|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
6.4.2010 8:14:26   
MušiM
Jutrček!

Kako se je lepo prebuditi v sončno jutro ;)
Samo, ko naša ne bi bila spet prehlajena..dva dni ji ni teklo iz noska, zdaj pa spet.

Pa je konec praznikov, HB drugace bi mi bile spet prav stavri iz nosečnosti ali dojenjauser posted image

Ve ste dobile vrtec...mi žal še čakamo smo 1. v čakalni vrsti..samo kaj mi pomaga, ko smo že 3.mesece, pa nič...user posted image

lep dan!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.4.2010 8:14:30   
Dudica1
ti kar pripelji če bo kaj pomagalo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.4.2010 8:15:36   
FLASK_A
Jutro!
Kako lep dan bo danesuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.4.2010 8:25:12   
petrazg
Dobro jutro...

Prazniki mimo... poeni strani user posted image , ker smo se imeli tako fino, po drugi strani hbuser posted image , ker smo toliko jedli. Zdaj bomo pa 2 tedna dol spravljali, vse na novo pridobljene kg...

Sprehod Tivoli... sem za... povejte kdaj...

Vidim, da ste preživeli praznike, Majana se je vrnila, Maja preživela, otroci bolj ali manj pridni... ma itak smo majčice najboljšeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.4.2010 8:25:56   
šivilja
Dobro jutro!

Sem že včeraj nekaj hotela kometirat, pa mi RR ni pustil.

No mi smo pa končno posteljo iz garaže pripeljali in je pupa spala notri do štirih zjutraj z eno malico vmes. Kar dobro. Samo problem je, da je zdaj že tretjo noč potem bunda vsaj uro in pol. Pojma nimam kaj ji je. Ko zaspi potem potegne do ene pol osmih. Saj je bolje kot je bilo, samo tudi moji bi kakšna šola spanja prav prišla - mogoče je pa res kaj povezano z dojenjem in nedojenjem.

Torej izlet na morje je jutri v sredo - se nam bo pridružila VHM, oziroma se bomo tam dobile, pozna tudi lokacijo za pizzo, tako da interesentke jevite se. Z VHM se bova še zvečer točno zmenili.

No, imam že eno dišečo klobaso za dobro jutro.

Lake - ne vem če mi bo ratalo spečt torto za jutri, ker je še vedno kaos doma user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.4.2010 8:29:41   
petrazg
Šivilja... kdaj si pa mislila iti v sredo? Pa kdaj domov? Smo sami, ker ni očija in moram po A v vrtec...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 956
6.4.2010 8:35:12   
Dudica1
tud jaz bi se mogoče kateri pridružila če bi vedela do kdaj bi bili doma,smo tud sami s T pa ne grem

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.4.2010 8:37:50   
lake
T.je zaspala.

Šivilja  A bom brez torte ostala user posted image user posted image . Ubistvu bi jo mogla jst spečt pa se mi je ne lub.

Tivoli A to se za dons mente? Mam neke opravke, ampak mogoče se vam kasneje pridružim.

Si grem nohte rihtat.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 958
6.4.2010 8:44:17   
koala.cek
mislim da nočno hranjenje ni povezano z dojenjem-nedojenjem. taveliki je jedel ponoči do 18 meseca. pa ni bil dojen. dokler enostavno nisem imela dovolj in sem ukinila. vem prepozno, ampak so bili vsi tako ''pametni'' ko so mi govorili, sej bo že sam nehal. japajade. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.4.2010 8:44:31   
Tanja_
Jutro!

Se je že skril sončekuser posted image
še malo počakam, pa pokličem za hiško....Sem kar malo nervozna....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.4.2010 8:49:21   
cebelica82
dobro jutro, midve sva nazaj iz počitnic v prekmurju ...user posted image   ja bilo lušno, a prekratko, pa čeprav dober teden. Tivoli ... upam, da ne zamudim, bi tudi midve prišle, ker sva tukaj blizu,... samo zmenite se

zdaj pa iščem službo, varstvo,... vrtec - po moje ni šans, čeprav smo jo vpisali, so nam prijazno povedali, da drugo leto pa najbrž bo ... kaj mi to pomaga ...user posted image user posted image

nič, lep dan, pa mogoče se v kratkem vidimo v tivoliju ...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.4.2010 8:50:08   
šivilja
Na morje bi šla jaz zjutraj oz. bi se odpeljala okrog devetih mogoče. Za domov je pa ne vem točno, verjetno zgodaj popoldne. Ampak itak bomo s svojimi avtomobili (večinoma) in gre lahko vsak ko mu paše - gremo skupaj na sprehod in kosilo, potem pa po želji.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.4.2010 8:53:12   
Dudica1
V Po. se dobimo okrog 11h tko da če katera pride...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.4.2010 9:17:22   
Leela
jaz bi rajš pri po. jami.

