Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 8:48:01
|
|
|
|
Dudica1
|
zdej dobimo obiske na kavo pol se bomo pa kaj zmenili ledenka za grlo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 9:16:14
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali super, ga je zvečer nekaj matralo pa dlesni si je skos drgnil, tko da sem kar calpol dala in se je samo še enkrat za papcat zbudil, pol pa potegnil do pol devetih Kakšen luksuz po tednu dni zbujanja ob sedmih ali pa še prej... Včeraj smo bili še pri tastu in njegovi na prigrizku zvečer, smo se fino nasmejali...jajce sem pa letos samo eno pojedla, sem ultra skromna kar se tega tiče Pa sej je kul...tkole hladna mi niti niso tok, mam raje topla jajčka Danes pa pojma nimam, kaj bomo...vem sam, da sem zvečer s kolegicami zmenjena...do takrat bomo pa verjetno kar doma,itak dežuje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 9:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
moj veliki gleda tv in je ves navdušen, ker predvajajo igro, ki so jo šli z vrtcem v gledališče gledat... jaz pa tudi vesela, da vidim, kaj so gledali. drugače: danes bova šla gledat v kino tisto risanko o zmajčku... pa kakšen krog z avtomobilčki se bova peljala. moj mali bo doma z očkom. grlo je tudi moje praskajoče... prijeten občutek, ni kaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 9:51:56
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Mi se bomo šli najbrž kopat, če bo šla gospodična kej kmal spat, drgač bo že prepozn.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 10:06:38
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Jst pa končno lahko rečem,da sem mal ksebi prišla sem si prej zlikala na novo pobarvane lase in mal našminkala ..zdej sem čist druga me bo T. spet gledal ko bo domov prišel katiiii: kaj a prenavljala bosta to hiško v Trzinu se nebosta selila? Ti si legendaaaaaaaaaaaa res kr razžagala poden in odmaknila izolacijo hotela kr zabetonerat sej nemorem verjet(za izolacijo pa kr mojga pokliči hehe).Sej si dobra res. Eelyy, morš bit lepa nosečkica Naša Katmat je pa itak taprav dec Vse naredi kar hoče- njen je bolj tko... Manj priročen, aveš ja je treba...ce bomo desce zmer cakale ne bo nic narejeno...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 10:07:47
|
|
|
|
KatMat
|
upam da se mate vse lepo...danes gremo enga dojencka pogledat...jupi!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 11:17:01
|
|
|
|
zoja10
|
pred jamo???? kdaj????...sam ne zjutri... vidim da nekateri že korakajo... bravo,... fajn... še boste pogrešali dni ko so bli na miru ... pr nas je mama-faza... grozljivka...tudi scat ne morem sama....kdaj to mine?... drgač pa,..gospa iz skrinje veselo ropota med tem ko Taja spi,..ah kaj bi človek govoru ledeni ženi... ..sam še par mescu pa bom čisto svoja gospodinja,... upam da ne desperate ...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 11:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
zoja, še pogrešala boš skupne dneve gospodinjstva.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 12:48:10
|
|
|
|
zoja10
|
k.tja... sej vem,... u bistvu mi je hudo,..precej... sploh k smo uigran tim in imam veliko pomočnikov....vsi mi pravjo da tko lepo se ne bom mela nikol več,..kajnd of skery... no se pa tolažim s tem da bomo imeli svoj mir...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 13:13:26
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo s kolegico sva šle v trgovino in pri nas skuhale kosilo ...zdej bomo pa najbrž šli še na en sprehod zoja ne vem še ure ampak pomoje tko kot ponavadi okrog 10-11h...kdaj pa ti lahko? grem k mizi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 14:40:10
|
|
|
|
koala.cek
|
buuuuu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 15:34:48
|
|
|
|
zoja10
|
jaz bi najbrž lohko tam okrog 14... takrat pa vi že kosilo kuhate,.. ah pa drugič n večerji.. je bolj zabavno in še mir je
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 16:18:22
|
|
|
|
PapuaNG
|
