![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 13:46:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Midva z Žigcem sva popapcala kosilo. Nejc spančka. Ko se zbudi in poje pa šibnemo vn na sončka . Popoldan pa v šoping mal hladilnik napolnit. Sjmm a vidva gresta opopoldan v šoping? Ajvy potem se bova pa sigurno kej vidle - v tega pa zahajam po pregledu o, a Nejčka so pa prazniki zdelal??? nej se naspi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 13:49:35
|
|
|
|
sjmm
|
evo dons bomo sam zeljnasto juhco jedli s kockamo krompirčka in korenčka, pa mal kuskusa not zakuhanga...da si mal želodčke pocajtamo od vseh potičk in dobro pa en fajn koruzni kruhek imamo...pa bo zravn pasalo...no, jz ga ne smem...sem na light jogurtu in sadju
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 13:50:01
|
|
|
|
sjmm
|
no, sej k jz pridem
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 14:19:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...MIdva se navozickala zdaj pa aja... CEBEL tudi jaz mu vecinoma dam mleko sam ne zaspi vedno nazaj ze en teden je tko...je imel pa obdobje -ob 20h spat ob 4h mleko ob 8h vstal to je blo super ...zdaj pa al zobeki ali pa vroce...mogoce ja,ker je itak skoz odkrit se takoj odkrije ,ko ga pokrijem...v sobi je zaprt radiator,obleceno ima pidjamo Katjusa tukaj nimam te variante v najinem stanovanju pa bo imel svojo sobo in bo tam spal ,sam ne vem kako bo to zgledalo,ker ,ko se zbudi vstane in joka dokler jaz ne pridem ,ce hocem da zaspi ga morm na rokah uspavat ali pa k nama dat...ker ne moreva vec po rokah ga nosit gadavak seb ,dokler Mihailo zaspi zaspiva se midva in nato se zbudimo mal kasnej i ga prestavim...A Benjamin tudi vstane?? AJVY tudi jaz ne vem,sam vem ,da bom pri drugem otroku bolj "STROGA"glede tega spanja in si boom malo prej prebrala knjigo 2SPI DETE" ,ker pri Mihailu sem jo prepozno...Je pa ta otrok ze od rojstva nekaj iskal predno zaspi,najprej je glavo tisal v vozicek,posteljico da sem gledala ce lahko diha,nato nekaj cez glavo in nato roke...Moja mami pravi da naju je obe z sestro samo dala v posteljico in smo spale in da smo se taksne rodile ,da ni ona nic se trudila za to in da je Mihailo pac tako rojen glede tega ...jaz se pa nisem trudila z uno metodo ko ga pustis jokati itd...zdaj pa mislim da je prepozno ,ker itak stoji in joka kako bo zaspal...Ampak bo ze,enkrat bo se tolazim...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 14:22:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo dons bomo sam zeljnasto juhco jedli s kockamo krompirčka in korenčka, pa mal kuskusa not zakuhanga...da si mal želodčke pocajtamo od vseh potičk in dobro pa en fajn koruzni kruhek imamo...pa bo zravn pasalo...no, jz ga ne smem...sem na light jogurtu in sadju mmmmmmmmmmmmm kako bo to ukusno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 14:24:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
SURF domek je nasproti Veleja park ,kjer so bloki...Kozeljskega ulica..Ves kje je?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 14:51:57
|
|
|
|
brkn83
|
mihailo - js pa vem kje boste zdej to doma. superca. Potem pa bo lahko kakšna kavica padla, da se spoznamo.,
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 14:56:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 mihailo - js pa vem kje boste zdej to doma. superca. Potem pa bo lahko kakšna kavica padla, da se spoznamo.,
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 18:14:44
|
|
|
|
sjmm
|
helov sm izropala tržnco..zdej sm se pa solate napokala..eno skledico sam z limoninim sokcem..pa en košček bio pirinega kruha z lanenimi semeni, pa en par jagodk za sladico Majči se tlele podi za žogo...se mu čist utrga zdej morm pa mal naloge prečekirat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 18:26:19
|
|
|
|
tanci29
|
DAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN GOVORIM ZELO NAGLAS......IMAM ZELO POMEMBNO NOVICOOOOOOOOOOOOOOOOOO danes smo podpisali pogodbo za naš nov domek sjmm selimo se na tvoj konec
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 18:34:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 18:39:03
|
|
|
|
tanci29
|
KOLUMBO EVO BOROVNIČKE...UNE U KOZARCU SO ZAME TISTE NA KROŽNIKU PA ZATE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 18:39:36
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY KONGARCIOLAJŠN , DEJ HITR ENE BOROVNIČKEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ENE LAHKO TUDI JAZ hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 18:41:35
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 mihailo - js pa vem kje boste zdej to doma. superca. Potem pa bo lahko kakšna kavica padla, da se spoznamo., mihailo a vi se tudi selite....uau čestitke...bravo februarčice, same big news zadnje čase
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 18:49:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 DAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN GOVORIM ZELO NAGLAS......IMAM ZELO POMEMBNO NOVICOOOOOOOOOOOOOOOOOO danes smo podpisali pogodbo za naš nov domek sjmm selimo se na tvoj konec ČESTITKE.............. a na naš konc...vau...ja, fajn, fajn...pol pa kak kofi pa pirček sledi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 20:32:23
