|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
8.4.2010 16:51:29   
*viva*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LIDIK; STAR; DIANEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako se dela user posted image user posted image

Zdaj a lepo uživat v sončkuuser posted image

Punce me veseli, da se je vseeno začelo barvat z roza. Upam, da se tudi jaz pridružim konec naslednjega tedna.
Drugače pa a ni čudovito, da je tak sonček? Res se kaže poletje user posted image Čeprav mene na žalost obupno muči alergija user posted image

Tweetka, ti pa hitro na krvni test, sej ne stane toliko, je pa fajn da zveš na čem si, da se nehaš obremenjevat in sekirat in začneš uživat!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.4.2010 16:51:46   
witch
twetka tudi jaz ti svetujem, da greš na krvni test. boš vsaj vedela na čem si. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.4.2010 17:18:30   
twetka
Grem jutr pa vam sporočim kaj se bo dogajalo. Js upam da bi to bilo to sam je res taka tanka črtica da ne vem no, kaj bi to pomenilo. Mag kje si kupila te first sign teste sem vidla v albumčku, naj bi jih imeli v dm-u pa sem gledala včeri pa nisem našla, vprašam pa ne ker dela tam ful znank pa nočem da kdorkoli kaj ve. Mag, tvpje črtice so vedno bolj očitne, to je črtica proti moji je to fuul. Res ne vem, verjetno nič ne pomeni, da so ti testi malo čudni, ker je taka tanka črtica, barva bi se mogla pa razlit iz leve proti desni da bi bila široka ampak tisti kar je naprej je čisto bledo.

< Sporočilo je popravil twetka -- 8.4.2010 17:23:11 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.4.2010 17:28:51   
tanjusi
meni so najbolj jasni clear blue testi , samo so tudi malo dražji, pa rezultat je zelo hitro....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.4.2010 17:35:15   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Grem jutr pa vam sporočim kaj se bo dogajalo. Js upam da bi to bilo to sam je res taka tanka črtica da ne vem no, kaj bi to pomenilo. Mag kje si kupila te first sign teste sem vidla v albumčku, naj bi jih imeli v dm-u pa sem gledala včeri pa nisem našla, vprašam pa ne ker dela tam ful znank pa nočem da kdorkoli kaj ve. Mag, tvpje črtice so vedno bolj očitne, to je črtica proti moji je to fuul. Res ne vem, verjetno nič ne pomeni, da so ti testi malo čudni, ker je taka tanka črtica, barva bi se mogla pa razlit iz leve proti desni da bi bila široka ampak tisti kar je naprej je čisto bledo.

Twetka jaz sem test First sign kupila v DM.
Držim pesti. Lahko da bo tudi tvoja črtica čez par dni bolj vidna. user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.4.2010 17:39:01   
twetka
Ja sej, sam sem mislala še mogoče kerega drugega probat da vidimo kako tisti reagira. Drugače sem v torek s cb ampak mi je žal da sem, ker je bila motna voda in sploh nisem razmišljala kr potisnila not in lahko da ni bil realen rezultat ko sem imela še malo izcedka pa je verjetno prišlo v stik z vodo. Danes je bila čista, sam vseeno ni mi jasno če sem prvič v ponedeljek testrala bi morala danes biti črtica močnejša če bi bilo pa je enaka, tako da je s testi nekaj narobe, bom pa šla še na krvnega za vsak primer, nikoli se ne ve kaj se dogaja, pa bom pol mirnejša.  Sreča samo da ne verjamem tem črticam, ker potem bi bila zdej čist zmešana že tako kot sem bila v ponedeljek ampak malo mi pa da mislit vse skup. Zaradi tega sem nervozna, ko se testi lahko tako poigrajo s tabo. Si že čist na realnih tleh da pač ni in nebo, potem pa te tako zafrknejo, nisem si mislila da me bojo tako nasrali. user posted image user posted image user posted image Mag nisem najbolj optimistična ali pa je res  neki grozno narobe da bi bil hormon tako počasen. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 8.4.2010 17:40:56 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.4.2010 17:45:36   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

lidik...pa še tuki...čestitke user posted image user posted image user posted image ...evo, če bi vedela, da bo pomagalo, bi ti že prej tisti mail poslalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

hej miška, hvala še enkrat. user posted image user posted image user posted image user posted image  a veš da najprej ko sem zagledala plusek sem pomislila na tvoj mail. user posted image user posted image user posted image  hvala ti še enkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.4.2010 18:50:33   
agataema
Tweetka, močno upam da bo jutri zjutraj črtica močnejša.

