Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 12:01:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška - kaj naj bi bili pa narobe če kombinira iz 2 flaš? načeloma nič, ampak očitno je bilo v eni mleko že pokvarjeno grem do dohtarce
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 12:08:28
|
|
|
|
nanka
|
Hvala, punce hvala. Ja je kar dolga doba glede na to, da mi še vedno manjkajo 3 leta do 4. V glavnem sem poročena že dlje kot sem bila samska vključno z rojstvom . Rebeka te čisto razumem, pri nas je tudi en čuden dan, šefica bi nekaj rada pa sploh ne ve kaj, jaz pa še manj. Nekaj prenavljamop a je ona pobrala smetano in plačo, jaz pa delo , ah brezveze. Čakam dragega da greva na kosilo. Aja pa še to sem ugotovila, jaz imam tako dragega sina, oziroma njegov okus je tako drag da prekosi vse tri punce skupaj. Mater zanjga zapravim več kot za vse tri skupaj. Končno je izplunil svojo željo kakšno darilo za birmo si želi. In ker si je izbral za botra študenta brez dohodkov sva mu pač midva obljubila darilo Zaželel si je mobitel pa to ne kakršnkoli + naročnino ( da se ponovim še enkrat)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 13:20:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 13:26:13
|
|
|
|
rovar_ka
|
Hej babike! Najprej hvala za čestitke Mi smo dokaj ok, mati je že polovici do abrahama Tamala je na antibiotikih, je imela angino in vneto uho, zraven tega je še neko trebušno virozo staknila, bruhala, driskala. Tudi Taja jo je imela, bila celo v bolnici na infuziji, ... Ampak zdaj sta obe ok in to je glavno! Tia ima še edino uho malo rdeče, to pa je tudi vse. Kako ste kaj ve? Zadnje teden sem vas bolj malo spremljala, zaradi vsega norenja in praznokov. Sem pa vidla, da je Almera nosečka Čestitke Čestitke tudi Karameli in Zimski Sej sem več ali manj "z vami", tako da v grobem vem kaj se dogaja Če pa sem kaj pomembnega izpustila pa me ne kregat - za vse vesele novice, uspehe, itd. Se grem z malo žabo igrat, ima mala lumpa novo foro in mi za vsako stvar reče: ne morem Tak je zlata, da bi jo kr pojedla, babika moja. Lepo se imejte, se bom potrudla kaj več oglasit tukaj. Bye bye P.s. Bomo imele kako vseslovensko srečanje?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 13:37:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
LAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jaz bi pico!!!! A sem samo jaz čudna ali je še katera preklemansko lačna??? 3jeMi mogoče, ? _rebeca_: Umpa, poročaj, kaj dogaja???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 13:40:32
|
|
|
|
3jeMi
|
ich auch... LAČNA, SITNA, ZMATRANA, GLAVA ME BOLI... skratka, danes bom jedla nekaj, kaj pa bi? ... letim (moram še v lekarno, v medex in na zavarovalnico), upam, da bom jutri imela več časa za branje... pliz ne velik tipkat... oz. kukr čte... cmoka...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 13:51:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 13:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 14:24:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica LAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jaz bi pico!!!! A sem samo jaz čudna ali je še katera preklemansko lačna??? 3jeMi mogoče, ? jaz sem ravnokar snedla eno manjšo porcijo makaronov ... se šparam za pozno kosilo z mojima fantoma
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 14:24:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa in še spomin na zimo, tole sem že cel čas želela pokazat, sam je blo na telefonu od mojga: v sankah se ni hotel peljat, pa smo tkole nardili: lumpa, tole je bila pa super ideja
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 14:41:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 14:44:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 15:15:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska:praviš potem da si še na bolniški? Kakšna je situacija danes? Če boš ta teden v službi prilaufam na kofi in da ti vrnem kombinezonček in ostalo, kar si mi posodila za Lariko mislim da bom lepo do četrtka doma, takrat grem kar zaključit bolniško. Komot uletiš, samo prej mi povej, da ne bom podkožno gledala
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 16:02:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 16:02:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 20:08:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 20:17:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Že 4 ure nobenega posta???? Čudno, kajne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 20:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 20:31:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 20:43:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 20:44:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška naslednji teden se selim v pisarno, sem vzela pisarno v najem, da ne bom imela robe in krame doma, tako da bo spet pestro..in oprema in zvozit robo dol itd itd... uau, tole je pa že ornk biznis ratal
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 20:49:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 20:57:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 21:01:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.