|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
3.4.2010 1:48:28   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Danes je neka_noč rodila fantka Žaka, velikega51 cm in težkega 3030g.
user posted image user posted image user posted image user posted image

CESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cojka ocitno vama res ni usojen mondeo user posted image ... No super da sta koncno nasla nekaj za vaju (vas) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
Sam prevladujejo pa fanti, ne

wannabemommy cist so prevladali ja user posted image ... No sicer je se dosti aprilckov ki se morajo prit in mogoce se stanje se spremeni user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.4.2010 7:42:40   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Mi bomo pa jutri zjutraj barvali jajčka, kolk bo naš tamal užival.
user posted image
Smo imeli namen danes, ma ni bilo časa. Jutri pol pa nesemo še žegnat kruh pa pirhe. Tko je pri nas navada.

Čestitke novim mamicam. Kolk ste nekatere pohitele.

Men tud trebuh otrdeva za znoret, krči da ne govorimo. Sam tale baby bi se moral obrnil pol sem zrela za iti.

Magnesol sem postopoma prekinila, ker ga moram do  37 tedna prekinit.

RIHANON
po kolikem času si videla detece, ko si imela CR. Ker jaz se tud bojim da ga bom imela. Nekateri pravijo da  user posted image vidiš po dveh dneh po CR user posted image .

To pa po moje ne bo držalo. Moj je lahko otroka vidu takoj, jaz pa potem, ko sem se zbudila iz narkoze. Pa tudi dojiti začneš lahko takoj.

Kje pa si to slišala da moreš čakat dva dni?

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.4.2010 9:33:45   
Anonimen
Jutrouser posted image

Jaz sem danes že kar veliko postorila (glede na to da zadnje čase samo po kavču rit flosam): pobrala cunje, obesila 2 novi rundi, spreoblekla posteljo, naštimala zibelko v spalnicouser posted image , iz pomivalca sem zložila in ga spet nafilalauser posted image , prezračila celo hišo.

Zdaj pa šibam pod tuš, potem greva pa z dragim v Merkur zapravit 150€ (kartico sva dobila za poroko), tako da komaj čakamuser posted image user posted image

Popek je danes ok, jaz spet ko da ne bi bila noseča...

Ful ste pridne, ko pečete, pa farbate jajčka. Midva se bova letos še prešvercala, drugo leto bova pa morala začet tudi midva ustvarjat.

Lep danuser posted image

(odgovor članu flora1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.4.2010 9:52:24   
Getreal
hej  punce! Dobro jutro! user posted image

Hvala vsem ki ste mi včerej svetovale s telefonom in držale pesti - vesela novica----> VSTAL JE OD MRTVIH!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oh kako mi je oddahnilo danes zjutraj, ko se je normalno prižgal po celi noči sušenja... user posted image

Drugače pa.. Aprilčica sem vidla, da si se učerej pritoževala zarad popka - mene naša punca non stop z nogico brca direkt v center popka in to res res res boli, tko da te razumem user posted image

Oh midva sva tudi včeraj delala pirhe.. user posted image valda me je obtožu lubi, da edini pirh, ki ga je nardil in je uspešno konkuriral mojim, sem mu jaz iz ljubosumja uničla, ko sem mu samo hotla pomagat user posted image user posted image user posted image no ja...važno da je blo fajn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.4.2010 9:53:56   
Marjana Simonič
Pozdravljene souser posted image !
Najprej vam vsem čestitam za nove aprilčke user posted image user posted image user posted image  vse dobro z vašimi novimi člani in veliko cartanja  .

Obenem vam vsem želim vesele praznike  .
Mi praznujemo dvojno , saj ima naša babica rojstni dan . Upam , da se nebomo razpočli od vse te hrane user posted image  . Sestra , ki je bila med marčevkami PDP je imela 29.3.2010 , še tudi ni rodila in sedaj čakamo .............. ,  kdaj bomo dobili novega člana .
Za seznam NP 8.4   +4kg , dete še kar vstraja v medenični vstavi, držimo pesti , da se bo obrniluser posted image

Lepo bodite in uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.4.2010 11:15:14   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: flora1983

To pa po moje ne bo držalo. Moj je lahko otroka vidu takoj, jaz pa potem, ko sem se zbudila iz narkoze. Pa tudi dojiti začneš lahko takoj.

Kje pa si to slišala da moreš čakat dva dni?

