|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
5.4.2010 12:54:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

Se vam oglašam po zelo dolgem času, komaj prišla spet do interneta in sploh malo časa... Saj veste, že nasploh gužva za veliko noč, ampak men je letos lih padel rojstni dan na velikonočno soboto, pa še selitev je padla vmes hehe... user posted image Pa smo preživeli...
Zdaj pa rečem sam še to: LJUBO DOMA, KDOR GA IMA!

vse najboljseuser posted image
user posted image
meni je pa prva obletnica poroke padla na velikonocno nedeljo...heheuser posted image

pritisk - sem si vceraj sposodla merilec ker morm tale pritisk nadzorovat zaradi otrockauser posted image
velikonocna hrana - malo sem se nazaj drzala, pa ne velikouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Konec aprila grem pa za en teden domov, tako da punce prosim da lepo, predvsem pa toplo vreme narocite cez prvo- majske praznike zame, no pa zase tud a ne . Maja se grem pa v Amsterdam, nizozemscine ucit, tako da bom vsaj mal razumela kaj moj najine otroke heca . Pri nas glede na to, da sva mesan par bomo govoril v dveh jezikih in glede na to da ne govorim tekoce nizozemscine je sedaj se cas, da se se kaj naucim. No in zato, moram sedaj malo vec naredit za sluzbo, da bom lahko maja prosta.

sem narocila prelepo pomladno vreme...uuuu nizozemsko...lepo lepouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj bejbe sm mal gledala lupince pa mi je tale v uč padla
user posted image

noro lepa je, ce je moj vidi je bo hotu met, ceprav bova od hcerke jo imela - lih predvcerisnjem sem jo pospravila na podstreho, ker sva hcerko v sedez dalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.4.2010 14:04:58   
Anonimen
Lep pozdrav vsem, pa čeprav je deževen dan! user posted image

Hvala vam vsem za čestitke in tako sladko lepo tortico... user posted image
Komaj čakam jutri, ko bo sonček... wiiii user posted image

nič grem jaz naprej pospravljat... komi razpakiram škatle, že dobim nove hehe user posted image
lp
papa

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.4.2010 15:37:01   
lillchy123
laliela, vse najboljše za tvoj rojstni dan in čestitke za selitev. te čist razumem, kako je. jaz sem bla tud ful vesela, da sem nazaj na vas prišla :) sem se pa jaz selila, ko je bil Luka star 4 mesece in je res boljše se selit, preden user posted image pride.

ninibo, jaz poznam kar nekaj dvojezičnih družin. v večini govori en od staršev samo slovensko, drugi pa se z otroci pogovarja še v svojem materinem jeziku. razen pri eni družini, kjer se pa izključno oče pogovarja z otrokom v slovenščini, mati pa v italijanščini. sem pa pozabla, kako med sabo komunicirata, a se mi zdi da v angleščiniuser posted image baje da otroci dvojezičnih družin začnejo govorit kasneje, ampak oba jezika hkrati. tko da te ne rabi nič skrbet.

punce, moja prijateljica pa rojeva. je kar mal kriza, ker je že dva dni v bolnici, pa ne grem v podrobnosti, da ne bom ktere prestrašla. v glavnem držite pesti, da bo čimprej dobila tega user posted image in da bosta oba v redu.user posted image user posted image

naš user posted image včasih že prav konkretno brcne.user posted image zgleda, da bo res še en fuzbaler.user posted image
pa tok me že ma, da bi celmu svetu (na fb user posted image ) povedala, da sem srečka user posted image . sej samo še dva tedna in imam AC.
maca, že imaš rezultate?

lepo se mejte, se grem še mal s šk,rat,kom igrat

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.4.2010 17:28:19   
Izabelina
js sm cele praznike porabla za preurejanje stanovanja... čakamo na kuhno pa rabmo narest prostor... in sm kr mal zmatrana...

