|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
9.4.2010 8:12:54   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

Boga lidik... user posted image user posted image user posted image user posted image , da slabost ne bojo tok grozne.. G si že klicala za prvi pregled?

ne ne nisem še. Bom počkala do ponedeljka. Upam da zdržim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
9.4.2010 8:13:00   
agataema
Tweetka, daj nam poslikaj test, da še me vidimo kakšne so te črtice.

Lidik, meni so se pri prejšni nosečnosti slabosti začele še pred user posted image , pa so potem trajale le kakšne 3 tedne. Upam, da bo pri tebi še manj.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
9.4.2010 8:15:11   
witch
lidik jaz ti res želim, da bo to čim prej mimo user posted image ampak kaj moremo to je cena za našega user posted image je imela kolegica pre tri mesece močne slabosti, je bilo zdaj ok, evo 2 meseca pred porodom spet objema školjko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tebe, da bo slabosti čim manj user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
9.4.2010 8:17:13   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Tweetka, daj nam poslikaj test, da še me vidimo kakšne so te črtice.

Lidik, meni so se pri prejšni nosečnosti slabosti začele še pred user posted image , pa so potem trajale le kakšne 3 tedne. Upam, da bo pri tebi še manj.

no tole je pa super slišati. Upam, da bo res tako, ampak kot sem že rekla, če bo vse vredu, da ne bi bilo kaj narobe, magari da trajajo do konca. Bom že zdržala, samo da bo s pikico vse vredu.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
9.4.2010 8:18:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

lidik jaz ti res želim, da bo to čim prej mimo user posted image ampak kaj moremo to je cena za našega user posted image je imela kolegica pre tri mesece močne slabosti, je bilo zdaj ok, evo 2 meseca pred porodom spet objema školjko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tebe, da bo slabosti čim manj user posted image

No witch hvala, če me že agataema malo potolaži, mi pa ti tole napišeš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se hecam. Ja bomo videli kaj bomo morali mi prestati za pikeca. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
9.4.2010 8:19:31   
twetka
hvala Witch. Boga Lidik, ti imaš pa kr fajno potrditev da si res user posted image user posted image Testek sem probala slikat, pa se res slabo vidi. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 9.4.2010 8:21:09 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
9.4.2010 8:22:34   
lidik
twetka kaj pa če ga daš nekam na temnejšo podlago. Jaz sem ga včeraj tudi najprej poskušala slikat na pralnem stroju pa se ni skoraj nič videlo, ker je vse belo, potem sem pa se prestavila na posteljo na rjuho se pa vredu vidi. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
9.4.2010 8:23:24   
agataema
Lidik, meni je najbolj pomagalo da sem skoz nekaj jedla. Res sem se držala pravila, da tudi iz postelje nisem vstala preden nisem zgrizljala enega prepečenca. Vedno kadar ene 2 uri nisem jedla, sem takoj objemala školjko.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
9.4.2010 8:27:05   
pika555
Zdravo, punce.
Lidik, upam da bo čim manj slabosti, sicer pa, sam da si user posted image !!!!!!!!!!
Jaz ravno računam da bi mogla bit te dni enkrat vgnezditev. Komaj čakam še teh par dni, da testek delam...čeprav itak po moje spet ni ratalo user posted image

Uživajte sonček še danes, vikend bo mrzel baje!

Kje so danes nove user posted image  ??

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
9.4.2010 8:29:06   
*Star*
lidik, a že kar slabosti user posted image  no kaj čmo, to je cena... sicer pa mene tudi bolj boli če se bolj premikam. Kot da se "zbudi" pikica. 
Včeraj popoldan sem delala še test s CB in je bil tudi lep plusek, slikice bom naložila takoj , ko najdem, kje se to da gor  user posted image

Miklarom - samo da pingvinček najde svojo pot tako kot jo mora user posted image user posted image user posted image  močno močno stiskam pesti

