|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
5.4.2010 22:02:21   
Januarčk
grahek85: Vau, kake lepe laseke ima! Naša je pri enem mesecu skoraj vse izgubila, tako da ji zdaj novi rastejo in je čist 'na ježka' user posted image

(odgovor članu Januarčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
5.4.2010 22:08:30   
alex17
grahek, kak luškan fantič! pa majčkeno je našmu podoben se mi dozdeva, uni kravžlčki pri ušeskih pa pogled user posted image

je naš mali le zaspal malo pred pol deseto, ga je revčka ful napenjalo ker cel dan ni kakal, pa sem mu žal prepozno skuhala kamilice, ker smo mel obiske pa še prej ga ni nič matralo. ob osmih ko sva se šla dojit pred spanjem, pa je bil ful bogi, ga je kar krivilo, pa je bil že ful zaspan in se mu je prav vidlo, da bi rad spal revček user posted image   sem mu dvigala nogice in masirala trebušček, pol pa prestavila na drugo dojko in je samo trikrat potegnil in zaspal ko top. ko ga tkole napenja se mi ful smili, k sreči pa je to zdaj res bolj poredko. je navajen kar pogosto kakati (nekje 3x na dan najmanj) in če se tkole zgodi, da ne kaka cel dan, je potem bogi... ne vem pa, zakaj to pride, ker jem več ali manj ponavadi isto user posted image

današnji obiski so bli pa prav super, smo šli vsi skupaj z vozičkom na krajši sprehod, potem pa itak spet jedli velikonočne dobrote (upam da zadnjič user posted image ) in se načvekali, res je blo fajn! user posted image

sem malo brala v eni knjigi o spanju dojenčkov in vidim, da smo pri našem že malo pogrešili, zato pa te težave z dnevnim spanjem. namreč ga vedno uspavam na joški ali kvečjemu v vozičku ali avtu, nikoli ga nismo dajali spat budnega v posteljo, ko je bil zaspan, in zdaj seveda na tak način noče zaspat niti pod razno. sem malo poskušala, pa je blo hudo jokanje, samo mislim, da bo vseeno treba to popraviti in ga probat navaditi, da se sam uspava. piše lepo, da hranjenja otrok ne sme enačiti s spanjem, čeprav je v praksi to kar težko. namreč ko ti zaspi na joški, je najbolj enostavno, da ga samo prestaviš v posteljico, čeprav ko se potem zbudi, je jok, ker se zbudi v drugem okolju kot je zaspal in se ne zna sam uspavati... kako pa ste druge to rešile ali vam kar zaspijo budni (govorim za podnevi)? user posted image

nočko vsem!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
5.4.2010 22:44:53   
Kika99
Čer punce

Ste se pa načvekale, da sem si morala prav čas uzet, da sem prebrala user posted image . Mi smo preživeli prečudovit vikend pri mojih starših. Smo šli prvič na tako dolgo pot in hvalabogu je Anja kar dobro prenesla. Komaj čakam , da še malo zraste in da začnemo uporabljati otroški sedež za v avto. Dobila je polno cunjic user posted image , saj so jo nekateri prvič videli. Moj ati je kar ni hotel dati iz rok user posted image , v glavnem ful smo uživali pa še v kamin smo zakurili - družinska idila user posted image

čaj - jaz ji ga dajem kar taki nič segretega, saj je na sobni temperaturi.
spanje - zelo zadovoljni (da ne bom šla v podrobnosti user posted image )
igralni center - mi ga gremo tudi nabavit (komaj čakam)
tašče, tasti - včasih jih je res potrebno na realna tla postavit user posted image , sem pa danes ugotovila da tast boljše obvlada baby handling kot tašča user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 5.4.2010 22:46:07 >

(odgovor članu Januarčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.4.2010 23:01:06   
Kika99
user posted image

Najina biba user posted image (tu se je pogovarjala z odejo)

(odgovor članu Januarčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
6.4.2010 8:21:23   
Žaži
Spanje, podnevi zelo malo spi in zna na srečo sama zaspati kar v ležalniku, na kavču, v posteljici še nekak najmanj pa ima tam vrtiljak in lučke. Tako da sem zaenkrat kar zadovoljna, ker se zna tudi ponoči sama zamotiti in zaspati nazaj, tako da jaz vstanem samo ko je res ura za hranjenje.
Sem že enkrat rekla, da sem jo v prvo pri sinu tako pobiksala da sem ga med hranjenjem uspavala in vedno na rokah in nato odložila pa sem potem kasneje še 10kg težkega otroka po rokah valjala da je zvečer in podnevi zaspal, tako da sem tokrat rekla da ni šanse.

