|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
6.4.2010 16:53:10   
Soncchhek
nejka te čisto razumem !
meni vsak prostor v stanovanju smrdi drugače... kopalnica po kozmetiki, kuhinja po hrani, jedilnica spet po hrani....spalnica po ****...

ja pri tem, kdaj komu povedat, je lažje če se počutiš ok....da pa te nekdo pride v mesecu...dveh pakrat obiskat in si vsakič " bolan" ( po slučaju lih iznad školjke) je pa potem težko skrit....meni je do sedaj nekako uspelo....počasi pač moram povedat najbližjim...

nuhalna pa po mojih izračunih nekje prvi...drugi teden v maju....sicer še ne vem kam.....

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.4.2010 18:00:14   
nejka000
o kak je fajn vuni na sončku. sem tak zaspala na balkonu.

zaj pa se malo delat pol pa bo itak ura spet za spat it.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.4.2010 19:13:33   
Marimax
Popraznicni pozdrav se z moje strani. Pa smo spet v delovnem ritmu. Fanta sta sedaj zunaj na kolesu, jaz pa odgovorna za večerjo in upsa računalnikuser posted image
Tako kot večini tudi meni vse smrdi. Hladilnik skoz pucam, pa se mi še vedno ne zdi dovolj ok. Da o čistilih ne govorim. Celo svojemu najljubšemu parfumu sem se odpovedala...
Komaj že čakam da bom imela 15 aprila drugi pregled, NS imam konec meseca 29 aprila, potem pa zaupava novico še vsem ostalim.

Tory78: super pirhe si naredila in hvala za poročilo o obstojnosti barv. Naslednje leto testiram še jaz.

Vsem novim pridruženim članicam pa dobrodošlica in seveda čestitke. Da bi veselo čvekale v naslednjih mesecihuser posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.4.2010 20:03:43   
november2010
Hej!

Jaz sem pri hrani zdaj pogruntala eno stvar: TOAST. Zjutraj se zbudim, slabo mi je k user posted image , si nardim en mini toast in sem dobra!! vau :) je rekla sodelavka, da je nekje brala, da prepečenc oz. suh kruh pomaga pri nosečniških slabostih in meni očitno res.... In zvečer ko mi je spet slabo - večerja toast :)

Jaz že nestrpno pričakujem svoj pregled v četrtek, da končno sploh vidim kolk sem noseča (na prvem pregledu se še ni videlo, ker imam daljše cikluse in sem bila še prekmalu tam). SEm si kar dopust v službi vzela, ker mam pregled dopoldan in pri nas se res načaaakaaaš....

Okrog mene že kar nekaj ljudi ve za user posted image . Doma nekako nisem mogla ne skrit, ker mi je bilo ful slabo, pa itak vsi vedo, da sva že skoraj dve leti delala na dojenčku, tako da je bilo logično..... v službi pa ve par sodelavk. Bi bila raje tiho do konc prvega tromesečja, ampak nekak ni šlo. So pa to vsi taki ljudje, katerim bi tud za splav povedala če bi bil tako da....

Mali je že v postelji, možek še priden, jaz pa počas proti postelji, ker sm fuuul utrujena.
Pozdravček

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.4.2010 20:07:27   
majabar
Tudi okrog mene ve že kar večina, tako kot pri november2010 so to itak tisti, katerim bi povedala tudi za splav. Nekako se mi z vsakim dnem, ki gre mimo, vse skupaj zdi bolj realno in vedno manj je možnosti, da gre kaj narobe-UPAM!!! Do pregleda bom čakala še dober teden. Najhuje je, ker v službi ni dela in sem danes delala 3 ure, zdaj sem pa spet do ponedeljka prosta in ne vem, kam naj se dam. Imam občutek, da nisem za nobeno rabo in samo čakam na dan, ko se selim na drugo stran sveta...

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 905
6.4.2010 20:54:46   
nejka000
jaz sem sestri povedala še v isti sekundi ko sem vidla plusek na testu, drgač pa doma vejo že tud vsi, edin pred ostalim svetom smo še res tiho pa tud zarad sina ko govori o dojenčku že eno leto pa če bi šlo kaj narobe bi mu blo težko objasnit.

sicer se bo pa slej al prej začelo tud kej poznat pa bojo vsi zvedli še ob pravem cajtu

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.4.2010 21:39:12   
orto2
Dober večer!

