|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 21:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
6.4.2010 21:26:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer

Mulca spita, smo bli danes cel popoldan zunaj, Rokso je dobil dvoje Tobrex kapljice ene za oči, ene za nos....še zmeri je čist bogi, iz vseh lukenj mu tečeuser posted image .....je rekla P da ven lahko gremo- vsaj neki.
Tastar je šel na  pir z dvema kolegoma k so včas skupi delal, jst pa najboljš d peglo prkurm pa u drugo prestavm, da mam mir s cotam za en teden.

lepo se mejte, se slišmo jutr.

Naj se Rokso hitr pocajta

ej, maš pa voljo še zdele peglezn mučt...se vid, da te hormončki razganjajouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.4.2010 21:27:28   
tanci29
katjuša-hvala res...veš tud vi boste neizmerno uživali k boste na svojem, pa saj ni važno ali je blok ali hiša, samo da je tvoje...meni je sicer prerastel, samo sem bila skozi v hiši doma in mi je tale naš blok res malo mimo. pa sej drugače ne ampak k rabiš vsaj 5 vrat odklenit preden prideš do stanovanja in pol si predstavljej ko greš iz šopinga z dvemi mulciuser posted image ....
itak je pa najlepše pa naj bo še tolk znucano biti s svojimi najljubšimi pa kjerkoli si že

Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.4.2010 21:29:10   
tanci29
kolumbo-sam res ej maš pa voljo...jest cincam al nej grem cune obesit al neuser posted image ...morm hano prestavit k spi trenurtno v spalnici...k tam mal štendr za cune

katjuša-obavezno prideš

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.4.2010 21:30:29   
sjmm
pri nas vse mirno...sam fotr še neki okol postopa...je šel mal na luft..pa ga tlele en kolega non stop kliče na mobič..mislm..včas se vprašam s kom je poročenuser posted image user posted image

tanči...kak namig...kje boste od Brezovce do vrhnike, da vidm, če bom lahk tko na izi uletela ko mi bodo živce nakurliuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...sta pa pridna...ej jz oziroma moj pozna en kup keramičarjev, sam ne vem kok vama ustreza k smo bl daleč...če ne bosta nič dobila...sporoči...pa ti dam cifre!!!

mihailo....upam, da boste imeli mirno noč!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.4.2010 21:32:33   
tanci29
sjmm-bevke...sam čez mostiček pa ene dva ovinka pa si tamuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.4.2010 21:32:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša-hvala res...veš tud vi boste neizmerno uživali k boste na svojem, pa saj ni važno ali je blok ali hiša, samo da je tvoje...meni je sicer prerastel, samo sem bila skozi v hiši doma in mi je tale naš blok res malo mimo. pa sej drugače ne ampak k rabiš vsaj 5 vrat odklenit preden prideš do stanovanja in pol si predstavljej ko greš iz šopinga z dvemi mulciuser posted image ....
itak je pa najlepše pa naj bo še tolk znucano biti s svojimi najljubšimi pa kjerkoli si že

no pr nas v našem mini bloku nič ne zaklepajo zunanjih vrat tako da odklenem samo svoja vratauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da če greš v klet je pa že kr neki odlepanja.... in še fino je k imam do vhoda ene 6 stopnic kar je dosti manj k zdej.... aja pa vrtec in igrala so čist blizu (50m) zdej 3km tko da se veselim tega, da bomo imel vse blizu in ne bo me briga kdo kosi travo in kdo kej dela.....
no jst se za zdej najbolj veselim, da bomo na svojem in skupi..... glede na to da 29 let živim v hiši nimam pojma kaj in kako bo v bloku ampak bomo videli če nam ne bo OK bomo pa pol gledal po hiškah sej ne bomo ne prvi in ne edini, ki se bomo večkrat selili ampak prav kmalu pa ziher neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če bom rabla ograjo okol hiše bom pa k vam prišla al pa k kolumbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.4.2010 21:33:56   
sjmm