Pa ste vedele kot zanimivost, da velja da ko otrok spi ponoči eno rundo 5 ur v kosu da to velja da prespi celo noč? Res, mene je kar na rit vrglo, zame je noč v kosu ko bo 10 ur spala brez zbujanjauser posted image .

(odgovor članu Januarčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.4.2010 8:32:02   
Oren
To glede uspavanja sem si jaz prebrala že med nosečnostjo in smo bili pripravljeni z vsemi informacijami o pravilnem spanju:) Mi našo pupo damo vedno spat enih 15 min potem ko se napapca, še budno in se še en čas preteguje v posteljici pa nekaj mrmra potem pa zaspi in spi 11 ur skupaj. Včasih se zbudi po kakih 7/8 urah pa jo nahranimo če želi, potem pa spet nazaj zaspi.

Čaja naša tudi veliko spije, zgleda da je kar žejna. Pa čeprav pije moje mleko in potem se ji to nič ne pozna na apetitu.

Glede tašč in tastov, mi nimamo enega problema z nobenim, še najmanj pa z mojo mamo. Noben še mi nikdar ni solil pameti kak naj delam z otrokom, pa tudi vedno upoštevajo vsa navodila, ko jo kdo pazi ali pa carta. Je pa res da ne kompliciram dosti, ampak pri namakanju dude v neke soke ki so polni samih E in dreka pa bi meni tudi varovalko ven vrglo. To bi pa res ponorela.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.4.2010 8:32:37   
Enkica
Punce, ISKRENO hvala za vse odgovore. Resnično ste me spravile v jok, ker ste potrdile, da imam jaz prav. Saj sem vedela, da imam ampak ta ženska mi poje vso samozavest, ko prestopim njen prag. Očitno se bom morala malo obdelat, da se bom znala postavit za sebe in otroka.
Ena je vprašala kje je pa moj user posted image , ko se zgodi kaj takega .... no NI ga ob takih situacijah, ker ona to naredi tako pretkano, da sva zmeraj brez njega v bližini. Ampak sva se pa včeri usedla in sem mu vse povedala (še marsikaj za nazaj ) in je bil popolnoma zaprepaden skozi kaj se jaz podajam vsakič, ko greva k njegovim. Je bil pa seveda tudi razočaran nad mano, da mu nisem tega že prej povedala. No zdaj mu bom vedno vse sproti.

Bi se pa ob tej prilika rada zahvalila vsem puncam, ker ta forum ima resnično SUPER vlogo. Pomaga nam, ko smo najbolj na dnu in pa z nami se veseli, ko smo na vrhuncu. Res ste super, pozitivne in vse naj, naj punce. user posted image user posted image user posted image

Spanje ... tudi pri nas naša zaspi samo v naročju. Še nikoli ni zaspala sama od sebe v posteljici. Je pa res da tega tudi še nismo nikoli sprobali, ker nama ni kapnilo, da kako pa bo, ko bo večja. Bo treba malo prakticirati tudi to. Kako ste to uredile druge? A to kar odnesete otroke v posteljico in greste stran ali ste tam in "čakate", da zaspi?

Želim vam prelep dan in vam pošiljam sončne pozdrave!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.4.2010 8:36:54   
Oren
Mi2 vedno odideva iz sobice, če pa se oglasi da bi zajokala al pa kaj podobnega greva not, jo malo pobožava pa kaj zašepetama da ve da sva blizu in je to to. Mi je povedala naša družinska prijateljica ki je pediatrinja da je največja napaka da ko otrok malo zajoka(ker je zaspan in utrujen) da ga starši dvignejo iz posteljice.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.4.2010 8:45:56   
grahek85
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
ko ga tkole napenja se mi ful smili, k sreči pa je to zdaj res bolj poredko. je navajen kar pogosto kakati (nekje 3x na dan najmanj) in če se tkole zgodi, da ne kaka cel dan, je potem bogi... ne vem pa, zakaj to pride, ker jem več ali manj ponavadi isto user posted image
kako pa ste druge to rešile ali vam kar zaspijo budni (govorim za podnevi)? user posted image

