|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 19:48:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
   RE: Septemberke*2010
2.4.2010 19:50:10   
katrinka
dober vecer cveke...a ste se nakuhale in napospravljaleuser posted image user posted image user posted image
jaz sem pirhe naredila - in ugante kdo jih dobi v roke ... moja frajla, seveda je vse skupi prevrnila tako da estetike ni vec...dober da sem prej poslikala vse - z naso frajlo vred...heheuser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
2.4.2010 20:17:30   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

dober vecer cveke...a ste se nakuhale in napospravljaleuser posted image user posted image user posted image
jaz sem pirhe naredila - in ugante kdo jih dobi v roke ... moja frajla, seveda je vse skupi prevrnila tako da estetike ni vec...dober da sem prej poslikala vse - z naso frajlo vred...heheuser posted image

hahaha... mi jih bomo delali pa jutri- je danes cel popoldne spal user posted image če se bo enako končalo, se bom tolažila s tem, da ni edini umetnik, ki se ne strinja z mamino umetnijouser posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
2.4.2010 21:53:38   
Izabelina
ojoj... ko ste govorile o kilah me je kr zmrazilo... js se samo redim in to konstantno in ne sam za kilco...
se tolažim s tem, da je to pač nosečnost... sam zdej vidm, da ne bo šlo tko naprej... sicr mi raste samo trebuh, sam vseeno...

zgleda da morm na "dieto"... user posted image

aja še to: sm zasledila, da je nekdo spraševal za kotne izvlečne omare... midva zdej delava kuhno in kokr sm vidla bo to idealna rešitev za težko dostopn kot... se bo ful dobr dal izkoristit mrtvi kot... v lesnini si lahk pogledaš kako to zgleda majo več variant...  user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 2.4.2010 21:55:13 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
2.4.2010 22:01:32   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

ojoj... ko ste govorile o kilah me je kr zmrazilo... js se samo redim in to konstantno in ne sam za kilco...
se tolažim s tem, da je to pač nosečnost... sam zdej vidm, da ne bo šlo tko naprej... sicr mi raste samo trebuh, sam vseeno...

zgleda da morm na "dieto"... user posted image

Pa neeee, bomo pač malo močnejše srečke nosečke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 2.4.2010 22:03:16 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
2.4.2010 22:01:47   
Inčy

< Sporočilo je popravil Inčy -- 2.4.2010 22:04:08 >

EX Inčika

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
2.4.2010 22:02:02   
Inčy
Ja pa iiiii ... kak so moje jajčke lepe user posted image user posted image user posted image

Vesele praznike punce!!!

EX Inčika

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
2.4.2010 23:47:03   
tejči28
Punce dajte poslikat jajčke oz..pirhe,da bomo tudi druge lahko občudovale te umetnine.user posted image user posted image user posted image

Inčy a si uredila to z FB? Drugače pa probaj vsaki poslat povabilo za prijateljstvo.

lepo spite.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
3.4.2010 8:45:09   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kako ste kaj? Mene je ponoči neki šafraufalo in sem sedela na wc-ju, nadaljevala takoj zjutraj, zdaj pa upam, da bom OK. Sem včeraj za kosilo jedla govejo juhico in palačinke, pa očitno mojemu želodcu nekaj ni pasalo, ker mi je bilo že včeraj proti večeru mal slabo.

Jajčka sva skuhala in pobarvala, košarica je že pripravljena, sinko gleda risanke, jaz sem se pa spravila pogledat mojo zalogo poletnih majčk. Vidim, da sem bolj švoh s tem. user posted image  Sploh ko vidim, da so vse bolj kot ne kratke, da bi mi pa ravno trebuh poleti ven gledal mi pa ni všeč (sem še iz prve user posted image  vsa strijasta). Nekaj poletnih oblekc pa upam, da mi bo prav, če ne bo treba res še kaj nabavit. Pa sej za doma ni problem, ampak ker imam tako "resno" službo, moram bit tam lepa in zrihtana vedno (nikoli ne smem pridt v kavbojkah). Tak da bo treba po kaj lepega v trgovino. Grem pa v aprilu en dan v Avstrijo, pa bom še tam malo pogledala.

