metuljcek321
|
Hey, ladies! rovarka happy b'day! Happy mini anniversary, Luka! Si kaj praznoval z mami in atijem? Brin, tko se dela, ekola. Ej, mene je pa včeraj skoraj kap, k sem našo vidla, kako se z desno roko drži zidu, zraven pa stopa po stopnicah navzgor - leva noga, desna na naslednjo stopnico in tako dalje. Kar zmraznilo me je - prej je šla vedno po vseh štirih. Ajme, res jih je treba pazit, te naše škratke. bolančki, pozdravte se! flower, katastrofa od katastrofe, tale tvoj G - no comment, menjaj, uredi, pobrigaj se zase in za svoje potomce! nanka, sam, da sta razrešila s tvojim, kar je blo za rešit. rebeca, ti to resno, da sta zmazala vsak 2 kosa potice? VAAAAU. Naša je trenutno na taki hrani, kot jo je jedla pri 6 mesecih. Resno. OK, krompir (beri: pire) + zelenjavno juho z meskom obožuje, sicer pa Lino, frutki, jabolka, hruške, banane, jogurt, kruh & to je pretty much to. Sem kar znervirana, k tko čudno in malo je. Jo je treba motivirat 100/uro. Zdaj ji še en mal toleriram, k je v bolniški, ampak je muka, priznam. Auroraa, a je tvoj Matic že od začetka tak lahkokategornik? 3jemi, tudi meni se zdi, da je šla naša konkretno dol s kg tole angino. 1 teden nazaj je imela malček čez 12 kg, kako bo jutri, poročam. Avto vas je ubogal na Primorskem? I hope so Almera, berem, da ste uživali & da bagri laufajo tko kot morajo - odlično. glugluglu, kako je blo? Ste se imeli fajn? Majuška & family, kakšno je vaše zdravstveno stanje? Ste OK? velikonočni prazniki in uživancija v krogu bližnjih IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica; danes ponoči sem sanjal tvojo Anjo da se je igrala z našo Laro. Naša je gvorila samo po eno besedo tvoja bučka pa prav tako lepo pravilno slovensko in v celih stavkih, prav slišala sem jo,ne moreš verjamit Hi, hi, prav simpatične sanje, ni kaj Si ju kar predstavljam, frajlici. Naša je sicer res skoraj kot raztrgan dohtar - danes, k smo bli pri tastu in tašči, kar nista mogla verjeti, kaj vse že čeblja. Pobira besede od vsepovsod, je treba kar malo pazit, kaj človek reče IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica : ne ne ne, ne boš se zmazala z ZS-jem, malce razmisli. Je bila nekoč tvoja učiteljica, sedaj sta sodelavki. O, madona, je težka tale uganka, . Uf, uf, kar nekaj jih je takih, k so me učile & še zdaj poučujejo. Mi lahko namigneš, kaj me je učila? Razredna ali predmetna stopnja? Inicialke, maybe? Tnx IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Pa še vprašanje zate: izdan je bil slovar verskih religioznih izrazov v znakovnem jeziku, kjer sem navedena kot sodelavka. A se to kaj šteje za napredovanje, za tisto zadnje, kjer bi mi nad butico sijal sij. Čestitke, čestitke za izdajo in sodelovanje - to pa ni kar tko Glede pik pa si moraš pogledat natančno pravilnik - ne vem, kako je, če si SODELAVKA ... vem, da za soavtorstvo knjige dobiš glede na delež prispevka (recimo: cela knjiga oz. učbenik = 10 točk, prispevala tretjino, dobila 3 točke ... razdeljene so bile 4 + 3 + 3). Koliko je pa vas? Upam, da ti kaj prinese, te točke po 3 so dragocene & iskane, I know