Jaz tudi komaj, čakam da bom lahko testirala.user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.4.2010 19:01:09   
witch
agataema jaz tudi komaj čakam da mine teh 14 dni da lahko testek delam user posted image uu ti pa že čez en teden lulaš user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image da nalulaš velik + user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.4.2010 19:17:28   
zaljubljena23
lidik, fullll lep plusek...Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čez 8 mesecev pa zdravo štručko v svojem naročju

etna...zelo mi je žal, da ti ta mesec ni bil namenjen user posted image user posted image user posted image user posted image

twetka, BC ti je ziher zaznal drug hormon...Jaz sem dva cikla testirala s FS duo, prvi cikel prvi test rahla črtica, ponovitev čez 4 dni, enaka rahla črtica...Torej N ni...Drugi cikel spet podobno...Pa sem pred tem eno leto testirala že s tem testom in nikoli imela problema...Še N mi je lani aprila zaznal...Črtice so bile močnejše....Lani oktobra in novembra pa tale zmešnjava...Malo imaš zmešnjave s hormoni očitno...Drugače pa če si skeptična v tole, ti nič drugega ne preostane kot da greš na krvnega tisti je 100% realen in boš takoj vedela zakaj se gre...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.4.2010 19:18:30   
twetka
Pupe, js upam da bomo vse čimprej zagledale težko pričakovane črtice pa upam da ne bojo lažne. user posted image Mah sej bo, js se sam tolažim da bo, pa to sem res vesela da je šel en kg dol, če bi pa še to šlo gor pa se verjetno danes nebi najboljše počutila. Witch, sem šele zdej prebrala, ko si napisala glede teže, sem tudi spregledala. Js upam da nam rata. Zdej sem si plan naredila pa nalimala v sobi oz cilj pa za vse datume ko se tehtam kolk morem videt na tehtnici in mi za december kr lepo kaže, če bi tako šlo. Maš kakšen poseben pristop do hujšanja? Hitro povej, da kopiram, da neboš ti bolj shujšala kot js. hihihi user posted image user posted image user posted image Zaljubljena, sej js vem da to ni to, sam pač boljše da grem na test kot pa da čakam na neki kar ni, ker mi je ful dolvolj tega psihiranja in bi rada spet nazaj na stare tirnice. Sej če zdej nebi imela mature se nebi šla tega s klomifenom in bi raje počakala na pregled jajcevodov tako pa sem bila zaradi mature ful panična pa pol da bi še imela ta pregled v mes mislim da nebi nič naredla, tako da po eni strani je bilo ok sem vsej šolo končala. Drugače pa veš kako je to, če si sama to doživela, ko neki tako težko čakaš in se ti pokaže en kanček upanja na koncu je pa vse skupaj lažno. Ni najbolj prijetno in razmišljam, če bom še sploh kdaj s temi testirala. Si bom verjetno na netu naročila ene par cb-jev, da ne bom ves čas po lekarnah okol in glede na to da zdej moje menstre verjetno nebo, vsak mesece, na koncu meseca enega za vsak slučaj poravim pa je in bo najbolj realno.Mi je pa žal da sem rekla mojemu nej mi bc mini prinese, ampak cb mi je drag pa sem mislila, če bo kaj pokazalo itak bo, vraga sem se zasrala bi dala 3€ več pa bi bilo že vse jasno in sploh nebi rabla verjetno G klicat pa nič, ker cb bi pokazal negativno.

< Sporočilo je popravil twetka -- 8.4.2010 19:26:45 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.4.2010 19:30:00   
tanjusi
verjetno G klicat pa nič, ker cb bi pokazal negativno.

ne bodi tako prepričana, pri meni je bila na first sign ena rahla črtica, med tem ko je bla na cb takoj jasna in lepa črticauser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.4.2010 19:31:09   
tanjusi
in lepa črtica

pravzaprav plususer posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.4.2010 19:39:46   
zaljubljena23
twetka, tole je tvoja prva izkušnja z rahlo črtico...Sama sem bila prvič tudi takšna...Kanček upanja je še vedno bil in razočaranje kljub temu tudi veliko....Prav je da upaš, ti sploh ne branim...Verjemi pa, da ko bo naslednjič prišlo do tega se ne boš več tako veselila in boš dvema rahlima črticama kar verjela...Mimogrede sama sem tudi drugič rekla, da ne delam nikoli več teh poceni testov, da raje počakam kakšen teden, da M zamuja in naredim CB...Kljub temu, da je malo dražji...Pa verjemi, samo en cikel sem se tega držala...Ravno prejšnji mesec sem spet kupila FS duo in na mojo srečo, sem delala lahko samo en test, ker je pokazal samo eno črtico, čez en dan pa se je tečka vlila...Ampak kupila sem ga samo s tem razlogom, ker sem imela pošlihtano v glavi, da mi šibke črtice ne bodo vlile prevelikega upanja in jim ne verjamem...Saj drugače si ga ne bi...Želim ti, da ti jutrišnji krvni test pokaže kar te tako veseli, če pa bo že negativno pa vsaj veš pri čem si in se ne boš več s tem obremenjevala

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 8.4.2010 19:40:24 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.4.2010 20:00:56   
miklarom
evo moja user posted image danes prišla, klicala v MB za pingota in imamo prvi UZ v ponedeljek 12.4. user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.4.2010 20:17:36   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image uuu miklarom naj bo postopek s pingotom uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.4.2010 21:35:07   
agataema
Uh, Miklarom super. Da se pingo prime in zdrži 9 mesecev notri.

