Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 9:43:41
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka za mano je obupna noč, od tega da sem zaspala v solzah, ki jih moj ali ni vedel zanje ali pa jih je ignoriral potem smo pa imeli sred noči še lažni alarm z bolečinami tam spodaj. in zbudila sem se vsa zabuhla in tečna, nikoli si nisem mislila da se bom zadnji mesec nosečnosti morala ubadat še z lubijem in njegovim obnašanjem. sem žalostna ampak se trudim bit čimbolj optimistična zaradi tamalega. no ne bom več morila s tem. Kje je zdaj Nataša s tistim valjarjem, bom jaz tvojega malo po glavi Škoda, da nisi bolj blizu, bi te peljala zdaj na en sprehod na sonček, da bi pregnale skrbi. Meni to vedno pomaga. tudi jaz bi te odpeljala na svež zrak, da te malo razvedrim!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 9:56:45
|
|
|
|
didi5
|
Gutten morgen vsem ! Ja punce - upam, da tiste ki vas že mantra čim prej spravite bebije na sončka. Majas (mislim, da ti veš da jutri rodiš) - jaaaaaz tuuuudiiiiii. Ko postanem nestrpna se velikokrat spomnim na film Look who s talking now (Glej kdo se oglaša) - ko mami rojeva mali se pa dere : Puuuuuuut meeeeeee back iiiiiiiiiin!!!! Whooooooo are thooooose fuuuuny peeeeopleeee!!!???? Je bil pred kratikim še na TV. Babyloverka - ne sekiraj se, saj se bo vse poritalo!! Mogoče pa bi probala drugo taktiko (ko je on doma, ga ti nekam piči - saj veš - da ne boš pognala korenin glih doma, kjer te vsi poznajo ) - Če rabiš klepet pokliči - jaz sem po 16.00 uri spet na Ptuju (ker zdaj šibam v MB - ne zdržim doma). Saj če me kaj prime se še verjetno sama pripeljem do LJ. SMEH JE POL ZDRAVJA!!!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 10:07:37
|
|
|
|
babyloverka
|
hvala punce za vse besede in podporo bom probala čimmanj mislit na to dokler ne pride iz službe pol pa bo kar bo pa magari z valjarjem po glavi majas kako mi je znano to kar pišeš no mogoče te pa tvoj preseneti in pride jutri še pravi čas. ti pa verjamem da si čisto nestrpna, tudi jaz bi bila na tvojem mestu. kam pa greš na cr, v mb? amelie sprehod bi pa pasal ja sploh zdaj ko je taki čudovit sonček. mislim da so se začeli lepi dnevi in to pomeni da bomo lahko hitro in neovirano vozičkale naše bejbije samo ven še jih je potrebno prej spravit
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 10:10:35
|
|
|
|
ela24
|
Majas, saj ne morem verjet, da greš jutri Kaj ti to nekaj prehitevaš, zdaj bi morala počasi jaz it, ti bi še lahko malo počakala Saj ne, dosti sreče ti želim in da čimprej mine! Jaz pa imam jutri ctg in tudi zelo upam, da se odločijo malo pospešit, če še ne bo. Čeprav bolj malo verjetno. Zdaj pa mi odnesejo prenosnik, ga moram posodit. Tak da se tipkamo popoldan
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 10:48:06
|
|
|
|
tanika1
|
Hej! Babyloverka . Majas verjamem, da si še bolj živčna, ko točno veš kdaj se bo začelo, ampak boš vsaj hitro cartala. Ela, amelie, mamika, nataša, agha, nejanejc in vse ki vas že muči, upam, da se bo čim hitreje začelo, želim vam čimmanj boleče porode, pa da boste čimprej cartale. Moram priznat, da zdaj bi pa že tudi jaz šla počasi kar rodit, res že komaj čakam, ampak ko bo, pa bo. Uživajte na sončku. Jaz mam danes spet pregled in ctg, tko da se bom mogla kmalu odpravit od doma.lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 11:25:36
|
|
|
|
dacy
|