Tole s kakanjem mi je pa znano. Naš tudi vsaj 3x na dan kaka, od tega 2x sigurno precej obilno. Včasih mu pa kar zašteka in je potem tudi ves bogi. Je pa pri našem tako, da ful ne mara masaže po trebuščku, že od začetka. Mu pa jaz takrat dam kapljice proti krčem, ki so nam ostale (ker HB ni imel krčev), sta nam tako svetovali pediatrinja in patronažna. In ful pomaga, ker ves tisti cuker pospeši prebavo in potem se lepo pokaka v roku ene ure. Pa jst sem enkrat tudi probala tele kaplice, ko sem bla zaprtauser posted image in je ful pomagalo user posted image (seveda večja doza). Drugače pa tudi meni ni jasno, od česa to pride.
Za spanje je pa pri nas tako, da zadnji mesec ful več ne zaspi na joški in ga tako vedno odložimo budnega. V najboljšem primeru zadrema in se potem itak predrami. Zvečer, ko ga damo v posteljico, se celo vedno začne smejat (ful so mu všeč slikice na obrobi) in v roku 10 min zaspi, tako da nam kar gre. Zjutraj, ko gre moj v službo, ga dam pa zraven sebe in potem se oba zaspano gledava in se mi zdi da potem kar zaspi, ko gleda mene, kako mi oči skupaj vleče. Je pa ta fora uspešna samo, če je dobre volje (zjutraj je vedno, včasih tudi popoldne in potem uspe na tak način). Drugače ga je pa včasih tudi treba enostavno nosit naokoli, da ga zmanjka. 

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Pa ste vedele kot zanimivost, da velja da ko otrok spi ponoči eno rundo 5 ur v kosu da to velja da prespi celo noč? Res, mene je kar na rit vrglo, zame je noč v kosu ko bo 10 ur spala brez zbujanjauser posted image .

Ja, sem vedla in sem glih gruntala, da kaj če si on izbere drugih 5 ur kot mama, npr. od 18h do 23h user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.4.2010 8:49:42   
grahek85
Aha še to - ena je spraševala za polivanje. Ja, mi tudi še vedno vsak dan polivamo. Ponoči itak ni nikoli, čez dan pa včasih med kupčkanjem, včasih pa tudi kako uro kasneje. Recimo da nekje 2x-3x na dan. Me malo skrbi zaradi tega, sam bomo vidli kaj bo s težo in kaj bo rekla P. 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
6.4.2010 9:13:51   
ellie
kakanje - Anej tudi kaka večkrat dnevno...tud 10xuser posted image  in če se zgodi, da ne more kakat, je prav groznouser posted image  Sem pa jaz pred 3 dnevi začela spet jest mlečne izdelke...in mu očitno ne paše preveč. Ga je zdaj 2 dni kar zvijalo. Najhuje je bilo ponoči. Ker je končno začel spat celo noč...zdaj se je pa spet zbujal zaradi krčev. Tako da grem nazaj na dieto. Je pa tako splošno znano, da imajo fantki večkrat probleme s tem kakanjem.

čaj - jaz bi mu rada dala včasih čaj, ampak noče in noče pit. 2x potegne in potisne cucelj iz ust. Če pa naprej vztrajam...pa mi začne še čaj ven pljuvat, ga sploh noče pogoltnit. Očito potem že ne rabi..

spanje - Anej je začel spat celo nočuser posted image  in to ne mislim 5 ur v kosu...ampak od 9ih zvečer do jutra. Čeprav je potem meni kar mal hudo...ker se mi ful mleka nabere...in me joške ful bolijo. Čez dan pa na žalost nimamo nekega ritma...spi ko mu paše. Čeprav bi meni bolj pasalo, da bi približno vedela, kdaj je čas za popoldansko spanje. Zaspi pa sam...ponavadi v ležalniku. Al pa če ga dojim, tud na joški. Ampak to tako ne moreš nič...če zaspi na joški. In tako je tudi zvečer. Vedno zaspi na joški. Al pa če je fejt utrujen...mi je zaspal tud že na previjalni po kopanjuuser posted image .