Witch, hvala. Tudi tebi želim en super plusek čez 14 dni.

Jaz sem pa tudi mislila test delat par dni pred nepričakovano M, ampak zdaj pa ne vem ko tile testi tako čudno kažejo. Ne bi rada, da mi kaže kake tenke črtice, potem bom pa razočarana. Sicer pa itak ne vem, če bom imela priložnost it kupit test. Z možem greva spet na vikend, kjer smo izven civilizacije, v našem zabačenem kraju lahko pa teste kupim samo v lekarni, kjer me vsi poznajo, pa mi ni, da bi jih šla tja kupit. Očitno bom sama sebe obvarovala pred testiranjemuser posted image .

Tweetka: upanje umre zadnje. user posted image  za jutrišnji test.

Vse, ki ste jutri na vrsti za test: naj vam pokaže user posted image .

Lahko noč vsem

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.4.2010 21:53:56   
strelka1987
lidik, a mi lahko pošlješ tale mail user posted image čist tko preventivno ... user posted image sej veš za teto strelko user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.4.2010 22:00:31   
witch
tudi jaz bi ta čarobni mail user posted image user posted image
twetka - moje hujšanje.... trenutno tako - zajtrk sadje, kosilo normalno, večerja zelenjava. Pijem samo vodo, ali nesladkan čaj, nobenih sladkarij. Pa vsak dan vsaj en sprehod. Pa kruh sem črtala. Drugače pa jaz že itak jem vse samo da ni belo user posted image počasi grejo kg dol in se prav dobro počutim. Ker pri tistih dietah sem v enem tednu izgubila 5 kg potem pa konec in me je minilo. Počasi bo... Pa ti? Imaš kakšno posebno dieto?
miklarom user posted image user posted image user posted image naj bo uspešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti res vse najboljše user posted image v ponedeljek pa le poročaj kako bo user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.4.2010 7:48:01   
lidik
ojla punce dobro jutro. Kako ste? No v glavnem da vam povem, mene ful boli spodaj (sej ko ležim je ok, samo ko vstanem pa katastrofa, tako da mi je kr groza ko vem, da moram biti v službi) - pa danes sva že navsezgodaj bila s školjko najboljša prijatelja. Tako da upam, da bo tule v službi vse vredu, ker drugače ne bom mogla več dolgo skrivat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.4.2010 8:00:54   
witch
lidik user posted image user posted image a so se ti že kar slabosti začele? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok s pikico in da tebe nebodo preveč mučile slabosti user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce a danes spet nebo kakšnih barvastih novičk?

< Sporočilo je popravil witch -- 9.4.2010 8:11:06 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.4.2010 8:10:55   
strelka1987
Boga lidik... user posted image user posted image user posted image user posted image , da slabost ne bojo tok grozne.. G si že klicala za prvi pregled?

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.4.2010 8:10:56   
twetka
Dobro jutro. Js sem se pozanimala za krvnega in se mi zdi da me majo ti ljudje malo za norca. G mi včeraj reče da lahko krvnega delam v ZD, pa kličem da danes in pravi sestra da samo urninski test ki sta 7€, tako da morem v bolnišnico v laboratorij, kar pa to danes ni možno, tako da bom lepo mogla do ponedeljka počakat, do svojega rd da bom lahk končno vidla da ni nič. Sem danes testirala spet, in varljivo do amena. Črtica spet ampak, široka in svetla. Ne vem,...pa danes je 8 dan pa še vedno imam izcedek sluzi s krvjo. Nimam pojma kaj je to, a se je res hormonom malo utrgalo.

< Sporočilo je popravil twetka -- 9.4.2010 8:17:16 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.4.2010 8:11:41   
lidik
ma ja witch danes zjutraj mi je bilo tako slabo za znoret. Še moj - čeprav je bil še cel zaspana - je rekel, da slabo zgledam - bi ga najraje ruknila nekam ker itak sem se tak tudi počutila. Sam sem mu pa tudi povedala, da če je to garancija da bo s pikico vse vredu mi je magari 9 mesecev skupaj slabo in sva magari 9 mesecev s školjko tesna prijatelja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.4.2010 8:12:30   
witch
twetka jazupam, da se bo vse uredilo in da boš v ponedeljek za rojstni dan dobil lepo pozitivno darilo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.