|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
8.4.2010 14:19:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

eh, posploševat, da so edinci razvajeni, je pa res mimo.

so totally NOT true - garant iz prve roke lahko povemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Službene hlače iz prve nosečnosti imajo pa luknjo na riti.

ni blema, eno seksi tuniko čez, pa si ready, steady, go za v službouser posted image

rebeca, kako si danes? Kakšne grozljivke so se ti dogajale - tu mač, ej! Kako je bilo pa v vrtcu danes? Meni se to sliši super ideja, res. A, deeeeej, berem, kaj je dogajalo - odličen dan v vrtcu. So mi kar solze stopile v oči, ti rečem. Enkratna izkušnja. Zdaj pa na off in uživaj popoldne.

neboglasnica, kaj je ušpičla Anina vzgojiteljica?

He, he, Majuška, odličen recept za pobijanje bacilov - hi, hi, hi, hi. Bomo morali stestirat, če se pojavijo in namnožijo. Thanks.

karamelca, mami, heeeeej. Lepo, lepo te je brat. Imejte se, bodte zdravi. Porod nr. 2 zveni enkratno, ful, ful dobr.

Majuška, kako zdravje v vaši familiji? Ti si OK? Možek?

zimska & otročki, se vidjamo torej v ZOOju?

La Vie - svinjsko drage nosečniške cunje - očitno so z zlatno nitko izvezeneuser posted image

rdečke, pozdravljene. Upam, da vas ne bojo hormončki preveč zezali.

ZOO sounds great!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
8.4.2010 14:20:49   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

http://www.facebook.com/pages/BIRKENSTOCK-SLOVENIJA/115937388418026

jaz imam en par tehle že ulala dolg, menda še od srednje šole

so grdi, a udobni

10 points

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2252
8.4.2010 14:21:18   
metuljcek321
... letim po otročka, potem pa via sonček - jeeeeee ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
8.4.2010 14:38:55   
3jeMi
... pozdravček še od mene, potem pa "zajašem" superge in via po malega... danes greva malo na PST... razen, če se ne bo dete zopet ob tla vrglo... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 14:44:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2255
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 14:48:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2256
8.4.2010 18:54:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Kako se da delat letna karta za ZOO? Kaj potrebuješ? Sliko? Ti jo takoj naredijo al kako?

mislim da rabiš osebno, ker je vpisano ime na karti in denar. Sliko daš sama gor user posted image

in uspelo mi je priti pogledat mami Zimsko in sinčka Vida, oooo kakšen cukr je mali, z Lanom sta si malce podobna ja ... mali srček je pančkal, mamici sva klepetali, Aleksander je premetaval kamenčke user posted image

sigurno maš kako fotko.

nimam user posted image   fotkič je tokrat ostal doma.

bo zimska vesela, če boste dovolj firbčne in boste prišle naokoli user posted image

sem ravno od dohtarce, zaključila sem bolniško in še malo povprašala, kako se zadeva prenaša ... seveda se lahko tudi z rokami, sem ful mojemu težila z razkuževanjem, pa se mi je smejal. No, pa smo tam user posted image

čez pol ure spravim malega v posteljo, potlej pa rabim malo časa zase, nujno moram v banjo, lase imam že čisto mastne ...

dajte mi povedat, več vas je že reklo, kako neješči so postali naši otroci - Aleksander namreč že nekaj dni je kot pišče, zelo malo - le po nekaj žlic. Sploh mu ni podobno. Dopoldne se je sicer (pri zimski) basal s piškoti, pojedel še 1/2 Obstgarten skute, doma padel dol - kosil pa skorajda ni, s težko muko sem vanj spravila 2 žlici prežganke. Šele 15 min nazaj je pojedel en malo riževega narastka ... me že kar malo skrbi - ne vem, a je to obdobje ali ga kaj matra??

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2257
8.4.2010 19:00:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;super da si videla zimsko in Vidauser posted image user posted image user posted image . ZOO karte sem jaz dobila za RD, pa babi ni rabila moje osebne, je kr povedala podatke.

Super je bilo videt Majusko in Aleksandra, dopoldan je tik - tak minil... Vabljene tudi ostale, pridite kaj naokoli, pokličite če boste v mojih koncih...user posted image

krasno je bilo - sonček, mali je imel svoje kamenčke na razpolago, midve čvek na klopci - več takih dni bi si rada privoščila user posted image   zimska pa itak kar sije, krasna je videti user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2258
8.4.2010 20:27:55   
Majuska
Ob nekam čudni uri imamo zatišje user posted image   ponavadi čebljate kot navite user posted image

grem v banjo

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 20:35:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 20:54:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2261
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 21:26:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.4.2010 21:53:24   
Majuska
Ekola, skopana sem, še lase si posušim, pa sem ready za jutrišnjo službo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2263
8.4.2010 21:57:52   
glugluglu
oj

otroci v postelji, jaz imam pa še toliko za naredit, da se ven ne vidim, pa sem se raje za comp usedla.

