|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
30.3.2010 20:15:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: orka

helow

spet bom samo na hitro...danes bila z Ajdo pr dohtar,a s morte mislt,je staknila SLINAVKO....grrrrrr mislm,pa spet obenga zdravila k je spet virusna okužba,baje zelo nalezljiva user posted image se mi pa zdi da sem del tega že dobila,ker nisem za nikamor...bolijo me zobje,glava,ušesa,grlo,kosti,mišice...pa kaj bi naštevala,ker ni konca in kraja.Sem samo za u mižule.Lep večer vsem

Oooo, ti šment, no! user posted image user posted image
user posted image user posted image Držte se! user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.3.2010 20:52:37   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Kupla sem ji škorenjčke za po lužah in blatu pacat, ene čeveljčke, ki so ob straneh malo odprti, za okoli 15 do 20 stopinj ali na boso nogo, ko bo topleje, pa še ene usnjene sandalčke za tople, vroče dni. user posted image user posted image Vse skupaj za 40 eur, nej slabo ane? Še enih samcatih cicibank ne dobim za ta denar... user posted image user posted image

dober nakup... kje ti je uspelo ujagati vse to?

orka, upam da uspete Ajdo cimprej pocajtati, pa da se ne bo se tebe kaj prijelo! user posted image

Ja nic, jaz jo tudi jutri mahnem do zdravnice, ker nic ne kaze na bolje...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.3.2010 20:55:09   
Andromeda
orka - user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za Ajdo, da čimrpej preboli tole slinavko...

bethany - več kot uspešen nakup user posted image

Naš mladenič je pa končno zaspal, mene čaka gora perila za zlikat, pa še malo se bom učila...So mi pa izpit iz petka prestavili na četrtek, jst pa sem to prepozno videla, ker sploh ni bilo nobenega obvestila in se nisem mogla več prijavit user posted image matr in ta filofax, vsi so do kraja neresni, ne samo študenti user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 30.3.2010 20:57:27 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.3.2010 20:57:03   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Ja nic, jaz jo tudi jutri mahnem do zdravnice, ker nic ne kaze na bolje...

No, pa tole je že zakleto...Punce, dejte se čimprej pozdravit, da boste lahko uživale velikonočne dobrote.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.3.2010 7:12:42   
Bethany
Jutro!

častim kafe:
user posted image

Današnja noč... katastrofa. Bolj bedela kot spala. user posted image user posted image Včeraj sem spet nekako pokasirala smrkav nos, čez dan mi je teklo ven, ponoči se pa čist zamaši, da dihat ne morem in posledično tud spat ne. Zdle še čakam, da se elina zbudi, jo odpeljem v varstvo, grem po operil v lekarno, pol pa domov spat...

Čeveljčke sem pa nabavila v Yello in Deichmannu. user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.3.2010 9:30:54   
_katja_
Punce pošiljam vam VELIIIKO zdravja!!!!!!! Da se čimprej pozdravite. Res močno močno držim pesti!!!!

Andromeda: upam, da je bilo učenje uspešno.

Mene so včeraj klicali iz Minisrstva in imam strokovca prvi teden maja. Tko da očitno bo šel pod streho pred porodom.

poli: sem bila včeraj v Massu in si ogledala oba modela. Ene imajo paščke iz neoprena, druge (tele z jagodkami) pa samo navadne paščke. Ne vem še kjere bomo kupili za Naceta. Itaq jih se ne bomo sedaj kupovali, ampak čez kak mesec ali dva, pa bom sla takrat z njim v trgovino in mu probala kjeri mu boljse pasejo.  So pa tele z jagodami tolk kjuti user posted image  
Mi imamo dovolj drugih zaprtih sandalov spredaj, tko da bom tevice za na morje, kupila kar odprte. Upam, da prsti ne bodo preveč pobuškani user posted image

Včeraj smo imeli plavanje, je bilo luštno, jaz sem šla pa vmes en giro po BTCju user posted image

Lep dan in veliiiko zdravja!
K

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.3.2010 11:07:39   
Andromeda
Hello!

_katja_ ti si pa res pridna, da boš takole tik pred rokom (in seveda še ob enem lumpku) opravila strokovca. Vsa čast! No, vnaprej držim pesti.

Sicer smo pa tudi mi oz. predvsem jaz imela čudno noč, spet nisem mogla zaspat do 2. zjutraj, pa še potem sem se vsako uro zbujala, me je očitno tale polna luna čisto obrnila. Še dobro, da sva z Dariem zjutraj potegnila spanec do 9.30 Vreme je pa obupno, bomo očitno cel dan se notri tiščali.

sandalčki - še ne razmilšjam o njih, sploh pa pri takih temperaturah user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 31.3.2010 11:08:11 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.3.2010 13:38:50   
mojsoncek
Zdravo punce!