Tako je rekla kolegica ki je rodila pred kratkim. Mož odnje je bil v porodnišnici ko je imela CR in otroka je videl in tud pestval. Ona je pol čez dva dni videla otroka in šele takrat ga cartala in dojila. In tov Šempeterski porodnišnici.
Da ni smela prej dojit, ne razumem zakaj saj zato tud sprašujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.4.2010 11:31:05   
mamika25
Hej!

Na hitro... sem 2 dni čez pdp, nič ne kaže da se kaj dogaja. Včeraj sem bila v Postojni na ctg-ju, ki je bil ravna črta, po pregledu (ki še sreča ni nič bolel) pa poslana domov na čakanje. Zaprta totalno. V ponedeljek ponovi vajo. Dogaja se mi nič ne in mi je prav čudno. user posted image

NATAŠA vse naj naj!!user posted image

ZA VSE KI CARTATE IN STE POSTALE MAMICE V TEH DNEH user posted image , veliko sreče in veselja z vašimi štručkami.

Jaz pa grem počivat in čakat na dogajanje. V Postojni je baje te dni ful naval... danes sem slišala po radiu 9 ali 10 otrok včeraj... fantki prevladujejo... in da v prihodnjih dneh pričakujejo nekaj podobnega user posted image .

Lepo se mejte, čuvajte se in držite pesti da se kmalu odpravim na pot, ker tole čakanje me ubija...

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.4.2010 11:36:39   
agha
Pozdravljene!

Pri nas je vse lepo po starem...mirno...Mali hoče očitno uživati v velikonočnih dobrotah kar v trebuhu. user posted image Sicer sem že včeraj naredila potico in pletenico in sva se z dragim odločila, da bova kar danes imela velikonočno zajtrk, pa jutri potem še enega...zihr je zihr. Midva sicer nisva verna in nama je to pač en lep obred in zato nama je vseeno, če jeva vse to kakšen dan prej, pa še kakšnega pozneje.user posted image

Danes so spet sosedje "napadli" mojega, če je že kaj novega, pa kdaj bo in kaj bo... Ko bi vsaj bilo kaj novega!!! Potem so mi pa hitro prinesli sladkarije...user posted image

Sem pa danes obesila žehto plenic...

Tako je rekla kolegica ki je rodila pred kratkim. Mož odnje je bil v porodnišnici ko je imela CR in otroka je videl in tud pestval. Ona je pol čez dva dni videla otroka in šele takrat ga cartala in dojila. In tov Šempeterski porodnišnici.
Da ni smela prej dojit, ne razumem zakaj saj zato tud sprašujemuser posted image

Tropical-
to je pa ful čudno, moja kolegica je imela 2x CR v Ljubljani in je dobila otroka v roke vedno, ko se je zbudila iz narkoze in ga tudi začela dojit, njen pa ga  že prej cartal. Mogoče je pa tvoja znanka imela kakšne komplikacije?

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.4.2010 12:23:06   
nincy29
dan punce...

vidim  da ni nobenega novega aprilčka..

nataša sem mislna da bom že brala kako si ti rodila..ti povem da danes ponoči sem te sanjala da si nam sporočila da si končno rodilauser posted image user posted image .

drugače jaz sem  ok..vsaki  dan bolj čakam na to naše deteuser posted image .

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.4.2010 14:03:48   
babyloverka
hej user posted image  tudi jaz prihitim z upanjem da berem o novih aprilčkih, sploh o kakšnih novicah od mamika25 in natasa35 pa nič user posted image  hjoj bejbe user posted image

jaz sem pa danes boljše volje kot včeraj, zdaj sem še spila malo vinčka in mali miško veselo poskakuje po trebuhu. sem pa zvečer sama doma in sem mojemu povedla da naj ima telefon pri sebi za vsak slučaj in je kar prebledel user posted image  saj itak ni sile pa nikamor ne grem.