Nejka pa ostale, ki vam je slabo. Ja men tud ful paše toast! V neomejenih količinah, in če gre po sreči, ga ne zbruhamuser posted image

Utrujena pa itak, sko bi spala
Sploh popoldan

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.4.2010 22:18:48   
pearl
Tudi meni je zelo slabo, vse mi smrdi, le sadnje še penašam, pa pijem radensko z mehurčki, se mi zdi da pomaga proti slabosti. In zaspana, cele praznike sem prespala. Po vrhu vsega pa sem še sprehlajena.

Jaz sem v službi že povedala, ker bom še delala kakšne štiri mesece, pol pa dopust in koriščenje ur.

S prvo nosečnostjo nisem imela skoraj nobenih težav, ni bilo slabosti, niti urujenosti, niti zateklih nog-to še sedaj ne vem, skratka, niti ene virose, še bradavice na podplatu so izginile za vedno user posted image nobena nosečnost ni enaka drugi.

Upam, da bo do junija minila slabost, ker si že delam lušte po dopustu - v Grčijo bi šla, pa ne vem, če mi bo uspelo doma prepričat. Odkar smo lani bili na Djerbi, naša pupa sanja Djerbo in gusarja Momota. Djerba se mi zdi malo tak tak, ker sem v Tuniziji zmeraj fasala kakšo drisko, pa si je tokrat ne upam, čeprav jo lahko itak dobim tudi doma, pa še kaj hujšega.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.4.2010 7:06:31   
Renesme**
Dobro jutro

No jaz imam prvi pregled šele v ponedeljek 12.4., takrat bom že v 11tuser posted image , če bi to vedela da bo tako bi šla že 14 dni nazaj na samoplačniškega, no 23.4. imam pa NS.

Dopust še nimam pojma kam bi šli, daleč si pa ne upamuser posted image

Pri meni, moji vejo da semuser posted image , od mojega bodo pa verjetno izvedeli šele po nuhalni, pa še to bo prav poseben danuser posted image , vam pa povem kasneje....

nič, gremo delat

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.4.2010 7:14:10   
nadinne
Jutro punce.

Evo še moje poročilo s pregleda...sem prišla včeraj šele ob 20h domov in sem samo padla v posteljo.
Vglavnem noseča sem 7t2d, PDP imam 21.11. tako kot sem si že sama izračunala, veliki smo 1,15 cm...imam tudi dve čudoviti slikici in kuuup gradiva user posted image  Dobila sem tudi materinsko knjižico in mi ni bilo treba nič plačati zanjo in pa en dan moram iti zjutraj tešča v laboratorij dati kri in vodo...madonca koliko napotnic sem dobila user posted image . Naročila sem bom v tem tednu še na nuhalno...mi je g priporočila, pa tudi sama sem že razmišljala o tem. Šla bom pa v Domžale k Strahovi. Naslednji pregled imam čez dobre 14 dni in sicer 23.4. hvala bogu tokrat takoj zjutraj ob 7h user posted image  S pikico je vse v najlepšem redu, imam pa eno cistico, ki jo mora sedaj g nadzorovati ali raste ali ne...me je pomirila da nimam nič za skrbet, da je to dokaj pogosto.

Evo toliko z moje strani...joj kako sem zmatrana danes...kar oči mi skupaj vleče...pa sem v sklužbi do 17h user posted image  No vsaj sonček je in me to bodri user posted image

ČAU

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.4.2010 8:13:15   
nejka000
Jutro punce!

Hvala za nasvete. Sem včeraj poskusla zvečer toast pojest pa mi res ni bilo slabo. Zaj sem pa pojedla jabolko pa mi je tud bolje kot ponavadi.

pearl jaz sem dolgo delala v TA tak da če te kaj zanima o Grčiji al Tuniziji ti z veseljem kaj priporočam, saj sem se dve leti ukvarjala samo s tema dvema destinacijama.