No, jaz sem opravila pri zdravnici... zaradi dehidracije in izcrpanosti imam predpisan pocitek, pa se ene tablete za "pomiritev" zelodca sem dobila. Ja, nic lustnega... torej pocivati, piti in jesti. No, tole tretje je najtezje, ker se mi se vedno kar dviguje user posted image

bethany, hvala za info za ceveljcke... sicer pa, tudi ti cimprej pocajtaj svoj nosek.

katja, tvoja energija in volja sta obcudovanja vredni! Super pridna punca si!

spanje - mi smo ob tej polni luni zacuda spali zelo dobro

no, grem zdej lezat...

Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.3.2010 15:16:27   
_katja_
Andromeda in mojsoncek: mi je lažje sedaj, ko je eden, kot potem ko bosta dva. Saj v resnici se mi ne da glih učit, ampak vem, da bo jeseni še težje. No pa saj trening možganom nič ne škodi user posted image

Čakam moža in backa, da prideta domov. Danes sem ričet vzela iz skrinje, pa kruhek spekla. Sem imela eno domačo moko, me prav zanima kak je ratal. Potem bi blo pa dobro it v trgovino. Ne vem ali bom potco jutri pekla ali v petek. Ampak enkrat bo treba.

spanje: bacek kar dobro spi zadnje dni, jaz pa malo hodim lulat user posted image sem včeraj ko sem ponoči nekaj bedela študirala, če čem probat kako hitre reakcije ima možek...da bi ga zbudila, da se je začelo....hihi sam pol nism bla tolk žleht. Kakor njega poznam bi me pobožal pa reku sej bo in se obrnil na drugo stran.hihi....

Veliko zdravja vsem!!!!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 1109
31.3.2010 21:00:25   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

No, jaz sem opravila pri zdravnici... zaradi dehidracije in izcrpanosti imam predpisan pocitek, pa se ene tablete za "pomiritev" zelodca sem dobila. Ja, nic lustnega... torej pocivati, piti in jesti. No, tole tretje je najtezje, ker se mi se vedno kar dviguje user posted image

Uf, te je pa kar hudo zdelala tale viroza. Pa sej veš - kaka prežganka, prepečenec, janežev čaj, krekerji...

Jaz sem pa danes dobesedno ponorela, ker mulo ni hotel jesti kosila...medtem, ko sem kuhala, se mi je motal pod nogami, jokal, vpil, me vlekel za trenirko in ko kosilo končno postavim na mizo, se obrne stran, češ, da ne bo jedel, pa sploh ni porbal...No, potem sem ga pa kar na trdo zagrabila in mu na silo odprla usta in ko je pojedel prvo žličko krompirja s špinačo in videl, da je njami, je sodeloval, še bolj pa je bil navdušen nad pečeno hrenavko, pred tem se je pa namrdnil...ma sem imela res dovolj tega, da se je obrnil proč vsakič, ko je videl, da ni juhe in podobnih dobrot in sem si rekla, zdaj pa temu konec. No, za večerjo sem pa naredila palačinke z nutello in smetano, ki jih tudi niti pod točko razno ni hotel probat in je spet na silo malo pojedel, samo u ni bilo preveč všeč, zato je po kopanju dobil malo prosene kaše in malinov čaj. Jah, takole nas hecajo in obračajo, naš je še posebej trdoživ in trmast karakter in vidim, da ga bo treba v takih in podobnih primerih bolj na trdo prijet user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 31.3.2010 21:01:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 1110
31.3.2010 22:21:39   
onur
Živjo. Najprej vsem user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pocajtajte.

Tudi mi smo nekaj kasirali. Petja je cel popoldan bruhala in še zdaj zvečer jo občasno nažene. Je pa vzgojiteljica rekla, da že v vrtcu dopoldan ni bila ok. Tako, da jutri bomo videli kako bo, upam, da mi bo dal bolniško brez se it pokazat oz. se bomo šle, če bo Petja slaba.

Jaz pa sem zdaj malo ustvarjala. Sem delala še košarice v obliki kokošk, da jim bom našim dala za veliko noč, pa še Petja bo nesla vzgojiteljicam.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1111
1.4.2010 8:50:43   
mojsoncek
guten morgen... en latte macchiato za moje punce

user posted image

Kako neverjeten obcutek, ko se clovek zbudi lacen... sicer se nisem cisto pri moceh, ampak vsaj cutim spet, da sem ziva user posted image .

katja - se strinjam, da je sedaj, ko ste se trije, veliko lazje se ucit. Ampak vseeno si pridna, saj gre veliko mamic in bodocih mamic "na off" v casu nosecnosti. Jaz se v obeh nosecnostih sploh nisem mogla skoncentrirat in bit pri stvari ze za delo, kaj sele da bi se kaj ucila ali pa mogoce magistrsko napisala. Ta me caka se iz prve nosecnosti user posted image .