No zdaj grem pa nazaj sinku delat družbo.

Lepe velikonočne praznike vam želim (a ve boste vse jedle?),ker jaz jajc pa šunke ne bom, oziroma sem si kupila puranjo šunko.

Pozdravček, Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
3.4.2010 9:19:13   
katrinka
user posted image

vsem noseckam zelim Vesele praznikeuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
3.4.2010 9:33:51   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Inčy a si uredila to z FB? Drugače pa probaj vsaki poslat povabilo za prijateljstvo.

Aja ... seveda ... vidiš, kako tele sem jaz user posted image user posted image user posted image Sicer pa zdaj čakam prvo, da me sploh, kdo potrdi za prijatelja pri septembrkah user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 3.4.2010 9:34:02 >

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
3.4.2010 10:01:34   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro upam da ste pobarvali jajčka, pripravile pisanke in predvsem da uživate, ker vedeti morate da drugo leto bo barvanje jajčk še tolk lepše ker vam bodo zraven opazovali vaši malčki.
In kako ste? Tinkatonka upam da se ti zdravje kmalu izboljša. Jaz sem čist ok čeprav me je ponoči vse tišalo, najbolj hudo mi je pa to ker sem navajena spati na trebuhu sedaj pa user posted image tega ne morem, ker imam prevelik trebušček.
Želim vam prelep dan ter lepo praznovanje

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
3.4.2010 21:01:44   
tejči28
dober večer punce,

en praznični dan je za nami user posted image , Tinkatonka kaj se ne sme jest šunke? al kako? Jaz sem pri tašči jedla domačo šunko,in jajčke njami je bilo dobro.Mali je bil ful zaspan,je že v avtu nazaj grede zaspal in pol je kar nadaljeval spanje,sem ga previla,oblekla v pižmco in se ni pustil motit. user posted image user posted image user posted image
Je pa bla mala nečakinja tam stara 10m in je jaz sploh nisem smela nič cartat,ker je bil dominik tak uažljen,da jo je kar dol tiščal in hoto grizit in vse.Upam,da ne bo tak,ko dobimo dojenčka.user posted image

Lep večer.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
4.4.2010 7:39:47   
benika
Lepe velikonočne praznike vam želim (a ve boste vse jedle?),ker jaz jajc pa šunke ne bom, oziroma sem si kupila puranjo šunko.

Zakaj pa ne smeš jajc in šunke jest? Ali ti nagajajo zdravstvene težave ali čist tako, iz preventive?

Lepe praznike vsem vam in vašim domačim
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.4.2010 10:50:41   
Anonimen
Hej punce!

Se vam oglašam po zelo dolgem času, komaj prišla spet do interneta in sploh malo časa... Saj veste, že nasploh gužva za veliko noč, ampak men je letos lih padel rojstni dan na velikonočno soboto, pa še selitev je padla vmes hehe... user posted image Pa smo preživeli...
Zdaj pa rečem sam še to: LJUBO DOMA, KDOR GA IMA!

Zdaj pa grem spet mal migat, kolko mi bo... Nisem vedela, da me bo na četrti mesec še bruhanje prijelo... Je trebalo pač krstit školjko hehe user posted image

Držite se srečke nosečke, pa veselo pisanko vsem skupaj!

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
5.4.2010 7:33:13   
tinkatonka
lalilela.....VSE NAJBOLJŠE! Zdravja, sreče in septembra zdravega in zadovoljnega otročička! Upam, da si lepo praznovala, kljub slabostim. user posted image

velikonočna hrana...ne gre bolj za moj princip. Lahko jeste, zakaj pa ne. Samo da je jajce dobro v trdo kuhano, kot mi je rekla G. Ampak sem znala prejšnja leta pretiravat z jajci, da sem na koncu imela hude vetrove, rigalo se mi je ipd, in sem prav vesela, da sem se tega letos ognila.

