|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
5.4.2010 8:48:01   
Dudica1
zdej dobimo obiske na kavo pol se bomo pa kaj zmenili user posted image

ledenka user posted image za grlo

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.4.2010 9:16:14   
PapuaNG
jutro,

spali super, ga je zvečer nekaj matralo pa dlesni si je skos drgnil, tko da sem kar calpol dala in se je samo še enkrat za papcat zbudil, pol pa potegnil do pol devetih user posted image Kakšen luksuz po tednu dni zbujanja ob sedmih ali pa še prej...
Včeraj smo bili še pri tastu in njegovi na prigrizku zvečer, smo se fino nasmejali...jajce sem pa letos samo eno pojedla, sem ultra skromna kar se tega tiče user posted image Pa sej je kul...tkole hladna mi niti niso tok, mam raje topla jajčka user posted image

Danes pa pojma nimam, kaj bomo...vem sam, da sem zvečer s kolegicami zmenjena...do takrat bomo pa verjetno kar doma,itak dežuje user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.4.2010 9:17:16   
Anonimen
moj veliki gleda tv in je ves navdušen, ker predvajajo igro, ki so jo šli z vrtcem v gledališče gledat... jaz pa tudi vesela, da vidim, kaj so gledali.
drugače: danes bova šla gledat v kino tisto risanko o zmajčku... pa kakšen krog z avtomobilčki se bova peljala.

moj mali bo doma z očkom.

grlo je tudi moje praskajoče... prijeten občutek, ni kajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
5.4.2010 9:51:56   
lake
Dobro jutro!

Mi se bomo šli najbrž kopat, če bo šla gospodična kej kmal spat, drgač bo že prepozn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.4.2010 10:06:38   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Jst pa končno lahko rečem,da sem mal ksebi prišla sem si prej zlikala na novo pobarvane lase in mal našminkalauser posted image ..zdej sem čist druga me bo T. spet gledal ko bo domov prišeluser posted image

katiiii: kaj a prenavljala bosta to hiško v Trzinu se nebosta selila? Ti si legendaaaaaaaaaaaa res kr razžagala poden in odmaknila izolacijo hotela kr zabetonerat sej nemorem verjet(za izolacijo pa kr mojga pokliči hehe).Sej si dobra res.

user posted image Eelyy, morš bit lepa nosečkicauser posted image

Naša Katmat je pa itak taprav decuser posted image Vse naredi kar hoče- njen je bolj tko... Manj priročen, avešuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja je treba...ce bomo desce zmer cakale ne bo nic narejeno...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.4.2010 10:07:47   
KatMat
upam da se mate vse lepo...danes gremo enga dojencka pogledat...jupi!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.4.2010 11:17:01   
zoja10
pred jamo???? kdaj????...sam ne zjutri...user posted image

vidim da nekateri že korakajo...user posted image user posted image bravo,... fajn... še boste pogrešali dni ko so bli na miru user posted image user posted image ...

pr nas je mama-faza... grozljivka...tudi scat ne morem sama....kdaj to mine?...

drgač pa,..gospa iz skrinje veselo ropota med tem ko Taja spi,..ah kaj bi človek govoru ledeni ženi...user posted image user posted image ..sam še par mescu pa bom čisto svoja gospodinja,... upam da ne desperate user posted image ...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 907
5.4.2010 11:27:38   
Anonimen
zoja, še pogrešala boš skupne dneve gospodinjstva.user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
5.4.2010 12:48:10   
zoja10
k.tja... sej vem,... u bistvu mi je hudo,..precej...user posted image  sploh k smo uigran tim in imam veliko pomočnikov....vsi mi pravjo da tko lepo se ne bom mela nikol več,..kajnd of skery...user posted image

no se pa tolažim s tem da bomo imeli svoj mir...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
5.4.2010 13:13:26   
Dudica1
Evo s kolegico sva šle v trgovino in pri nas skuhale kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej bomo pa najbrž šli še na en sprehod user posted image

zoja ne vem še ure ampak pomoje tko kot ponavadi okrog 10-11h...kdaj pa ti lahko?

grem k mizi user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 910
5.4.2010 14:40:10   
koala.cek
buuuuu

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
5.4.2010 15:34:48   
zoja10
jaz bi najbrž lohko tam okrog 14... takrat pa vi že kosilo kuhate,..
ah pa drugič n večerji.. user posted image  je bolj zabavno in še mir je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
5.4.2010 16:18:22   
PapuaNG
dan,

kosilo v želodčkih, velikih in malih user posted image Tamal bi zdaj kar jedel in jedel, kar naprej usta odpira user posted image Se mu na trebuščku vidi, da se je malo poredil. Jst sem pa odspala dve urici, medtem je pa moj malega zabaval, dal spat pa kosilo skuhal. Se je moral odkupit user posted image
Zdej pa razmišljam, če bi šla malo ven na zrak, sprehodit noge...ob šestih sem pa itak s kolegicama zmenjena.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 913
5.4.2010 16:22:29   
FLASK_A
Oj.