sem pa se včeraj pogovarjala s kolegico ki je imela pred kratkim cr. otroka je dobila ko se je zbudila iz narkoze.
njena porodna zgodba ni kaj lepa, no zdravniki so se izkazali in če se ne bi bi lahko bilo veliko slabše. v glavnem po najinem včerajšnjem pogovoru sem se spomnila spet tistih porodov iz mojega sorodstva, nazadnje tri sestrične ko so rodile, pri vsaki so bile komplikacije. pa sem to odmislila, včeraj sem se pa spet spomnila na to. in dejstvo da je tudi moj porod blizu me je kar zafrustriralo. no sem se potem malo zjokala, dragi me je potolažil in zdaj grem optimistično naprej.
zakaj vam to govorim? nikakor vas nočem strašit ampak kolegica mi je rekla, da če se mi zdi da je karkoli narobe da naj grem k zdravniku, da naj ne čakam. če bi ona čakala bi lahko bilo usodno. in sem premišljevala, rajši za brezveze v bolnici ležim kot pa da bi si potem očitala otrokovo usodo ali kaj podobnega. tak da punce, če kaj dvomite, moj nasvet, rajši prevečkrat k zdravniku kot premalokrat. user posted image

vesele praznike user posted image  in uživajte v dobrotah, jaz imam prepoved user posted image  sem se pa spomnila da mi čokoladnih jajčk ni prepovedal pa to pridno izkoriščam in aprilčica me je včeraj spomnila na haribo bonbone, sem si jih že kupila.user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.4.2010 14:36:02   
Anonimen
Hellouser posted image

Jaz tudi čakam novičke o novih aprilčkih, pa so se očitno odločili počakat, da se mamice lepo napokajo še s prazničnimi dobrotamiuser posted image

Mamika: jooj, verjamem kakšna muka ti jeuser posted image Jaz srčno upam, da ne bom šla čez rok. Ko sem govorila z mamicami, so vse rekle, da so najhujši dnevi, ko si čez rok. user posted image , da se kmalu rešiš!

agha: user posted image user posted image za potico. Jaz se še švercam pri starih mamah. Mislim, da je ne bom znala nikoli v življenju naredituser posted image

Nincy: tudi jaz sem vsak dan bolj nestrpna!! Komaj čakam...

Marjana: držim pestke, da se user posted image obrne!!user posted image user posted image

Babyloverka: veš kako mi je bilo hudo po Haribo bonbonih. Kislina se mi je dvigovala... Če jih boš jedla, si jih privošči popoldne, ne pa tako kot jaz - zvečeruser posted image user posted image

Getreal: user posted image user posted image user posted image za telefonuser posted image

Midva sva bila v Merkurjuuser posted image user posted image Sva kupila radiator za zgornjo kopalnico (ki sva ga kupovala že 3 leta, pa nikoli ni bilo denarja za to, zdaj sva pa kar šlauser posted image

V pečici se pečejo tortilje. Mmmmmmmuser posted image Tako dišiuser posted image user posted image

Pridne boditeuser posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.4.2010 16:26:24   
Anonimen
Zdravo...kako ste kaj ....
Jaz se po 1 tednu javljam.....sem uredu ,imela sem carskega ...ni bilo hudo...danes smo stari 1 teden,domol smo prišli v četrtek 1.4....spimo ponoči še kar uredu,se prebudimo dvakrat na noč ...
Vsem mamicam ,ko ste rodile v tem času,ko me ni bilo gor iskrene čestitke,kajti ni lepšega ,kot mamica postati,....
FLORA 1983...lepo ,da si prišla iz bolnišnice...če bo carski...tak veš kaj te čaka...javi ..kako bo...
Aprilčica 10..kako pa ti kaj ...poroka uspela...strah si premagala....
Ja kaj pa mamice ki ste že rodile...kako se počutite...otročeki so pridni ..ponoči spijo...
Ja nič lepo se imejte se še slišimo kaj...lp
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE,PA VELIKO PIRHOV...LP..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.4.2010 16:28:30   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Pozdravljene!

Pri nas je vse lepo po starem...mirno...Mali hoče očitno uživati v velikonočnih dobrotah kar v trebuhu. user posted image Sicer sem že včeraj naredila potico in pletenico in sva se z dragim odločila, da bova kar danes imela velikonočno zajtrk, pa jutri potem še enega...zihr je zihr. Midva sicer nisva verna in nama je to pač en lep obred in zato nama je vseeno, če jeva vse to kakšen dan prej, pa še kakšnega pozneje.user posted image

Danes so spet sosedje "napadli" mojega, če je že kaj novega, pa kdaj bo in kaj bo... Ko bi vsaj bilo kaj novega!!! Potem so mi pa hitro prinesli sladkarije...user posted image

Sem pa danes obesila žehto plenic...