Andromeda - ja mladinci nas ves cas vrtijo okrog mezinca... vsak na svoj nacin. Se bom pa strinjala s katjo, ki je ze pred casom napisala, da ga pusti. Brez skrbi, ko bo lacen bo ze jedel.

onur - upam, da se je brihanje ze umirilo in da ste imeli mirno noc. Ne razumem pa, zakaj ti ne bi odprli bolniske, ce ne pripeljes otroka pokazat. Pri nas sploh nocejo, da ga takoj vleces v ZD, razen seveda, ce ni res hudo. Ponavadi pocakamo tri dni in sele ce ni bolje, ga peljemo na pregled.

No, upam, da se bo megla kmalu razkadila in bo tudi nas pozdravil soncek.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
1.4.2010 12:06:42   
Andromeda
Hello!

mojsoncek hvala za kavo, v bistvu jeo sedaj prav zares pijem user posted image . Glede nasveta, da naj ga pustim, da bo že jedel, ko bo lačen, to pri nas ne vžge..Štos je namreč v tem, da JE lačen, teži mi, da mu dam kaj drugega za jest (se postavi pred hladilnik in tolče po njemu, še dobro, da je previsoko, da bi ga odprl user posted image ). Zato sem se odločila za radikalnejšo metodo. Danes se mi je tudi najprej namrdnil za zajtrk, potem je pa lepo jedel, se je verjetno spomnil, da bo v vsakem primeru moral jesti. Ko pač zagleda jed, ki mu estetsko ni videt "simpatična", se obnre stran, pa če je še tako sestradan. Ker sicer je jedec in stvari, ki so mu že na oko všečne bi jedel in jedel user posted image

onur - upam, da ste že pocajtali Petjo in da se v kaj hujšega ne razvije. user posted image

orka - kao je pa pri vas, ste že bolje? user posted image

Nič, grem ppgledat, kako se kosilo kuhlja, danes bo domača gobova juhica (ki jo bo dario preskočil) in golaž s polento, pa seveda veliko regratove solate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1113
1.4.2010 13:56:06   
poli*
Andromeda- tale tvoj Dario je pa prava faca user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1114
1.4.2010 19:51:34   
onur
Živjo. Mi smo noč preživeli v bolnici. Tamala je včeraj zvečer še vse izbruhala, kar je popila in plenička je bila suha zato, sem se odločila, da gremo do urgence, kjer so nas poslali v bolnišnico. Dobila je infuzijo, zjutraj je bila ok in so nas odpustili. Je pa sedaj popoldan zakuhala.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
1.4.2010 21:12:54   
mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo. Mi smo noč preživeli v bolnici. Tamala je včeraj zvečer še vse izbruhala, kar je popila in plenička je bila suha zato, sem se odločila, da gremo do urgence, kjer so nas poslali v bolnišnico. Dobila je infuzijo, zjutraj je bila ok in so nas odpustili. Je pa sedaj popoldan zakuhala.

user posted image user posted image user posted image Pocajtajte se!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
1.4.2010 21:31:49   
_katja_
čer!

Onur: če bos imela kaksno slikco košaric, ki si jih delala se priporočam. Da imam idejo za drugo leto. Jaz trenutno za ustvarjanje nimam energije. Bo za novo leto spet prisla user posted image

mojsoncek: meni se pa nekako vedno kaj 'najde' v nosečnosti. Prva nosečnost je prinesla diplomsko, druga pa očitno (upam) strokovca. No za diplomo je bilo super, saj mi ni bilo treba iskati modela za slikat, ker sem lahko sama 'pozirala', saj sem imela temo nosečnice user posted image

onur: držim pesti da se pocajtate!
Glede dohtarjev ima pa svakinja takega, da more takoj isti dan pripeljat pokazat. Tudi če še ni nič hujšega. Ampak da odpre bolniško. Kljub nabito polni čakalnici res bolanih otrok. Ampak je rekla, da je taka politika njihovega zdrav.doma. Butasto, ampak nimas kaj. Pri nas na srečo ni tako.

Punce ena ideja za prilogo. No če je kjera gledala sobotni Z Damijanom je ze videla. No uglavnem mislim da se reče vodni žličniki. Hitro in dobro. Posebej paše če je kakšna omakca zraven.
Osnova: 100 g moke
              1 dcl vode
              ščep soli
              malo pancete (jaz sem kaj suho salamo na koščke narezala). Zmešaš in narediš žličnike, ki jih kuhaš v slanem kropu 10 minut.

