|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
3.4.2010 19:56:55   
tropical

user posted image   user posted image
PREGLEDI:     
06.04.   tintinuser posted image user posted image user posted image
07.04.   nejanejc,
08.04.   Marjana S., Di_Di, majas, cojka, Getreal,
09.04.   nincy29, Malenaa89, Aprilčica10, didi5,
12.04.   wannabemommy, tropical, nizy,
13.04.   memole, ema tiara,

user posted image  

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.4.2010 19:57:18   
tropical

user posted image  

27.02.
nax05             Tai        (1910g ;44cm)  (PDP 10.04.)
13.02.
tanjaklemen   Matija   (3090g ;46 cm) (PDP 07.04.)
01.03.
gilda77            Kasia   (2390g ;47 cm) (PDP 08.04.)          
10.03.
mojca976       Lovro    (1720g ;43cm) (PDP 11.04.)
18.03.
katy83            Timotej (2320g ;47cm) (PDP 17.04.)
21.03.
ljupka Luka
(2650g ;49cm) Eva(2410g ;47cm)(PDP 24.04.)
25.03.
dacy                Aleksei 
(2635g ;47cm) (PDP 05.04.)
moci                Jakob    (3700g ;51cm) (PDP 10.04.)
26.03.
pupa*81          Tarja    (3210g ;49cm) (PDP 03.04.)
RIHANON     Erik Walt_er (4420g ;54cm)(PDP 02.04.)
aprilski hrošček     Žiga   (3680g ;51cm)(PDP 04.04.)
27.03.
levinjica            Ema    (2980g ;49 cm)
(PDP 08.04.)
tesh             Žak Mark  (3170g ;51cm) (PDP 07.04.)
01.04.
Venera               Eva     (2850g ;50cm) (PDP 18.04.)
02.04.
neka_noč         Žak     (3030g ;51cm) (PDP 09.04.)
xx.03.
aprilasemtu          user posted image                              (PDP 06.04.)
kepica83              Tej  (3410g ;50cm) (PDP 04.04.)

user posted image    user posted image  6 user posted image   12

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.4.2010 20:07:00   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

IZVIRNO SPOROČILO: dacy

amelie se dobro da te ni vprasal ce bodo trojscki ... na vprasanjeo dvojckih si itak ziher ze navajena user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, za trojčke pa res še nihče ni rekel user posted image  user posted image  user posted image

babyloverka, meni je moj zdaj razložil, da me on ne more preveč tolažit, ker je njega tudi strah in mi noče tega pokazat. in da sploh ne razume, kako se lahko nosečnice mrtvo hladno pogovarjamo o strganih presredkih in se hkrati bašemo s torticami (je bil zraven v pohorski v torek) user posted image  sem mu rekla, da danes ne rabim, da je mačo, ampak naj malo zapaničari z mano, da se ne bom počutla kot ena kura. jutri pa lahko dalje mačota špila user posted image  ah, ti moški so višja znanost včasih ... sploh, ko gre za trebuhe in nosečnice in presredke user posted image
glede cr pa si verjetno mislila ctg - ko sem prej napisala, da me je strah. to pa zato, ker sem ga morala v torek trikrat ponavljat, ker je otrok preveč divjal in je imel ful previsok utrip. saj je bilo na koncu vse okej, samo zoprno mi je spet hodit tja in trebuh mirit, ker sicer skoz mašina piska in so sestre panične.

majas, zadnjič sem v leclercu vidla en tak čisto mini likalnik. sem mojega vprašala, pri katerih letih se spodobi, da dete začne s peglanjem user posted image  mislim, da bi ti Kaja s tistim komot pomagala. Lahko cotike za bratca pegla, itak ji bo lažje, ker so male in bo z malim likalnikom to ful bolj preprosto user posted image