ooooooooooo, fajn, fajn..na bicikl..pa v dir..super...naš Jan ma skoz lubice ...sošolke iz Bevk...tam zgleda fajn bejbe rastejouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.4.2010 21:35:21   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ooooooooooo, fajn, fajn..na bicikl..pa v dir..super...naš Jan ma skoz lubice ...sošolke iz Bevk...tam zgleda fajn bejbe rastejouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no sej Maj ma že eno ogledanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.4.2010 21:37:03   
Katjusa
sjmm ti javim... sicar imama nekak željo čim več sam anardit kar je tud najugodneje ampak ne gre nikamor..... moj je nekaj govoril da bi si drug teden vzel ene 2 dni frej pa da delama od jutra do večera.... no če ne boma pol dopoldneva občudovala in pol popoldneva razglablala kaj je še treba bi mogoče celo uspela kej nardituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja nasproti bloka je neka hiša in je ena teta dons ful gledala kaj počnemauser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem če folk misli da se jih ne vidi kako so nalimani na oknouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma naj gleda in naj se ji lušta renovacije mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image   se je moj hecal da dokler ne gledajo z daljnogledom je OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.4.2010 21:38:05   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.4.2010 21:43:38   
Katjusa
ajd punce moje lepo se imejte lepo ajajte

lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
6.4.2010 21:57:38   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ajd punce moje lepo se imejte lepo ajajte

lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKO

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.4.2010 22:01:14   
Čebel@
čer

evo konec za danesuser posted image user posted image user posted image ....jutri imam LDuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.......vavuser posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image sem fullllllllllll vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy......če boste imeli priliko pejte v Atlantis med tednom,ko ni tolk folkauser posted image

katjuša.......nisem nič slabega mislila s tisto čokoladouser posted image .......itak si full pridna k si tok shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
6.4.2010 22:08:06   
Čebel@
ni nobene več tukaj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
6.4.2010 22:11:30   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ni nobene več tukaj?

ku-kuc...mi smo imeli alarm....kak si kaj?? Hanči ok??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
6.4.2010 22:12:39   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no sej Maj ma že eno ogledanouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, itak..zdej bo pa še bliz za povrhuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.4.2010 22:14:04   
Čebel@

ni nobene več tukaj?

uf a že zdej je alarm uklopil?verjetno že pančka?.....jaz sem ok,malo me noge bolijo.....Hana je tudi super...je bila še celo popoldne zunaj-je moj klal drva,ona se je pa krohotala zravenuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 22:20:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.4.2010 22:21:42   
Čebel@

OOO A JE ŠE PARTY A SM KEJ ZAMUDILAuser posted image user posted image user posted image

nč nisi zamudilauser posted image .......a si vse speglala?

Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.4.2010 22:23:19   
sjmm

ni nobene več tukaj?

uf a že zdej je alarm uklopil?verjetno že pančka?.....jaz sem ok,malo me noge bolijo.....Hana je tudi super...je bila še celo popoldne zunaj-je moj klal drva,ona se je pa krohotala zravenuser posted image

tale Hanči je pa faca...ja, naš je že spal, pa je bil alarm...nujn je blo treba 2 požirka čaja nardit...sam tok, da se je mami mal oglasila v spalnici na en kvik crkljanjeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.4.2010 22:23:58   
sjmm

OOO A JE ŠE PARTY A SM KEJ ZAMUDILAuser posted image user posted image user posted image

nč posebnega...pa menda nisi že vse popeglala???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.4.2010 22:25:03   
Čebel@

ni nobene več tukaj?

tale Hanči je pa faca...ja, naš je že spal, pa je bil alarm...nujn je blo treba 2 požirka čaja nardit...sam tok, da se je mami mal oglasila v spalnici na en kvik crkljanjeuser posted image user posted image

ja Hana se tok smeje,da ne moreš biti resen zraven njeuser posted image user posted image ......facica Maj-mala scrklankauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.4.2010 22:26:24   
Čebel@
grem jaz pod kovter.....fajn ga feštejte še naprejuser posted image

se tipkamo jutri

čaooooooo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.4.2010 22:27:37   
sjmm

grem jaz pod kovter.....fajn ga feštejte še naprejuser posted image

se tipkamo jutri

čaooooooo

Čavči!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.