Nič, grem spijem čaj (sem se prehladila) pol pa malo delat. Itak se mi ne da.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.4.2010 8:40:48   
Anonimen
Živjo, punce!
majabar - jaz bi bila pa tako vesela, če ne bi imela nič za delat... Sem že zdajle zaspana, pa možgani mi tudi ne služijo toliko, kot so mi prej. Še sudoku (ki sem ga vsak dan reševala) mi ne gre in ne gre. Pa mi šefica kar ne pusti koristit nadur in mi da za delat dodatne naloge, tik preden bi šla jaz domov. Da je treba takoj naredit, pravi. user posted image
Danes sem bila pri moji osebni zdravnici za napotnico za okulista, pa sem ji seveda povedala za user posted image in me je takoj vprašala, če bi rada šla na bolniško. Sem se odločila, da počakam na 1. pregled, ki bo naslednji četrtek (samo še 8 dni! user posted image ), pa se bom potem odločila. Zdravnica pravi, da bi ziher dobila bolniško, če bi jo želela. No, mogoče bi šla za 4 ure na bolniško, 4 ure bi pa delala. To se mi zdi izvedljivo. Vsaj nekaj bi naredila v službi, obenem bi pa lahko spala, kolikor hočem.user posted image

V petek sem vzela dopust, tako da sem bila doma 4 dni, pa se mi nič ne pozna... Nisem nič bolj produktivna.

No, sonček bo tudi danes, zato ga uživajmo!

(odgovor članu nejka000)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
7.4.2010 8:49:08   
Marimax

Preden startam na polno v delovno razpolozenje, se porocilo z moje strani. Vceraj mi prvic ni bilo slabo zvecer. Kriticne ure so pozno popoldanske do vecera. Vceraj pa nic.
Me je moj sam vprasal: " A danes ti pa vecerja tekne?". Zgleda je vzel ze kot vsakodnevno rutino, da se mu potozim.

Pa se nekaj kar se mi pogosto dogaja. Zadnjic me klice kolegica in me vprasa kako sem (ne ve da sem noseca). Verjetno je mislila tako na splošno.
Sem se pa v tistih minutah res slabo pocutila in prve besede, ki so mi prišle na misel so bile, da mi je slabo. Tako čisto odkrito sem zinila. Potem pa ona logicno: "ja, potem si pa noseca". In valda da sem pritrdila temu strokovnemu mnenjuuser posted image
V bistvu se mi skoz nekaj zareče pri drugih ljudeh, ki ne vedo da sem noseča, tako da moj pravi, da tudi če nisva še direktno povedala večini ljudi, tričetrt naših prijateljev in znancev logično sklepa po mojih izjavahuser posted image . Ženska diskretnost pačuser posted image
Tako kot večina se prehitri razglasitvi novice o nosečnosti izogibam, ker mi res ne bi bilo prijetno razlagati, če bi šlo karkoli narobe.

Potovanja: ja to je nekaj kar tudi midva močno pogrešava odkar imava otroka. Prej sva veliko potovala, v zadnjih dveh letih pa le še službeno. No, pa lanski dopust je bil Grčija, ampak to ni pravo potovanje. Dejansko nekatere destinacije takoj odpadejo, pa tudi otroka ne bi mučila na letalu več kot nekaj ur. Sedaj prihajajo v poštev čisto druge destinacije kot prej, a saj bo čas tudi v prihodnosti za potovalne aktivnosti. Naš letošnji dopust: odvisen od mojega stanja oz. počutja. Za letos sva nekaj gledala Dalmacijo, pa spet si želim v Francijo. A katera z malčki prakticira potovanje s camperjem ? Moj je ful navdušen, jaz pa precej manj. Če ima katera kakšno izkušnje s tem, se priporočam.

Pearl je omenila, da je vsaka nosečnost drugačna. Lahko le pritrdim. Prva nosečnost nič slabosti, višek energije in prekipavanje. Sedaj pa mi je dosti slabo, pa utrujena sem tudi pogosto, kar ni ravno v moji navadi. Ampak telo kot kaže rabi energijo za stvaritev novega bitja, pa še tri leta starejša sem tokrat, to ne smem pozabiti. user posted image

Nadinne: čestitke za opravljeni pregled. Pa tudi termin drugega pregleda imaš zelo hitro.Superca ! user posted image

Po službi se je moj javil, da gre po najinega dveletnika v vrtec, jaz pa imam eno urico zase. Grem na dolg sprehod, da pred večerom spucam glavo. Se mi zdi, da mi svež zrak in gibanje pomagata.
Lepo bodite !

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.4.2010 8:59:08   
severnica77
Uh pri meni je tokrat tudi drugače. Tako slabo mi zadnjič le ni bilo. In seveda ... sem tudi jaz starejša user posted image . Mogoče bo to razlog!