Ta teden pa ima moj možek dopustuser posted image  mislim, da sem tega najbolj vesela jazuser posted image  in bomo en dan šli v šoping v Avstrijo. Že komaj čakam. Bomo šli malo v toysrus pogldat...ko je mal večja izbira vsega kot pri nas. Ker je mali ful pokazal interes za igračke. Tisti krtek je bil samo začetek. Pametni kuža je zdaj itak zakon. Trenutno pa se v ležalniku tak pogovarja z eno visečo igračko, da bo pomoje očija kar iz postelje vrgeluser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.4.2010 9:54:51   
egleria
spanje: jaz ga dam pač v posteljico pa grem ven iz sobe. včasih ga pa morem tudi k sebi stisnat da zaspi. odvisno od situacije. včasih pač res potrebuje mojo bližino.

polivanje: patrik tudi poliva še kar čez dan.. ne vedno ampak včasih.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.4.2010 9:55:57   
nincrli
Pozdravček!

Ful lep dan, ga bo treba iskoristit za en dolg sprehod, ne bo škodilo po vseh teh dobrotah...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1

Hojla!

Kakšen čaj dajete vi svojim sončkom?

A vaši tudi še kaj polivajo po obroku (mleku - po steklenički) ? Naš obvezno ko podre kupček, še poliva; včasih mu priteče še kakšno uro po obroku - čez dan? Ponoči hvalabogu več ne!

lp

Js mu dajem čaj za otroke iz lekarne... Poliva pa naš tud, še posebej, ko se mu slina in vse zmeša...user posted image

grahek iii srčkan user posted image , a se rad igra tu? Naš neka štrajka zdaj, ko ga dam not (sam nimamo enakega...) ma ne vem zakaj... mah pa že ima kakšne fore... A cepljenje sta že imela?

Jaz ne dojim in je glede spanja mogoče mal lažje, podnevi ga dam v ležalnik in ga gugam, da zaspi... Ko je bil mlajši sem mu dala dudo, zdaj pa je sploh noče več (čeprav jo še imamo za vsak slučajuser posted image ) in ga edin guganje uspava, včasih ga pa pogugam kar v jajčki in pol ven vzamem pa dam v posteljo, če sva v moji sobi, da ne vlačim ležalnika povsod... Vćasih zaspi tudi kar brez guganja... Sam ni vedno tak na izi, včasih fuuul joka, ker je tak zaspan in potem ga mal pustim, če se ne umiri ga vzamem mal ven in dam nazaj pa gugam... Ja, včasih so prave borbeuser posted image , se mi zdi, da takrat, ko je vreme bedno je on tud tečkast... sam je pa ful bedno, da ko tak jokast zaspi, se tud zbudi bolj slabe voljeuser posted image No ravno zdaj je zaspal brez večjih težavuser posted image
Sem se pa odločla, da ko bomo na svojem (samo še en teden user posted image wiii), ga bom poskusila navadit, da bo zaspal v prenosni postelji čez dan in jo bom uporabljala namesto stajice pa ga že zdaj dajala not, da se navadi... Bom verjetno un vrtiljak kar tam gor namontirala, ker nam samo podnevi pride v poštev, ga pa ful rad gleda, zvečer mu pa naštimam uno zvezdico, ki projecira medvedke, če ne more zaspat, drugače pa kar sam od sebe zaspi... Al pa ga bom mal pogugala, da zaspi in dala v uno posteljico. Je vseen lažje, če zaspi, da ga gugaš kot pa da ga nosiš, men je že daj težek ( ima čez 6 kg) in kaj šele bo...

No verjetno, ker ne dojim naš sploh ni nekam pocartan... npr. podnevi sploh noče v tavelki postelji zraven naju ležat, se taaak tuli, kot da bi mu ne vem kaj delala, sem včasih kar mal user posted image , ko bi lahko skupaj mal podremala, pa nimaš šans... Nosiš ga lahko, da pa se skup z njim uležeš pa jokuser posted image
Npr. zjutraj, ko pa se zbudi pa ga vzamema k nama al pa ko sma sama ga dam zraven v posteljo pa mu je kul pa se smejčka pa brca pa pogovarja... Čez dan pa nimaš šans... Mi ni najbolj jasno kak enkrat velja enkrat ne...

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Bi se pa ob tej prilika rada zahvalila vsem puncam, ker ta forum ima resnično SUPER vlogo. Pomaga nam, ko smo najbolj na dnu in pa z nami se veseli, ko smo na vrhuncu. Res ste super, pozitivne in vse naj, naj punce.

