katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jeeeeeeeeee rodila je!!!! fant ima 4150g in 56cm!! ČESTITKE! Samo nič čudnega, da se je matrala, če pa ima takega velikana! se strinjam IZVIRNO SPOROČILO: majabar Pozdravljena dekleta! Sicer imam rok šele konec oktobra/začetek novembra (bomo določili čez en teden na nuhalni), se malo oglašam še tukaj. Glede dvojezičnih družin. Moj dragi je Kolumbijec in se selim k njemu čez slaba 2 meseca. Z otrokom bo on govoril špansko, jaz slovensko, med sabo govoriva špansko. Sicer vem, da se bom morala zelo potruditi, da bo otrok lepo govoril slovensko, saj je težje, ker bomo živeli v španskogovoreči državi in bo edina slovenščina prišla iz mojih ust. Tako že razmišljam, da bom poiskala čim več pravljic in risank na internetu, da bo lahko ta naš lep jezik slišal še od drugod. Je pa to tako moja kot partnerjeva želja, da se nauči obeh jezikov. Lepo nosečnost še naprej!!! pohvalno, super druzina boste, ja vzemi si kaksne knjige, filme...pa z neta das pol dol - ti bo lazje, sploh ker bos z leti govorila slovensko s spanskim naglasom...to se nac zgodi ko zivis v drugi drzavi a ni s tem nic narobe IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka tiste, ki že imate otroke...a ste kupovale kakšne knjigice npr. Dobili bomo dojenčka ali kaj pd. Razmišljam, da bi eno kupila, pa jih je ogromno na trgu, tak da so dobrodošle izkušnje. Predvsem mojga sina zanima kako nastanejo dojenčki - detajli. Pa se moram mal oborožit z gradivi. jaz imam tako malo hcerko da se s tem ne ukvarjam ker se ne razume, se bom bom potrudila na tem podrocju cez kaka 3 leta ko upam da bomo imeli se tretjega IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 Praznike sem uspešno prestala. Nisem pretiravala-sploh, ker imam danes pregled in me čaka TEHTANJE pri G. Se vam javim popoldan po pregledu. Pa verjetno bom šla na bolniško. zakaj bos pa sla na bolnisko
|