me pa zanima, k vidm, da si že ogledujete vozičke in podobne zadeve... kdaj pa naj bi se začel pripravljat stvari zauser posted image ? da ne bom kej zamudila? user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.4.2010 18:13:33   
teodora75
Oooooooh, no se dobro da so prazniki, in da so mojemu 3 dni nazaj 'stemali' osmico, pa zato ne moreva ven in sem imela koncno cas prebrati za nazaj tele septembrke, da se vam koncno lahko pridruzim.
Osnovni podatki najprej, za seznam - 35 let, prva nosecnost, (prej je 20 let kazalo oz sem zivela v veri, da kaj takega pri nas skoraj ne bo mogoce, zaradi 'hude' gin. operacije pri 15-ih), NS sem imela 17.3. pri Dr. Resevi (Dravlje) in PDP imam prav na vasem repu - 30. sept.
No, ko sem ze omenila nuhalno, naj povem, da sem bila na tem pregledu precej razocarana, saj sem imela kot prvo napotnico in bi pregled lahko opravila brezplacno, pa sem se vendar odlocila za placnisko pri njej. Vsega skupaj je bilo konec v manj kot 5 min, slikice pa tudi tako tako, da o CDju, ki sem ga dodatno doplacala sploh ne govorim. OK, ampak to je ze nekaj casa za nami, sedaj pa hodim na preglede k svoji ginekologinji in tam sem zelo zadovoljna. Nazadnje so mi ugotovili premalo hemoglobina in sedaj tudi pridno jemo zelezove tablete, poleg ostalega - folne in omega dodatki. Ravno glede tega sem vprasala na zadnjem pregledu, saj sem mislila, da je dovolj, da se folna je samo prve 3 mesece, pa je rekla, da to sedaj ne velja vec in da je priporocljivo jo jesti do konca.
Drugace sem pa precej v redu... slabosti niti od zacetka nobenih, tudi izcedkov ali drugih tezav ne. Upam da bo slo tako se naprej, saj se mi zdi, da nam/a je tale cudez ze sedaj spremenil zivljenje in se kar ne predstavljam, da bi 'prislo kaj vmes'.
Ker sem vse pridno brala kar ste pisale, bi sedaj lahko pokomentirala xxx tem, ampak lahko potem sama zasedem celo stran :)
Zato bi danes samo se malo 'pobarala' user posted image ki se nam oglasa z Nizozemske, saj greva z dragim tja na zadnje pocitnice v dvoje naslednji mesec, na koncert Michaela Bubleja in narest se nekaj 'vrhunskih' fotk, saj se oba ukvarjava s tem.
Pa res neham za danes, da me ne boste imele dovolj ze prvic.
Prosim da me dodate na seznam, aha, mogoce se lokacija, pa naj bo LJ in Gorenjska (blizina Radovljica).

Lep pozdrav vsem in lep preostanek praznika!

T.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.4.2010 18:38:03   
katrinka
teodora - dobrodoslauser posted image user posted image user posted image

lillchy - sporoci kako bo s prijateljicouser posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.4.2010 20:20:37   
hanizali
Punce tudi jaz vas pozdravljam po dolgem času ,čeprav vas redno berem.
LALIELA VSE NAJ ;NAJ!!!!
TEODORA DOBRODOŠLA MED NAMI!!!
Upam ,da ste vse fajn preživele praznike.Jaz moram sedaj par dni malo paziti na prehrano,ker ti prazniki so bili too much.Res,da sem se do sedaj zredila 2kg,ampak se bojim ,da bo do pregleda (čez tri tedne )tehtnica preveč poskočila.Danes vstopam v 18 .teden in se mi zdi ,da kar nekam šiba ta cajt.Moj predragi je danes delal ,tako da sem se jaz kar z mojimi frajlicami in mojimi starši odpravila na bližnji hrib in smo kar lepo preživeli popoldan.celo sonček nas je občasno spremlja.Še dobro da smo šli malo bolj lagano v grič,ker sem tisti dve urici kar sopihala.Sedaj grem še pod tuš in potem malo pred TV.Upam .da bom to noč kakšno urco več spala kot ponavadi ,ko se že po dveh ,treh urcah zbudim in vedrim.Jutri pa spet veselo na delo Bodit mi fajn in lpuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.4.2010 20:51:58   
teodora75
No da zares dobro 'krstim' svoj prvi dan tukaj, se danes kar se enkrat javljam user posted image
So ze vmes tekle razprave o vozickih in seveda tudi jaz nisem zdrzala, da bi zacela delati 'doktorat' na to temo.
Nekaj dni nazaj nama je (takole preko neta) padel v oci quinny freestyle 3XL, saj veva, da potrebujeva vozilce za po 'divjem' in vsec so nama trikolesniki. In sva mislila, da sva ze definitivno odlocena, pa sva sla zadevo ta vikend tudi v zivo pogledat v BC. Hm, tam pa stvar ni bila vec toliko 'simpaticna'. Kot najprej mi ne ustrezajo barve (kot je videti obstaja le crna, rdeca, plava in se mi zdi da se bez), drugo pa, se mi je zdel v zivo bolj 'jeftin' kot zgleda na slikah. Sicer je prodajalec se vedno mnenja, da je to 'price performance' vozicek, kar pomeni, da za svoj denar dobis najvec, ampak nama kar nekako ni vec potegnil. Pa sva se seveda se malo razgledala naokoli in naletela na tole:
http://www.bebeconfort.fr/collection/UK/prom_poussette_high_trek.htm
hmmmmm, o ja, to pa bi takoj. Cena je sicer nekaj drazja kot quinny, pa se to, ce kupujes se kosaro in lupinico. Sam sportni del pa je cenejsi. No in sem seveda doma takoj poiskala mnenja in nasla tole:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2056704/mpage_1/key_/tm.htm
in ce se prebijes skozi vse te strani, ti je jasno prakticno vse. (Tudi to, kako in kje se ga da dobiti precej ceneje kot pri nas).
Torej je zaenkrat to najin favorit. Do septembra bova seveda poskusala najt cimugodnejso varjanto, sem pa na tistem forumu opazila tudi, da ima (ali je imela) ta vozicek ena od user posted image ki so sedaj tukaj z nami lillchy123 in lahko mogoce se sama kaj doda.