flora CESTITKE ZA HCERKICO Amelie zdaj pa res ze idi pocasi, da ne bom jaz konec meseca prisla z vozickom v MB ti bos pa se vedno s trebuhom okoli skakala kepica http://www.ringaraja.net/forum/m_5057754/mpage_2/key_/tm.htm#5070974 tu imamo mamice ze svojo temo ... Lepo da si doma in da ste vsi vredu ... Mi pa zna bit da se bomo sele danes kopali pa smo ze 14 dni stari... nam dost dolgo popek ni odpadel , se je drzal kot pribit cojka vceraj smo prisli popoldne ... kdaj bos kaj tu da gremo na kavo ti jaz in moj mali misek? mariposy CESTITKE ZA SINEKA Zdaj pa peljem mojega pikeca ven na sprehod malo... napapali smo se ze , zdaj nama pa se soncek manjka edino ...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 11:29:13
|
|
|
|
NATAŠA35
|
evo mene z pregleda, ctg je trajal kar nekaj časa, več kot pol ure, mi je bilo vroče, pa so mi odprle okno, drugače bi zakuhala 100/h ...dete se je vsaj malo premikal, ker prej se ni...moram pa reči, da mi je začela teža padat, kar je posledica da se ne zadržuje toliko vode v meni ...na žalost še ne bom rodila,, čakam druge , čeprav se je MV omehčal, dete je pritisnilo navzdol, tako da sem na čakanju en teden ... moram pa povedati, da so otrdevanje trebuha in bolečine v križu kar popadki sami in če vam večkrat otrdi trebuh glejte na uro, koliko trajajo... torej še en teden čakanja , razen če se popadki ne okrepijo in postanejo bolj enakomerni...
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ZDRAVO... Kako ste kaj...jaz se po dolgem času javljam...komaj sem vas prebrala veliko sem zamudila... Naj prej čestitke...tesh,flora,monolo,venera,neka noč,aprilasemtu,kepica83 pa mogoče sem katero še spustila...lepo uživajte ob svojih srčkih... Aprilčica 10 kako pa kaj ti,sedaj ko si žena poročena.... Majas a ti boš tudi imela carskega...kdaj imaš datum...to bo prvi otrok... Tropical sem ti odgovorila na ZS...oprosti z zamudo... Drugače smo uredu...naša Ema je pridnd ,malo smo dobili krčev...imamo kapljice..sam še ni tako hudo ,ponoči spimo ...naj še povem ..da smo avto zamenjali...iz clioto smo šli na malo večjega na megan karavana,smo povečana družina zdaj ...včeraj smo bili na sončeku prvič...kopali smo se že tudi...tak ,da upam ...da bo tako lepo tudi naprej... Mamice,ki dojite eno vprašanje....pazite kaj pri prehrani posebaj ali se držite prav posebnega jedilnika...jaz sladkega čisto nič..pa svežega sadja tuidi ne.... ja nič ,lepo se imejte ,tiste ko čakate na porod ,nič straha...saj bo vse uredu...grem mojemu pomagat kosilo pripraviti...se še slišimo kaj ...lp...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 11:57:53
|
|
|
|
katy83
|
babike moje, pozdravljene. Vidim, da vas je že kar nekaj, ki vas muči otrdevanja, pa popadki. No, saj to je dober znak. Še malo pa boste cartale svoje srčke. Glede otrdevanja jaz ne morem kaj dosti povedat, ker so se meni kar popadki začeli. Pa vse popadke sem v križu čutila. Tudi med porodom sem vse bolečine v križu čutila. Majas, u ti pa greš jutri rodit. Bom mislila na tebe. Pa držim, da čimprej mine porod. babyloverka - ah, se mi kar smiliš, ko imaš zdaj še težave s tvojim dragim. Kepica, levinjica in ostale mamice - pridite na našo temo starši čvekamo, ker tam je zaenkrat neko zatišje. levinjica - jaz pri prehrani sem bolj tak tak. Izogibam se fižoli, zelju, svežemu sadju. no, izogibam. tega itak ne jem ravno pogosto. Drugače pa kar vse jem. so nam na MŠ rekli, da lahko vse normalno dalje jemo, kar smo jedle pred nosečnostjo ali v nosečnosti, tako, da ne mislim komplicirat. če pa vidim, da malega po čem bolj zvija, pa pač tistega ne jem. tako, lep sonček je zunaj. bova s Timotejem kar malo ven šla. Da bomo ponoči bolj spali.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 12:24:06
|
|
|
|