Moški so pač včasih čudni, bog ve zakajuser posted image Moj se sploh noče o porodu pogovarjat. Na jasnem sva samo toliko, da me v P pelje, je z mano med podpadki, med finišem (2. porodna) pa ne želi bit zraven. Sicer nikoli ni navedel točnega razloga ali se pa izgovarja v smislu : to je zadnja leta popularno, prej pa se noben ni obremenjeval s fotriuser posted image (bla bla bla). Ampak - midva sva skupaj že 11 - leto (na 10 obletnico sva user posted image user posted image user posted image najino user posted image - user posted image user posted image user posted image ) in jaz ga dobro poznam. On enostavno ne prenese gledat mene, ko mi ni ok oz. me kaj boli. Enostavno ne ve kaj naj naredi ali reče (nima smisla za tolažbo v sebi user posted image user posted image user posted image ), se mi pa zdi brezveze, da pol bolj študiram kako je on kot na sebe. Ampak mu vidim na obrazu kako postane paničen, če si samo prst vrežem (z mesoreznico, pa vendar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

NI vsak za vse - mogoče si bo pa nazadnje premislil. Sicer mi je povedal, da gre v torek službeno v Kranj - se bojim Murphijevega zakona - da ne bo popadkov glih takrat pa po možnosti se mu še tel. sprazni user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.4.2010 20:52:11   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

majas, zadnjič sem v leclercu vidla en tak čisto mini likalnik. sem mojega vprašala, pri katerih letih se spodobi, da dete začne s peglanjem user posted image  mislim, da bi ti Kaja s tistim komot pomagala. Lahko cotike za bratca pegla, itak ji bo lažje, ker so male in bo z malim likalnikom to ful bolj preprosto user posted image

user posted image o superca... Bom mela vsaj izgovor... user posted image

Grem počasi spat da je tega dneva konec.

Lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.4.2010 20:59:03   
babyloverka
ja moški so res neka čudna bitja user posted image  saj mojega je tudi strah pa ni glih najbolj spreten z besedami in tudi nisem ziher koliko se bom lahko zanesla na njega v finalu dogajanja in potem še naprej. bom ga že nekak zdresirala user posted image  pri porodu se ne bom mogla ubadat z njim pol pa ga bom že navadla da kdaj tudi on otroka previje in da ga bo počuval vsaj toliko da skočim jaz pod tuš ali v trgovino. tako govorim in mislim zdaj, upam da mi bo pozneje uspelo to udejanjit.

amelie sory očitno sem res zamenjala cr za ctg, sem še pod vplivom včerajšnje zgodbe. upam da bo v torek vse ok na ctg.

grem še nekaj ustvarjat, morem jutri otrokom malo popestrit iskanje zajčkovih daril, sem jih razvadla da jih morejo iskat po navodilih.user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
3.4.2010 21:30:31   
memole
Čer!

Nobene nove novičke vidim!
Sem že mislila da je kakšen nov otroček prijokal!

Mi smo ok,smo malo prej spet jajčka barvali!
Je pa kr mrzlo tukaj pa še sončka ni blo nič!
Na obali zjutraj pa je tako lepo sijal in tako lepo toplo je blo!

Moj se je pa danes spraševal če ga bojo spet domov poslali,ker pri prvem so ga in so ga potem zjutraj poklicali da pa zdej lahko pride!
Pri prvem porodu si je vse nazorno pogledal če bi imel kamero bi še posnel!
Sam takrat bi mu pa jaz  user posted image naredila!user posted image user posted image

Smo danes tudi vozičke slekli da jih bom lahko oprala,ogrodje je pa s paromatrom za avte prat opral!

Vesele velikonočne praznike tudi iz moje strani!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.4.2010 22:42:57   
Chi_Pita
Hei .. a jaz to prav vidim? user posted image
Imamo že 12 user posted image in 6 user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke vsem mamicam in njihovim aprilčkom. user posted image user posted image user posted image

Jaz se vam javljam, da povem, da pri nas še čisto nič novega? user posted image   Čakamo in čakamo ... a zaenkrat nič

Pokomentirala vas spet ne bom, ker nisem sledila vaši debati ... sem čisto v svojem svetu zadnje čase in se še zdaj ne zavedam, da je datum že tukaj. user posted image

Punce, lepe praznike ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.4.2010 12:38:54   
Anonimen
Še vedno nobenega novega aprilčkauser posted image Očitno res uživajo v prazničnih dobrotah in nočejo venuser posted image

