|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
2.4.2010 20:17:25   
pajcevina
Sem vidla, da se menita glede seksa. No, midva sva odkar sem rodila samo 2x. Problem je pa v urnikih od najinih punc. Prva gre spat po 22h, mala pa že cel teden zaspi šele ob 2h zjutraj. Čez dan pa tut nikol nisva sama... Itak da ob 2h samo še mrkneva. Pa še mala spi pri nama... Ah, bomo že enkrat nadoknadliuser posted image

Plenice uporabljamo zaenkrat nemške pampers, pri večji pa hoferjeve (petka). Ko bomo šli na trojko pa bom tudi pri mali začela čez dan uporabljat hoferjeve.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
2.4.2010 20:34:01   
Enkica
Punce,
jaz bi pa imela vprašanje za tiste, ki ste že dale skozi postopek krsta.
Kako to izgleda in pa kakšen je postopek prijave za krst in cena le-tega.

Glede na to, da ne vem kakšen je postopek niti ne znam vsega vprašat user posted image
Ampak raje izpadem glupa pred vami kot pa da se obrnem na taščo, ki mi bo sicer vse povedala ampak s prizvokom, da sem itak nesposobna, ha ha ha.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
2.4.2010 21:39:27   
marijaa
enkica V župnišče neseš  kakšen mesec pred krstom otrokov rojstni list in družinsko knjižico,če sta slučajno cerkveno poročena. Poveš ime osebe, ki bo otroku botra. Potem je pa to odvisno od župnika nekateri zahtevajo pripravo na krst in, da je prisotna tudi botrca ali boter ponekod pa ne.  Pri nas ni bilo potrebno, le rekel je kdaj naj pridem na dan krsta v cerkev. Po obredu smo šli v gostilno na kosilo in to je bilo to. Pa predno greš k župniku pokliči in se zmeni kdaj lahko prideš. Aja krst je sicer zastojn, vendar zelo radi vidijo, da primakneš za kakšno mašo ali pa kar dve. Ja nekateri znajo tudi kaj nesramnega reči, če nič ne daš. Mislim, da je zdaj maša 32 €. Midva bova dala 50 €. Ponekod župnik priskrbi koga, ki snema obred in seveda kasira. Mi bomo tokrat kar v lastni režiji.
sex Mene pa po cr mnogo majn boli kot me je po pšrvem porodu, ko sem bila šivana, pa tuid več želje imam. Le , ko se med aerobiko rad oglasi kakšen najin alarmček user posted image .
Jutri bo pa moj veliki lump star 3 leta.  Dobi torto v obliki formule. Je to želel.
Grem gledat kako se mi potica peče.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
3.4.2010 10:01:41   
sisi77
somic vse naj boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva user posted image tudi samo za vikend 1 x .

vesem želim vesele Velikonočne praznike user posted image user posted image , diete sedaj odpadejo. Bomo hujšale drug teden user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
3.4.2010 10:15:46   
nony
Somic vse najboljšeuser posted image

No midev našo Miško sva pa e cel tedn na dopustu pri mojih doma...se imava full lepo...ona je sicer rabila par dni da je ujela ritem...drugače pa že cel tedn dpdajamo mleko,ker ga mami zmankuje...včeraj smo se šli malo sprehajat po trgovinah in je dobila kup novih stvari od tetke :)))

Me pa nekaj zanima tiste,ki jim dajete čajček po koliko jim ga daste čez dan ,ker jaz bi ji ga tudi začela dajat....

Upanje ostaja....

