didi5
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: dacy amelie se dobro da te ni vprasal ce bodo trojscki ... na vprasanjeo dvojckih si itak ziher ze navajena ha ha ha, za trojčke pa res še nihče ni rekel babyloverka, meni je moj zdaj razložil, da me on ne more preveč tolažit, ker je njega tudi strah in mi noče tega pokazat. in da sploh ne razume, kako se lahko nosečnice mrtvo hladno pogovarjamo o strganih presredkih in se hkrati bašemo s torticami (je bil zraven v pohorski v torek) sem mu rekla, da danes ne rabim, da je mačo, ampak naj malo zapaničari z mano, da se ne bom počutla kot ena kura. jutri pa lahko dalje mačota špila ah, ti moški so višja znanost včasih ... sploh, ko gre za trebuhe in nosečnice in presredke glede cr pa si verjetno mislila ctg - ko sem prej napisala, da me je strah. to pa zato, ker sem ga morala v torek trikrat ponavljat, ker je otrok preveč divjal in je imel ful previsok utrip. saj je bilo na koncu vse okej, samo zoprno mi je spet hodit tja in trebuh mirit, ker sicer skoz mašina piska in so sestre panične. majas, zadnjič sem v leclercu vidla en tak čisto mini likalnik. sem mojega vprašala, pri katerih letih se spodobi, da dete začne s peglanjem mislim, da bi ti Kaja s tistim komot pomagala. Lahko cotike za bratca pegla, itak ji bo lažje, ker so male in bo z malim likalnikom to ful bolj preprosto Moški so pač včasih čudni, bog ve zakaj Moj se sploh noče o porodu pogovarjat. Na jasnem sva samo toliko, da me v P pelje, je z mano med podpadki, med finišem (2. porodna) pa ne želi bit zraven. Sicer nikoli ni navedel točnega razloga ali se pa izgovarja v smislu : to je zadnja leta popularno, prej pa se noben ni obremenjeval s fotri (bla bla bla). Ampak - midva sva skupaj že 11 - leto (na 10 obletnico sva najino - ) in jaz ga dobro poznam. On enostavno ne prenese gledat mene, ko mi ni ok oz. me kaj boli. Enostavno ne ve kaj naj naredi ali reče (nima smisla za tolažbo v sebi ), se mi pa zdi brezveze, da pol bolj študiram kako je on kot na sebe. Ampak mu vidim na obrazu kako postane paničen, če si samo prst vrežem (z mesoreznico, pa vendar ) NI vsak za vse - mogoče si bo pa nazadnje premislil. Sicer mi je povedal, da gre v torek službeno v Kranj - se bojim Murphijevega zakona - da ne bo popadkov glih takrat pa po možnosti se mu še tel. sprazni