|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
6.4.2010 13:46:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Midva z Žigcem sva popapcala kosilo. Nejc spančka. Ko se zbudi in poje pa šibnemo vn na sončkauser posted image . Popoldan pa v šoping mal hladilnik napolnit.

Sjmm a vidva gresta opopoldan v šoping?

Ajvy potem se bova pa sigurno kej vidle - v tega pa zahajam po pregleduuser posted image user posted image user posted image

o, a Nejčka so pa prazniki zdelal??? nej se naspiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.4.2010 13:49:35   
sjmm
evo dons bomo sam zeljnasto juhco jedli s kockamo krompirčka in korenčka, pa mal kuskusa not zakuhanga...da si mal želodčke pocajtamo od vseh potičk in dobro

pa en fajn koruzni kruhek imamo...pa bo zravn pasalo...no, jz ga ne smem...sem na light jogurtu in sadjuuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.4.2010 13:50:01   
sjmm
no, sej k jz pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.4.2010 14:19:59   
MIHAILO
Ojla punce...MIdva se navozickala zdaj pa aja...
CEBEL tudi jaz mu vecinoma dam mleko sam ne zaspi vedno nazaj ze en teden je tko...je imel pa obdobje -ob 20h spat ob 4h mleko ob 8h vstal to je blo super ...zdaj pa al zobeki ali pa vroce...mogoce ja,ker je itak skoz odkrit se takoj odkrije ,ko ga pokrijem...v sobi je zaprt radiator,obleceno ima pidjamouser posted image user posted image user posted image

Katjusa tukaj nimam te variante v najinem stanovanju pa bo imel svojo sobo in bo tam spal ,sam ne vem kako bo to zgledalo,ker ,ko se zbudi vstane in joka dokler jaz ne pridem ,ce hocem da zaspi ga morm na rokah uspavat ali pa k nama dat...ker ne moreva vec po rokah ga nosit gadavak seb ,dokler Mihailo zaspi zaspiva se midva in nato se zbudimo mal kasnej i ga prestavim...A Benjamin tudi vstane??

AJVY tudi jaz ne vem,sam vem ,da bom pri drugem otroku bolj "STROGA"glede tega spanja in si boom malo prej prebrala knjigo 2SPI DETE" ,ker pri Mihailu sem jo prepozno...Je pa ta otrok ze od rojstva nekaj iskal predno zaspi,najprej je glavo tisal v vozicek,posteljico da sem gledala ce lahko diha,nato nekaj cez glavo in nato roke...Moja mami pravi da naju je obe z sestro samo dala v posteljico in smo spale in da smo se taksne rodile ,da ni ona nic se trudila za to in da je Mihailo pac tako rojen glede tega ...jaz se pa nisem trudila z uno metodo ko ga pustis jokati itd...zdaj pa mislim da je prepozno ,ker itak stoji in joka kako bo zaspal...Ampak bo ze,enkrat bo se tolazim...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.4.2010 14:22:37   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo dons bomo sam zeljnasto juhco jedli s kockamo krompirčka in korenčka, pa mal kuskusa not zakuhanga...da si mal želodčke pocajtamo od vseh potičk in dobro

pa en fajn koruzni kruhek imamo...pa bo zravn pasalo...no, jz ga ne smem...sem na light jogurtu in sadjuuser posted image user posted image

mmmmmmmmmmmmm kako bo to ukusno

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.4.2010 14:24:09   
MIHAILO
SURF domek je nasproti Veleja park ,kjer so bloki...Kozeljskega ulica..Ves kje je?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.4.2010 14:51:57   
brkn83
mihailo - js pa vem kje boste zdej to doma. superca. Potem pa bo lahko kakšna kavica padla, da se spoznamo.,

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.4.2010 14:56:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

mihailo - js pa vem kje boste zdej to doma. superca. Potem pa bo lahko kakšna kavica padla, da se spoznamo.,

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.4.2010 18:14:44   
sjmm
helov

sm izropala tržnco..zdej sm se pa solate napokala..eno skledico sam z limoninim sokcem..pa en košček bio pirinega kruha z lanenimi semeni, pa en par jagodk za sladico

Majči se tlele podi za žogo...se mu čist utrgauser posted image user posted image

zdej morm pa mal naloge prečekiratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
6.4.2010 18:26:19   
tanci29
DAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN

GOVORIM ZELO NAGLAS......IMAM ZELO POMEMBNO NOVICOOOOOOOOOOOOOOOOOO

danes smo podpisali pogodbo za naš nov domekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm selimo se na tvoj konec

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 18:34:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
6.4.2010 18:39:03   
tanci29
user posted image

KOLUMBO EVO BOROVNIČKE...UNE U KOZARCU SO ZAME TISTE NA KROŽNIKU PA ZATEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
6.4.2010 18:39:36   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TANCY KONGARCIOLAJŠNuser posted image user posted image user posted image , DEJ HITR ENE BOROVNIČKEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ENE LAHKO TUDI JAZuser posted image

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
6.4.2010 18:41:35   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

user posted image user posted image user posted image

mihailo a vi se tudi selite....uau čestitke...bravo februarčice, same big news zadnje čase

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
6.4.2010 18:49:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

DAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN

GOVORIM ZELO NAGLAS......IMAM ZELO POMEMBNO NOVICOOOOOOOOOOOOOOOOOO

danes smo podpisali pogodbo za naš nov domekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm selimo se na tvoj konec