Maja, sem ti poslala recept na FB.

Danes bom pito naredila z gozdnimi sadeži... No zdej bo že kmal pečenauser posted image Upam da bo dobrouser posted image

Smrkavce sta prevzela babi in dedi. Jaz sem lahko mal naredila za faks, zdej pa pospravljava. Zvečer bom spet samo padla v posteljo... Ufh, komaj čakam da se znebim teh vaj in izpitov da bom lahko zadihala. Me prav morijo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 914
5.4.2010 17:53:29   
majana79
Dan!

Smo doma, eno odspali, ni je čez domačo posteljo.

Preživela, upam da sem dobro zaprla skrinjo, da user posted image ne pride kej kmalu na obisk, otroka so itak čist razvadili (no, še bolj kot je že), jajc nisem jedla, ker sem se v petek neki zagiftala (ljubezen user posted image očitno user posted image ), hmm... še kej?

aja, spali nič, še slabše kot doma

napisale ste pa čist preveč, tko da naj mi ena naredi povzetek

vem samo da se menite za morje, ampak bova preskočila, ker se je naš otrok začel dret v avtu in imam 2 rundi tega v 3 dneh čist vrh glave user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 915
5.4.2010 17:54:17   
majana79
zdej gremo pa mal ven, nam manjka čisti ljubljanski zrak, selo ni za nas user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 916
5.4.2010 17:58:43   
koala.cek
welcome home majana user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 917
5.4.2010 17:59:15   
koala.cek
ah ja, ljubo doma kdor ima dva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 918
5.4.2010 18:22:20   
Anonimen
majana, tile dve strani boš pa ja prebralauser posted image
dobrodošla nazaj!

danes je šel moj z velikim v kino. nisem imela pripravljenih živcev. pa mi je tako zelo žal...
sva šla z malim do bajerja. in zdaj spi. to je pa tudi nekaj.

in kaj je tisto, kar me je odvrnilo od kina? zadnja lumparija mojega velikega sina... sezul si je štumf in lulal vanjuser posted image  upam, da prvič in zadnjič. čistila sem pa itak jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 919
5.4.2010 18:23:35   
Dudica1
A pol sploh lahko še katera jutri v P. al samo jaz in Leela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 920
5.4.2010 18:45:37   
koala.cek
ah jest sem čist prekomot za v P.
bi bila pa za kakšno šetnjo po tivoliju. en dan. recimo. bo kar lepo vreme. user posted image

ste že začele kaj cunje za v službo ven vlečit ? mene je kar groza. ugotovila bom da mi je pol stvari premajhnih, prestarih, zgražala sem bom nad nosečniškim okusom, skratka...bljak fuj.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
5.4.2010 18:49:03   
Anonimen
koala.cek... ta teden bom kupila kakšen kos ali dva... toliko, da se bom malo bolje počutila.
če imam le čas in voljo, praznim omare in predalnike ter osvobajam prostor, kjer živimo... same čudne stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 922
5.4.2010 18:52:52   
Anonimen
Dudica, v soboto ali nedeljo lahko pridem v Postojno, ju3 pa ne. a se ne gre ju3 na morje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
5.4.2010 19:12:59   
maja1488
Jst jutri najverjetneje pridem. Pokličte me, ko boste tam. Če grem štartam že ob osmih, ker mam še ene opravke.
Kdaj ste planirale. Jst bi šla nazaj okol 12ih, da mi Z zaspi v avtu, drugače bo ljubo dretje celo pot.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
5.4.2010 19:13:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ah jest sem čist prekomot za v P.
bi bila pa za kakšno šetnjo po tivoliju. en dan. recimo. bo kar lepo vreme. user posted image

ste že začele kaj cunje za v službo ven vlečit ? mene je kar groza. ugotovila bom da mi je pol stvari premajhnih, prestarih, zgražala sem bom nad nosečniškim okusom, skratka...bljak fuj.user posted image

hvala kolegica k., sem vas jaz tudi pogrešala user posted image

dejmo se res za sprehod dobit, midve mava itak neporavnane račune user posted image

obleke... sem si kupila take bolj športne hlače v hm, zadovoljna, samo za v službo ne bodo user posted image o ostalem pa ne bi... mam itak par stvari za prodat, ker so skoraj nič nošene, pa čist premajhne

pa ene 2 torbic se bom znebila

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.