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
3.4.2010 15:13:59   
somic
hvala vsem za voščila, sicer ni bilo praznovanja, bomo pa nadoknadli jutri vse skupaj

moram rečt, da se mi stanje doma umirja, je vse postorjeno, tudi moj dragi je prišel domov in zdaj sesa, potem še pomijem po tleh in to je to. pečeno imam vse, mami sem naložila v košaro še naše stvari da je nesla v cerkev, jaz pa potem lepo pod tuš da se spedenam, potem pa upam, da mi uspe, da se malo spočijem. upam, da mi bo patrik dovolil.

po eni strani komaj čakam jutri, ker vem, da se bomo imeli lepo, po drugi strani pa komaj čakam jutri, da bo čim prej tega konec, ker res, zadnje tri dni je noro!

grem dokončat

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
3.4.2010 15:33:21   
naja6
Me pa nekaj zanima tiste,ki jim dajete čajček po koliko jim ga daste čez dan ,ker jaz bi ji ga tudi začela dajat....
Naredim mu
vedno 60ml,pa kolko mu paše spije,včasih vse,včasih pa tudi samo 20ml.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
3.4.2010 16:17:40   
poopek
živjo mamuške, kako ste? vidim, da ste zasedene s prazniki, tako da vam želim lepe in zabavne praznike. user posted image

dobila sem sleepywrap in ga morem zelo pohvalit, danes sem bla z njim tudi na sprehodu, mala pa uživa sto na uro!! user posted image tako sem vesela, da je rada noter, me je kr skrbelo, vendar je čista 10ka!!! user posted image user posted image

nony
jz ji odkar sem mela težave z dojenjem, sploh nisem delala čaja. ker enostavno ni hotla dober cicat zize.. nevem, morebiti ni to krivo, prej sem ji naredla 200 ml in ga je spila v 12 h. kar pa je kar veliko, glede na svojo težo bi takrat mogla spit okoli 675ml mleka. no, posledično se ni dosti redila. vsaj tko mislim user posted image nevem. en teden ga sploh ni pila, zdej že 3 dni ji pa dajem samo 50 ml dnevno. spit pa more zdej okrog 700 ml mleka. to je moja iskušnja, čeprav ni blo na začetku nobenih težav. sej ni odklanjala zize, vendar je postala prelena za dojenje user posted image

jz sem pa danes dobila menzes! user posted image brezveze... pred tem pa sva user posted image in za čuda ni nič bolelo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image blo je fenomenalno, jupiiii!! user posted image

bajbaj user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
3.4.2010 19:55:37   
ellie
Mi smo se pa danes kar potepali. Najprej smo šli v mesto...do müllerja po plenice in mal na sprehod...potem pa k moji babici na kosilo. Mali je ful uživaluser posted image

Zdaj pa ga grem počasi spravit spatuser posted image

poopek no fajn, da zdaj več ni bolelo. Verjetno je bla zadnjič samo psiha. Sej si imela ti CR ne? ker mislim, da te ne bi smelo bolet...mogoče zaradi tega, ker dolgo ni bilo rabljeno edinouser posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
3.4.2010 22:29:35   
egleria
pri nas je tud tak da če preveč čaja spije potem noče jest toliko kot ponavadi. tak da mu dam naenkrat po 20 ml pa večkrat dnevno po potrebi.. včasih pač nič če ni žejen..

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
4.4.2010 11:06:08   
Isabelle
Daan punce user posted image , tudi js vam želim lepe praznike!

Midva z mojim sva učeri po doolgem času pogledla v miru en film.Mala je super pridna in nama pusti da se tudi midva malo odpočijeva.Dam jo spat ob 21 in je mir do 9 zjutri, s tem da je ob 5ih jedla. user posted image user posted image Zdej gledam da zlowdam še kak filmček za zvečer.
Po kosilu upam da nam rata it kej ven, je oblačno, upam da ne bo dežja.
Čaj-js ji ga ponudim tko ene 2-3x na dan, včasih popije samo 10ml, včasih pa 40ml
Pampers-js uporabljam Premium Care 3 in ji ni nikoli prepuščalo, niti ponoči, sem zadovoljna z njimi
Me pa zanima če imajo pri vas user posted image malo otiščane nogice od plenic.Ker js sumim da ima zaradi širokega povijanja, premajhne ji sigurno niso.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
4.4.2010 11:20:13   
nincrli
Pozdravček!

