|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
5.4.2010 8:38:58   
naja6
Enkica;ravnaš popolnoma prav,otrok je tvoj in samo ti si njegova mama,v tem času pa si si pridobila tudi že nekaj izkušenj,jaz bi naredila enako,če nečesa ne dovolim,pač ne dovolim.Glede izjave ,da ona bo pa to delala v tvoji prisotnosti ali pa ne,bi pa ji jaz odgovorila,da pač več ne bo imela te prilike,če me razumeš,pa se naj sama odloči kaj bo naslednjič naredila.In mimogrede,kje pa je bil tvoj,da ni nič rekel zraven

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
5.4.2010 9:58:05   
polho3006
Pogovarjate se o taščah...saj je hudo če te tašča maltretira, oz ne dojame da ste vi družina za sebe in ne rabiti nikogar ki bi se v to družino vtikal. Zelo boli če je pa ta oseba mama. Zadnjč sem že nekaj pisala o tem. V glavnem v nedeljo smo šli živet na dom mojega moža. Kljub temu da imamo na mojem domu skoraj dokončano stanovanje, se sedaj stiskamo v eni sobici. Imela sem slabo vest zaradi mame, smilila se mi je in smo šli včeraj domov, da se poskusimo pogovoriti, rešiti zadeve. Sem pričakovala da nas bo vesela, ampak...sem GROZLJIVO prehlajena in ni niti z besedico povprašala po mojem zdravju. Ko sva se zaečli pogovarjati o delu, mi je rekla da po njeni smrti lahko delam s hišo kaj hočem, do takrat pa ostaja tako kot je. Ko sem rekla da bi rada Stašu ureidla sobico, se mi je začela smejati in rekla da saj ni še niti eno leto star, da kaj pa bo on s sobico. Da naj kar gremo, da saj imam bogatega moža, da bo že poskrbel za novo hišo, če mu tukaj ni všeč.
Beda je ker je moja mama mislila da ko bom imela otroka bom jaz postavila moža na stranski tir in bo ona tista ki mi bo pomagala skrbeti za otroka. Jaz sem pa moža in otroka postavila in prvo mesto in...

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
5.4.2010 10:23:20   
nincrli
Dan!

Joj kakšno vreme, ni za ven... ah pač april user posted image

jeeeiii somic, lepo da ste imeli fajn krstuser posted image , upam, da bo naš tud...

Jaz mojemu čaja sploh ne dajem vsak dan, ga nima nekam rad... saj skos lula to pomeni da ziher ni dehidriran aja pa drugače ne dojim. Da pa bi se kdo spomnil sok dajat pa daj nooo, še sama ne pijem teh sokov, dojenčku ga pa definitivno ne bi dajala. Res ne vem kaj je s to tvojo taščo enkicauser posted image maš čist prav, da se ji kontra postaviš!

polho3006 maš prav da je še huje, če te maltretira mama, ste naredili prav, da ste se odselili, mi je pa zelo žal, da se niti zdaj ni spremenilauser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
5.4.2010 10:59:16   
Anonimen
Jutro!

Enkica - tole mi je znano. Sicer ne vsebinsko, ampak glede vsiljevanja nekaterih ljudi.

Treba je bit (1) siguren vase in (2) vztrajat, četudi to privede do užaljenosti na drugi strani.

Torej - sokovi so strup, imajo veliko barvil, umetnih arom, ojačevalcev okusa, sladkorja itd. To je vse škodljivo še odraslemu človeku, kaj šele dojenčku. In je absolutno slabo. A user posted image  ima kaj prebavnih motenj po tem?

Kar se tiče čaja, jaz polno dojim in mu ga po nasvetu pediatrinje ne dajem popolnoma nič (nisem še nikoli). Iz istega razloga, ker potem ne bi toliko pil pri meni. Zdaj to je stvar posameznice, kako preceni situacijo. Jaz sem imela skoz po malem problem s količino mleka (premalo) in zato nočem dati čaja, če bi imela mleka na pretek in bi videla, da user posted image  ne zmoti to, da mu dajem čaj, bi mu ga dala (prej bi se pomenila s pediatrinjo).

Skratka, odloči se, kaj je prav zate in za tvojega user posted image  in pri tem vztrajaj! Ravnati in povedati vsakič isto, na lep način in pri tem vztrajati, četudi bo (in bo sigurno) zamera na drugi strani. Če so oni tako nesramni, da vztrajajo, zakaj ne bi še ti? Saj je tvoj otrok.