agha
|
Nejanejc - Super, da si lepo opravila danes!!! Zgleda, da se je Gregorač danes bolj potrudil, najbrž tudi on ni hotel, da se zgodba ponovi pa še ti si bila verjetno bolj pripravljena na vse skupaj. No, saj važno je, da je šlo!!! Drugače si pa res vse zapomne, vsaj kar se mene tiče si je. Ne vem, če te bom prehitela... trenutno še nič ne kaže na to, je še vse bolj ali manj mirno in še dolgo je lahko tako, kot je napisala tintin. Tole glede tvojega PDP je pa res malo smešno, da ga kar prestavljajo. Ampak je pa res najbolj pomembno, da je z vse OK, kar očitno tudi je. Tintin - upam, da bo res počasi prišel naš , ampak se seveda ne zanašam na to, da je tale čep pravi pokazatelj... Včasih se sprašujem, če misli otroček počakat do mojega rojstnega dneva - 21.4., da bova skupaj potem praznovala. Malinov čaj pa tudi jaz redno pijem, zgubiti nimaš kaj. Meni je prav dober tako, da ga z veseljem srkam po 2 skodelici na dan... Ti pa želim, da se čim prej pozdraviš!! Babyloverka - upam, da ti uspe čim prej zgladit tale spor s tvojim... Nataša - ti boš pa še kar čakala? No, sej sem ti rekla, da hoče nov voziček!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 13:03:39
|
|
|
|
NATAŠA35
|
agha ja zgleda da res čaka na vozek ....no ja, vsaj spočita bom šla rodit...
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 13:30:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 14:03:08
|
|
|
|
majas
|
Levinjica - ne ne bom imela CR, ampak mi bodo gel vstavili. To začne mehčati maternični vrat, krče povzroči da se začneš odpirati potem pa če gre vse ok, dobiš svoje popadke in rodiš. Tak da upam da mi ne bo treba še kakih umetnih dati. Je pa moj drugi otrok, pri prvi je šlo vse z naravnimi popadki... ela24 - jooooj ne, saj te hecam. Veš da si res želim da bo tudi za tabo čimprej in boš cartala. samo veš, tvoj korenjak je skoraj za 1kg lažji od mojega sem pa imela še danes pregled pri G. pa je vse še zaprto, mali pa kar odmika glavo od porodnega kanala, mi je pokazala. Je pa bila vesela da sem se tak zmenila, da ne bo porod res še hujši ko je taki "bajsek".. saj ne dojemam veš.. Jutri grem rodit. Kot da rečeš-jutri grem na kavo. O joj...res mi živčki delajo. Sem pa se zdaj napapcala regrata, njami. Danes se še najem ko IZVIRNO SPOROČILO: cojka babyloverka - upam, da tvojega minejo tele predporodne muhe in se bo začel spet normalno obnašat. Veš, tudi moške daje pred porodom in ta slutnja, da zdaj bodo pa kar otroka dobili. Ženska se lažje na to pripravi, saj le 9 mesecev nosi ta zakladek pod srčkom in ga čuti. Moški pa itak vedno še dalj časa rabijo, da kaj dojamejo. To si pa tak lepo napisala... naj jim malo bo ne
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 14:30:01
|
|
|
|
nejanejc
|
ojla sem se malo naspala, ker ponoci nisem, mal potelovadla in zdej sem rekla, da se malo sem pozjam preden skuham kosilo... agha, ja res je slo danes bolj hitro, me ni vaginalno pregledal, ma sam ustavu vse kar je mogu in smo bli mimo.... me je pa kar bolelo. Sej roka mi ni prestavu, sam je reku, da mu je cudno. Pa me narocil v ponedeljek. cojka, ja me kar ze klicejo, pa pisejo... so nestrpni vsi... mene dokler se dete premika ne skrbi :) sam so res malo tecni babyloverka, majas jst tudi hitro pipco spustim, na sreco me moj zgleda kar razume, pa pravi, d aje to moj ventil... sam zdej v nosecnosti se mi zdi,d aje s emal hujse.. ma bo ze boljse, glavno se je pogovarjat-oguljeno, ma res majas, se enkrat srecno jutri
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 14:31:18
|
|
|
|
nejanejc
|