Upam, da uživate praznikeuser posted image

Glede interneta sva se odločila za siol, sma ga tud najbolj navajena, tak da hvala vsem vam za info...

Sma pa ravno prej nardila vabila za krst. Pri nas pa ne rabiš roj. list, imamo pa en teden pred krstom vajo, ker imamo krst v soboto, drugače ga pa imav nedeljo med mašo... Smo se tak zmenli, ker takrat bomo že v kk in nam nedelja ne najbolj ustreza... No naš župnik je tak zakonski... Dali bomo pa 50€... Mene pa zanima kak jih boste oblekle? Menda se zdaj ne komplicira več in so kar v navadnih oblačilih, mal bolj lepih...

Mojmu se tud pozna od plenic pa mu niso premale pa včasih od zokenčkov tudi...

Tak, zdaj pa gremo mal na sprehod...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
4.4.2010 13:14:49   
alex17
lepo velikonočno nedeljo želim vsem! user posted image

sva bila z Ianom doma pri naših na velikonočnem zajtrku ker je lubi v službi pa da nisem bla sama in smo se ful napokal dobrot user posted image   je bil ful priden in nnas opazoval iz lupinice in držal rokice, kot da moli haha user posted image
včeraj sem bila pa po dolgem času zvečer v cerkvi na velikonočni vigiliji, samo ne do konca ker je blo ful dolgo, malega je pa oči pazu in je bil priden, sta vse kengurujčkala. včer sva namreč v BC v LJ nabavila končno kengurujčka od Baby Bjorn in je super-ma fajn ledveno in hrbtno oporo pa do 12kg je in ga lahko nosiš obrnjenega naprej ali k sebi, dokler še ne drži glavice sam pokonci. sicer je bil kar drag, samo sem imela še bone. pa kupila sem še pametno žabo-ogledalo za v avto, da med vožnjo lahko opazuješ malčka, on pa brca ribice v akvariju. user posted image   sem pa tud unga pametnega kužka pogledala, samo ga nisem kupila ker piše, da je primeren od 6 mesecev naprej pa se mi zdi brezveze tolk prej kupovat, itak pa našega igrače ne zanimajo tolk kot vse ostalo v hiši (pohištvo, TV, kaj delamo,...) user posted image oičitno bo tak praktičen fantič, čisto po očiju. user posted image mogoče ga bo dobil za krst junija, bo čisto dovolj zgodaj.

sicer smo pa danes stari točno 3 mesece! user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
4.4.2010 17:53:14   
egleria
evo mi smo se ravno skopali. malo prej ker je moj moral it nekam sama pa ne morem nosit banjice po celem stanovanju. mali je užival.
so se mu pa šele sedaj pojavile temenice user posted image sem mu z oljčkom namazala z glavico pa počesala in so šle dol..

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
4.4.2010 18:27:48   
Žaži
Seks, hmm, kaj je že touser posted image . Atija sploh nimamo tukaj, tako da nimam priložnostiuser posted image .

To sem se danes nažrla vsega, pa saj sploh ne da bi res veliko pojedla, problem je v temu da že dva meseca hujšam in imam skrčen želodec in ni več navajen toliko pojesti, sploh pa ne tako mastno, tako da bom jutri sigurno kakšno zelje skuhala in šla na ogromen sprehoduser posted image .