Tropical-
to je pa ful čudno, moja kolegica je imela 2x CR v Ljubljani in je dobila otroka v roke vedno, ko se je zbudila iz narkoze in ga tudi začela dojit, njen pa ga  že prej cartal. Mogoče je pa tvoja znanka imela kakšne komplikacije?

Enako je bilo pri meni, ko sem pri prvem imela CR. Mož ga je videl in cartal praktično takoj. Jaz pa tudi takoj, ko sem se zbudila in sem ga tudi lahko takoj dojila. Tako, da verjemi da je pol moglo bit pr njej kaj hudo narobe, ker vse porodnišnice spodbujajo dojenje, ki pa se tako lahko najbolj učinkovito začne kmalu po rojstvu, ker ima otrok takrat še najbolj močan sesalni refleks. Tako, da če je pri CR vse OK dobiš otroka takoj, ko se zbudiš. Obstajajo pa tudi že metode CR, ko je ženska budna in je lahko očka poleg (mislim da se reče elektivni spinalni CR ali nekaj podobnega) in otroka dobiš v naročje takoj po rojstvu. Samo tega ne izvajajo vse porodnišnice v Sloveniji. 

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
3.4.2010 16:31:16   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Zdravo...kako ste kaj ....
Jaz se po 1 tednu javljam.....sem uredu ,imela sem carskega ...ni bilo hudo...danes smo stari 1 teden,domol smo prišli v četrtek 1.4....spimo ponoči še kar uredu,se prebudimo dvakrat na noč ...
Vsem mamicam ,ko ste rodile v tem času,ko me ni bilo gor iskrene čestitke,kajti ni lepšega ,kot mamica postati,....
FLORA 1983...lepo ,da si prišla iz bolnišnice...če bo carski...tak veš kaj te čaka...javi ..kako bo...
Aprilčica 10..kako pa ti kaj ...poroka uspela...strah si premagala....
Ja kaj pa mamice ki ste že rodile...kako se počutite...otročeki so pridni ..ponoči spijo...
Ja nič lepo se imejte se še slišimo kaj...lp
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE,PA VELIKO PIRHOV...LP..

Ja jutri grem pa nazaj v porodnišnico. Moram bit tam že ob 8.30 in pol bomo vidli kako se bojo odločili.

Vesel praznike pa tudi tebi levinjica. In kavica bo sedaj definitivno padla na kak topel dan z vozički.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.4.2010 16:45:46   
flora1983
No da vam povem kaj se je še nama danes zgodilo z avtom, kriza, moj je bil bolj živčen kot jaz, ker se je full sekiral, da imama avto, ki pa od danes in do konca praznikov ni v voznerm stanju. Počila nama je namreč vzmet na sprednjem voznikovem amortizerju in če seveda nočema presekati gum avto ni uporaben. Jaz morem bit pa jutri v P v SG, kjer se bodo odločili ali sprožiti porod ali ne (jutri imam namreč rok, otrok pa je velik). Pol kličema moje sorodnike nama noben ne more posodit avta, ker so prazniki in jih ni doma. Pol pokličem še bratranca in teto, in bratranec gre jutri v Avstrijo, teta pa bi me lahko gor peljala (kar itak ni problem, ker lahko grem z rešilcem) po mojga pa noben ne bi mogu prid. Porod pa lahko traja tudi do noči in kaj bi pol naredu, štop pa da dobiš med prazniki je pa verjetno že prevelik luksuz. Tako, da je bil bogi revež čisto obupan, ker si ful želi bit pri porodu zraven. Pol pa sem se jaz spomnila, da gre njegov brat danes praktično mimo Velenja in imajo tudi pri njemu doma več avtov, tako da ga je zdajle glih pobral in sta šla k mojmu domov po en avto. Najin bo pa popravljen šele v torek ali sredo. Tako, da na koncu se je vse rešilo OK, hvala bogu, da nama je avto danes mrknu, ker če bi se to zgodilo jutri zjutraj, bi lahko samo sosede zbudila in prosila za pomoč, samo to bi bilo ob 7.00 in verjetno ne bi bili kaj prida prijazni. Glede na to kakšen praznik je jutri in za povrhu še nedelja. Se mi je pa moj danes zaradi tega ful smilu. Zagrabla ga je namreč taka panika, da je bil čisto zašvican in čisto fertik.