Jaz sem se danes tako naspalauser posted image user posted image user posted image Pri meni meni nič ne dogaja - ITAKuser posted image Edino toliko belega toka imam zadnje 2 dni, da bi ga lahko izvažalauser posted image

Vesele praznike vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.4.2010 13:42:18   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
bom ga že nekak zdresirala user posted image  pri porodu se ne bom mogla ubadat z njim pol pa ga bom že navadla da kdaj tudi on otroka previje in da ga bo počuval vsaj toliko da skočim jaz pod tuš ali v trgovino. tako govorim in mislim zdaj, upam da mi bo pozneje uspelo to udejanjit.

babyloverka jaz sem isto govorila kot ti in sem kr hitro ugotovila da sploh ni blo potrebnega nic kaj truda ... Moj dragi je kr sam zacel lepo pomagat , previjanja se sicer hudo izogiba ampak meni ze to ogromno pomeni da Alekseia nahrani in da kupcka podreta in ga pocuva kadar se meni zlusta it ven spit kavo in pokadit kak cigaret ali ko grem v kopalnico ali na WC... in sploh mu ni tezko , se prav rad ukvarja s tamalim in mislim da bo pri tebi isto tak , ne verjamem da ti tvoj dragi ne bi pomagal ali pa da bi ga mogla v to prepricevat, sigurno bo rad popazil na otroka in ti pomagal , mogoce bo se celo previjal , kar moj noce user posted image

amelie se 2 dni ... user posted image

wannabemommy a si ze sla rodit ? A bom res prisla naslednjic ze dojencka gledat ? user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.4.2010 14:36:25   
tropical
dacy moj na začetku tud ni hotel previjat, s časoma pa je rekel, danes ga bom pa jaz in še zdaj ga previje ko je tamal star  2,5.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.4.2010 15:54:36   
pupa*81
hoj punce, mami se oglaša na raport user posted image !

vem da se dolgo nisem oglasila, ampak smo (no še vedno, v bistvu) imeli veliko dela z našo pupiko user posted image ker je nekaj štrajkala z papcanjem in ji je teža preveč padla. je bilo pa to še v porodnišnici, zato sem mislila da naju bodo še kaki dan zadržali notr - no pa sva le šli domov že v ponedeljek, najbrž zaradi gužve v P user posted image še dobro da so naju spustili, ker v P sploh nisem imela mleka user posted image najbrž zaradi ''brihtnih'' cimer v sobi in ker sem bila pač v bolnici (psiha, pa teke fore user posted image ). k sm prišla domov je bil pa po 2 urah naval mlekca in smo začeli pridno papat user posted image sicer se je Tarja zgleda odločla da bo manekenka k vztrajno drži linjo in se noče preveč redit user posted image tako da se matramo s futranjem, da se bejba zredi in bo lepa okrogla user posted image

o porodu ne bi preveč pisala user posted image mogoče le na kratko:

25.3. zvečer sem imela t.i. popadke (no vsaj jst sm tako mislila) na 5 minut in sva seveda pičila v Postojno. tam me je ena mlajša babica pregledala in sem bila odprta 3-4cm. je rekla da gremo kar rodit user posted image k me je porihtala, smo se šli še mal šetat po hodniku, pol pa v porodno. celo noč sva z možem predihovala t.i. popadke (vsaj jst sm tako mislila user posted image ) zjutrej nisem bila nič bolj odprta ampak crknjena user posted image zato so mi predrli mehur in takrat se je šele začelo user posted image prišli so pravi popadki (auč), mož mi je bil v veliko oporo (brez njega ne bi zmogla) in 4 ure kasneje se je rodila najina hčerkica user posted image (hvala dr. Likarju in babici Sonji). ja, jebolelo k user posted image , smo pa preživeli in ja spet bi šla rodit moj zakladek. no za tolažbo naj povem da sem rodila brez kakršnekoli kemije (protibolečinskih, ea, ...) bravo jst user posted image ve jo pa le vzamte če se da user posted image

na splošno smo super, se spoznavamo, uvajamo, pa smo na novo zaljubljeni user posted image se kar ne morem nagledat naše čebelice user posted image oči je v velikoooo pomoč user posted image zaradi pomanjkanja časa user posted image se ne bom več veliko oglašala. vas pa pridem še kaj pozdravit.