levinjica in katy, super, da napredujete nataša, pocasi se dalec pride :) drzim pesti
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kje je nasa Cojka, da ni azurna, zato vam samo sporocam, da je tudi Marjanaj pohitela s svojim aprilckom: Evo mene! Ob 7:34 sem prilezel ven. Krilim in maham z vsemi 52 cm. Mami sem posteno namucil s svojimi 3370g. Zdaj pociva, ati gre pa na zasluzeni kozarcek. Se kmalu vidimo. Tibor & mami & oci Cestitke se tukaj. Ze tretjic!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:01:57
|
|
|
|
nejanejc
|
marjanaj, cestitke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
marjanaj še tukaj čestitke Bravo mami. Nataša zate sem bila pa ziher, da se že kaj dogaja.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:04:38
|
|
|
|
didi5
|
Prišla iz Mb. Tale kratki izletek je kar pasal in kavica na sončku Mene danes tudi nekaj mantra. Malička je kot na trampolinu - ampak do zdaj me še nikoli ni tako bolelo (res čisto spodaj) ko se je premikala - pa vsake toliko cajta zgleda kot da mi pritisne na nek živec (me skoz notranjo stran meč in kolk boli - kot krč). A mislite, da se gnezdi? Popadki to verjetno niso - ker malo fuuuul čutim ali pač? Grem še nekaj skuhat pa postorit po bajti (vsaki dan malo pa bo) Pridne bodite
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:28:54
|
|
|
|
agha
|
Jaz sem tudi malo odspala...je tako pasalo!!! Nejanejc - aha, potem mu je samo čudno tole glede PDP...najbrž je še vse tako lepo in mali ima očitno super plodovnico... Če se pri meni do ponedeljka nič ne bo zgodilo sem skoraj 100%, da bom tudi jaz tam in se bova videli!!! Sicer bomo pa videli jutri kaj in kako. Marjanaj - vse najlepše vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:31:32
|
|
|
|
nejanejc
|
agha, no sej nevem kaj rect :) lepo bi te blo videt v ponedeljek, ma se lepse bi te blo videt s strucko v rokah :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:42:19
|
|
|
|
agha
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc agha, no sej nevem kaj rect :) lepo bi te blo videt v ponedeljek, ma se lepse bi te blo videt s strucko v rokah :) Nejanejc - pod tole se pa takoj podpišem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 15:48:08
|
|
|
|
babyloverka
|
čestitke marjanaj in lepo sporočilo, tako izvirno sem tudi sama premišljevala o tem samo ne vem kako bom zmožna kaj premišljevat v tistih trenutkih o verzih in humorju glede dedca, eh obupen primer, ma saj to že dolgo vem, samo od časa do časa me konktretno spomni in opomni na to. bit če bolje hvala vsem za lepe besede in želje, upam da kmalu pride k pameti. mene danes kar konkretno že celi dan nekaj daje, trebuh mi redno otrdeva, bolečine so prisotne, neka napetost je v telesu. pa sem se spravla še pospravljat ker bi bila najbolj vesela če bi lahko šla zdaj rodit in da čimprej pocartam mojega miškona
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2010 16:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 8.4.2010 16:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Sem ravno brala na enem forumu o akupresurnih točkah, in dost tistih deklet tam pri ginekologu ni dobilo knjižice "Ti si moje sonce", kjer so navedene akupresurne točke za lajšanje poroda. No, zato bom prilepila skenirane strani te knjižice in srčno upam (če se seveda katera odloči za to) da bo pomagalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
OblačilaMichonne RRKako pogosto kupujete otroška oblačila?Vsak teden (
9%)
1x na mesec (
11%)
Ob menjavi sezone (
11%)
Po potrebi (
69%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!