dan, kosilo v želodčkih, velikih in malih Tamal bi zdaj kar jedel in jedel, kar naprej usta odpira Se mu na trebuščku vidi, da se je malo poredil. Jst sem pa odspala dve urici, medtem je pa moj malega zabaval, dal spat pa kosilo skuhal. Se je moral odkupit Zdej pa razmišljam, če bi šla malo ven na zrak, sprehodit noge...ob šestih sem pa itak s kolegicama zmenjena.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 16:22:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
Oj. Maja, sem ti poslala recept na FB. Danes bom pito naredila z gozdnimi sadeži... No zdej bo že kmal pečena Upam da bo dobro Smrkavce sta prevzela babi in dedi. Jaz sem lahko mal naredila za faks, zdej pa pospravljava. Zvečer bom spet samo padla v posteljo... Ufh, komaj čakam da se znebim teh vaj in izpitov da bom lahko zadihala. Me prav morijo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 17:53:29
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Smo doma, eno odspali, ni je čez domačo posteljo. Preživela, upam da sem dobro zaprla skrinjo, da ne pride kej kmalu na obisk, otroka so itak čist razvadili (no, še bolj kot je že), jajc nisem jedla, ker sem se v petek neki zagiftala (ljubezen očitno ), hmm... še kej? aja, spali nič, še slabše kot doma napisale ste pa čist preveč, tko da naj mi ena naredi povzetek vem samo da se menite za morje, ampak bova preskočila, ker se je naš otrok začel dret v avtu in imam 2 rundi tega v 3 dneh čist vrh glave
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 17:54:17
|
|
|
|
majana79
|
zdej gremo pa mal ven, nam manjka čisti ljubljanski zrak, selo ni za nas
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 17:58:43
|
|
|
|
koala.cek
|
welcome home majana
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 17:59:15
|
|
|
|
koala.cek
|
ah ja, ljubo doma kdor ima dva
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 18:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, tile dve strani boš pa ja prebrala dobrodošla nazaj! danes je šel moj z velikim v kino. nisem imela pripravljenih živcev. pa mi je tako zelo žal... sva šla z malim do bajerja. in zdaj spi. to je pa tudi nekaj. in kaj je tisto, kar me je odvrnilo od kina? zadnja lumparija mojega velikega sina... sezul si je štumf in lulal vanj upam, da prvič in zadnjič. čistila sem pa itak jaz.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 18:23:35
|
|
|
|
Dudica1
|
A pol sploh lahko še katera jutri v P. al samo jaz in Leela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 18:45:37
|
|
|
|
koala.cek
|
ah jest sem čist prekomot za v P. bi bila pa za kakšno šetnjo po tivoliju. en dan. recimo. bo kar lepo vreme. ste že začele kaj cunje za v službo ven vlečit ? mene je kar groza. ugotovila bom da mi je pol stvari premajhnih, prestarih, zgražala sem bom nad nosečniškim okusom, skratka...bljak fuj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 18:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
koala.cek... ta teden bom kupila kakšen kos ali dva... toliko, da se bom malo bolje počutila. če imam le čas in voljo, praznim omare in predalnike ter osvobajam prostor, kjer živimo... same čudne stvari.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 18:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, v soboto ali nedeljo lahko pridem v Postojno, ju3 pa ne. a se ne gre ju3 na morje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 19:12:59
|
|
|
|
maja1488
|
Jst jutri najverjetneje pridem. Pokličte me, ko boste tam. Če grem štartam že ob osmih, ker mam še ene opravke. Kdaj ste planirale. Jst bi šla nazaj okol 12ih, da mi Z zaspi v avtu, drugače bo ljubo dretje celo pot.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.4.2010 19:13:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ah jest sem čist prekomot za v P. bi bila pa za kakšno šetnjo po tivoliju. en dan. recimo. bo kar lepo vreme. ste že začele kaj cunje za v službo ven vlečit ? mene je kar groza. ugotovila bom da mi je pol stvari premajhnih, prestarih, zgražala sem bom nad nosečniškim okusom, skratka...bljak fuj. hvala kolegica k., sem vas jaz tudi pogrešala dejmo se res za sprehod dobit, midve mava itak neporavnane račune obleke... sem si kupila take bolj športne hlače v hm, zadovoljna, samo za v službo ne bodo o ostalem pa ne bi... mam itak par stvari za prodat, ker so skoraj nič nošene, pa čist premajhne pa ene 2 torbic se bom znebila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.