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
4.4.2010 19:03:28   
alex17
evo, mi smo mel še ene obiske, je prišel bratranec z ženo in dvema hčerkama, tamala Nika je cel cukrček ko je glih začela hodit, pa sestrična s fantom in psom, tko da je bla prav vesela družba. user posted image   Ian je vse to norenje samo modro opazoval in se pustil pestovat user posted image   je pa bratrančeva žena totalno nezakomplicirana, je tamala lazila po tleh in v usta tlačila smeti, pa ni niti trznila, je rekla samo, da je imela že kaj hujšega v ustih, kot so mačji kekci, pa ni bla še nikol bolana-no, se strinjam da se ne sme preveč komplicirat, sam vse do neke meje...

jutr pridejo pa še obiski iz Štajerske, se nismo že dolgo videli in komaj čakam! user posted image

mi ga bomo krstili pa junija in bo treba počas do župnika, sem mela pa kr neki težav s tem, kdo bi bil boter, ker ni noben primeren kolkr poznam našga župnika (živijo "na koruzi" al pa ne hodjo k maši itd.), tako da bosta verjetno kar moja starša. sem hotla brata od mojga, pa je samo krščen tako da odpade user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
4.4.2010 19:05:19   
nincrli
alex17 kakšna žaba je touser posted image

Mi2 z minijem pa sma bla sama pri moji teti zdaj in nas je blo povno pa mu fuuul ni pasala takšna gužva, je kar jokal... Že, ko sma prišla, vsi paf v njega in jih je čudno gledal in začel jokat, prav videlo se je, da ga je strah po joku... Očitno ima obdobje zdaj, da je tak nezaupjiv do drugih ljudi, ker se je že večkrat jokal pri drugih... Sma bla ene 3 urce, vmes je zaspal, malo je bil dobre volje pa se smejčkal, ko nas je blo manj... No zdaj  sma doma in se pogovarja s kužkomuser posted image

Najedla sem se pa jaz tud dobrotuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
4.4.2010 19:35:49   
somic
tako, krst smo dai uspešno skozi user posted image user posted image user posted image

patrik je bil full priden, je pa bilo res nekaj posebnega, med gavno mašo tole za veliko noč, tako, da sem prav zadovoljna, da sem se odločila za ta datum.

mai je zdaj čisto zmatran in spančka, mene pa čaka še nekaj posode in potem sem sklenia, da bom jutri cel dan na off, da se malo spočijem in pridem k sebi.

sicer pa naj bi bilo jutri sabo vreme, al kako???

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
4.4.2010 20:51:26   
egleria
somic super da je krst uspel user posted image

jaz ga bom dala krstit konec maja. botra bosta moja starša. do župnika pa morem čimprej it ker še nisem šla..
zdle moj mali pančka tk lepo. ga skos hodim gledat..

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
4.4.2010 21:26:41   
Anonimen
Somic, super za krst user posted image

Ah, mi smo pa bolančkani.user posted image No, saj ni tako hudo, samo ker je prvič, me je kar strah. Začelo se je v četrtek, zgleda da je na malega prenesla svoj kašelj njegova sestrična, o čemer sem pisala. Saj se zgodi, samo ko je bilo tako očitnooo! Mali kašlja in smrka, sem nabavila baby vac in je res super. Vročine nima, je pa jokast in zaspan (danes smo spali do 11h dop). Sva namreč midva z njim tud zbolela-prehlad. Ven zaradi tega ne hodimo. Še družinsko kosilo za rd sem odpovedala zaradi tega. Upam, da hitro mine. Nimam pa pojma kako dolgo se lahko to vleče user posted image

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
4.4.2010 22:35:55   
naja6
No tudi mi smo se začeli pogovarjat o krstu,in sma se odločila,da ga bomo imeli nekje konec julija,oz.v začetku julija,saj ima takrat sodelavec od naju tudi fraj,ker mislimo it na kosilo na kmečki turizem po krst,čisto tak na izi varianta,sedaj samo morama do župnika,da vidima kakšne termine še imajo tam fraj,ker bomo imeli krst v Mb stolnici,kjer sem imela jaz birmo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.4.2010 7:45:34   
nony
Pozdravljene...midve sva včeraj prišli iz počitnic od moje mame...bilo je lepo apak je full hitro minilo....meni je ostalo mleka za samo še dva obroka....ostalo dodajamo....sem pa razmišljala,da bi šla jutri na dieto,glede na to da imam že tako malo mleka bi že lahko šla kaj mislite?