Današnji popoldan je bil pa pri nas zelo zanimiv,
začelo se je na poti iz službi, ko sem na obvoznici že pri Kosezah pristala v stoječi koloni, mene je pa že Nina pred šolo čakala. Vzrok
http://24ur.com/novice/crna-kronika/kaos-zaradi-prevrnjenega-tovora.html

No Nino so mi pobrali, na mojo srečo pa sem dovolj zgodaj ugotovila, da je dobro, da na Brdu zavijem z obvoznice dol in grem v Logatec čez Horjul. še vedno pa je trajalo, da sem se iz Brda prebila na ta pravo cesto. Ja pustolovščina je to bila, še vedno pa se je ta pustolovščina danes še najbolj splačala , saj so že na Brezovici zaprli avtocesto v smeri Kopra in ves promet preusmerili na staro cesto, tam se je pa logično čisto zaštopalo.user posted image
Moja sodelavka, ki je šla malo prej od mene iz BTC-ja je prišla v Logatec ob 18.45. user posted image Jaz sem pa njene male pobrala v dveh drugih vrtcih, vmes šla k zdravniku s Tianom, da pokažem fleke na obrazu (je dala še eno drugo kremo, potem bo pa videla ali gremo nazaj k dermatologu ali k alergologu), potem ob 18.30 je bilo treba že Nino v glasbeno peljati, ker je imela ob 19.00 nastop in smo jo prišli gledat.

No takle mamo.

aja, teto user posted image imam jaz že četrti dan!

Birkenstock
so pa res seksi sandalčki no kako to, da vam niso všeč, pa res ne razumem, ta model mi je znan že iz otroških let

..
.da me ne bo slučajno katera zares vzelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.4.2010 22:02:18   
glugluglu
Almera mi je uspelo priti v Logatec v eni uri iz LJ. po poti, ki sem jo prej opisala. Ma res, cela štala no. Pa to kar se je temu tovornjaku zgodilo, je bila sreča v nesreči v tem, da ni prišlo do kakšnega naleta - verižnega trčenja, da ni kdo na tovor zapeljal in bi ga zanašalo, ma res bi bile lahko še hujše posledice.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 22:09:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2266
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 22:10:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2267
9.4.2010 7:49:13   
3jeMi
ddddddddobro jutro!

ej, hej, danes je bilo pa že kar toplo zjutraj... user posted image
samo kaj ko pa za vikend napovedujejo sranje... user posted image

pri nas je bilo pa že pred 6h: OČČČČČČČČČČČIIIIIIIIIIIIIIIIIII, OČIIIIIIIIIIIIIII, cmih cmih, OČIIIIIIIIIIIII... vstala je pa mami user posted image

majuska... kako ste? Aleksander? možiček bolje?... čaki, ne mi rečt, da si danes v službi, ali sem pa narobe prebrala, ker sem še malo zalimana... user posted image

rebeca... je že bolje torej?... vidiš, boš morala večkrat v vrtec za kako urco, pa se bo vse pošitmalo user posted image ... Iraya user posted image  za štetje...

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Birkenstock so pa res seksi sandalčki no kako to, da vam niso všeč, pa res ne razumem, ta model mi je znan že iz otroških let

...da me ne bo slučajno katera zares vzelauser posted image

ne se zezat, prav šponsko zgledajo... user posted image user posted image user posted image ... NOT!!!... ej, so pa res drage, sem jih včeraj gledala v naši štacuni (ergovit) za svegaisvašta zdravstvene pripomočke... 39€... user posted image ... ajde, saj crocke tudi niso poceni... naš Lovro jih že ima, upam, da so mu glede na njegovo big foot še prav... user posted image

aja... zdele sem pa tuhtala ene pet minut... populis... si napisala, da Lara zadnje čase najraje zaspi sama v dnevni sobi... mislim, da ti dete hoče povedat, da bi rada svojo sobo... zgodaj je začela... samo, kaj ko nimate prostora user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2268
9.4.2010 8:16:17   
nanka
Jutro,

prebrala sem kaj več pa ni časa, sem v veliki gužvi, pri nas se uvaja nekaj novega in sem zakopana čez glavo, še dobro da je petek.

Drugače pa smo cele popoldneve zunaj, punci še zvečer komaj noter spravim, ni variante da bi še bili kaj noter. Je pa Natka Zojina senca, prav smešni sta. Zoja skoči, Natka skoči, Zoja fre na levo Natka za njo in tako cel popoldne. V rokah imata enake stvari, igrata se enako igro... V glavnem vse imoramo imeti po dvojno, ker drugače je jok.

Malo sva gledala traktorje, da bi enega kupila, samo kaj ko že zdaj vem da bo kreg do nezavesti.

Evo sestanek, že letim....

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 8:18:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 8:21:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2271
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 8:27:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2272
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 8:30:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2273
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 8:40:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2274
9.4.2010 8:41:13   
Inigo
punce, a bi mi rešle eno anketo, prosiiiiiiiiiiim! rabim za faks... pošljite mi mejl na zs, pa vma pošljem anketo. 3 minutke rabite, nč več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.