Vem, da je tole lažje napisati, kot reči, tudi jaz imam probleme, pa se trudim delovati po principu, ki sem ti ga napisala. Srečno!

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
5.4.2010 11:03:34   
alex17
dan punce!

naš mali je dons prav super pančkal, zaspal ob 21h (ima zdaj tak urnik da zaspi nekje okoli 21h, najkasneje do 22h, samo ponavadi že prej) in je spal prvo rundo kar 5 ur, skoraj naš rekord! user posted image   zjutraj je bil pa cel dobrovoljček in smejko, sem ga dala na moj tavelik povšter in mu nekaj govorila, on se je pa smejčkal na vsa usta user posted image

nincrli, to je taka žaba, ki ima v glavi ogledalo, v trebuhu pa akvarij z ribicami, ki ga daš k nogicam v avtu in potem otrok brca ta akvarij, ti pa med vožnjo lahko opazuješ otročka. je pa od Tiny Love in je zdaj v BC v akciji, okol 14€ namesto 20€.

somic, čestitke za krst! user posted image   samo da sta šla tast in tašča kar ven med obredom, pa saj ne morem verjet! da meni to naredita jih nikol več ne pogledam! mi se k sreči perav super razumemo, sta res oba dobra in fajn človeka, še ata, se pravi tast, ga ful crklja in ogovarja, česdar do svojih sinov ni nikoli počel kot pravi tašča. tašča je pa itak zlata, bi vse za nas naredila, da imam včasih kar malo slabo vest... pa ne vtika se v mojo vzgojo, samo kaj predlaga včasih, pa itak nič ne komplicira sploh. tako da po tej plati imam res srečo. user posted image

sem za zajtrk sept jedla te velikonočne dobrote, zdaj njih mam pa za lep čas dosti! user posted image
popoldne pa dobimo obiske s Štajerske, jupi!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
5.4.2010 11:06:40   
alex17
enkica, imaš čisto prav, vztrajaj na svojem! se strinjam s polho!

čaj mu jaz samo občasno dajem, pa ga nima kaj preveč rad, spije par požirkov po žlički, polulan je itak dosti, pa samo dojim. poleti bo pa verjetno več rabil tekočine pa mu ga bom večkrat ponudila.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
5.4.2010 11:12:59   
Anonimen
Alex, ti pa imaš enih obiskov! user posted image

A mi lahk zaupaš, kaj jim ponudiš za jest, pit (to je pri meni večen problem, sedaj ko imam otročka), če seveda ni skrivnost user posted image

No danes verjetno velikonočne dobrote, pa drugače? Ah, saj to sem že spraševala pa vseeno. Kakšna ideja ne škodi.

(odgovor članu alex17)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
5.4.2010 11:34:25   
egleria
enkica kar povej jim svoje. tvoj otrok je ne njihov.

jaz mu dam čaj ker včasih je res žejen (recimo če smo zunaj pa mu je vroče). včasih sploh noče zize primt, čaja pa potem spije 20ml in je mir..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
5.4.2010 11:41:18   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Alex, ti pa imaš enih obiskov! user posted image

A mi lahk zaupaš, kaj jim ponudiš za jest, pit (to je pri meni večen problem, sedaj ko imam otročka), če seveda ni skrivnost user posted image

No danes verjetno velikonočne dobrote, pa drugače? Ah, saj to sem že spraševala pa vseeno. Kakšna ideja ne škodi.

nič ne kompliciram, če so moji prijatelji samo kakšne piškote, napolitanke in pijačo, če pa kaki tastari pridejo pa mogoče še kako klobaso skuhamo pa kaj tacga. dons pa itak velikonočne reči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
5.4.2010 11:43:18   
somic
patrik pa spije čaja kakor kdaj. mu ga dajem vsak dan, potem pa če ga kaj spije prav, če ne pa tudi prav.

včeraj med krstom je revež spil skoraj celo stekleničko. pripravljeno sem imela polno, se pravi 260 ml, ostalo je pa slabih 30 ml potem notri. je bilo v cerkvi presenetljivo toplo in sem imela občutek, da mi je revež malček zakuhal in  da je zaradi tega potem spil toliko čaja.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
5.4.2010 11:49:10   
Anonimen
Alex - hvala; saj komplicirati je res dobro čim manj. Fora je, da sem bila velik let vegetarianka in te zadeve s klobasami odpadejo pri meni, ker pojma nimam kako jih naredit. In potem vedno kompliciram kaj in kako. Ah, bo že.

Somic - zakaj pa sta šla tast in tašča iz cerkve? Kaj pa jima ni bilo všeč? Mislim - no comment...