Toliko mojega pametovanja za ta vecer. Vsem lepo in cim mirnejso noc.

T.

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.4.2010 20:57:07   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS),MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F ,NP 14.4.+Morfo.,AC29.3.,P za slad.23.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 15.4.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 8.4., Morfo 29.4.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, Morfo 19.4.
user posted image maca29, AC 16.3., Morfo 20.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, Morfo 28.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,Morfo, 4.5.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 29.4.+ Morfo
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4.,
user posted image  lenca78,LJ, 1user posted image ,user posted image

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3. ;Morfo 24.4.         user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.,Morfo 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., Morfo. 3.5. user posted image
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image ,P, NP + Morfo 26.4.

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, Morfo 6.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3., Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3.,                               user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.4.                      user posted image
user posted image SOncIca,Kamnik, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image
user posted image izabelina ,Grosuplje,1user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NP 12.4.
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image ,  NP Morfo 4.5.,                         .user posted image

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 29.4.,Morfo 21.5.
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,  NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image  Parižanka, 1user posted image ,Morfo 26.4.

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NP 21.4.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.
27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NS 23.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image ,

Skupno število srečk user posted image : 83           2 user posted image , 7 user posted image in 74 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image

user posted image

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image      

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.4.2010 21:00:54   
tejči28
teodora dobrodošla med nami in čestitam za nosečnost,če je bila taka situacija.user posted image user posted image user posted image user posted image

O na koncert Michaela Bubleja gresta.Kaka frajerja. Poročaj kak bo!user posted image
Si tudi na seznamu.

Jaz imam pregled naslednji torek in se morem zdaj celi teden malo pazit pri hrani,da ne bo tehnica preveč pokazala.user posted image

Lep večer vsem skupaj in nočko.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.4.2010 21:14:02   
lillchy123
čeruser posted image

se mi ne da preveč. ker em čist skurjena od pospravljanja (mam zgleda vgnezditveni sindrom) pa še od skrbi za prijateljico. že od zjutraj nobenih novic, vsi telefoni nedosegljivi.user posted image skratka, prosim, držte pesti, da bosta oba u redu!!!

theodora, ja, mi imamo ta voziček in še vedno trdimo, da je nr.1!!! ga lahko prideš v živo pogledat in preverit, kaj vse zmore user posted image user posted image user posted image

šibam še malo likat, mogoče pol še kej pridem

mirno nočko brez lulanjauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
5.4.2010 21:27:36   
lillchy123
theodora, v temi HT ne morem odgovoritiuser posted image a misliš tole barvo?