ČESTITKE..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a na naš konc...vau...ja, fajn, fajn...pol pa kak kofi pa pirček slediuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
6.4.2010 20:32:23   
Urša08
TANCI ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvau noro super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A to greste v hiško? Sem tok vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
6.4.2010 20:33:57   
sjmm

user posted image

KOLUMBO EVO BOROVNIČKE...UNE U KOZARCU SO ZAME TISTE NA KROŽNIKU PA ZATEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
6.4.2010 20:34:25   
Urša08
Mi smo bili popoldan na vrtu. Sta tamaledva se guncala, pa norela po vrtu, sta bla taka cukrauser posted image . Potem smo šli še v trgovino, da smo napolnili naš hladilnikuser posted image user posted image user posted image Sedaj otročka spančkata, jaz že izpod tuša, povečerjali smo že vsi, kuhinja skoraj tipi topi. Še en čajček nardim in hop na kavčkauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
6.4.2010 20:35:54   
Urša08
Sjmm od justa zaenkrat nič ne rabim - hvala ker vprašaš user posted image Sem kupla vložene mandarince tko da v petek naredim tisto pecivo kar v obliki torticeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
6.4.2010 20:38:45   
sjmm

Sjmm od justa zaenkrat nič ne rabim - hvala ker vprašaš user posted image Sem kupla vložene mandarince tko da v petek naredim tisto pecivo kar v obliki torticeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj vam tekne!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
6.4.2010 21:17:43   
Katjusa
Mihailo.... seveda Benjamin tudi vstane in florjan je tud vstajal.... jst sem bila pri obeh dosledna in nisem nikogar na rokah uspavala benjamina smo že pri 1 mesecu navadl da sam spi..... florjana pa pri treh je blo pri florjanu mal bolj hudo pri beniju pa ne v vsakem primeru pa smo to zrihtal v 2-3 dneh..... sem pa res ene 50x vstala in šla dudo popravit... no važno, da je bil na koncu trud poplačanuser posted image user posted image user posted image user posted image zadnič mi je po več k 1 letu spet na rokah zaspal in to zato k je bil bolan in res čist bogi....... sej mi je pasalo pogrešam tole cartanje sam zvečer mi pa tud paše da jih dam v postelje in lahko grem počivat..... no ko se boste preselili boste se že znašli takrat ti bo ležje ker boš pač imela več prostora....
a boste kej obnavljali al se boste kr selili?

tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super joj vidim, da se vsem nam ful neki dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 sma dons spet bla mal v stanovanju sma ploščice v kuhinji dol stolkla pa neki sma ene stene brusla sam se je tok kadil da je blo noro.... boma ju3 sesalec zraven vzela.... tako nam gre počasi tale renovacijauser posted image user posted image user posted image user posted image sma pač sama za vse brat nima časa se mu je zdej delo odprlo tako da vsak dan čakam mojga da letima tja za 2 ure itak pol ure objeta gledama kaj sma kupla pol pa 1 uro delama in spet pol ure gledama kaj vse še mormo nardituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn rabli bomo okna na koga se lahko obrnem..... sma se določla da damo nova okna seveda z roletamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm
tud jst ne rabim nič od justa še imam

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
6.4.2010 21:19:04   
tanci29

TANCI ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uvau noro super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A to greste v hiško? Sem tok vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša ja v hiško z vrtom in terasco direkt iz dnevne....ej sej ne morm verjet....ful je dobra res...tudi mi smo zelo zelo veseli, sploh zaradi otrok da bosta lepo lahko cel da zunaj, pa da ni treba zato spakirat pol garderobe da se ven spravišuser posted image ...sam vrata odpreš pa gremo...ej noro..je ograjena tako da nikamor ne moreta uiti  in ima kar nekaj prostora...sicer boste pa prišle na otvoritveno kofico...sam moramo čakat do julija da se izselijo pa pol da še mal porihtamo...ja upam da preden greš rodituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
6.4.2010 21:19:32   
Katjusa
pozna kdo kakega pocen  in dobrega majstra k bi mi kopalnico celo zrihtal? tak ne bomo nikamor prišli.... treba je staro dol stolčt in potem mal vodo sem in tja napeljat pa nove stvari not zmontirat in ploščice seveda položit.... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
6.4.2010 21:20:16   
tanci29
sjmm-pol pa k ti bo šla tašča na živce boš pršla k meni živčke hladituser posted image ...sej se hecam...prideš pa obvezno

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
6.4.2010 21:21:28   
Katjusa

urša ja v hiško z vrtom in terasco direkt iz dnevne....ej sej ne morm verjet....ful je dobra res...tudi mi smo zelo zelo veseli, sploh zaradi otrok da bosta lepo lahko cel da zunaj, pa da ni treba zato spakirat pol garderobe da se ven spravišuser posted image ...sam vrata odpreš pa gremo...ej noro..je ograjena tako da nikamor ne moreta uiti  in ima kar nekaj prostora...sicer boste pa prišle na otvoritveno kofico...sam moramo čakat do julija da se izselijo pa pol da še mal porihtamo...ja upam da preden greš rodituser posted image

opauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro to je res fino mi smo tud najprej na to ciljal vendar za naš žep in naš čas ne pride v poštev za zdej ne mogoče pol k bomo mel vnučke..... sem pa vesela za vas k si to želite in boste lahko 100/h uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst se kr povabim na otvoritevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.