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
5.4.2010 11:51:57   
Žaži
Enkica, to kar sem prebrala da ti tašča dela mi je tako dvignilo pritisk da bi se še jaz na njo spravila, kaj šele ti. Mislim, da mi ne gre ena sama stvar bolj na jetra kot to, da bi nekdo samo poskušal mojemu otroku dati nekaj v usta česar nisem sama odobrila da lahko. In to niti slučajno ne kakšnih sokov oziroma kakšnegakoli namakanja dude v karkoli, ker je kot prvo škodljivo in totalno neprimerno za otrokov žeodec in prebavo, kot drugo se otrok navadi da mora biti na dudi vedno nekaj fajn sladkega za dol polizat in ti drugače dude sploh več ne bo hotel v usta vzeti in se ti bo zmešalo, da o kariesu in podobnem ne govorimo. Mater, mene je sedaj ta tvoja tašča tako razkurila da sem še jaz čisto iz sebeuser posted image .
Vzami si čas, najdi na netu ali drugje STROKOVNA  mnenja ki bodo s primeri podkovana zakaj otroku ne dajati ničesar razen mleka in primernih!! čajev po žlički ali steklenički in zakaj nikoli v nič ne namakamo dude in ji enostavno to v roke porini in naj si prebere. Baba blesava, pa še izjava da bo to delala tudi če nisi zraven! Tako bi žolč na njo zlila da bi se kar bliskalouser posted image . Uf, uf..............

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
5.4.2010 11:55:57   
poopek
živjo punce, kako ste se razklepetale user posted image se vidi, da se prazniki bližajo koncu :)

no glede tašč in tastov, verjamem da znajo bit težki, kot tudi sami starši naši, mam dosti prijateljic, ki se pritožujejo... jz osebno ne poznam niti tasta niti tašče, sta se ločila, ko je bil moj še majhen in živita daaaaaaaaaaaaaaleč od nas, pa moj kuha neke zamere, tak da jih ni že 5 let videl... sem silila vanj, da naj pove kaj je bilo in zakaj se tako obnaša, pa mi noče, tako da sem vse pustila na mir. važen je da se mava midva fajn, da se razumeva in ljubiva, svoje starše pa že postavim na stran, ko je treba. user posted image

čaj ji jaz ponudim, čeprav sem mela težave z dojenjem, samo da ji zdaj dam samo 50 ml dnevno, ji pa tudi zelo paše.

vprašala bi vas glede osebne izkaznice, koliko časa se čaka na papirje?? moj dedek, ki živi na hrvaškem, je bolan in že 1 teden v bolnici in bi ga seveda šla pogledat... nikoli se ne ve user posted image upam, da se čimprej pozdravi.user posted image user posted image user posted image

danes je pa spet kislica, sicer je nehalo deževati, upam, da se bo dalo na sprehod danes.

lepo se mejte user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
5.4.2010 11:59:28   
nincrli
Sam neki glede čaja... a mu date kar hladnega al ga pogrejete?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
5.4.2010 12:09:26   
poopek
čaj: ponudim ga na sobni temperaturi. 

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
5.4.2010 13:02:15   
Žaži
Poopek, osebno lahko imaš narejeno v enem dnevu, otroka zjutraj slikaš, čez 1h imaš slike narejene (ponekod celo takoj če počakaš), greš na občino, plačaš nekaj malega za hitri postropek in prideš naslednji dan iskati ali pa ti prinesejo domov, pač kakor se sama zmeniš. Tako da če greš jutri lahko imaš v sredo že OI v rokah.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
5.4.2010 13:27:16   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Sam neki glede čaja... a mu date kar hladnega al ga pogrejete?

jaz naši bibi ponudim čaj vsak dan in se ga je navadila - ima pa rada mlačnega in ne na sobni temperaturi

Še mal pa začnema z gosto hrano....wiiiiiiiiuser posted image

< Sporočilo je popravil tweety83 -- 5.4.2010 13:28:04 >

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
5.4.2010 13:56:18   
poopek
žaži se pravi potrebujem rojstni list+slikico in grem na občino in to je to? user posted image no, super, ker bi zelo rada za vikend šla k dedku. user posted image super, hvala za informacijo! 

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
5.4.2010 14:46:14   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

žaži se pravi potrebujem rojstni list+slikico in grem na občino in to je to? user posted image no, super, ker bi zelo rada za vikend šla k dedku. user posted image super, hvala za informacijo! 

