|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
2.4.2010 13:55:25   
lejla969
Žaži, Oren in sisi77 hvala za informacije.

Lepe praznike želim vsem.Javim se vam kaj v torek.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
2.4.2010 14:40:05   
Žaži
Zala, itak da je super ko lahko malo odklopim brez otrok, samo da grem k frizerki, do solarija, magari v trgovino, tudi v kinu sem že bila.........treba poskrbeti zase, pa malo otroka pustiti da je v varstvu in da ju tudi jaz začnem pogrešatiuser posted image user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
2.4.2010 14:52:52   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
grahek85 pri meni je enako s kožouser posted image  ampak veš mogoče, kdaj, če sploh, izginejo tisti flekci od mozoljev? je tak grdo za videt...ko mam pol hrbta flekastega.

Ej ne vem. Upam, da čim hitreje. Res je grdo za videt, pa še jst jih mam ful po licih user posted image Je pa toliko huje ker sem precej bleda. Ne poznam nobene kozmetičarke, da bi se lahko pozanimala... Sem pa že razmišljala, da bi tukaj na RR vprašala, samo ne vem v katero temo naj dam to vprašanje.

naja6, čestitam user posted image mi mamo spet UZ kolkov čez slaba dva tedna in tudi že zelooooo komaj čakamo. Upam, da bo tokrat vse ok in da bomo spet samo v pamperski.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
2.4.2010 14:57:45   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Eno vprašanje, a je katera od vas tukaj na RR naročila vzorec Lionstar plenic in ga dejansko dobilauser posted image Ker sem jaz naročila že vsaj dva tedna nazaj, pa sestra tudi in ni nobena nič dobila.

evo jaz sem ravno danes dobila paketek pleničk (vzorec). Zdaj sem ji ravno dala eno gor pa bomo videli kako bo.
Sem pa ORNK razočarana nad Pamperskami ... zaenkrat smo še vedno na Mullerjevih.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
2.4.2010 15:20:16   
nincrli
Mi smo nazaj iz šopinga, smo dobili zadnjega pametnega kužka in vzeli še eno igračko ter koristili bon za 10€user posted image Mali je prespal vso dogajanje v merkurju (kjer smo btw tud opravili fajn nakup, saj kupiš 3 stvari, četrta pa je zastonj), bc-ju, sparu in jysku.

A ima katera od vas ponudnika t2? Še ne vemo za kater internet bi se odločili, zdaj smo na siolu pa sem včasih jezna, ko slike zmanjka na tv-ju al pa majo kake fore pa me zanima, če je pri t2 enako?

Mi pa smo zdaj skos bli na pamperskah, drugih sploh nisem probavala, ker so mi te ble kul in mi je škoda denarja, da za probo kupujem, sam zdaj ko je tolk govora o teh hoferjevih pa bomo mogoče poskusili... Aja kar mi pa res ni všeč, smo kupili dans ene nočne, ker rabimo 3, itak če ima čez 6 kg... in so odišavljene... A pa je res treba odišavit plenice, ko majo user posted image že tak bolj občutljivo kožo... To se mi zdi pa taka traparija... Pa mislim, da nikjer ne piše, da so odišavljeneuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
2.4.2010 15:40:53   
Oren
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
A ima katera od vas ponudnika t2? Še ne vemo za kater internet bi se odločili, zdaj smo na siolu pa sem včasih jezna, ko slike zmanjka na tv-ju al pa majo kake fore pa me zanima, če je pri t2 enako?

Mi imamo vse od T2, telefon, 3 televizije pa še internet pa smo zeeelooo zadovoljni. Vse teče gladko. Smo sporbali že vse uporabnike, ker moja brata rabita profesionalno net, mata take službe pa še študirata zraven in sta tudi onadva ful zadovoljna. Jaz priporočam.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
2.4.2010 15:42:26   
poopek
helow drage moje!

