Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 8:42:06
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower No, jaz pa za Birckenstock prvič slišim. Rdeče jaz taaak ne maram, prav grozno se počutim te dni.. Jih sploh nisem navajena, od 16. leta jedla tablete, jih nehala in imela 1 M, potem zanosila. Po porodu pa samo še 1 M in so mi vstavli mireno.. zdaj jo pa spet imam, hudiča rdečega, 5 dan ful. Če pomislim je to moja 3 prava M v 11! letih. Seveda jih nisem navajena. Sem hotela še knjigo brat, pa me je spanec premagal.. samo zeham. grem vodoravno. Lahko noč! O ti srečnica, jaz sem tardečo dobila pri 10 letih, od 12(OMG že 22 let mam ta rdečo ) leta naprej jo imam redno na 28 dni, vsak mesec je trajala 7 do 10 dni. Vmes sem par let je dla tablete, pa ni bilo glih nobene razlike pri M. Veš kolk sem več denarja porabila za sanitetni material kot ti js sm jo pa pr 17 letih dobla
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 8:42:20
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro pupe, nekaj me ven meče... ne vem, kaj je to spet v glavnem, sem back to work, z malim sva šla danes sama od doma, ker je oči še čisto fertik. Kar paše bit spet malo v pisarni, na srečo mi ni treba več nadomeščat. Da vidim, kako bo kofi vplival name ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 8:44:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... kako ste? Aleksander? možiček bolje?... čaki, ne mi rečt, da si danes v službi, ali sem pa narobe prebrala, ker sem še malo zalimana... prav si prebrala, srce
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 8:45:14
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower No, jaz pa za Birckenstock prvič slišim. Rdeče jaz taaak ne maram, prav grozno se počutim te dni.. Jih sploh nisem navajena, od 16. leta jedla tablete, jih nehala in imela 1 M, potem zanosila. Po porodu pa samo še 1 M in so mi vstavli mireno.. zdaj jo pa spet imam, hudiča rdečega, 5 dan ful. Če pomislim je to moja 3 prava M v 11! letih. Seveda jih nisem navajena. Sem hotela še knjigo brat, pa me je spanec premagal.. samo zeham. grem vodoravno. Lahko noč! O ti srečnica, jaz sem tardečo dobila pri 10 letih, od 12(OMG že 22 let mam ta rdečo ) leta naprej jo imam redno na 28 dni, vsak mesec je trajala 7 do 10 dni. Vmes sem par let je dla tablete, pa ni bilo glih nobene razlike pri M. Veš kolk sem več denarja porabila za sanitetni material kot ti js sm jo pa pr 17 letih dobla aja, pa 7 let jo mam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:46:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 8:46:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis O ti srečnica, jaz sem tardečo dobila pri 10 letih, od 12(OMG že 22 let mam ta rdečo ) leta naprej jo imam redno na 28 dni, vsak mesec je trajala 7 do 10 dni. Vmes sem par let je dla tablete, pa ni bilo glih nobene razlike pri M. Veš kolk sem več denarja porabila za sanitetni material kot ti No jaz sem pa dobila pri 11-ih ... si predstavljaš, kolk let jo že imam? In koliko smo v tem času zapravile za vložke?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:46:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:48:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:51:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 8:51:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis O ti srečnica, jaz sem tardečo dobila pri 10 letih, od 12(OMG že 22 let mam ta rdečo ) leta naprej jo imam redno na 28 dni, vsak mesec je trajala 7 do 10 dni. Vmes sem par let je dla tablete, pa ni bilo glih nobene razlike pri M. Veš kolk sem več denarja porabila za sanitetni material kot ti No jaz sem pa dobila pri 11-ih ... si predstavljaš, kolk let jo že imam? In koliko smo v tem času zapravile za vložke? jaz pa prvo spontano brez tablet pri 32 letih ojej, si kar ne predstavljam
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 8:53:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 9:04:24
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis 3jemi: mislim da si se pri ceni za Birkenstock malo zmotila cena je čez 90 €, al sem jaz narobe prebrala ?? Zaradi sobice vem ja, sem razmišljala, da bi jo potem ko greva midva spat kar v dnevno prestavila z jogijem vred . Drugač pa dobr jutr, uf kako je tale tedn švignil ein zvaj draj pa je že petek. ojej, potem sem pa narobe videla, ali pa je bil kakšen predlanski model... priznam, sem bolj na hitro uč vrgla skozi izložbo... ali pa so bile celo Birckenstok namesto Birkenstock... klele imajo "akcijo" http://www.udobnaobutev.si/domov.html almera... za crocke moram pa res pogledat... imam pa našega na sumu, da bo raje bos okoli dirkal
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 9.4.2010 9:05:26 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 9:07:45
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... kako ste? Aleksander? možiček bolje?... čaki, ne mi rečt, da si danes v službi, ali sem pa narobe prebrala, ker sem še malo zalimana... prav si prebrala, srce ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:26:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:27:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:29:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:45:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:46:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:47:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 9:57:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 10:14:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... kako ste? Aleksander? možiček bolje?... čaki, ne mi rečt, da si danes v službi, ali sem pa narobe prebrala, ker sem še malo zalimana... prav si prebrala, srce ... kaj pa je narobe, 3jeVi? saj sem že ok ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 9.4.2010 10:30:27
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa inigo - a greš ti drug teden na http://www.podim.org/ v Habakuk? Rebernik in Rus sta med glavnimi organizatorji. jaz namreč grem, pa bi blo luštn, če bo še kdo poznan seveda!!! zdj grem že 3 leto. to je pa tk fajn konferenca... super, da se bova videli!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 10:35:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 10:36:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 10:59:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.