metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 eh, posploševat, da so edinci razvajeni, je pa res mimo. so totally NOT true - garant iz prve roke lahko povem IZVIRNO SPOROČILO: Almera Službene hlače iz prve nosečnosti imajo pa luknjo na riti. ni blema, eno seksi tuniko čez, pa si ready, steady, go za v službo rebeca, kako si danes? Kakšne grozljivke so se ti dogajale - tu mač, ej! Kako je bilo pa v vrtcu danes? Meni se to sliši super ideja, res. A, deeeeej, berem, kaj je dogajalo - odličen dan v vrtcu. So mi kar solze stopile v oči, ti rečem. Enkratna izkušnja. Zdaj pa na off in uživaj popoldne. neboglasnica, kaj je ušpičla Anina vzgojiteljica? He, he, Majuška, odličen recept za pobijanje bacilov - hi, hi, hi, hi. Bomo morali stestirat, če se pojavijo in namnožijo. Thanks. karamelca, mami, heeeeej. Lepo, lepo te je brat. Imejte se, bodte zdravi. Porod nr. 2 zveni enkratno, ful, ful dobr. Majuška, kako zdravje v vaši familiji? Ti si OK? Možek? zimska & otročki, se vidjamo torej v ZOOju? La Vie - svinjsko drage nosečniške cunje - očitno so z zlatno nitko izvezene rdečke, pozdravljene. Upam, da vas ne bojo hormončki preveč zezali. ZOO sounds great!