|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
5.4.2010 19:14:09   
majana79
maaaaajaaaaaaaaa user posted image

ej, a sta se Z. pa J. kej pogovarjala zadnje dni?!? ker se je začel dret v avtu! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.4.2010 19:16:39   
Dudica1
ktja za na morje mislim da se menijo za v sredo...

maja točno moraš povedat za jutri,ker jaz samo zaradi ikee pridemuser posted image ...no tud zarad vas itakuser posted image ,ampak drugač bi morala nekam drugam,in še cel teden imam nekaj zjutraj edino če bo konec tedna kaj.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.4.2010 19:23:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ej, a sta se Z. pa J. kej pogovarjala zadnje dni?!? ker se je začel dret v avtu! user posted image

Sej pravim....telepatija je pri njima neizmerna...če bo tut ljubezen taka boš kr boga....sej veš...neveste in tašče...se mamo tko fejst rade user posted image

Dudi...jst planiram, da bi prišla...je pa vse odvisno od mojga sitnega otroka. Danes je spala zjutraj  od deverih do desetih in pol nč več. Sem čist povožena. Zdej je zaspala po kopanju i ne vem kaj naj pričakujem od noči. Če bo vsaj mal spala, pol peidem. Če ne bom komirala na kavču.
Če ti je OK, ti sporočim zjutraj, po osmih. Ker če grem, pol štartam tko, da mi bo UPAM, zaspala v avtu. In doma gre ob 8 nazaj v posteljo.
Ti javim na sms.
O Ikee ne smem pozabit...sej tebi je sam to važno. Nas pa K gleda ane? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.4.2010 19:24:27   
maja1488

A misliš, da če bi bla skupi v avtu, bi se tut drla. Bi blo za probat...če se bosta bom itak oglušela in bo sveta tišina user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.4.2010 19:28:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A misliš, da če bi bla skupi v avtu, bi se tut drla. Bi blo za probat...če se bosta bom itak oglušela in bo sveta tišina user posted image

po moje bi se še bolj, vsaj kokr mi je varuška rekla (k psihologijo študira) user posted image , zarad empatije in pol potegnejo en z drugim
je pa rekla da je za probat posnet njihov jok pa jim predvajat, da baje ko svojga slišjo, nehajo kričat

dej, jst jo bom mela rada no, tko k tebe user posted image

jooooooooooooj

pazi to izjavo by user posted image : če bi bila bližje, bi vsak vikend prišla na obisk

ja pa ja de user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.4.2010 19:32:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi...jst planiram, da bi prišla...je pa vse odvisno od mojga sitnega otroka. Danes je spala zjutraj  od deverih do desetih in pol nč več. Sem čist povožena. Zdej je zaspala po kopanju i ne vem kaj naj pričakujem od noči. Če bo vsaj mal spala, pol peidem. Če ne bom komirala na kavču.
Če ti je OK, ti sporočim zjutraj, po osmih. Ker če grem, pol štartam tko, da mi bo UPAM, zaspala v avtu. In doma gre ob 8 nazaj v posteljo.
Ti javim na sms.
O Ikee ne smem pozabit...sej tebi je sam to važno. Nas pa K gleda ane? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...hec hec ...

Ja zjutraj ko boš točno vedela pošlji sms...in ne pozabi ja ikee user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.4.2010 19:54:57   
FLASK_A
Majanaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo te pogrešaliuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.4.2010 20:00:15   
koala.cek
mi počasi ukinjamo flaše. zdaj jo imamo samo še preden zaspimo. se pravi cca 3 krat na dan. dude pa sploh nimamo. nobeden ni bil dudlar. sta hotela kar konkretno hrano. pa nočno hranjenje smo tudi ukinili. in spimo muč beter. ja, mladički postajajo mladiči in počasi jih bo treba iz brloga spravit.

pa en cel kup šare bom odnesla k varuški, se pravi domov k babiservis, .... ja še nekaj dela me čaka.

