Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 5.4.2010 23:14:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Sem bla še na med.over.net medtem, tipkala moje naj romantične filme ... vam jih še tukajle dam gor - če se kateri gleda kaj v tem stilu : Majuška, še tvoje sanje o striženju Gerarda Butlerja MORAM komentirat - kako seksi, ej. A je možno, da je bil včeraj/predvčerajšnjim na TV in imel daljše lase - mnjam, ful hot! Link - druga slikca (je žal noče povečat, a upam, da bo tud majhna OK) - takšen look je imel: KLIKNI V soboto je bil v Timeline in včeraj je bil Atila na TV3 ... po mojem sem bila še malo pod vtisom gledanja, ja
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 5.4.2010 23:16:29
|
|
|
|
Majuska
|
Mah ja ... kolk ga RR spet sračka, sej ne morem verjet ne ljubi se mi še enkrat vsega pisat. metuljčica - Anja ima prav carski avto, res sicer sta pa fanta OK, mali sicer ni bil najbolj ješč danes, jaz počasi le prihajam k sebi. nočko
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 7:48:25
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro!!!! samo tole... imam nov star monitor... woo hoo... podedovan od šefle... malo večji screen, da vas bolje vidim cmoka....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 7:52:41
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro, vidm da ste vse lepo preživele praznike, vau Anja se je pa motorizirala, super za novo pridobitev. Tako prazniki so za nami, zdaj pa veselo na delo. Čeprav nas konec meseca spet čaka malo prostih dni, samo še vreme se mora urediti, da bi bilo vsaj malo bolj toplo. Rovarka čestitke za rojstni dan. Midva pa danes praznujeva 19 obletnico poroke, ne morem verejti kam so odletela vsa ta leta. V planu nimava nič. Majuška ti si kar vzemi še kakšen prost dan da se sestaviš nazaj. Rebeka pri nas je oraganizirano druženje z otroki v vrtcu v oktobru ko je teden otroka in to popoldne. Aurora eh naši lahkokategorniki, bo že, naša pa je rada samo kaj ko to pri njej pomeni dva ugriza v vsako stvar. Naša je kar naprej ampak na koncu dneva to niti za en pošten obork ne šteje. Pa se ne sekiram, dokler je živahna sem zadovoljna. Naša gre lepo po stopnicah sploh gor, dol si pa ne upa sama, jo je višine strah. Zdaj pa letim delat....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 8:21:55
|
|
|
|
Inigo
|
stopnice - Brin je čist nor na stopnice zdj že kr neki časa zna gor in dol, da se drži ograje. smo bli med prazniki pr familji v prlekiji, in tam je kr nekaj šteng, daprideš v hišo... in je non stop letal po teh štengah. ful mu je fajn. in je lepo zvadil... je pa cel strah zdj! mene namreč! ker kjerkoli vidi štenge, je že tam. in non stop ga met fuuuuuuuuuuul na očeh.... stopnice so le lahko precej nevaren, da se mi zvrne kje dol...ajme ajme! no, pa dobro jutro!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 8:47:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 8:49:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 8:52:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla! Kakšno jutro! Dragi je moral na zdravniški pregled in je mimogrede še otroke odpeljal in sem po stotih letih lahko ostala zjutraj v pižami, malce prebrala, zdaj je pa za mano že lep čas pospravljanja, likanja, zlaganja perila in kosilo bo kmalu končano. jaz!"! IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 neboglasnica, res zeza RR - in to big time! Sem se 2x odjavila in praijavila, da sem nazaj. Aha, M. P. torej. Kakšen seminar je bil to? Gasilci maybe? Prva pomoč? M. P. sedi zraven mene v zbornici, btw Svet je majhen, very majhen. Ja vem, kje sedi, samo to bi bil prelahek zalogaj, če bi ti to napisala. Saj nisi huda, kajne? Seminar pa je bil priprava za izbirni predmet Varstvo pred naravnimi nesrečami. In hudo dobr za tale avto, čestitke atiju!!! Nanka: čestitam!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 9:44:44
|
|
|
|
Majuska
|
jutro, evo še mene ... ma spet sem imela ene čudne sanje, ampak so zdajle že napol v megli tako, mali je lepo pri babici, jaz se tudi počasi sestavljam skupaj, najbrž bom tako kot GR še kar nekaj časa v pižami. Zjutraj sem kar malo cvikala, kako bo mali prenesel mleko, ampak je bilo vse OK. Brezveze delam paniko
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 9:46:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Midva pa danes praznujeva 19 obletnico poroke, ne morem verejti kam so odletela vsa ta leta. V planu nimava nič. Uau, to je pa res lepa doba! In potem jaz mislim, koliko časa sva skupaj (teče 12. leto). Nanka, čestitke obema!!
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 9:49:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska jutro, evo še mene ... ma spet sem imela ene čudne sanje, ampak so zdajle že napol v megli tako, mali je lepo pri babici, jaz se tudi počasi sestavljam skupaj, najbrž bom tako kot GR še kar nekaj časa v pižami. Zjutraj sem kar malo cvikala, kako bo mali prenesel mleko, ampak je bilo vse OK. Brezveze delam paniko ad1) Že zdavnaj več ne , sem na pol poti do službe, takorekoč. ad2) Imaš vso pravico, saj si mama.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 9:54:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: nanka Midva pa danes praznujeva 19 obletnico poroke, ne morem verejti kam so odletela vsa ta leta. V planu nimava nič. Uau, to je pa res lepa doba! In potem jaz mislim, koliko časa sva skupaj (teče 12. leto). Nanka, čestitke obema!! Sem že letos ugotavljala, da sva midva skupaj že pol mojega življenja . Mogoče bi ga morala zamenjati za mlajšega?? Hm, kaj pravte?? BTW: je katera kje našla mojo energijo? Nekje sem jo izgubila, pa še ne vem kje??? Uživajte v sončku......
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 9:57:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica BTW: je katera kje našla mojo energijo? Nekje sem jo izgubila, pa še ne vem kje??? predvidevam, da je sunila tvoj avto, prišla pobrat mojo in sta skupaj odmarširali na izlet ...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 10:14:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 10:15:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 6.4.2010 10:48:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jutro drugač! jutro populis
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 10:51:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 10:55:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 11:14:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 11:27:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 11:30:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 11:34:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 11:34:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 11:43:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 11:57:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.