|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
7.4.2010 11:16:13   
Urša08
ojla

Žiga spančka. Ma po tanovem novo foro in ne zaspi več v naročju ampak ga kar naenkrat zmanjka na tleh v dnevniuser posted image user posted image user posted image Nejc se igra, jaz sem pa čistuser posted image . Sploh več ne vem kaj nej jem, pijem, ma se mi zdi da nč ne pomagauser posted image . Dobro da je od včerej ostalo cel kup omake, da mam mal prišparano pri kuhanju. Ne vem pa kdo bo kej pospravil po stanovanjuuser posted image

Upam, da uživate na sončku ker je res prelep danuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
7.4.2010 11:21:02   
Ajvy
oi....zdej sem pa jst zbolela...sem šča včeraj predšasno iz šihta, ker me je vročina ujela....

MIhailo...ja..res je..vsak otroček ima svoj stil uspavanja in spanja....prav je da ga poslušaš, vendar do te mere, ko je še sprejemljivo....
Tarjo moram še zdej kdaj pocartat...medtem ko TIse ne smem.user posted image ....zanimivo....kaj češ...

TAnci....čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To se sliši bajno....bravo...tolk sem vesela za vas

Čebela..hvala za info...zdej moramo samo še ujet zdravje med tednom...da lahko gremo..se mi zdi ,da je skoz nekaj...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
7.4.2010 11:24:23   
Urša08
Ajvy ojoj boga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 11:30:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
7.4.2010 11:35:26   
Urša08
kolumbo danuser posted image user posted image user posted image user posted image Dej mi povej a poznaš kako dobro gostilno k ma igrala na gorenjskem? 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 11:35:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3906
7.4.2010 11:38:16   
Ajvy
Urša...o jej...revčka....upam,da slabosti čimprej minejo.....revčka

čebela....lepo opravi pr zobarjuuser posted image user posted image

petrušk...o jej..to pa si res imela srečo, da je nekdo vso pošto našel..si pa res  imela pester dan....konec dober , vse dobro.....he he

KOlumbo....waw...to pa je bila nočka....upam,da se čimprej pocelite user posted image user posted image user posted image
A vidva user posted image tut zdej, k si noseča?ČE je preveč osebno vprašanje, ne rabiš odgovorit....

sjmm..ja ..tile deci so res revčki..tkole celo noč spijo...pa še zmatrani so potem..revčki revčki

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
7.4.2010 11:39:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla

Žiga spančka. Ma po tanovem novo foro in ne zaspi več v naročju ampak ga kar naenkrat zmanjka na tleh v dnevniuser posted image user posted image user posted image Nejc se igra, jaz sem pa čistuser posted image . Sploh več ne vem kaj nej jem, pijem, ma se mi zdi da nč ne pomagauser posted image . Dobro da je od včerej ostalo cel kup omake, da mam mal prišparano pri kuhanju. Ne vem pa kdo bo kej pospravil po stanovanjuuser posted image

Upam, da uživate na sončku ker je res prelep danuser posted image

joj...pa si res revčki...meni ni nič pomagalo...res ne....baje ingver ublaži slabost..probi še s tem...pa pij po žlički...počasi..isto velja za hrano....sicer pa kaj ti govorim...sej si master v nosečnosti..user posted image
Glede pospravljanja..nehaj...sej bo počakalo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 11:40:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
7.4.2010 11:41:25   
Ajvy
KOlumbo..upam,da se Rok čimprej pozdravi.....
Ti si pa res turbo user posted image ...dobra si....

URša..hvala...bom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3910
7.4.2010 11:44:39   
Urša08
Ajvy sej sem se že kar sprijaznila, da je treba čez to fazo it pa bo potem luštno. Sam tako me pa ni zdelalo ne pri Nejcu in ne pri Žigu, moj se heca da bo sigurno punca k me tok matrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo morm tisto temo pogledatuser posted image Jakno ma , manjka pa kak velurček - bom šla v interšport pogledat - hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.4.2010 11:56:36   
Čebel@
evo naja s sprehoda-uf me kar noge bolijouser posted image ......Hano sem samo dala v posteljico in je v trenutku zaspalauser posted image user posted image user posted image

urša....meni na gorenskem mi je noro hudo dobra ušterija Gala(na poti na Bled).....imajo pa igrala zunaj......bi pa mogla preverit,če so jih že ogradil,ker cca. 2 leti nazaj še niso bila ograjana.....pa hrana mi je res svetovna.....je pa gostilna kar na nivoju in imajo skos polno......meni se je pa recimo Paparoti zasral-sem imela en konflikt s kelnarjem......drugače hrana je dobra.....igrala pa svetovna....imajo po tleh eno tako gumo,če otrok pade da pade na mehko