Moram prej vedit, ker sem brez avta.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.4.2010 9:22:06   
Dudica1
leela men telefon nagaja sploh te ne slišim...ga nesem še zdej na servis upam da mi dajo rezervnegauser posted image

Kje pa grem to za jamo sem že pozabilauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 965
6.4.2010 9:28:29   
Leela
Mimo merkatorja, tam kjer se zavije za picerijo čuk, do konca ceste in na levo. Je čist lahko, so smerokazi.
Pri jami zavij noter tam kjer je znak P za parkirat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.4.2010 9:35:43   
Anonimen
halo!

kakšen Tivoli? danes?
mogoče tudi mi2 prideva.

zadnji teden se odvija.
me je kar groza, kako bo naslednji teden... če bom delala dopoldne, bo še kar okej.

sem odprla novo temo, a me noben ne šmirgla. itak.
če ima katera od vas kakšen dober predlog, prosim....user posted image

nič, se napraviva pa kaj pojeva...

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
6.4.2010 9:55:57   
majana79
k.tja, o čem si pa odprla temo? dej link

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.4.2010 10:00:52   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/m_5065920/mpage_1/tm.htm#5066283

o dvoizmenskem delu in varstvu otroka, ki obiskuje dopoldanski vrtec, šolo... tema, o kateri zadnje čase razmišljam... pa me zanima, če obstaja še kakšna varianta, ki sem jo spregledala.user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
6.4.2010 10:06:02   
majana79
joj, tukaj ti pa žal ne znam pomagat... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.4.2010 10:08:38   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
6.4.2010 10:11:01   
eelyy
Evo takole zjutri ustala sem pozajtrkovala mali ni hotel nič takega papati ampak je mleko popil in šel spet spat no rabla sem pa pou ure da je zaspal ponovno...se je spet razvadil,ko je bil bolan.

Zdej se moram spravt pospravt sem med uspavanjem T. kar zagledala v nadeljevanke.

Ktja: Mah sej kar se tiče tašče jst tud vedno tko pravim da ni nobena vredna da se znjo obremenjujem in kr neki razmišljam o njej....mi je res vseno že,kokr pravite se nam lahko samo smilijo,ampak ti pa tako butne da se potem vseno zamisliš o njenih besedah in nepozapiš kar tako.Moja je odaljena 10 min z avtom stran in skora vsak drug dan pride tako da se je nemorem kar tako rešiti in jo zapreti za dolgo v skrinjouser posted image
Glede varstva: A pri vas ni nobene možnosti,da bi iz vrtca pobrala kakšna babica in potem da počaka dokler tvoj nepride iz službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 972
6.4.2010 10:11:09   
koala.cek
uh k.tja - nič kaj prijetna zadeva. tale varianta da gre otrok vsak drugi teden v vrtec je kar ok. samo tudi pri nas daleč naokoli ni variante.

sicer imava midva dopoldanske delavnike, ki se zavlečejo in zavlečejo...skoraj do večera. sem si pa našla varuško, ki bo otroke pobrala v vrtcu od 14.30-15 in jih pripeljala domov, ali na igrišče,...pač da bodo zunaj in da ne bodo cele dneve v vrtcu. eden od naju bo pa do 16.30 ziher doma. še vseeno bolje, da njo plačam kot da greva na 6 urne delavnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.4.2010 10:14:06   
ledenka
jutro user posted image

midva še kar smrkava in kašljava, tko da bova danes bolj kot ne doma. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.4.2010 10:18:53   
majana79
ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba

midva bova šla pa najbrž malo do tržnice... če se mi bo dalo (zadnje čase mam totalen lenitis user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.