Letošnje praznike sem si pa privoščila požrtijo...me je strah na vago stopit user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
5.4.2010 7:46:35   
Enkica
Dobro jutro punce,

no pa je za mano nažiranje s potico in ostalim. Želodec imam še danes čisto poln od vsega ... je bilo resnično preveč.

Bi pa spet rabila malo vašega mnenja kako naj uredim neko situacijo.
Moja tašča (se ne ljubiva ravno najbolj) mi je zdaj cel vikend parala živce. Namreč ona mi non-stop sledi za hrbtom in govori, da moram non-stop otroku dajat čajček. In potem sem jaz vsa jezna, ker če ji ona da preveč čaja za pit mi noče pojesti toliko kot mora.
No ampak tole s čajem sem nekako prebolela, da je tko kot je in pač pogoltnem svojo jezo in grem dalje ... aja by the way ... a vse dajete čajčke za pitje svojim
user posted image ??

Sem pa včeraj opazila nekaj drugega ... ker pač jaz ne dajem čaja kot bi morala po njeno se je ona odločila sama od sebe in dudiko konstantno tunkala v razne sokove, ki jih je bilo veliko na izbiro (da se razumemo, da to niso domači sokovi ampak kupljeni, ki imajo polno sladkorja in vsega dreka notri). In ko sem ji rekla, da tega NE dovoljujem me je valda obtožila, da delam paniko in oh in sploh in da kaj pa jaz vem o otrocih. Pa sem ji rekla, da kako se ji lahko zdi primeren sok za dojenčka, če ima po tem istem soku moj user posted image zgago. No pa ona men še kar, da to ni nič in da ji bo dajala ... ob moji prisotnosti ali pa pač ne (pač neka prikrita grožnja, da ne bom več dobrodošla pri njih).

Meni se resnično že meša od njenih izjav, ker me pač ne mara in ne more pogoltnit, da me je njen sin izbral.
Pa še za otroka sem pripravljena tudi iti na nož ampak bi rada pri vas preverila, če imam prav ali ne ... težko mi je priznati ampak ta ženska že ornk razjeda mojo samozavest in včasih kar dvomim, da delam prav, ker itak po njeno NIČ ne naredim prav.
Hvala za pomoč!

< Sporočilo je popravil Enkica -- 5.4.2010 7:49:36 >

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.4.2010 7:52:12   
nony
Ne razumem,zakaj te ne upošteva in ti kr neki grozi....groza k ljudje res nimajo boljšega dela....jaz vem,da ji malega nebi več dala,če ne upošteva kar jaz rečem,če je ne je ne...sploh pa ne tako majhnemu otroku halooooooooooooooo....

Upanje ostaja....

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
5.4.2010 8:35:04   
somic
enkica, absolutno imaš prav.

sicer imam jaz tudi probleme z mjo "taščo in tastom" ampak v nekoliko drugačni obliki. jaz sem jima takoj povedala, da sta onadva že vzgojila, kakor pač sta, dva otroka in da je zdaj prišel moj čas in da se ne bom pustila, da me bo kdorkoli kakorkoli usmerjal pri temu. če pa bom rabila kakšno pomoč (kar seveda dvomim), da bom pa reka. takrat smo se skregali, no, že sicer nismo v najboljših odnosih, od včeraj naprej pa sploh ne bomo v odnosih. ko smo imeli krst, sta sredi obreda v cerkvi ostala in šla proč user posted image user posted image user posted image  katastrofa. ne vem kaj si judje mislijo ko naredijo kaj takšnega. pa še to je hec, da sta z gorenjskega konca, mi trije sedaj v novem mestu in že tako nimata veliko možnosti, da bi sploh videla vnuka, potem pa še tako zganjata.

ne vem, no. tile probemi s taščami in tasti so za moje pojme prav obremenjujoči.

enkica, postravi se za sebe in ne dobvoli, da bi ti takole drugi "šarii" po tvojem otročku. čim prej!!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......