Upam, da drži tisti rek o tem, da ti pikapolonica prinese srečo, saj je tik preden sta šla z bratom po drug avto na mojga prletela pikapoka in da bo jutri vse tako kot mora bit. Priznam, da že tudi mene dajejo malo živčki kaj bodo rekli jutri v P in takoj, ko bom vedela kaj bo, vam sporočim. 

Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.4.2010 16:48:46   
Anonimen
Ja flora1983..kavica pa nama ne sme odpaditi ..ko bodo otroci malo večji se dobima na klepetu z vozički ...pa veliko sreče jutri...upam..da ti sprožijo..da boste že varvali...lp...javi ..kako bo ....lp..

Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.4.2010 17:09:36   
legenda_m
ehej. kako ste kj. evo zdj je nš mesec. pa velik jih je že povilo svojo štručko. ta novim mamicam in otročkom vse lepo in dobro. user posted image

jst mam celo dramo doma. vsega ne bom razlagala, recmo en odlomek drame je ta da sm se ful prehladila, zamašen nos, kašljam... ajoj. ponoč ne spim, ker ko se mi ena nosnica odmaši istočasno druga zamaši in sm totalno panična da se neb zadušila. kr neki, k da neb znala ust odpret. operila si ne upam špricat, sm pa uporabla fiziološko za user posted image tko da bo treba novo kupt, k sm eno škatlo že čist porabla. ma celo nosečnost sm bla vsaj s prehladi ok zdj pa tkoleuser posted image user posted image user posted image . upam, da bo user posted image počakal. vsaj en tedn. tale jajca dons barvat mi je totalno odveč. sam k nism ne za ležat ne za pokonc bit. sm vsazga mal. in tko sm mami obljubla da ji bom jst jajčka pobarvala. zaenkrat sm jih sam brezvoljno vrgla v čebulno vodo. tko to bo to. mal nalepkic bom dala gor.... itak so barve strupene. čeprav baje da je tud čebula (kupljena) prešpricana še 2krat bl kt pa recimo pomaranče. ma dobr no. važn je namen ane, bo drugo leto bolj zanimivo.

u glavnem eno lepo veliko noč vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.4.2010 17:14:17   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

in dejstvo da je tudi moj porod blizu me je kar zafrustriralo. no sem se potem malo zjokala, dragi me je potolažil in zdaj grem optimistično naprej.

mene je danes zvilo user posted image  strah pred torkovim ctg-jem ... pa potem porod ... eh, kr neki ... se tolažim, da bo jutri bolje - ponavadi je user posted image  dragi se pa ni glih izkazal v tolažbi, tako da sem bla potem še zaradi njega žalostna. v ponedeljek se menda spoznata najini familiji in upam, da bo to kaj sprožilo user posted image  čeprav me čudi, da že včeraj nisem popadkov fasala, ko je en kolega tako simpatično komentiral velikost mojega trebuha - komentar je bil sestavljen večinoma iz črk uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooooo ... mi je žal, da se nisem z vso svojo težo na njega vrgla user posted image  user posted image  user posted image
lepo se imejte vse, jaz grem kuhat dalje, potem pa na kakšen sprehod, da se malo razvedrim.

Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.4.2010 17:49:12   
dacy
flora  vso sreco jutri in upam da bos hitro postimala in se hitreje cartala user posted image

amelie se dobro da te ni vprasal ce bodo trojscki ... na vprasanjeo dvojckih si itak ziher ze navajena user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.4.2010 17:52:49   
babyloverka
amelie moj se ponavadi tudi ne izkaže včeraj pa se je kar. no mogoče pa sem jaz tak čustvena da itak besede obrnem kot sama hočem user posted image  sem se cmerla celo popoldne pol pa je on prišel pa sem se še pred njim razjokala user posted image  no danes se počutim boljše.

verjamem da te je strah cr, enkrat ti pride do živega, ne? moramo biti optimistične, moramo user posted image

zadnjič je tudi en moški predstavnik videl moj trebuh in je rekel : ojoj user posted image  jaz bi ga kar user posted image  pa sploh ni nič narobe z njim, sploh ni ful velik, strij nimam, malo je pač bolj kosmat pa žile se vidijo pa je to to. on pa tak kot da imam neko grozoto user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.4.2010 18:36:18   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Pozdravljene!