Jaz sem bolj tako tako. Sem se malo prehladila. Sem na čajčkih in medu. Je pa prehlajen tudi sinko, tak da si podajava bacile. user posted image  

Mož še spi, Anej gleda risanke, zdaj grem pa še jaz mal poležavat k njemu na kavč.

Lep preostanek prazničnega ponedeljka.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
5.4.2010 8:57:49   
tejči28
laliela čestitam za roj.dan in za novo hišo.user posted image user posted image user posted image user posted image

tinkatonka res smola,da si zbolela zdaj,ko je konec praznikov in bo treba v službo.Upam,da ti bo čimprej boljše.

Jaz pa že tak fajn čutim brcike vsake tolko.Sem prav zadovoljna,AS pa nimam.
Mi smo se zdaj potepali oba dni,tak da bomo danes doma in bomo bolj počivali,no vsaj dva člana,jaz bom pospravljala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4517
5.4.2010 9:14:07   
lumpa6
laliela vse naj naj, in čestitke za seliteu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 5.4.2010 9:15:45 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
5.4.2010 9:47:45   
tejči28
o wow lumpa kaka lepa torta.Si jo ti naredila? 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
5.4.2010 10:29:34   
NiNiBo
Pozdravljene souser posted image !

Najprej lepe velikonocne praznike. No midva sva se tud mal potepala v petek in soboto. Bilo je krasno vreme, moj se je totalno nasmucal jaz sem pa uzivala v razgledu na hribe, jap je treba se izkorsitit telih par zadnjic mesecev tu. user posted image Vceraj sva mal pospravljala, zvecer sva imela obiske, danes sva se pa odlocila da greva kar delat.user posted image

Drugace pa pri nas nic posebnega, trebuscek raste in komaj caka da ga grem domov pokazat cez tri tedne. Me niso videli sedaj 2 meseca in me prav zanima kaksni bodo komentarji user posted image

Lep zacetek tedna vsem skupaj!!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
5.4.2010 10:38:52   
tejči28
NiNiBo kaj vi nimate praznika danes? Pri nas se ne dela danes,smo še doma?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
5.4.2010 11:57:14   
NiNiBo
tejci28

Imamo praznik, tudi petek je bil pri nas ze prost. Samo, vreme je spet cist adijo, spet snezi user posted image user posted image . In ker imava oba kar nekaj dela sva se spokala na institut. Jaz delam se do 21.04 in do takrat moram se koncat par stvari, tako da mal noter prinasava za v naprej.

Konec aprila grem pa za en teden domov, tako da punce prosim da lepo, predvsem pa toplo vreme narocite cez prvo- majske praznike zame, no pa zase tud a ne user posted image user posted image . Maja se grem pa v Amsterdam, nizozemscine ucit, tako da bom vsaj mal razumela kaj moj najine otroke heca user posted image . Pri nas glede na to, da sva mesan par bomo govoril v dveh jezikih in glede na to da ne govorim tekoce nizozemscine je sedaj se cas, da se se kaj naucim. No in zato, moram sedaj malo vec naredit za sluzbo, da bom lahko maja prosta.

A ima se katera, tako situacijo z dvema jezikoma??

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

NiNiBo kaj vi nimate praznika danes? Pri nas se ne dela danes,smo še doma?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
5.4.2010 12:05:16   
bambinca
škoda, da danes ni sončka...no, bo pa naslednje dniuser posted image user posted image user posted image

a še katero dajejo slabosti in bruhanja user posted image user posted image user posted image , al bom samo jst vztrajala do koncauser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 5.4.2010 12:06:48 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
5.4.2010 12:06:11   
lumpa6
oj bejbe sm mal gledala lupince pa mi je tale v uč padla
user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
5.4.2010 12:10:25   
lumpa6
al pa tale a ni hud
user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?