grahek85
|
nincrli, glede siola in t2 - na dolenjskem mamo siol, tukaj v Lj mava pa t2, tko da oba dobro poznam. Kar se tiče interneta je oboje optika in je super, brez pripomb. Telefona tukaj nimava, je pa na dolenjskem (siol) pogosto kaj narobe, sam itak več ne uporabljamo stacionarca. Nam povejo, da so klicali pa npr. ni zvonilo pri nas al pa šumi v slušalki. Glede TV so pa ful razlike in moram rečt, da mi je siol nekako bolj všeč. Predvsem zaradi vmesnika, pa tudi programska shema mi je boljša (npr. cinemax je fini program, ma fine filme). T2 ma tudi to (glupo) foro, da imajo programe samo po vrsti zložene in ko kak program izgine oz. se doda se vse številke naprej spremenijo. Jaz veliko gledam Animal Planet, Discovery, NatGeo ipd., ki so raztreseni med 45 in 90 (so po abecedi), pa se skos nekaj spreminjajo cifre, za znoret Siol ma vse programe fiksno. Ma pa t2 bolš to, da programe lahko naročiš in odnaročiš od doma z vnosom posebne kode in imaš npr. HBO samo za en mesec. Aha, še cena - ko sva mi2 tukaj rihtala, je bil t2 ceneje, sam bodo zdaj podražili in je skoraj isto. Aha, pa siol moraš vzeti za 2 leti, pri t2 se pa nič časovno ne vežeš. Pa t2 ma brezplačno montažo, siol pa plačaš cca 100€ (razen če znaš sam). Ven meče pa tako siol kot t2. somic, vse najboljše ellie, jaz sem vprašala za kožo na temi "po porodu". Upam, da kdo odgovori MMMojca - ja danes je blo v levi malo trdo. Med dojenjem sem masirala tisti del, da je šlo bolj ven in je blo takoj ok. glede seksa - bolj žalost Recimo nekje dvakrat na teden, mogoče nama je en teden ratalo trikrat. Včasih tudi samo 1x Sem res precej utrujena, moj pa napaljen kot še nikoli Čeprav ko začneva me hitro potegne in kar pozabim na utrujenost