Tropical-

Mogoče sam da pol ni povedala, vsega.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.4.2010 18:38:20   
majas
Jaz bom tudi danes jokala... VSEEE mi gre narobe... kar primem razbijem... Grem na tehničnega, ga NE nardim ker zadnje bremze vredu ne primejo user posted image
Grem likat, zlikam polovico majčke pa mi likalnik crkne user posted image
Ne primem danes več NIČ v roke... uf... vse mi gre ... eh brezveze...

Jaz bi rada šla rodiiiiit pa nič.. ne morem več user posted image prva nosečnost me ni tak mantrala...

Aprilski hrošček in neka_noč-.... čestitke čestitke.. vsaj ena lepa novica danes user posted image

Pa seveda tudi od mene lepe lepe velikonočne praznike

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.4.2010 18:48:17   
tropical
Mi smo danes
user posted image
jajčka.  Je bilo zelo zanimivokako je tamal užival. 
Želim vam vesele praznike
user posted image
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.4.2010 19:33:49   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

amelie se dobro da te ni vprasal ce bodo trojscki ... na vprasanjeo dvojckih si itak ziher ze navajena user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, za trojčke pa res še nihče ni rekel user posted image  user posted image  user posted image

babyloverka, meni je moj zdaj razložil, da me on ne more preveč tolažit, ker je njega tudi strah in mi noče tega pokazat. in da sploh ne razume, kako se lahko nosečnice mrtvo hladno pogovarjamo o strganih presredkih in se hkrati bašemo s torticami (je bil zraven v pohorski v torek) user posted image  sem mu rekla, da danes ne rabim, da je mačo, ampak naj malo zapaničari z mano, da se ne bom počutla kot ena kura. jutri pa lahko dalje mačota špila user posted image  ah, ti moški so višja znanost včasih ... sploh, ko gre za trebuhe in nosečnice in presredke user posted image
glede cr pa si verjetno mislila ctg - ko sem prej napisala, da me je strah. to pa zato, ker sem ga morala v torek trikrat ponavljat, ker je otrok preveč divjal in je imel ful previsok utrip. saj je bilo na koncu vse okej, samo zoprno mi je spet hodit tja in trebuh mirit, ker sicer skoz mašina piska in so sestre panične.

majas, zadnjič sem v leclercu vidla en tak čisto mini likalnik. sem mojega vprašala, pri katerih letih se spodobi, da dete začne s peglanjem user posted image  mislim, da bi ti Kaja s tistim komot pomagala. Lahko cotike za bratca pegla, itak ji bo lažje, ker so male in bo z malim likalnikom to ful bolj preprosto user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.4.2010 19:55:04   
tropical
PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image
NICK, STAROST,KRAJ,(user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image

2.4.2010
user posted image
RIHANON (Jasna) (32)( 2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image   Erik Walt_er
user posted image Clarie2010 (27)  LJ(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image    
user posted image sasa7                                            

user posted image mamika25 (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image  user posted image +15  24.03.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  
user posted image vita83 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image ,?.user posted image

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image ) 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image user posted image +13   Tarja 

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )
user posted image user posted image +8  Žiga
user posted image kepica83 (22)Ormož(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image +13   Tej
user posted image f
lora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image user posted image   
+7  31.03. SG
user posted image Chi_Pita (24) obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +13  30.03
user posted image
Kimi (?)(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image

5.4.2010
user posted image 26AnejaA (1.user posted image ,0.user posted image
)
user posted image tifani(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  
user posted image
Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image   
user posted image Abril                               user posted image  
user posted image dacy (31)Bohinjska Bela (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +15  Aleksei

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image user posted image   
user posted image
aprilasemtu(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image  
+8   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image +11  07.04.

user posted image BELA BUČA (32)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +13  31.03

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image  user posted image
user posted image
tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image +10kg      Matija
user posted image Tesh
(32) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   user posted image                        Žak Mark

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image user posted image +11
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  
user posted image levinjica
(29)štajerska (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image  user posted image +20,5   Ema
user posted image Gilda77 (2.user posted image ;1.user posted image )user posted image  user posted image +8,5                   Kasia

09.04.2010
user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2.user posted image   )
user posted image
azaleja (40) LJ(2.user posted image   ,1.user posted image   )

user posted image set______________ag  (34)Kranj(4.user posted image ,3.user posted image   ) user posted image   
user posted image neka_noč (36) Lj(3.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image  user posted image   +13   Žak

user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   )
user posted image  
user posted image user posted image user posted image   
user posted image none85 (23)(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  
user posted image Klarica123
user posted image Maratonka (23)(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +10 1152.03.
user posted image agha(31)KR(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image +11  24.03.

