koliko smo v tem času zapravile za vložke?
3jemi: mislim da si se pri ceni za Birkenstock malo zmotila cena je čez 90 €, al sem jaz narobe prebrala ?? Zaradi sobice vem ja, sem razmišljala, da bi jo potem ko greva midva spat kar v dnevno prestavila z jogijem vred .
Drugač pa dobr jutr, uf kako je tale tedn švignil ein zvaj draj pa je že petek.
ojej, potem sem pa narobe videla, ali pa je bil kakšen predlanski model... priznam, sem bolj na hitro uč vrgla skozi izložbo... ali pa so bile celo Birckenstok namesto Birkenstock...