Lep večer in mirno noč!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1117
1.4.2010 21:36:16   
_katja_
Da vam prikličem še malo nasmeha na usta user posted image ena velikonočna

http://www4.slikomat.com/10/0401/eki-zajcki.jpg

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
1.4.2010 21:47:27   
Andromeda
onur - user posted image za Petjo, da se čimprej pozdravi. Kaj pa so rekli v bolnici, je viroza ali kaj drugega?

_katja_ si me nasmejala s tole velikonočno user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.4.2010 21:49:37   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

1 dcl vode
              ščep soli
              malo pancete (jaz sem kaj suho salamo na koščke narezala). Zmešaš in narediš žličnike, ki jih kuhaš v slanem kropu 10 minut.

Sicer nisem gledala te oddaje, jaz naredim nekaj podobnega, le brez pancete in da dam še jajčka zraven, ponavadi zraven piščančje obare, paše pa tudi k raznim omakam.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 1.4.2010 21:50:06 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
2.4.2010 7:35:45   
_katja_
Jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Zakaj mi pokaže samo link in ne kar slike?!?!?!

Zdaj v miru do konca spijem kavico, potem pa potičko zamesim user posted image

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1121
2.4.2010 7:58:34   
mojsoncek
morgen... ker je ze katja postregla s kavo (hvala), bom pa jaz z enim sokcem...

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO:  _katja_

1 dcl vode
             ščep soli

Sicer nisem gledala te oddaje, jaz naredim nekaj podobnega, le brez pancete in da dam še jajčka zraven, ponavadi zraven piščančje obare, paše pa tudi k raznim omakam.

tudi jaz jih dam k piscancji obari user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  _katja_

Zakaj mi pokaže samo link in ne kar slike?!?!?!

Mogoce ne izberes prave opcije, ki ti jo ponudi slikomat... Po tem, ko izberes sliko in kliknes nalozi, ti ponudi stiri opcije... izmed teh izberi ali koda za forume ali pa koda z forume z vzorckom. Skopiraj link (kopiraj v odlozisce) in ga prilepi v svoj post. To je vse umetnost.

No, danes imam pa v planu malo pospravit, pa pletenico spect, pa od mladincev cevlje in cunje pregledat, da vidim, kaj bo treba se dokupit. Pa upam, da bo vmes kaj casa za pocitek user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.4.2010 10:31:20   
Andromeda
Hello!

Hvala za kavo in sok!

Jaz pa letos ne bom nič jajčk barvala, tudi šunke ne kuhala in tudi potice ne bom pekla, ker gremo v nedeljo zjutraj itak najprej do ljubljanske babice na velikonočni zajtrk, potem pa v Novo mesto, kjer bomo ostali do ponedeljka in tako bi bilo vsega preveč, če bi še jaz kaj kuhala in pekla user posted image

Nič, moram Dariu malico prištmat, se še kasneje kej oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.4.2010 14:01:42   
_katja_
Hvala mojsoncek za nasvet glede slik. Bom probala zvečer.

Zdaj samo napišem glede spalnih žakljev. Sem bila zadnjic v BC pa so imeli take VELIIIKe, da so mi v oči padli. No in sem sla pogledat in jih dela Melita Kokalj sp. Imajo jih pa v tem glavnem BC v BTCju. Sej vem, da je že nekaj časa odkar smo govorile o tem, ampak sem zadnjič ravno vidla, pa mogoče kateri pride prav.

Potička pečena....mmm.... prilepim kasneje kaksno slikco user posted image

Zdaj pa grem po backa in greva k mojim v Lj. , pa bomo skupaj barvali jajčka.

Lp
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1124
2.4.2010 14:40:52   
mojsoncek
Pa so se zaceli prazniki... mozek je na poti domov, tako da bom sla pocasi po mladince v vrtec, potem pa se v trgovino, da nafilamo hladilnik. Potem pa nas seveda caka se skupinsko barvanje jajck user posted image .

No, jaz sem pospravila po hisi, pletenice se nisem spekla, ker nimam doma nic bele moke (iz polnozrnate ali pa pirine je pa ne bi ravno delala). Pregledala sem otroske cevlje in ce bi jih dala na kup, bi iz njih nastala cela gora. Pa se vseeno bom morala Nejcu kupit nekaj spomladanskega user posted image . Tako da se cunj raje sploh nisem lotila user posted image . Bom to prisparala za kaksen drug dan.

uzivajte...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.