To se pa totalno strinjam!!!user posted image user posted image

Naš pa tistih visečih igračk iz ležalnika nima tak rad se vedno krega z njimiuser posted image pol pa mu jih dol vzamem.
Ma ful rad eno rožico, ki mu visi iz previjalne, tisti se vedno smeji in se pogovarja z njo(sem jo imela v študentu in pol tam pogruntala, da mu je fuuul všeč)... V glavnem najbolj všeč so mu igračke, ki so nasmejane. No pa pametni kuža je zaj zakon, čeprav meni non stop te pesmice grejo po glavi, še ponoči včasihuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
6.4.2010 10:07:22   
Žaži
Podnevi jo kar zmanjka v ležalniku, včasih kar na blazini pod loki, se mi zdi da bolj jo pri miru pustim prej zaspi. Tako da neke tehnike podnevi nimam. Če pa jo imam v naročju in  vidim da je zaspana (oči se ji zapirajo, umiri se......) jo pa v posteljo nesem, vrtiljak prižgem in zaspi. Pa ne vedno takoj, velikokrat še kaj zajoka, pa ne grem nikoli takoj tja, ko vidim da se stopnjuje ali predolgo traja grem k njej, jo malo pobožam, dudo dam v usta, drugače jo namestim in grem spet stran in tako počasi zaspi.
Edino zvečer po kopanju pa mi zaspi med hranjenjem, tako da takrat jo pa res samo odložim spečo v posteljo, potem ponoči pa jo spet takoj ko poje in podre kupček dam nazaj v posteljo ko še ne spi čisto in se sama zamoti in zaspi nazaj. Redko moram še kaj vstati in jo kaj premakniti ali dati dudo.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
6.4.2010 10:22:07   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
grahek iii srčkan user posted image , a se rad igra tu? Naš neka štrajka zdaj, ko ga dam not (sam nimamo enakega...) ma ne vem zakaj... mah pa že ima kakšne fore... A cepljenje sta že imela?

Hvalauser posted image Mu je kar všeč, čeprav ne vedno. Mi je pa zanimivo, da mu tist monkey niti ni tako všeč, se mi zdi da mu je mal preveč vse skupaj, tiste pesmice in lučke. Mu velik bolj dogaja visečko, ki ropota kot zvončki na veter (na najino veseljeuser posted image ). Včasih mu pa tut to ni in joka. Kakor ga prime. Cepljenje mamo pa danes teden, ker naša P naroča na 5 tednov in se potem postopno že kar zamakne, bo na posvetovalnici star že 3 mesece in 10 dni. Če bodo seveda rezultati od krvi ok, drugač pa nimam pojma, kdaj se bomo cepili user posted image

Sem pozabla prej napisat... Zjutraj se mi je zdelo, da ma pikec malo zapacan nosek in sva dala not fiziološko (to že tako vsak dan in ni panike), potem sem mu pa smrkeljček ven pucala z navadnim aspiratorjem (ko moram jst vlečt) in se je jokal, kot da ga iz kože ven dajem user posted image Mi je tako žal, da mu nisem že kdaj prej, da bi bil navajen. Je pa res, da ni mel še nikoli poln nosek - v bistvu tudi danes ne, sam mal so se mu mucke vidle. Pa se mi niti ni zdelo potrebno. Škoda. Me je kar strah, kaj bo, ko bo kaj bolj zbolel in bo nosek res poln.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.4.2010 10:49:43   
Isabelle
Pozdravljene,

mi smo danes imeli uz kolkov in so hb uredu.user posted image Končno konec širokega povijanja.Sam ponoči jo bom še široko povijala kake 14 dni, je reku zdravnik da je boljše da se počasi opusti kot pa na šus.
Je bla pa zjutri prav boga k sem jo mogla zbudit ob 7ih in uštimat ker če ne zaspanka potegne do 10.Zdej pa spančka.Moj je pelju avto do mehanika neki pogledat, potem bomo pa skočili do Italije.
V nedeljo smo bli v Trstu, smo se kr fajn sprehodili ob morju.Je sicer blo malo oblačno ma fajn k ni blo gužve.
Sem pa ful vesela ker smo šla z mojim v petek v Italijo po Novalac in je res cenejši, celo polovico. user posted image Tko da od zdej naprej samo še v Italiji kupujemo.
Spanje-čez dan ne dosti spi, kadar pa zaspi je to v ležalniku in sama od sebe, mogoče ji dam dudo če je sitna.Zvečer jo okol 9-9.30 dam v postljo in zaspi sama.Imam prižgano eno ful majhno lučko na drugem koncu sobe, js grem ven in potem grem čez en čas pogledat če spi.V dnevni pa vklopim baby fon in če se kaj oglaša jo vsake toliko počekiram.Nikoli je nisem nosila in uspavala na rokah.Js lahko rečem da mi prespi celo noč, okol 5-6ih poje in pol spi še do ene 10.
Čaj-opažam da ga ma zmeri rajše user posted image , ponudim ji ga kako uro po obroku, včasih tudi takoj in kdaj spije dosti, kdaj nič, prav odvisno.Pa ne po vsakem obroku, tko ene 2-3x na dan.
Polivanje-je imela en čas ko je res dosti polivala, zdej pa skor nič več