danes je pa taka kislica.. user posted image brezveze, pa dž... user posted image

januarček jz se šetkam tuki po zagorju od piramide ( tam sem doma ), pa gor do špara, okoli, ali pa na drugo stran mal do tuša. evropark mi je predaleč za vozičkanje, z avtom da grem tja, pa pol v voziček mi je pa tud mal mim. zdej mi je kr žal, ker so ga prestavli ven iz mesta, ker tam se skoraj noben ne šetka... včasih je pa bil lep park, tam kjer je zdej špar. :( je tud tle velik mejčkenih, a kaj ko ne poznam nobenga, mi je mal neroden ogovarjat ljudi sred parka user posted image . v trbovlje grem večkrat komu na obisk, ravno danes sem bla tm že 2x s tamalo user posted image , se lahk zmenmo, pa kakšen lep dan se dobimo za šetkanje. user posted image user posted image user posted image user posted image pa še alex pokličemo, ki je iz litije :) user posted image

smo meli kontrolo teže včeraj, jupiiii pa smo se v tednu dni zredili 300g, drugače je kao 150-200!!! user posted image user posted image tako, da zdej ji ne bom dodajala nič, čeprav mislim, da bi se zredila dosti tudi brez tistih 90ml, ki sem jih ji dodajala! tako da, mleka je dovolj!! smo pa drugače res drobižki, sem kupila 3 plenico, ko je bil premium care v akciji v merkatorju ( 2 niso mel ), pa nam je tako veliiiiika, da nevem če ne bo še pri 3 mesecih furala dvojko. user posted image

lep pozdravček user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
2.4.2010 15:54:15   
somic
sassy0, hitro se pozdravite vsi!!!

pri nas je pa cea štala, v nedeljo imamo krst in se zbere cela žlahta, vsi mogoči in nemogoči pri nas, pa je treba kaj pripravit, pa še za veiliko noč je treba poskrbet, tako da imam kar precej dela.

ampak komaj čakam!!!

patrik je super, vse štima, jaz sem pa malo zmatrana, ampak bo že. moram rečt, da patrik kar pridno upošteva to, da je mamica sama in da mora bit priden, da jaz kaj naredim.

drugače pa... vse najboljše za mene danes user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
2.4.2010 16:03:21   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Mi imamo vse od T2, telefon, 3 televizije pa še internet pa smo zeeelooo zadovoljni. Vse teče gladko. Smo sporbali že vse uporabnike, ker moja brata rabita profesionalno net, mata take službe pa še študirata zraven in sta tudi onadva ful zadovoljna. Jaz priporočam.

Pa nikol ne zeza kaj tv? Ker pri siolu včasih kar ven vrže oz. kar pogosto, za takšen denar, ki ga plačujemo se o ne bi smelo dogajatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: somic

drugače pa... vse najboljše za mene danes

A imaš rd? Vse najboljšeuser posted image user posted image

ellie, če imaš premium care 3ko ti lahko mogoče odkupim... Drugih pa ne bi imela, ker so me pri teh odišavljenih nočnih mal minile.

< Sporočilo je popravil nincrli -- 2.4.2010 16:04:12 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
2.4.2010 16:38:16   
ellie
nincrli ne nimam premium care. Tiste tud nam odgovarjajo...čeprav sem jih zdaj zamenjala za nemške, ki so podobna zadeva (active fit). Original imam zaprta samo 2 paketa...pampers simply dry in DM-ove. Nočne sem odprla in nekaj plenic porabila...sem vztrajno poskušala več načinov namestitve...ampak ni bilo uspehauser posted image  Ma se jih bom že nekak znebilauser posted image

Je pa ona mala, ko sem jo pazila, tud imela neke odišavljene pamperske enkrat...krizauser posted image

grahek85 sem jaz tud že razmišljala, da bi vprašala na forumuuser posted image  mogoče lepota in moda?user posted image  Bom pa probala kakšno kozmetičarko kontaktirat. Ker bi se res rada znebila tega do poletja. Zdaj še majčke z naramnicami ne morem dat goruser posted image

Sem pa ta teden prvič (končno) oblekla svoje hlačeuser posted image  sicer tiste največje...ker večina imam ful ful oprijete stvari...ampak nekaj jeuser posted image . Še 3 kg moram it dol...pa bo vse prav.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
2.4.2010 16:48:53   
MMMojca
Mi imamo pampers premium care - ker pa zelo hitro raste, mi je že enka ostala za pol paketa user posted image Se bojim, da mi bo dvojka ostal en cel paket. Smo skoraj na 3.

Zatrdlina - se je kateri zamašil mlečni vod in kako ste to rešile?