aja, čestitke vsem ki ste tačas rodile user posted image pa veliko user posted image tistim ki še boste!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.4.2010 17:20:35   
NATAŠA35
evo mene še vedno 2v1 user posted image user posted image , nikakor user posted image noče venuser posted image user posted image , mogoče se je hotel najesti šunke in potice...matra nas vsak dan bolj, tako da čakamo pregled v četrtek in če bomo odprti 5-6 cm gremo direkt rodituser posted image user posted image

tropical za seznam: NP + ctg 08.04., + 7kg

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.4.2010 19:24:06   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

dacy moj na začetku tud ni hotel previjat, s časoma pa je rekel, danes ga bom pa jaz in še zdaj ga previje ko je tamal star  2,5.

tropical verjamem ja,sej sem skoz ziher da bo tud moj zacel previjat enkrat ampak ga ne bo preganjala s tem ker mi ze tak dost pomaga za zdaj user posted image , sem v bistvu dost manj pricakovala od njega in me je prav prijetno presenetil user posted image

pupa lepo da sta ze doma in lepo da sta vredu ... zelim ti cim vec cartanja in uzivanja s svojim malim zakladom user posted image

natasa vso sreco s temi 5-6cm user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.4.2010 21:40:57   
memole
Čer!

Kako kej?

Mi smo doma!
Jaz sem utrujena od vožnje!
Sem pa imela 3x lažne popadke na vsake pol ure!
Jih imam sicer že kakšen mesec sam itak kakšen dan so kakšen dan dva ali več jih pa ni!
Smo pa vedno bliže koncu in že komaj čakam da pride naša pikica na svet!

Previjanje eni partnerji brez problema previjejo otročka eni pa se na vse 4 upirajo kot da tista rita ni njihova!user posted image user posted image
Meni mi je všeč če tudi partner zna previt svojega otroka!
Mojemu ni blo treba rečt naj jo previje se je sam ponudil da bi!
Je pa tudi moj oče že previl Laro in to ko je bla dober teden stara!user posted image user posted image user posted image
Mene je moj peljal na občino ki smo mogli neke papirje podpisat in sem mogla obvezno tja in doma z Laro je ostal samo moj oče in moja sestra in ni blo druge kot da jo previje!user posted image user posted image user posted image

In bo kmalu kej novega?
Kera je zdej na vrsti?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.4.2010 22:23:14   
dacy
memole moj dragi prva dva dni Alekseia sploh ni upal prijet kaj sele nahranit ali kaj podobnega user posted image , tak da glede na to, da pa zdaj samostojno postima vse razen previjanja, sem lahko edino ponosna na njega user posted image ... Je pa skoz zraven pri umivanju in vecini previjanj, tak da vidi kak previjem otroka in kak ga umijem itd... in tud skoz nekaj sprasuje zraven kak to in kak ono ... prej ko slej bo tud on previl to naso malo rito, ampak zaenkrat mislim da se ni pripravljen in ga tudi ne bom silila user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.4.2010 0:00:21   
tropical
Počas se bo že omehčal z previjanjem. Če ne drugo ko bo sam z otrokom doma.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.4.2010 7:55:50   
didi5

Dobro jutro babnice - tiste ki že ujčkate in tiste sotrpinke, ki komaj čakate

Jaz sem kot BALON! Danes 100% ne bom vedela, al mam popadke pa da potegnemo user posted image v P al imam prebavne motnje. Pa res sem jedla veliko manj kot ponavadi za veliko noč - pa očitno še vedno preveč user posted image user posted image user posted image V teh parih dneh se verjetno ne bom zredila za 5 kil user posted image user posted image user posted image

Glede atijev pa tak - jaz zelo malo pričakujme od mojega (da ne bom pol razočarana) čeprav zna bit zelo priden - ampak ko mu je user posted image user posted image user posted image Dete pa ne čaka - hoče TAKOJ zdaj drugače user posted image !!!! Bomo videli, drugače pa bom spet morala prevzgojit mačistične poglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - do zdaj mi je kar dobro uspevalo user posted image user posted image