Ja, to je to, samo rojstni list in sliko, pa v bistvu še rojstnega lista ne rabiš, ker imajo tako vse podatke v računalniku.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
5.4.2010 17:29:07   
poopek
naty_ ka hvala za mail. user posted image šele zj sem vidla. vendar na tisti povezavi mi čist jasno.. user posted image lp

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
5.4.2010 18:18:26   
somic
kia, še sama ne vem zakaj sta šla iz cerkve, saj to niti ni vse. zberali smo se recimo pri nas doma in smo se potem skupaj peljali v mesto, v cerkev, ker niso vsi vedeli kje je krst gede na to, da so bili zraven tudi gorenjci po njegovi strani. tast in tašča, sta bila parkirana daaaaaaaleč stran od naše hiše, v sosednji ulici in ko sta videla, da smo šli, sta krenila tudi ona dva. pa da ne govorim o tem, da otroka niti nista hotela pogledat pa take. skratka, škoda besed

poopek, jaz sem osebno za patrika dobila v enem dnevu. dala sem jo delat v petek, dobila v soboto. plačala sem nekaj malega za to, da je bila urgentno narejena in to je vse, drugače pa je rekla, da se čaka 5 delovnih dni. pejdi slikat otročka, pa potem se zmeni, da rabiš takoj, pa bo. plačala sem pa okoli 16 eur. no sem vidla da ti je žaži že odgovorila. jaz pa ne bi uredila nič, če ne bi imela s seboj rojstnega lista, tako, da mislim, da te nič ne stane če ga vzameš s seboj

čaj tudi jaz malo pogrejem, mrzel mu ni všeč

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
5.4.2010 21:14:31   
a.jrad1
Hojla!

Kakšen čaj dajete vi svojim sončkom?

A vaši tudi še kaj polivajo po obroku (mleku - po steklenički) ? Naš obvezno ko podre kupček, še poliva; včasih mu priteče še kakšno uro po obroku - čez dan? Ponoči hvalabogu več ne!

lp

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
5.4.2010 21:44:29   
grahek85
Čer!

Evo, upam, da bo uspelo:
[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147858#imageShow][/link]
Star en mesec

user posted image
Prejšnji teden, star tri mesece :)

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
5.4.2010 21:45:27   
grahek85
Mah tiste prve noče... Pa vse nekaj počasi dela, tako da bo menkrat drugič...

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 5.4.2010 21:51:38 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
5.4.2010 21:56:00   
Januarčk
enkica: ti se kar pogumno postavi zase in svojega otroka.. kaj hudiča ji pa je, da gre tvojemu otroku KARKOLI rinit v usta, kaj šele sokove (še jaz jih ne pijem.. cukr, umetne arome, barvila,...). Kakšna katastrofa od ženske, da ti reče, da bo isto počela, kadar te ne bo poleg user posted image , a je čist fliknjena al kaj. Jaz bi se na tvojem mestu resno pogovorila s tvojim partnerjem. Nujno te mora podpreti in to noro žensko postaviti na tla..Nima kaj dajat v usta tvojemu otročku, če ti temu nasprotuješ.

poopek: ja, res, ko bo kak lepši dan, se pa res lahko dobimo v trb. parku user posted image . Em, sej, glede na to, da si Zagorjanka sva se najbrž že videli na šoli za straše (hodim k Mlinariču) user posted image

čaj: jaz še vedno samo dojim. Ni videti, da user posted image kaj manjka, zato bom še kar ostala pri tem.

prehladi: moja pikica je včeraj popoldan in proti večeru nekaj pokašljevala in smrkala (malo predolgo sva bili zunaj). DObr sem ji sčistila nosek (par kapljic fizio v vsako nosnico in z zrolano vatko ven zbezala) in, ko je zaspala, zraven posteljice dala nekaj rezin frišne čebule, rahlo posute s sladkorjem user posted image - prebrala sem na netu, da naj bi pomagalo proti kašlju in sem poskusila. Da ne govorim, kako je smrdel po celem stanovanju, ampak - niti enkrat več ni zakašljala user posted image , tudi danes ne. Upam, da tako ostane, da ne bo treba spet čebule rezat user posted image .
Sem pa prebrala tudi, da naj bi bil super proti kašlju sirup iz čebule: vrh olupljene čebule odrežeš, jo malo izdolbeš in v izdolbino kapneš par kapljic medu ali pa nasuješ malo cukra. Čebulo postaviš na kozarček in čez približno 2 uri prične vanj kapljati sirup. Surova čebula napenja, zato tega nisem upala preizkusiti.. No, delim z vami kot zanimivost.. mogoče pa kdaj kateri prav pride user posted image .

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......