Somic - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
2.4.2010 16:57:09   
somic
hvala, hvala mamičke... grem zdaj še user posted image  spečt, jutri imam verjetno polno hišo

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
2.4.2010 17:10:23   
ellie
somic vse najboljše in najlepše!user posted image

Punce, mene pa zanima...kako pogosto kaj user posted image ? Midva sva oba tako utrujena, da nama več kot 1x na teden kar ne pade na pametuser posted image  

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
2.4.2010 17:55:16   
Zala01
somic...tudi od mene vse najboljše.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
2.4.2010 18:41:56   
alex17
ojla!

nobenga cajta za računalnik, sva mela obiske z Ianom, mojo najboljšo prijateljico iz LJ in smo šli na sprehod, pa pol še mal doma čvekale, mali pa seveda na joški, ker sicer bi bil cel hudič user posted image   ne resno, tole spanje podnevi je pri nas čedalje večji problem, ker noče in noče zaspat, mogoče enkrat ali dvakrat za pol urce, pol popoldne in zvečer je pa cela tečka ker je tolk zaspan. zaspi samo v vozičku ali avtu, tko da če ima kera kak pameten nasvet, bom prav vesela. pa kaka Tomy zvezdica zaspanka pri nas ne pali niti pod razno, niti vrtiljak ali karkoli tega user posted image   jaz pa tud ne morem skoz ob njem ležat, ker bi rade še kaj naredila doma, itak.

tv2-midva mava TV in internet, pred časom je občasno zamrzovala slika, pa je blo treba poklicat tja in so zrihtal v par minutah. zdaj je pa bolš.

plenice-Hoferjeve in DM-ove so zakon, pamperske so čist precenjene!

somic, vse najboljše! user posted image
pa vsem želim lepe in prijetne velikonočne praznike! user posted image   tašča je že spekla potico in ful diši po hiši user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
2.4.2010 18:43:03   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Punce, mene pa zanima...kako pogosto kaj user posted image ? Midva sva oba tako utrujena, da nama več kot 1x na teden kar ne pade na pametuser posted image  

podobna situacija, enkrat do največ dvakrat na teden. moj dela včasih ful zgodaj in gre pol kmalu spat, ali pa tok pozno pride, da jaz že spim, tko da... user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
2.4.2010 18:50:37   
nincrli
Mi smo tud zdaj na trojki pa imam še kar nekaj dvojke za uporabit, tak da ima čez dan še dvojko gor in ga večkrat previjam, danes ponoči pa mu je dvojka premočla in smo večje vzeli, ki pa so naparfumane... Evo to so te
user posted image

in jaz res ne vidim nikjer, da bi blo označeno, da so dišeče, ker druge midi imajo nek aloe premaz, sem vidla na netu, sam tam tud kaže zraven...

user posted image pa midva, takrat ko nismo skupaj čez teden, itak sam za vikend... pa je takrat bolj sladko user posted image , ko pa smo cel teden skupaj pa odvisno , sploh ne morem rečt nekega povprečja, ker je vsak teden drugače... No več kot 3x pa ziher... Enkrat nisma mela nč pavzeuser posted image no pol je pa tak šel v Lj za cel tednuser posted image

Lahk pa povem čez kak mesec, ko bomo preseljeni in bomo skos skupaj, če se je kaj spremenilo. Aja drugače pa hodima kar zgodaj spat, vsaj jaz, ker je mali ob 6h pokonci in se moram naspat, tak da zvečer nisem vedno tak hudo utrujena...

Optimism always works!!!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
2.4.2010 19:11:20   
grahek85
nincrli, glede siola in t2 - na dolenjskem mamo siol, tukaj v Lj mava pa t2, tko da oba dobro poznam. Kar se tiče interneta je oboje optika in je super, brez pripomb. Telefona tukaj nimava, je pa na dolenjskem (siol) pogosto kaj narobe, sam itak več ne uporabljamo stacionarca. Nam povejo, da so klicali pa npr. ni zvonilo pri nas al pa šumi v slušalki. Glede TV so pa ful razlike in moram rečt, da mi je siol nekako bolj všeč. Predvsem zaradi vmesnika, pa tudi programska shema mi je boljša (npr. cinemax je fini program, ma fine filme). T2 ma tudi to (glupo) foro, da imajo programe samo po vrsti zložene in ko kak program izgine oz. se doda se vse številke naprej spremenijo. Jaz veliko gledam Animal Planet, Discovery, NatGeo ipd., ki so raztreseni med 45 in 90 (so po abecedi), pa se  skos nekaj spreminjajo cifre, za znoret user posted image Siol ma vse programe fiksno. Ma pa t2 bolš to, da programe lahko naročiš in odnaročiš od doma z vnosom posebne kode in imaš npr. HBO samo za en mesec. Aha, še cena - ko sva mi2 tukaj rihtala, je bil t2 ceneje, sam bodo zdaj podražili in je skoraj isto. Aha, pa siol moraš vzeti za 2 leti, pri t2 se pa nič časovno ne vežeš. Pa t2 ma brezplačno montažo, siol pa plačaš cca 100€ (razen če znaš sam). Ven meče pa tako siol kot t2.