OČitno bo danes 1 zelo deževen dan - kosila ne rabim kuhat (včeraj pri mojih starših, danes pri svakinji) kar mi zelo paše - raje celo bajto spucam kot kuhamuser posted image user posted image user posted image

Midve z mojo user posted image greva še malo poležat user posted image user posted image

Smo na vezi

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.4.2010 8:56:31   
majas
Jutro... deževen dan, nenaspana... vse me muči.. ponoči ne morem spati, malo pa me že vse psihično daje ker gre počasi proti koncu. Nevem kaj me je tak strah postalo poroda,, vse mogoče razmišljam user posted image user posted image user posted image

Se še kateri to dogaja user posted image danes sem spet čisto brez volje.

Lepo preživite dan.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.4.2010 9:11:19   
flora1983
Mi imamo pa za v sredo napovedan CR, mi je bil včeri kar malo šok zarad tega, saj sem bla 100% da bo tokrat šlo vse OK. Včeraj sem namreč imela rok, pa je otrok velik že 56 cm in ima približno 4300 g, odprat nisem bila nič, CTG je kazal močne popadke, jaz jih pa nisem čutila. Pol pa ko smo prišli domov se mi je začel luščiti čep in zdaj samo upam in čakam da bi prišli pravi popdaki vsaj pred sredo. A ma katera kakšen nasvet glede tega kako te zadeve mal pospešit, razen z seksom, ker to že delava pridno.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.4.2010 9:29:35   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

wannabemommy a si ze sla rodit ? A bom res prisla naslednjic ze dojencka gledat ? user posted image

Ne ne user posted image  še vedno  2 v 1 mislim da bomo mi kr na rok počakali in da nebo nič prejuser posted image

Majas - tudi mene daje takšno čudno razpoloženje, kr nonstop mam neko krizo,...., mogoče hormoniuser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
5.4.2010 10:06:18   
tintin
haha, zdaj ko je končno april pa štrajkate (štrajkamo) z dojenčki...
jaz imam jutri zadnjo posvetovalnico, otroček je noro živahen, včeraj me je vse bolelo od njegovega skakanja in boksanja....
danes smo kar notri, ker zunaj piha in ni nič prijazno vreme.

LP vsem!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
5.4.2010 10:11:15   
babyloverka
dacy upam da se bo tudi moj lubi lepo uvedel z bejbijom, saj ne pričakujem da bi ga takoj previjal, pol sčasoma ko bo uvidel da mu ne bo noge zlomil pri previjanju pa upam da bo user posted image

kaj zdaj jutri kavica velja v pohorski ali nobena noče it zdaj ko imam jaz čas?user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
5.4.2010 10:34:56   
agha
Dober dan vsem!!!user posted image

Evo, tudi mi štrajkamo!user posted image Aprilčki so se očitno določili, da še malo počakajo. Naju že vsi kličejo in preverjajo stanje, kar mi pa ni preveč všeč in me je včeraj kar malo potrlo.user posted image Potem sem se pa odločila, da bom otroku prepustila, da si sam izbere svoj rojstni dan (razen če ne bo kakšen G vmes posegel!). Najbrž bo že za nekaj dobro, da bo odločitev v njegovih rokah!

Kar se pa previjanja tiče in ostalih opravil, sem pa jaz popolnoma brez skrbi, ker mojega to ful zanima in že zdaj naredi doma vse, kar naredim tudi jaz. Edino pri kuhanju imam jaz glavno besedo, pa ne zato, ker on ne bi znal ampak zato, ker jaz v tem zelo, zelo uživam. Sicer je pa tudi sam hodil v materinsko šolo in v 2 mesecih bil glavna gospodinja, ker sem jaz morala ležat.

majas- jaz te čisto razumem, ker sem imela takšen dan včeraj!user posted image

Imejte se lepo in en lep dan vsem!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1548
5.4.2010 10:59:35   
Anonimen
Ajej, nič se ne dogaja, vidim, res štrajkajo naši user posted image .