|
|
|
|
Urša08
|
TANCI ČESTITKE uvau noro super A to greste v hiško? Sem tok vesela za vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 20:33:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 KOLUMBO EVO BOROVNIČKE...UNE U KOZARCU SO ZAME TISTE NA KROŽNIKU PA ZATE
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 20:34:25
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo bili popoldan na vrtu. Sta tamaledva se guncala, pa norela po vrtu, sta bla taka cukra . Potem smo šli še v trgovino, da smo napolnili naš hladilnik Sedaj otročka spančkata, jaz že izpod tuša, povečerjali smo že vsi, kuhinja skoraj tipi topi. Še en čajček nardim in hop na kavčka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 20:35:54
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm od justa zaenkrat nič ne rabim - hvala ker vprašaš Sem kupla vložene mandarince tko da v petek naredim tisto pecivo kar v obliki tortice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 20:38:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm od justa zaenkrat nič ne rabim - hvala ker vprašaš Sem kupla vložene mandarince tko da v petek naredim tisto pecivo kar v obliki tortice ...naj vam tekne!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 21:17:43
|
|
|
|
Katjusa
|
Mihailo.... seveda Benjamin tudi vstane in florjan je tud vstajal.... jst sem bila pri obeh dosledna in nisem nikogar na rokah uspavala benjamina smo že pri 1 mesecu navadl da sam spi..... florjana pa pri treh je blo pri florjanu mal bolj hudo pri beniju pa ne v vsakem primeru pa smo to zrihtal v 2-3 dneh..... sem pa res ene 50x vstala in šla dudo popravit... no važno, da je bil na koncu trud poplačan zadnič mi je po več k 1 letu spet na rokah zaspal in to zato k je bil bolan in res čist bogi....... sej mi je pasalo pogrešam tole cartanje sam zvečer mi pa tud paše da jih dam v postelje in lahko grem počivat..... no ko se boste preselili boste se že znašli takrat ti bo ležje ker boš pač imela več prostora.... a boste kej obnavljali al se boste kr selili? tanci super joj vidim, da se vsem nam ful neki dogaja mi2 sma dons spet bla mal v stanovanju sma ploščice v kuhinji dol stolkla pa neki sma ene stene brusla sam se je tok kadil da je blo noro.... boma ju3 sesalec zraven vzela.... tako nam gre počasi tale renovacija sma pač sama za vse brat nima časa se mu je zdej delo odprlo tako da vsak dan čakam mojga da letima tja za 2 ure itak pol ure objeta gledama kaj sma kupla pol pa 1 uro delama in spet pol ure gledama kaj vse še mormo nardit brkn rabli bomo okna na koga se lahko obrnem..... sma se določla da damo nova okna seveda z roletami sjmm tud jst ne rabim nič od justa še imam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 21:19:04
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 TANCI ČESTITKE uvau noro super A to greste v hiško? Sem tok vesela za vas urša ja v hiško z vrtom in terasco direkt iz dnevne....ej sej ne morm verjet....ful je dobra res...tudi mi smo zelo zelo veseli, sploh zaradi otrok da bosta lepo lahko cel da zunaj, pa da ni treba zato spakirat pol garderobe da se ven spraviš ...sam vrata odpreš pa gremo...ej noro..je ograjena tako da nikamor ne moreta uiti in ima kar nekaj prostora...sicer boste pa prišle na otvoritveno kofico...sam moramo čakat do julija da se izselijo pa pol da še mal porihtamo...ja upam da preden greš rodit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 21:19:32
|
|
|
|
Katjusa
|
pozna kdo kakega pocen in dobrega majstra k bi mi kopalnico celo zrihtal? tak ne bomo nikamor prišli.... treba je staro dol stolčt in potem mal vodo sem in tja napeljat pa nove stvari not zmontirat in ploščice seveda položit....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 21:20:16
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-pol pa k ti bo šla tašča na živce boš pršla k meni živčke hladit ...sej se hecam...prideš pa obvezno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.4.2010 21:21:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 TANCI ČESTITKE uvau noro super A to greste v hiško? Sem tok vesela za vas urša ja v hiško z vrtom in terasco direkt iz dnevne....ej sej ne morm verjet....ful je dobra res...tudi mi smo zelo zelo veseli, sploh zaradi otrok da bosta lepo lahko cel da zunaj, pa da ni treba zato spakirat pol garderobe da se ven spraviš ...sam vrata odpreš pa gremo...ej noro..je ograjena tako da nikamor ne moreta uiti in ima kar nekaj prostora...sicer boste pa prišle na otvoritveno kofico...sam moramo čakat do julija da se izselijo pa pol da še mal porihtamo...ja upam da preden greš rodit opa ful dobro to je res fino mi smo tud najprej na to ciljal vendar za naš žep in naš čas ne pride v poštev za zdej ne mogoče pol k bomo mel vnučke..... sem pa vesela za vas k si to želite in boste lahko 100/h užival jst se kr povabim na otvoritev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.