10.04 2010
user posted image ela24 (24)(2.user posted image , 0.user posted image )
user posted image  user posted image +5  02.04.  

user posted image zrak (34)(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image                Jakob
user posted image
nax05 (24) Lj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +7      Tai

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image +13    Lovro 

user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image user posted image +18   02.04.  CR 09.04.
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image -1
user posted image anja31(?) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  
user posted image
smokyhawk (?)(?.user posted image ,?.
user posted image ) user posted image user posted image

13.4.2010
user posted image majas (24) MB(2.user posted image ,1. )
user posted image   user posted image +10 
08.
04
user posted image Getreal (23) primorska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image
+11  08,04.
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image +10 23.03.,12.04 
user posted image
pikapoka26(26) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +4

14.04.2010
user posted image roža03     (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image gugy (26)                     

user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image     +13  09.04.        
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1,5 
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +
9,5

15.4.2010
user posted image inch (29) MB (1.user posted image ,0.user posted image )  
user posted image
ema tiara(35)Ptuj (5
.user posted image ,4.user posted image )user posted image  user posted image +9,5   13.04. 
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1. )user posted image  user posted image   22.03.

user posted image Malenaa89(20)Marjeta/DR.Polju(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image +12  09.04.

user posted image
principessablu(?) (2.user posted image , 1.user posted image )
user posted image

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image +11   
Timotej
user posted image marjanaj (31) Lj (1.user posted image , 0.user posted image )user posted image user posted image  
+11  30.03.
user posted image mp13(34) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   

user posted image Pupa83 (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image +3

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image
tanika1(26)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image  +14   01.04. 
user posted image
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +15 

user posted image monlo(28) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image +11 25.03.

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  
+3  Eva
user posted image Sandra187 (?.user posted image ,?.user posted image )
user posted image +8
user posted image legenda_m
(?) Lj (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image +9 
01.04.

19.04.2010
user posted image čebelca25  (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +13,5kg 

user posted image Bobek75(35) (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image +9

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4.user posted image ,3.user posted image   )
user posted image  user posted image +6 
01.04.

user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +10  08.04.

user posted image
spella     (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image  
user posted image Photo (33)(2.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +9,8
user posted image Nuska99(?)(?.user posted image ,?.user posted image )
user posted image

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  
user posted image
babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +9  30.03.
user posted image Aglaia
(27) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image   +13 23.03.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj
(2.user posted image ,0.user posted image )  
user posted image micama (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
user posted image user posted image user posted image

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)   (3.user posted image ,0 .user posted image   )
user posted image  

user posted image tintin    (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image user posted image +8,5   06.04.

24.4.2010
user posted image
ljupka (30) (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image user posted image +4kg   Luka &
Eva
user posted image Moycaa

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  +7kg
user posted image
sasa1975 (?) (1.user posted image ,?.user posted image )
user posted image

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  user posted image +6  13.04 .
user posted image tropical    P.(3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image user posted image +14 12.04
user posted image mandarinaJ  (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  

27.4.2010
user posted image country (26)
gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
user posted image user posted image user posted image +17  01
.04  cr07-04
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )
user posted image  user posted image +9,5 12.04.

user posted image nincy29 (19) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   user posted image +11 09.04. 

28.4.2010
user posted image  tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image   user posted image   24.03. 

user posted image  teyya (?) (?.user posted image ?.user posted image )user posted image   +6
user posted image  teja***(?)(3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image

user posted image  Pikica_10(24)Mb(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   24.03.

29.4.2010
user posted image  cojka(28)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +13  08.04.
user posted image  Marjana Simonič(30) (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image   user posted image +4 08.04. 

30.4.2010
user posted image  Tejča05
(28)Lj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  

user posted image  Aprilčica10 (22)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image +20  09.04.

02.5.2010
user posted image živa (32)Lj (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image user posted image    

XX.XX.2010
user posted image   jeci

aprilčic nas je 109!! 

user posted image   19                            user posted image   21 
                      user posted image    21

Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo, Argojuhica,

user posted image   ko vidiš srček utripat na pregledu
NP  Naslednji pregled
SPOL   ALI ALI
- / + KG
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ TUKAJ

•  

user posted image

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
    Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
    Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

ali ste prevarali svojega partnerja
    Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!