Flora: user posted image user posted image Kakorkoli že bo, ni važno CR, naravni, samo, da bo user posted image zdrav in, da se boste cartali.

Babyloverka: mater sem jaz zatajila s temi torticamiuser posted image user posted image user posted image Ful bi vas rada spoznala, ampak res nisem več upala na vlak, sploh pa ne pred porokouser posted image user posted image Upam, da boste spet uživale, pa ne nam priklicat dežjauser posted image

Agha: tudi mene zaradi mojega ni nič strah. Komaj čaka, da bo lahko previjal najino malo štručkouser posted image user posted image

tintin: tudi pri nas je vreme kar nekajuser posted image Ponoči skoraj nisem nič spala, sem mislila, da nama bo hišo zrušilouser posted image

Wannabemommy: ma, ti boš hitro cartala, ti povemuser posted image

Majas: tudi jaz sem fuuul čudne volje, kar nekajuser posted image

Didi: jaz sploh ne vem, če bom kdajkoli vedela, da imam popadke. Jaz bi najraje videla, da mi kar odteče voda, bom vsaj vedela pri čem semuser posted image

Mamice (pupa, dacy, katy...): čudovito vas je brati. Pa tako sem vam fouš, da se kar kadi iz meneuser posted image user posted image

NATAŠA: ahjej, tvoj user posted image pa res štrajkauser posted image Saj bo kmalu tukajuser posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
5.4.2010 11:20:01   
ela24
Pozdravljene!

Jaz še kar gnezdimuser posted image Nonstop laufam in nekaj pospravljam, pa gnajvim mojemu, ker imam občutek, da ne postavi stvari nazaj na svoje mesto točno tako kot sm si jaz zamislilauser posted image
Sm mu že napisala seznam, kaj vse mora bit počiščeno ko pridem iz porodnišniceuser posted image Pa da ne boste mislile, da sm mu napisala, kaj takega kar jaz ne čistim v roku 3 dni, ampak me vseeno skrbi če bo kaj iz tegauser posted image
Ker me že vsi njegovi kolegi sprašujejo, kdaj že grem, da bojo oni meli feštouser posted image

Nocoj sm pa imela neke čudne sanje o porodu... da sm šla v petek in bi mogla v soboto na rok rodit, pa sm pol neki po izoli hodlauser posted image Po moje mi podzavestni strah ven tolče še v spanju kar se poroda tiče. Zdaj že kak tedn slabše spim in me kar malo strahec drži glede porodauser posted image Saj vem, da mimo tega ne gre, in da ko bom držala user posted image bom pozabila, ampak vseeno...

Ste se fejst napapale žegnčka?user posted image Jaz sm ga samo za zajtrk, toliko po običaju, kaj več pa se ga že kar branim. Zakaj bi me matralo če ni treba, pa še nism glih neki navdušenec nad tem mesom in touser posted image Kar pa se tiče čokoladnih jajčk, pa boljše da sm kar tihouser posted image

Sm pa včeraj malo brskala kaj me čaka po porodu oz. dojenju, ker imam policistične jajčnike in bom morala na dietouser posted image Kak je blo fajn teh 9 mesecev, ko se nism rabla obremenjevat z dietamiuser posted image
Upam, da bom dojila tam kako leto, da bom to malo prestavilauser posted image

Prav fajn vas je brat tiste ki že cartate. Srečke, sm vam kar malo faušuser posted image

Kar se pa previjanja tiče. Uh ne vem, jaz mu skoz govorim, da bo to moral delat, pa upam da ne govorim v praznouser posted image Zadnje čase se itak ful navdušuje nad otroci (nečaki), skoz plezata po njem in njemu ni nič odvečuser posted image Da sm jaz že kar malo "ljubosumna", ker jaz ne pridem na vrstouser posted image Torej ko bo malo večji vem, da bo to velika naveza, ne vem pa kako se bo znašel zdaj ko še bo manjši. Bomo videli. Bom ga poskušala čimbolj vključit v dogajanje.

Lepo preživite še ta prazničen dan, čeprav će bi bilo lepo vreme bi si človek lahko marsikaj začel, zdaj pa ne vem kam se naj dama popoldanuser posted image Kake ideje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!