Bethany
|
hojla! danes je za mano en razgovor, če bo uspešno, bo april moj zadnji "prost" mesec. Mi pa danes ne bomo barvali jajčk, jih vedno na soboto, torej jutri, sploh pa moram še kupit prstne barve, da bo lahk Elina pacala z njimi. Potice js ne pečem, nimam tolk volje, sploh pa je taščina in od moje stare mame tako dobra, da se je greh vmešavat zraven. bojo pa kaki kvašeni zajčki padli, tudi jutri. Ok, grem počas po našo čebelo v varstvo, potem pa k mojim domov na obisk. aja, ta naša tamala je pravi razbojnik. V varstvu pa tud drgač, če smo kje skupi, skoz cuka za lase od kolegice punčko, enake starosti, samo bolj tihega karakterja, včeraj pa jo je z neko skodelico po glavi tepla, v varstvu. Sploh ne vem, kok ji nej razložim, da to ni vredu, da se to ne dela. Niti ne vem, kje pobira to, sej doma se glih ne tepemo, ne... Nasploh ugotavljam, da zelo rada naklonjenost izraža s klofutami in žokanjem in cukanjem in dreganjem. Pol pa ji rečem, da naj neha, da to boli pa da bom jokala, pol pa me začne objemat in lupčkat. aah... kaka ideja? nič, fajn bodte! čau
|