Twetka, daj res pripopaj slikice - če slikaš s fotoaparatom pritisni tipko macro in približaj aparat testku, boš videla da bo lepo vidnouser posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
9.4.2010 8:38:03   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Lidik, meni je najbolj pomagalo da sem skoz nekaj jedla. Res sem se držala pravila, da tudi iz postelje nisem vstala preden nisem zgrizljala enega prepečenca. Vedno kadar ene 2 uri nisem jedla, sem takoj objemala školjko.

ja sej imam tu v službi že celo tržnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cel predal sadja, tako da vsake toliko se lotim česa.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.4.2010 8:39:15   
lidik
*Star* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za močnejši plusek. SLikce nam pa le pošlji, sej ni težko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj sem lahko glasna, samo predno sem jih pa jaz gor spravla, sem skor obupala. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.4.2010 8:49:26   
twetka
Punce moja črtica je preslaba da bi se sploh vidla. Tako da js dvomim, da je to realen rezultat. Bom poročala kaj bo v ponedeljek pokazalo. Sicer razmišljam a bi še s cb probala, če še tisti kaj pokaže zdej po enem tednu ali bi počakala kr na ponedeljek pa bomo videli kaj bo. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.4.2010 8:51:22   
*Star*
Uffff pa mi je uspelo z mukami seveda user posted image  - lahko pogledate v albumu

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.4.2010 8:57:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Uffff pa mi je uspelo z mukami seveda user posted image  - lahko pogledate v albumu

jaz sem že pogledala. Sem že mogla pokomentirat tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.4.2010 8:59:02   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

jaz sem že pogledala. Sem že mogla pokomentirat tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj je prav.
No zdaj pa mislim, da se lahko prijavive med decemberke, kaj praviš??user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.4.2010 9:00:14   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Saj je prav.
No zdaj pa mislim, da se lahko prijavive med decemberke, kaj praviš??user posted image user posted image

misliš da je že čas? Jaz sem razmišljala da bi se v ponedeljek, ko bom tudi poklicala G in bom vedela kdaj imam pregled.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.4.2010 9:07:31   
lidik
eh *Star* jaz sem se tudi že kr prijavila med decemberke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.4.2010 9:17:40   
*Star*
lidik saj je prav user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam še ponedeljekuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.4.2010 9:34:48   
Arwenko
Dan. A vidve še kr ne verjameta in čakata preden se bosta naročili??user posted image user posted image user posted image

Malo heca no...kak ste drugače punce. Mi še čakamo ovulacijo. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.4.2010 9:38:16   
strelka1987
Mi pa ne vemo niti kdaj bomo mel ovulacija, pa user posted image kr vse povprek...moj misli, da se mi je zmešal. user posted image

Punce a ve res vse "občutite" ovulacijo? Pa sem sam js tak genij, ki niti približno ne pozna svojega telesa...ne zdi se mi komplicirat s termometrom...bomo vidli, mogoče jo pa te mesec "začutim" user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.4.2010 9:44:38   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan. A vidve še kr ne verjameta in čakata preden se bosta naročili??user posted image user posted image user posted image

Malo heca no...kak ste drugače punce. Mi še čakamo ovulacijo. user posted image

ja jaz zdaj že verjamem ja. Sej pravim, da sem imela že potrditev, da je res tako. user posted image user posted image user posted image user posted image Sam se mi zdi, da me bodo tam čudno gledali, če se bom tako hitro naročila. user posted image user posted image user posted image Veš Arwenko sej sem vedno bolj prepričana, da bom menda res poklicala kar danes. Da vidim kdaj bomo na vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.4.2010 9:44:55   
Shilou
jaz navadno začutim po rahlih bolečinah v spodnjem delu trebuha-jajčniki in pa značilen izcedek. Sam ta mesec me je tudi vse zmedlo, ker izcedka ni bilo. Sicer pa najbolje, da user posted image vsaki drugi dan.

veliko sreče

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.4.2010 9:45:45   
lidik
Joj Arwenko sem prehitro stisnila potrdi. user posted image user posted image user posted image
EVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo O kmalu in da bo potem tudi vgnezidev kmalu, pa na koncu še zadnje dejanje - plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.4.2010 9:47:41   
*Star*
Punce, jaz si tudi želim, da vas čim več pride za nama in držim pesti za čisto vsako izmed vas in mislim seveda na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.