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4537
5.4.2010 21:37:13   
lillchy123
jeeeeeeeeee

rodila je!!!! fant ima 4150g in 56cm!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4538
5.4.2010 21:44:57   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jeeeeeeeeee

rodila je!!!! fant ima 4150g in 56cm!! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image  ČESTITKE! Samo nič čudnega, da se je matrala, če pa ima takega velikana! user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4539
5.4.2010 21:48:50   
tejči28
lillchy kak je lepi fantek,tisti na sliki na vozičku.Bravo za fantka,user posted image user posted image user posted image pikolina je pa rodila velikega fantka.Ni čudno,da se je tak mantrala boga reva,to bi ji mogli carsi rez naret. user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
5.4.2010 21:54:40   
tinkatonka
teodora....user posted image user posted image DOBRODOŠLA!

izabelina....jah sem v prvi nosčenosti veliko spremljala razne akcije, da sem kupila ceneje, ker žal nisem dobila od nobenga nič sposojene opreme. Mislim, da sem nekje po na začetku zadnje tretjine - 26. teden začela kupovat stvari. Tokrat bo podobno. V začetku junija bomo počasi začeli z raznimi pripravami. Poleti bomo še belili celo stanovanje, veliko stvari bo treba še prepeljat od mojih staršev, kjer smo prej živeli, k nam, tak da bo kr nekaj šraufanja in pomovnega sestavljanja. Poletiv hudi vročini in z velikim trebuhom se mi najbrž ne bo dalo preveč skakat naokoli.

dvojezične družine...poznam in super funkcionirajo. Vsak starš med sabo govori v svojem jeziku z otrokom, med sabo pa angleško.

laliela...sem čestitala za RD, za selitev pa pozabla. user posted image  Torej čestitke. Meni vem je bilo kr v užitek odpirat škatle pri selitvij in stvari postavljat na nova mesta v novem stanovanju. user posted image

bambinca...naj te slabosti čimprej zapustijo!

Zdaj pa šibam počasi spat. Služba jutri user posted image , ampak HB je samo 4 delovne dni. Se pa že veselim praznikov konec meseca. Mogoče celo vzamem en dan dopusta 26. aprila, tak da bo ornk podaljšan vikend.

Lahko noč,

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
5.4.2010 22:12:55   
teodora75
hej lillchy, najprej cestitke prijateljici za korenjaka!

in potem hvala za ponudbo-za ogled. Od kod pa si? Aja, pa na isti dan imava PDP, hm, lustkano, hehe. Drugace pa me glede tega vozicka zanima se: sem brala in tudi v BC so me opozorili, da je kosara mogoce malo majhna in da jo vcasih otrocek preraste ze pred 6imi meseci. Kaksne izkusnje imas ti s tem?

Za barvo pa nisem sigurna, da je tvoja tista ki sem jo imela v mislih. Sem sedaj gledala po tistem forumu, pa ne najdem imena. Vem pa da je slo za neko izvedbo xx brown, ce sem si prav zapomnila. Drugace pa, saj nisem tako 100% 'zapela' za ravno to barvo. Ce mi bo v tistem momentu ko ga bom videla v zivo vsec kaj drugega, bo pac tudi prav.

T.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
5.4.2010 22:20:32   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

hej lillchy, najprej cestitke prijateljici za korenjaka!

in potem hvala za ponudbo-za ogled. Od kod pa si? Aja, pa na isti dan imava PDP, hm, lustkano, hehe. Drugace pa me glede tega vozicka zanima se: sem brala in tudi v BC so me opozorili, da je kosara mogoce malo majhna in da jo vcasih otrocek preraste ze pred 6imi meseci. Kaksne izkusnje imas ti s tem?

Za barvo pa nisem sigurna, da je tvoja tista ki sem jo imela v mislih. Sem sedaj gledala po tistem forumu, pa ne najdem imena. Vem pa da je slo za neko izvedbo xx brown, ce sem si prav zapomnila. Drugace pa, saj nisem tako 100% 'zapela' za ravno to barvo. Ce mi bo v tistem momentu ko ga bom videla v zivo vsec kaj drugega, bo pac tudi prav.

T.

he he, ne bi ti vedla povedat, ker naš gospodič ni hotel biti pol več v košari user posted image je blo boljš v športnem delu, da je lahko okrog gleduuser posted image . je pa res bil v košari do 5 meseca, res pa ni bil ravno pri tavelikih.user posted image drugače sem pa iz okolice Domžal.
ja no, tale moj pdp- ga še vedno ne vem. upam, da mi ga povejo čez dva tedna (do zdaj je bil user posted image enkrat za en teden premajhen enkrat pa večjiuser posted image 9 ampak če bo kaj po prvem otroku, pol vprašanje, če bom 20.9. še noseča user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
5.4.2010 22:22:17   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

lillchy kak je lepi fantek,tisti na sliki na vozičku.Bravo za fantka,user posted image user posted image user posted image pikolina je pa rodila velikega fantka.Ni čudno,da se je tak mantrala boga reva,to bi ji mogli carsi rez naret. user posted image

hvala hvalauser posted image

pa hvala vsem za čestitke za prijateljicouser posted image ja, res ma korenjaka! sem že nazdravila, zdej grem pa res počasi spat.
nočko

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.4.2010 7:50:45   
tannya
Dobro jutro,

joj je bilo težko zlesti iz postelje....se pozna, da sem lahko tri dni malo poležavala.