somic, vse najboljše  user posted image user posted image user posted image user posted image

ellie, jaz sem vprašala za kožo na temi "po porodu". Upam, da kdo odgovori user posted image

MMMojca - ja danes je blo v levi malo trdo. Med dojenjem sem masirala tisti del, da je šlo bolj ven in je blo takoj ok.

glede seksa - bolj žalost user posted image Recimo nekje dvakrat na teden, mogoče nama je en teden ratalo trikrat. Včasih tudi samo 1x user posted image Sem res precej utrujena, moj pa napaljen kot še nikoli user posted image Čeprav ko začneva me hitro potegne in kar pozabim na utrujenost user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
2.4.2010 19:13:30   
grahek85
aha, pamperske - to kar diši je aloa vera losjon user posted image men se tudi zdi brezveze. Pa sem mislila, da bo naša rita ziher reagirala, sam je ok. 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
2.4.2010 19:19:09   
nincrli
Pomoje se boma kar za siol odločla, ga imamo pri obeh pa sem ga še najbolj navajena... Sam zdaj nimajo kake fajn akcije, enkrat vem, da si laptopa dobo... pa večkrat imajo kaj... Zdaj pa lahko kupiš lcd tv po obrokih in te na koncu pride 600€, ne hvala!

Ja glede plenic pa sem pa na netu videla da je aloe vera premaz, sam če tolk smrdiuser posted image pa res mislim, da ni glih potrebe po tem...

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
2.4.2010 19:20:25   
tinncyka
somic - še od mene vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
2.4.2010 19:35:32   
grahek85
Ja glede plenic pa sem pa na netu videla da je aloe vera premaz, sam če tolk smrdiuser posted image pa res mislim, da ni glih potrebe po tem...

Mah jaz sem se že navadila. Pa zdaj ko mamo čez široko povijanje več nič ne voham user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
2.4.2010 19:42:09   
poopek
somic vse najboljše!!! user posted image

nincrli jz pa morem prekritizirat t2!! v lj, ko sva živela majo optiko-katastrofa!!! vedno je neki štekal, tudi po par dni ni neki delal, al telefon, al tv, al pa internet! živela sva v fužinah. zdej, ko živiva v zagorju je sicer malo boljše-tu nimajo optike! vendar vseeno kdaj šteka, a vsaj ni za več kot par min, ker jih takoj pokličeva... nisem zadovoljna, mož potrebuje internet, da deluje brezhibno, vendar pri vseh ponudnikih je bul tako tako. enim dela super, enim pa ne. žal mi mamo smolo. user posted image
midva pa sva po porodu user posted image samo 1x.. user posted image žal takrat je bilo tako boleče, da me je vse minil... pa tudi preveč utrujena sem... naša biba začne ob 18h tečnarit in do polnoči, dokler ne zaspi je katastrofa... samo zizanje, zaspi, jo odložim-5min spi pa spet dretje, jok, zizanje... in sem izmučena. moj pa dela do 17h in ko pride, sem je že na bojni nogi s tamalo user posted image .

alex tvoj otrok je pa tak ko moj. kadar koli pišeš o malem je isti kot naša user posted image . tudi ona noče spati podnevi, razen v avtu, na sprehodu... nič ne morem narediti od nje... komi kosilo, pa še to se cmeri kot bi jo davil! stanovanje je pa bomba! še sreča, da mam sestre blizu, pa njiju pokličem da malo počistita. naša se cel dan ziza! in je res nerodno, ko greš kam, al pa pridejo obiski.. pol pa vsi davijo s tistim " morebiti nimaš dovolj mleka".. user posted image user posted image vendar frajerka zaspi na zizi in ko ugotovi da je ni, aaaaaaa! ja, ratala sem DUDA. user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.4.2010 19:49:23   
ellie
grahek85 upam da dobiva kak pameten odgovor...oz. koristenuser posted image

Jaz imam pa te nočne pamperske...so brez vonja. Pa 3 imamo, ne 5.

user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.4.2010 20:04:30   
tinncyka
evo še slikice naše Taje user posted image

[/link]

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147840#imageShow]

veselo se smejčkamouser posted image

user posted image

pa še jezičeka pokažemouser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......