Komaj zdržim v službi, delam do cca. pol pete ure. Vleče se kot megla user posted image . Popoldan pa mi kauč ne uide. Komaj čakam, da mine prvih 12 tednom, potem bo postalo bolj vzdržno.

Meni je tudi v prvi nosečnosti najbolj nagajala utrujenost in zaspanost. Tokrat ni nič drugače s to razliko, da mi je bolj slabo.

Zjutraj jem maslene rogljičke in pijem sadni čaj. Si v službo prinesem kar dva in potem počasi zobam ... Pomaga, mi je manj slabo user posted image .

Čestitam vsem za dobro opravljene preglede!

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 914
7.4.2010 11:19:47   
Soncchhek
nadinne imava enak PDP, smo bili na podoben čas aktivni user posted image .

Jaz sem pa ful slabo spala ponoči....kot da imam rahle krče...ampak tako....rahle...

Proti slabosti meni mogoče vsaj malo pomaga da skoraj vsako uro nekaj pojem, vsaj grižljaj prepečenca, koestlin piškotka ( kot npr. Albert piškotki), ali pa imam kar jabolko zraven...pa samo majčkene koščke stran režem in grizljam.
Bom pa neskočno srečna ko minejo slabosti in bruhanje.
Si pa ne predstavljam, da bi doma imela že enega malčka ali pa da bi morala v službo hodit, s tem počutjem.
Drugače sem ful aktivna, vedno nekaj v muvingu in me ta počitek utruja.
Sicer pa- zunaj je prekrasen sonček !!!!!! user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 915
7.4.2010 11:38:54   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

XX.11.10
- nejka000, NP 11.5.10
- orto2, NS 13.4.10

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, NS 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 , NS 22.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 12.4.10, NS 23.4.10 
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Štajerska user posted image

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.4.10, NS 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image ,  okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 29.4.10 user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.4.10, Ljubljana z okolico
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek

22.11.10
- nov2010, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.4.10, Gorenjska

23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Okolica Celjauser posted image

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 7.4.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10

Novemberk nas je: 48

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image
- abv1 user posted image user posted image user posted image
- roža03 user posted image user posted image user posted image  
- portorož user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.4.2010 12:07:20   
aleunam
Dan! user posted image

Sem šla brat vse nazaj... Se je kar nabralo. user posted image

Tory, tudi jaz ne vem narediti napisa koliko nas je november, zato sem kar tak napisala.

Phelps, mislim, da si ti računala v katerem tednu si... Jaz sem user posted image  10t2d, torej sem v 11. tednu. Mislim, da si napisala, da si danes noseča 10. tednov, torej si od jutri naprej 10t1d, kar je 11. teden. Niče ne zaostajaš. user posted image

Tudi pri meni izginjajo določeni znaki oz. so se omilili. Slabosti res samo še občasne in "rahle" (trkam na les), prsi me bolijo samo še proti jutru, ko se zbudim, lulat mi že od začetka ni bilo kaj pretirano, sem pa bolj napeta... Kot da mam polno črevesje user posted image . Pa tudi utrujenost ni več tako izrazita, tudi zvečer ne zaspim že ob osmih, kot pred tedni. user posted image  Upam, da se počasi začne tisto lepo obdobje, o katerem govorijo user posted image .

Komaj čakam naslednji petek, ko imam 2. pregled. user posted image  Danes pa se naročim še na nuhalno.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.4.2010 12:18:05   
nejka000
Tak kot pravis, zunaj je fajn sonček.komaj čkam da tamau pride domov, da grema malo ven.

Tud jaz si ne morem predstavljat da bi hodla v službo s takim počutjem. Hvala bogu delam doma in sem sama svoj šef.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.4.2010 12:33:57   
portorož

Pozdravljene user posted image !

Hvala za vse objeme, sem jih res krvavo potrebovala... Počasi se spravljam v red in poskušam razmišljati pozitivno...

Želim vam veliko lepih trenutkov ob razvoju malih user posted image . Z mislimi sem z vami.

vaša portorož user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.4.2010 12:37:34   
nadinne
Hello.