kolumbo.....v BC sem videla full kjut anorake za tamale.....user posted image user posted image user posted image user posted image za Roksota

ajvy......joj a zdej je pa še tebe ujelouser posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in šc šc stran vročina

petrušk......se srinjam z ajvy-konec dober vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm........uživajta na sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image .......a Maj mu je pa kar dol padel?uf jaz bi bila turbo hudauser posted image user posted image

moram se spravit učit za maturouser posted image user posted image ......aja:IMAM VSE IZPITE NAREJENEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 11:59:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 12:00:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3914
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 12:03:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3915
7.4.2010 12:04:28   
Ajvy
Urša..nikoli se ne ve..mogoče pa bo user posted image ..he he ....komaj čakam da izvem user posted image user posted image

Čebela...kolk si ti pridna s temi sprehodi...bravo mati user posted image user posted image
Čestitke za izpite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna pridna pridna

KOlumbo..he he ..dobra teorija...moram rečt...NIna je lepo ime.....user posted image user posted image user posted image
JSt sem ok ....ne vem zakaj me je ta vročina napadla...
Pridi ...naslednji teden sem zjutraj...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 12:04:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
7.4.2010 12:07:00   
brkn83
pozdrav.

kako ste kaj ? js sem zdele zunaj regrat nabirala, zdej pa že kuham kosilo, zrezki v omaki in pirini široki rezanci, ter regrat s krompirjem.

Potem ob treh pa šibam po nika v vrtec, nato pa bova zopet celo popoldne zunaj preživela. Sicer še imam potem ene inštrukcije, moj pa mora v Ljubljano po okna in vrata. Jutri dobiva delavce in bomo tako imeli polne roke dela, ker bomo čez cel vikend delali in upamo, da bo delo prav lepo steklo, ker si res želim, da bi bili kmalu konec.

Zvečer pa gre nik ob sedmih spat, js pa mam potem naročene še masaže do desetih. no včeraj sem pa delala do enajstih. Sem kr mal svoje stranke razvadla, ker lahk tk pozno pridejo na masažo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 12:07:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
7.4.2010 12:09:30   
Urša08
Kolumbo mojim sva povedala in sta čist presrečnauser posted image mami je rekla a kr trikrat bom babica iii kako srečo mamuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdej mava namen še njegovim povedat, ostalim pa po nuhalni.

Dopust - mi šibnemo zdej med prvomajskimi za en teden na Rab najbrž v kamp kučico. Potem junija pa na Pag v Straškota tud v kamp kučicouser posted image Tkole sva sedaj malce plane spremenilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
7.4.2010 12:10:50   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša ti sam lepo papci pa počivej pa bo.......jst sm že u ta speedy faziuser posted image .......prejle sm dve uri rabila d se mi je Rokso u vrečko polulal, ker sm zatežila, da mu še vodo pregledajo k se mi zdi d ma ma ful čudn vonj....joj res tok mu še nikol ni gnojno iz noska tekl in je dobesedno gnil...učke so precej boljše, zdej upam da bo urin tut ok, pa smo skor že zmagal.
K sva šla u laboratorij, mi je u Zappu zaspal u 10h sekundah, tko d sm dobila napad, d nujno rabm en lušn marela voziček k se poležeuser posted image user posted image user posted image ......tastarmu sploh ne smem oment....morm kakšno akcijo najdtuser posted image

Zdle na brzino po tleh pomijem, kuhala ne bom nč, za Roksota bom sicer nardila bučke pa pire, pol pa šibamo do mojih d greva midva za 2 urci mal u BTCpa neki pojest.

evo super marelo...mi jo mamo in je že odvrnila tolk k stane...čeprav takrat k smo jo mi kupoval je bla polna cenauser posted image user posted image user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3921
7.4.2010 12:11:20   
Urša08
čebela uvau vse izpite si popedenčkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za Cres - a mi link pošlješ od teh kučic? Ma moj ma že par let željo po Cresu in Lošinju, si mogoče še premislimouser posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj ti pa začetek julija ne odgovarja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
7.4.2010 12:15:45   
Ajvy
brkn....upam,da se vse tako izteče kot si si zaželela......
LEpo se imejta z NIkom......
He he ...si pa faca....važno ,da stranke so user posted image user posted image

KOlumbo...razumem...že grem v pojsteljico

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 7.4.2010 12:17:04 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 12:18:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
7.4.2010 12:19:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.