|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
6.4.2010 8:54:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jeeeeeeeeee

rodila je!!!! fant ima 4150g in 56cm!! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image  ČESTITKE! Samo nič čudnega, da se je matrala, če pa ima takega velikana! user posted image user posted image

se strinjamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Pozdravljena dekleta!
Sicer imam rok šele konec oktobra/začetek novembra (bomo določili čez en teden na nuhalni), se malo oglašam še tukaj. Glede dvojezičnih družin. Moj dragi je Kolumbijec in se selim k njemu čez slaba 2 meseca. Z otrokom bo on govoril špansko, jaz slovensko, med sabo govoriva špansko. Sicer vem, da se bom morala zelo potruditi, da bo otrok lepo govoril slovensko, saj je težje, ker bomo živeli v španskogovoreči državi in bo edina slovenščina prišla iz mojih ust. Tako že razmišljam, da bom poiskala čim več pravljic in risank na internetu, da bo lahko ta naš lep jezik slišal še od drugod. Je pa to tako moja kot partnerjeva želja, da se nauči obeh jezikov.
Lepo nosečnost še naprej!!!

pohvalno, super druzina boste, ja vzemi si kaksne knjige, filme...pa z neta das pol dol - ti bo lazje, sploh ker bos z leti govorila slovensko s spanskim naglasom...to se nac zgodi ko zivis v drugi drzavi a ni s tem nic narobeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

tiste, ki že imate otroke...a ste kupovale kakšne knjigice npr. Dobili bomo dojenčka ali kaj pd. Razmišljam, da bi eno kupila, pa jih je ogromno na trgu, tak da so dobrodošle izkušnje. Predvsem mojga sina zanima kako nastanejo dojenčki - detajli.  Pa se moram mal oborožit z gradivi.

jaz imam tako malo hcerko da se s tem ne ukvarjam ker se ne razume, se bom bom potrudila na tem podrocju cez kaka  3 leta ko upam da bomo imeli se tretjegauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Praznike sem uspešno prestala. Nisem pretiravala-sploh, ker imam danes pregled in me čaka TEHTANJE pri G.  Se vam javim popoldan po pregledu. Pa verjetno bom šla na bolniško.

zakaj bos pa sla na bolniskouser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
6.4.2010 9:33:20   
NiNiBo
teodora75 V bistvu se jaz oglasam iz Svice, ampak moj moz je Nizozemec. Tako, da greva kar dostikrat tja in, kot sem omenila bom prezivela maj letos tam. Ce pa rabita kaksen nasvet, pa seveda vprasaj bom z veseljem pomagala z kaksnim nasvetom. Aja pa za vozicke, ce bosta z avtom se vama splaca tam pogledat mal za vozicke, se vama zna zgoditi da bosta tam kaj cenejsega nasla.

lillchy123 Cestitam za kolegico, normano da se je matrala, uh kaksen korenjak. Samo, da je vse OK. user posted image A to je tvoj sinek v vozicku?? Joj, kolk je lustkan!!! Kje iz okolice Domzal pa si, ker bom tudi jaz zivela vsaj ta''prvih nekaj mesecev v okolici Domzal.

majabon in ostale Hvala za izkusnje in nasvete. Ja midva sva nekako odlocena, da bo moj govoril nizozemsko, jaz slovensko med sabo pa tudi nizozemsko. Predvsem med sabo nizozemsko zato, ker jaz koncno zelim govoriti tekoce. Trenutno nekaj razumem, pa tud kaksen stavek spravim skupaj, vec kot to pa ne. Bomo ze nekak speljali. Sicer pa sem ze kupila otroske knjigice v nizozemscini, tako da mal treniram branje user posted image

Vsem skupaj zelim en lep dan, pri nas je kooooooooooonnnnnnncccccccccccccccnoooo soncek!!!! Se je splacal vceraj mal pojamrat!!

Pa seveda dobrodosle vse nove!!

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 6.4.2010 9:34:06 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
6.4.2010 10:12:58   
bambinca
Tinkatonka hvala za lepe želje!!!

Ninibo midve se zihr vsaj na videz poznava.

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.4.2010 10:22:17   
NiNiBo
A dej nehi, iz kje pa si potem oz. od kje bi te lahko poznala?

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Tinkatonka hvala za lepe želje!!!

Ninibo midve se zihr vsaj na videz poznava.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.4.2010 10:23:39   
bambinca
rodni kraj Kamnik, srednja šola SŠFZ

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.4.2010 10:26:31   
NiNiBo
Iz Kamnika oz. iz Smarce sem imela eno sosolko Ksenijo, jaz sem 1978 letnik, kateri pa ti potem?

rodni kraj Kamnik, srednja šola SŠFZ

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
6.4.2010 10:37:31   
bambinca
'77

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.4.2010 10:40:44   
NiNiBo
Pomoje, da bi se potem res morali vsaj na videz poznati. No morda se nama pa rati se kje srecat!! Sej Slovenija, je itak tako majhna da vedno nekoga od nekje poznas. user posted image user posted image

'77

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.4.2010 10:43:31   
bambinca
Res je!!!user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.4.2010 10:53:29   
NiNiBo
A pa se vedno zivis v Kamniku ali si se kam preselila?