Sporočam, da smo kuhinjo naročili in tudi tisti zoprni kot smo rešili z neko vrtljivo zadevo (Tinkatonka, verjetno bo to kaj takega kot si ti omenili, da imaš). Za barvo se nisem mogla odločiti, pa sva potem kar vanili rumeno izbrala. Se mi zdi, da se je ne bom tako hitro naveličala...Zdaj pa moram iti še v akcijo za dvojno otroško sobo. Če je katera kaj pametnega videla, bom hvaležna za namig.

Včeraj sem imela ful hudo vrtoglavico. Je bilo tako hudo, da sem tudi bruhala. Nekaj sem slišala, da so vrtoglavice v nosečnosti pogoste, meni pa se je to prvič zgodilo in sem se kar ustrašila. Danes sem sicer kar ok, razen želodec je še bolj nemiren. A ima katera podobno izkušnjo in ali ste šle do zdravnika?

Lepo bodite in čim lažji začetek delovnega tedna...saj bo krajšiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.4.2010 8:16:03   
tinkatonka
lillchy123....lep voziček in še lepši fantek user posted image user posted image . Mi zaupaš mogoče kakšne so mere zloženega vozička, npr brez ogrodja in kakšne s športnim delom Na strani ob Babycentra jih nisem našla. Sem namreč brala na tisti temi od tega vozička, da ga je ena brez težav spravila v corso, za in pred sedež,ipd, pa ker tudi sama nimam velikega avta, me res zanimajo mere.

moje zdravje...eh. user posted image  Ko neham pit moje limonade se me prec kaj prime. Je pa res, da smrkava oba s sinom. Tak da kašljam (zeleno), smrkam (zeleno), pa še urin mi uhaja ob kašljanju. user posted image

tiste, ki že imate otroke...a ste kupovale kakšne knjigice npr. Dobili bomo dojenčka ali kaj pd. Razmišljam, da bi eno kupila, pa jih je ogromno na trgu, tak da so dobrodošle izkušnje. Predvsem mojga sina zanima kako nastanejo dojenčki - detajli. user posted image user posted image user posted image  Pa se moram mal oborožit z gradivi.

No toliko za zdaj, se javim še kasneje.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.4.2010 8:29:19   
majabar
Pozdravljena dekleta!
Sicer imam rok šele konec oktobra/začetek novembra (bomo določili čez en teden na nuhalni), se malo oglašam še tukaj. Glede dvojezičnih družin. Moj dragi je Kolumbijec in se selim k njemu čez slaba 2 meseca. Z otrokom bo on govoril špansko, jaz slovensko, med sabo govoriva špansko. Sicer vem, da se bom morala zelo potruditi, da bo otrok lepo govoril slovensko, saj je težje, ker bomo živeli v španskogovoreči državi in bo edina slovenščina prišla iz mojih ust. Tako že razmišljam, da bom poiskala čim več pravljic in risank na internetu, da bo lahko ta naš lep jezik slišal še od drugod. Je pa to tako moja kot partnerjeva želja, da se nauči obeh jezikov.
Lepo nosečnost še naprej!!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.4.2010 8:33:53   
Izabelina
Dobrojutro!

Dans mam pregled, komi čakam, da spet vidim user posted image ... upam, da bo moja G tokrat lahko določila spol... sem kr firbčna...

najprej je pa na vrsti še mal učenja user posted image ...

user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.4.2010 8:38:15   
archie
pozdravljene vse!

Prazniki so minili; malo delovno, malo po obiskih. user posted image

jaz imam tudi danes pregled. se slabo uro in grem iz sluzbe. Bom izvedla krvno skupinouser posted image . UZ pa nekako dvomim, da mi bo delal.

Lep dan vsem.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.4.2010 8:38:22   
Natalija28
Dobro jutro.

Praznike sem uspešno prestala. Nisem pretiravala-sploh, ker imam danes pregled in me čaka TEHTANJE pri G.user posted image  Se vam javim popoldan po pregledu. Pa verjetno bom šla na bolniško.

Nosečke lepo se mejte.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?