Joj kako sem se jaz sedaj dobro najedla user posted image ...ni bilo zdravo najbolj ampak je pasalo...zmazala sem ves hamburger...sploh ne pomnim kdaj sem ga jedla nazadnje...verjetno že nekaj let od tega...danes pa mi je tako zadišal...sem ga naročila kar v službo...seveda brez majoneze in kečapa...tega ne maram. Jaz ne vem ampak zadnji teden sem v dopoldanskem času non stop lačna...potem popoldne pa mine. Moram pazit da ne pridobim na teži.
Joj sonosečke tiste ki ste doma...vam malo zavidam...meni se ne da sedet ves dan za računalnikom...sem šla prej malo ven na sonček in je bilo BOŽANSKO! Komaj čakam da bo 17h in grem peš do tromostovja in potem domov user posted image

Punce kam boste šle na nuhalno? A je Strahova v Domžalah fajn? Se morava s fantom še za termin zmenit, kdaj bi nama ustrezalo, da bova lahko šla oba.

Aja, kako ste povedale v službi za nosečnost nadrejenim? Jaz moram povedati direktorici pa ne vem kako user posted image  Bom rabila dopust pri naslednjem pregledu in ji že moram povedat, drugače ga ne bom dobila...sem namreč šele 5 mesec zaposlena. Pa še direktorca je zmaj user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.4.2010 12:55:03   
phelps
Daaaaan! user posted image

Danes sem fantastično razpoložena, upam, da tudi ve. Sem bila zunaj med malico, vreme je krasno user posted image

Dobrodošle vse nove. Toliko vas je in ste take čveke, da sem morala prav pogledati, če se nahajam na pravem forumu user posted image user posted image

aleunam, aja, potem sem tudi jaz 11 teden?! Fajn, sliši se ful. Ampak meni se še nič ne pozna (trebušček imam malo večji, ampak ga z majčko skrijem - pri tuširanju je pa opazen ja) user posted image

Jaz sem povedala šefici (vodstvu še ne) zaradi moje narave dela in je sprejela ok, razumevajoče. Sem dobila še polurno predavanje o zdravi prehrani, gibanju, folni kislini... user posted image Sicer se pa tudi glede vodstva ne bojim, ker delam v javni upravi. Vem pa, da je to za delodajalca vedno neugodno. Želim pa delati do konca oz. kolikor se bo dalo, ker nisem človek, ki bi bila lahko celo dneve doma. Razen slabosti in utrujenosti se počutim odlično. Malo več spanca je potrebno in to je to.

Zdajle sem pojedla velik kos črnega kruha in pašteto (ki je prej nisem jedla) user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.4.2010 13:05:55   
aleunam
Tako je, si v enajstem tednu. user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.4.2010 13:20:54   
teycika

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

XX.11.10
- nejka000, NP 11.5.10
- orto2, NS 13.4.10

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, NS 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 , NS 22.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 12.4.10, NS 23.4.10 
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Štajerska user posted image

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.4.10, NS 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image ,  okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 29.4.10 user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.4.10, Ljubljana z okolico
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek

22.11.10
- nov2010, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.4.10, Gorenjska

23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Okolica Celjauser posted image

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 7.4.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10

user posted image

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image
- abv1 user posted image user posted image user posted image
- roža03 user posted image user posted image user posted image  
- portorož user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.4.2010 13:26:45   
Bela01
Pozdravljeni!

Tudi sama sem končno po 2,5 letih postala srečka nosečka :). Sicer imam malce težave, tako da sem že drugi teden na bolniški, vendar upam, da se bo stanje uredilo. Stara sem 27 let in sem iz Maribora, je pa to moja prva nosečnost. Pikica lepo raste, ravno včeraj sem bila na pregledu in je pri svojih 9 tednih in 5 dni velika 2,61mm :). Rok imam 5. 11.. Naslednji pregled, kjer mi bodo naredili tudi NS imam 23.4..

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.4.2010 13:27:08   
Valentina85
Živjo punce!
Evo jaz do 1h še zmorem kaj delat potem pa bi šla kar spat.... Zdej imam 3 dni po službi še predavanja in ne vem bo težka... Ful sem neki razdražljiva in občutljiva. Komaj čez mesec dni imam naslednji pregled in mi je kar čudno, ko ne veš al je s user posted image vse ok al ni.... pa še mojega ni cel teden in sem sama sebi tečna user posted image malo sem morala pojamrat user posted image

Se je pa kar lepo zapolnil november, ko gledam koledarček.... nas je kar precej... Sem opazla da so aktualne že decemberke...kako lepo.... no pa pojdimo delat naprej user posted image

Lep dan punce...

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.