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
6.4.2010 11:08:53   
tweety83
jaz naši dajem komarčkov čaj od Hippa

poliva mi pa tud še kr dost,ampak ni to nič takega...sej se bo končalo ko bova začele z GH

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
6.4.2010 11:10:26   
Oren
Novalac je vsepovsod v Italiji cenejši? Kje pa ga lahko ponavadi kupiš,samo v lekarnah?

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
6.4.2010 11:19:42   
Isabelle
Js sem ga kupla v lekarni v Stari Gorici.Pomojem ga dobiš v vsaki lekarni, tko kot pri nas.Imajo ga pa v 800g škatlah za isto ceno kot pri nas 400g.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.4.2010 11:27:17   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (30)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 
3.mecec:  6930g, 64cm, obseg glavice 41 cm

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm
2.mesec: 4780g, 54,5cm, obseg glavice 37,5cm
3.mesec: 5710g, 58cm, obseg glavice 39cm

21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
1.mesec: 4500g, 54cm, obseg glavice 39cm
2.mesec: 5670g, 58cm, obseg glavice 41cm
3.mesec: 6370g, 62cm 

21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ              2310g      46cm
1.mesec: 3200g, 50cm
2.mesec: 4220g, 54cm
3.mesec: 5180g, 59cm, obeg glavice 40cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
2.mesec: 6050g, 60cm, obseg glavice 42cm
3.mesec: 7000g, 63cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA                2860g        49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm
2.mesec 4850 g 57 cm obseg glavice ? cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA              4010g        53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g      47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?)

31.12.09 nincrli(25)          ?      NATANIEL               2770g        47,5cm
1.mesec: 3770g, 52,5cm
3.mesec: 6230g, 61cm

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g     50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 4515g, 55,5cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g     47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 4745g, 56,5cm

03.01.10  grahek85 (24)  08.01.10  BENJAMIN     3160g      50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm
2. mesec: 5050g, 58cm, obseg glavice 39cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN              3670g    54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5720g, 61 cm, obseg glavice 38,5cm

06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g      49cm
1.mesec: 3220g, 51cm
2.mesec: 4320g, 53,5cm

07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
1.mesec: 4800g, 56,5cm
2.mesec: 6020g 

07.01.10  TiSta(26)       14.01.10 BINE             3080g         55cm
1.mesec: 4890g, ?, ?

07.01.10  Zala01(32)       15.01.10 JON             3160g         51cm
1.mesec: 4355g, 54cm
2.mesec: 5905g, 58cm

07.01.10  novkica(?)       07.01.10 ALEKSEJ        3730g         55cm
1.mesec: ?g, ?cm
2.mesec: 6000g, 63cm

09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
5 tednov: 5000g, 56cm, obseg glavice 39cm
8 tednov: 6000g, 60cm, obseg glavice 41cm

11.01.10  Enkica (31)         10.01.10  INES             3350g      52cm
1.mesec: 5000g, 56cm, obseg glavice 37cm 

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA              2360g      45cm
1.mesec: 2980g, 51cm 
2.mesec: 3700g, 55,5cm 

11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g       51cm
                                                     TIAN             2950g        50cm
1.mesec: 4270g, 55cm in 3820g, 55cm

12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK        3440g     51cm
1.mesec: 4020g, 53cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5060g, 56cm 

12.01.10  nony(27)           03.01.10  LORIN            3800g        53cm 
1.mesec: 4990g, 57cm, obseg glavice 38cm
2.mesec: 5750g, 60cm

12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
1.mesec: 4300g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
1.mesec: 3980g, 54cm, obseg glavice 36,5cm
2.mesec: 4610g, 54cm