o cunjah pa sploh ne bi. jih bom tudi cele škatle odnesla na humano. a to sploh še obstaja ? a niso bile neke špekulacije ?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.4.2010 20:03:08   
Dudica1
 user posted image  

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.4.2010 20:11:47   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Majanaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi vas! nimate pojma kako user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.4.2010 20:19:17   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image še dobro da je velika noč enkrat na leto ane user posted image

grem spat...lahko noč

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.4.2010 20:27:20   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image še dobro da je velika noč enkrat na leto ane user posted image

grem spat...lahko noč

jaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

nočko!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.4.2010 21:03:22   
eelyy
Evo moj malega napravlja v pižamo in bo šel počasi spat je tole preoblačenej postalo prav nadležno skos plazi in vstaja se nemara sploh napravljat,eden od naju mora skos skakat zraven kot klovenuser posted image
.
Ah te tašče upam da moja nepride cel mesec iz skrinjeuser posted image je dons spet neki pametoval in mi pokvarla cel večer

nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 938
5.4.2010 21:08:17   
lake
Majana WB v civilizaciji.

Jst sm dons prelomila zid, in šla prvič tečt. Morm rečt da mam še kr neki kondicije. Obleke za službo ne rabim,ker mam itak uniformo, za v službo so pa dobre tud kavbojke user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.4.2010 21:13:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  lake!

eelyy, ne se sekirat, ko pametujejo, rajši premišljuj o čem lepem! naj gre skozi drugo uho ven!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
5.4.2010 21:29:10   
majana79
lake bravo! user posted image jaz se tudi spravljam, moram superge ven potegnit pa it popoldne, ko moj pride iz službe

ponoči lih ne bi po tivolah tekla user posted image

eelyy, poskusi preslišat, drugače ti bo samo hudo brezveze... pri nas pravijo, usmilte se revežev, pomagajte jim... jaz pravim da so itak 'boge', k ne znajo drgač razmišljat in delovat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
5.4.2010 21:58:46   
majana79
itak ste vse na fb, grem user posted image

nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.4.2010 7:10:02   
Dudica1
Sončno jutro!!! user posted image user posted image user posted image

Torej Po. ja al ne?
leela,maja.katmat,ivana...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.4.2010 7:35:53   
lake
Dobro jutro!

Spali bolj za en d...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.4.2010 7:39:47   
koala.cek
guten morgenuser posted image

HB za vrtec in telebajskeuser posted image

sonček jeuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.4.2010 7:53:27   
majana79
Jutro!

Spali malo boljše, ampak še vedno to ni spanje user posted image

a so že telebajski? midva jih gledava na bbc ponavadi, kar skače ko jih vidi

vidim da sva jih že skor zamudila...

lake, I feel your pain

moram klicat na fth... upam da ne pozabim spet

Neposredna povezava do sporočila: 946
6.4.2010 8:01:26   
koala.cek
telebajske smo mi posisaliuser posted image . jih kar oba gledata. malemu črmlju se kar začne smejat samo da vidi začetekuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.4.2010 8:05:42   
PapuaNG
jutro,

spali odlično, celo noč user posted image Mi je všeč, da se vse bolj pogosto dogaja, da prespi celo noč. Sem hotla že včeraj neki komentirat, pa mi spet črke na tipkovnici niso delale.
Aja, glede cunj za službo-mene je tut kar groza, kaj oblečt. Je več al manj vse ponošeno, hlače pa vse prevelike user posted image Bom morala mal v šoping user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 948
6.4.2010 8:07:40   
Dudica1
tud Maj že tri noči spi spet tko kot predno je bil bolan...od 19.30. do 7h user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.4.2010 8:12:30   
majana79
dudi, ti ga lahko pripeljem za en teden v šolo spanja user posted image  user posted image meni bi samo 2 ali 3 zbujanja pomenilo dobro noč

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.