Res je!!!user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.4.2010 10:58:36   
bambinca
nisem več v Kamniku, grem pa še večkrat tja. A je Ksenja tista bl mirna in ima malo rdečkaste lase?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.4.2010 11:26:56   
NiNiBo
Ja Ksenija ima rdece lase, mirna ??, bi se dal diskutirat user posted image vcasih je zivela v Smarci, sedaj pa v Kamniku. No midve sva se vedno skupaj druzili (3 in 4 letnik, ker sva bili na maturi), sva pa se danes najboljsi prijateljici. Drugace pa je tudi ona lansko leto rodila puncko.

nisem več v Kamniku, grem pa še večkrat tja. A je Ksenja tista bl mirna in ima malo rdečkaste lase?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
6.4.2010 11:35:14   
bambinca
lepo!!! potem bi se pa verjetno mogla spomnit tud tebeuser posted image  

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
6.4.2010 12:14:18   
maca29
pozdravljene souser posted image a ste preživele praznike :)Jaz sem jih in zdej spet čakam na izvide haha do konc nosečnosti menda bodo user posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
6.4.2010 12:21:06   
tejči28
maca je dober znak,če še ni rezultatov.user posted image user posted image user posted image

Moj sinek pa je zakuhal danes ponoči,očitno ga je med vikendom napihalo,ko je blo tako vreme,zdaj pa je bolj miren,leži in nič mu ne paše jest.Mu morem mleko po flaški devat.Bogec mali,saj bo.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
6.4.2010 12:32:33   
Anonimen
hej punce...
vas na hitro mal pozdravim, pa letim kar naprej hehe user posted image

ninibo, midva s fantom nisva prav dvojezična, ampak moje narečje včasih tako, da me sam postrani pogleda in prosi za prevod... no sem se pa po 4 letih kar omehčala in ne govorim več tiste trde prleščine user posted image
ker so pač moje korenine od tam, sva se dogovorila, da bo tut moje narečje poznal, pa tut sam se ga že uči hehe user posted image
tak da tisti ki pa govorijo dva jezika, mislim da je tut za otroka ok, če se nauči oba... kdor več zna već velja user posted image

zdaj pa res letim, mejte se
papa

p.s.: svaka čast punci ki je na svet spravla 4 kilsko bitjece, čestitke user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
6.4.2010 13:25:43   
bambinca
Danes grem vplačat prvomajske počitnice in to bo rojstnodnevno darilo za mojega. S ta velkim sinom mu bova pripravila paket in notri vse, kar je povezano s temi počitnicami, pa bova vidla, če mu bo kapnilo :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
6.4.2010 13:29:17   
tejči28
o bambinca to pa bo lepo darilo in lepo presenečenje.user posted image user posted image user posted image
jaz bi tudi kaj takega  rabla za roj.dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
6.4.2010 14:17:20   
maca29
:) tud jaz bi tako darilo za rojstni dan user posted image user posted image ja tejči zdej res samo čakam še da mi to potrdijo sem pa drgač ostala že doma koristim dopust ker delat več ne gre :) včeraj sem dopolnila 19 tednov user posted image user posted image in mala pikica je že zdej zelo močna pri brcikah :)mora nadoknadit une trui dni ko je spal haha.
laliela haha vidim da maš enake probleme kot jaz :D tudi midva imava dost različno narečje on zgornje savinjsko jaz koroško pa me prav tako včasih prosi za slovar hahaha

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
6.4.2010 14:53:29   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

o bambinca to pa bo lepo darilo in lepo presenečenje.user posted image user posted image user posted image
jaz bi tudi kaj takega  rabla za roj.dan user posted image user posted image user posted image

Tejči res pripada vsakemu kakšno tako darilo vsake toliko...sploh bi pa me rabile to po moje vsak mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
6.4.2010 14:56:24   
katrinka
uffff jaz bi tudi mela tako darilo...grem mojemu namignit...moj roj.dan bo kmaluuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
6.4.2010 15:07:21   
bambinca
haha, povej, kako bo odreagiraluser posted image user posted image user posted image
moj bo itak čist presenečen, ker sva bila zmenjena, da letos ne bo nič, ker bova renovirala star del bajte...sem pa pridno šparala  par mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
6.4.2010 15:08:08   
tejči28
hihihi bambinca,zdaj si vse razrajcala s tem darilom user posted image user posted image user posted image user posted image  

uuu si bila pridna,da si se odpovedovala vsaki mesec,ampak za tako darilo se res splača.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 6.4.2010 15:09:02 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
6.4.2010 15:12:12   
NiNiBo
Si pa res super darilo zrihtala bambinca-fino fajn da boste sli za prvo-majske na dopust. Meni so taka darila tudi vedno najbolj specialna, ker se nekam gre pa se vsi imajo kaj od tega user posted image user posted image . UZIVAJTE!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

hihihi bambinca,zdaj si vse razrajcala s tem darilom user posted image user posted image user posted image user posted image  

uuu si bila pridna,da si se odpovedovala vsaki mesec,ampak za tako darilo se res splača.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
6.4.2010 15:12:43   
archie
jaz sem pa imela danes pregled. Vse je ok, poslusala sva srce, rekel je, da se ga fajn lahko otipa (skozi trebuh), teza je ista kot 4 tedne nazaj, pritisk je vsakic nizji user posted image . Krvni izvidi in izvidi urina so super! Skratka, naj tako poteka se naprej.

lep dan se naprej!

Aja, v petek sem sla prvic v H&M (na Rudnik) malo pogledat za hlace. In sem si kupila dvojne hlace (vsake po 30 e), nosecniske, ene iz lana druge se pa lahko skrajsa v kapri hlace. Bodo kmalu prav prisle, ko se bo se malo segrelo.
Pa se mi zdi, da imajo kar precej izbire in fuuul lepe stvari.

< Sporočilo je popravil archie -- 6.4.2010 15:18:02 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?