14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA         3000g       52cm
1.mesec: 4100g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5190g, 59cm

14.01.10  Naty_ka (29)     09.01.10     ERIK           3580g        50cm
1.mesec: 4430g, 55,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 5200g, 57cm

18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ      3530g        52cm
1.mesec: 4490g, 54cm, 38cm
2.mesec: 5350g, 58,5cm 40cm

18.01.10  ALEXI M. (?)        08.01.10    MARCEL       3980g         54cm
1.mesec: 5100g, 57cm, obseg glavice 40cm
2.mesec: 5650g, 60cm

18.01.10  sončnica76 (32)  23.01.10    ALJA            3040g        49cm
1.mesec: 4160g, 54cm, 36,5cm

19.01.10  anita goitan(31)  15.01.10       ULA      3970g         56cm
4 tedni: 5000g, 57cm, 38,5cm

21.01.10  ellie (27)              25.01.10      ANEJ         3180g         48cm
1.mesec: 4190g, 54cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5020g, 56cm, 40cm

21.01.10 *BellaLuna* (30)  20.01.10       LARA      3270g         51cm
1 mesec: 4200g, 56cm

22.01.10  mimikica(?)          21.01.10   ANEJ            3400g         50cm           
1.mesec: 4560g, 56cm, obseg glavice 37cm

24.01.10  tinncyka (20)      15.01.10   TAJA             3080g         49cm
1.mesec: 4080g, 52cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5150g, 58cm

24.01.10  felicia(?)            21.01.10   MARKO            3560g       53cm           
1.mesec: 4400g, 57cm

26.01.10  poopek (?)      28.01.10          ?                 3290g        51cm
1.mesec: 4030g, 54cm

27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g         46cm
3 tednih: 3820g, 52cm

28.01.10  Vtitag(32)         31.01.10      TILEN          2785g          50cm
1.mesec: 4140g, 52,5cm

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.4.2010 11:57:08   
poopek
živjo drage moje, kako ste? jz sem takoj boljše volje, ko vidim kak lepi dan je...

e midve sva šle zrihtat za osebno izkaznico. mala je bla čudovita pri fotografu, nič ni jokala, pozirala ko velika user posted image . jutri po fertik. user posted image
je pa tak lepi sonček user posted image sva šle prej s sleepywrapom in so naju ljudje tak čudno gledali user posted image , glavna atrakcija po zagorju. a kaj ko so štenge na občini, pa ta asja tud nad tržnico, kjer ni dvigala... user posted image zdej pa greva z vozičkom da navma ljudem v oči preveč padale, hihi :)

spanje: naša zmer zaspi na ziziki, čez dan pa tud sama od sebe v gugalniku. spi pa še zmer največ 4 ure skupi ponoči, pol pa vse manj proti jutru... user posted image a sem navajena že. bomo še mal počakal do dopolnjenega 3 meseca, pol bo pa sama spala v posteljici v sobi, ker zdej še zmer spi z menoj.

kakanje: naša je tud taka tečka, ko ne more kakat, zdej sem ji že dva dni zaporedoma morala kuhat kamilice, da ji je uspelo... nisem nič takega jedla... bomo vidli, kako bo danes.

lep dan želim še naprej user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.4.2010 12:01:55   
tweety83
jaz ne znam nalepit slike sem....pomoč prosim!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tweety83 -- 6.4.2010 12:02:35 >

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.4.2010 12:18:46   
Kika99
Ojla

kakanje - kaka redno vsaki dan, 1x na mesec se zgodi da 2 dni ne kaka in je pol 3 dan pokakana da ji kaki pride tudi na bodija
polivanje - še zmeraj samo ne tako močno kot v prvih dveh mesecih
čaj - komarčkov od hippa

zdaj gremo pa malo na sončka samo še perilo obesim do konca user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.4.2010 14:14:54   
Žaži
Kaka enkrat na dan, ponavadi skoraj ob isti uri dopoldanuser posted image . Bi jo lahko kar na kahlo posedelauser posted image .

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.4.2010 14:23:58   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Kaka enkrat na dan, ponavadi skoraj ob isti uri dopoldanuser posted image . Bi jo lahko kar na kahlo posedelauser posted image .

pri nas je tudi tako. upam da tako tudi ostane, da bo potem uvajanje na kahico lažje... al se motim??

drugače pa danes praznujemo 3 mesece user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......