agha
|
Nejanejc - Super, da si lepo opravila danes!!! Zgleda, da se je Gregorač danes bolj potrudil, najbrž tudi on ni hotel, da se zgodba ponovi pa še ti si bila verjetno bolj pripravljena na vse skupaj. No, saj važno je, da je šlo!!! Drugače si pa res vse zapomne, vsaj kar se mene tiče si je. Ne vem, če te bom prehitela... trenutno še nič ne kaže na to, je še vse bolj ali manj mirno in še dolgo je lahko tako, kot je napisala tintin. Tole glede tvojega PDP je pa res malo smešno, da ga kar prestavljajo. Ampak je pa res najbolj pomembno, da je z vse OK, kar očitno tudi je. Tintin - upam, da bo res počasi prišel naš , ampak se seveda ne zanašam na to, da je tale čep pravi pokazatelj... Včasih se sprašujem, če misli otroček počakat do mojega rojstnega dneva - 21.4., da bova skupaj potem praznovala. Malinov čaj pa tudi jaz redno pijem, zgubiti nimaš kaj. Meni je prav dober tako, da ga z veseljem srkam po 2 skodelici na dan... Ti pa želim, da se čim prej pozdraviš!! Babyloverka - upam, da ti uspe čim prej zgladit tale spor s tvojim... Nataša - ti boš pa še kar čakala? No, sej sem ti rekla, da hoče nov voziček!
|