Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek No, jaz sem opravila pri zdravnici... zaradi dehidracije in izcrpanosti imam predpisan pocitek, pa se ene tablete za "pomiritev" zelodca sem dobila. Ja, nic lustnega... torej pocivati, piti in jesti. No, tole tretje je najtezje, ker se mi se vedno kar dviguje Uf, te je pa kar hudo zdelala tale viroza. Pa sej veš - kaka prežganka, prepečenec, janežev čaj, krekerji... Jaz sem pa danes dobesedno ponorela, ker mulo ni hotel jesti kosila...medtem, ko sem kuhala, se mi je motal pod nogami, jokal, vpil, me vlekel za trenirko in ko kosilo končno postavim na mizo, se obrne stran, češ, da ne bo jedel, pa sploh ni porbal...No, potem sem ga pa kar na trdo zagrabila in mu na silo odprla usta in ko je pojedel prvo žličko krompirja s špinačo in videl, da je njami, je sodeloval, še bolj pa je bil navdušen nad pečeno hrenavko, pred tem se je pa namrdnil...ma sem imela res dovolj tega, da se je obrnil proč vsakič, ko je videl, da ni juhe in podobnih dobrot in sem si rekla, zdaj pa temu konec. No, za večerjo sem pa naredila palačinke z nutello in smetano, ki jih tudi niti pod točko razno ni hotel probat in je spet na silo malo pojedel, samo u ni bilo preveč všeč, zato je po kopanju dobil malo prosene kaše in malinov čaj. Jah, takole nas hecajo in obračajo, naš je še posebej trdoživ in trmast karakter in vidim, da ga bo treba v takih in podobnih primerih bolj na trdo prijet
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 31.3.2010 21:01:47 >
|