Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 14:52:38
|
|
|
|
Getreal
|
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček Pozdravljene moje aprilčice! Tudi midva imava novico: dne 26.03.2010 od 17.51 je na svet prijokal najin Žiga velik 51 cm in tehta 3680 g. Sva že doma in se odlično počutiva!!! Sem hotela novico po SMS-su sporočiti naši Pupi*81 pa ni šlo ker sva bili skupaj v porodni . Getreal samo zate na ušesek vzemi EA je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVOOOOO!!!!! VELIKO LEPIH TRENUTKOV VAM ŽELIM VSEM TREM!!! Sem prav čakala kdaj se boš kej javla, hrošči Joj kar ne morem verjet da že imate fantička..Jaz bi tud že mela našo miško.. Kar se tiče pa EA ---> zakon da slišim pohvale! Bom vzela! Ko boš mela kaj več časa povej kaj več ČESTITKE NEKA_NOČ!!!! Cojka ful hud avto zakon sta izbrala! Nejanejc še dobro da si me spomnla..jz sem tudi najbrž pozabla napisat za naslednji pregled CTG 8.4.2010 Ok punce jaz sem ga usrala... ravno sem se tuširala, ko sem dobila en klic, pa sem z mokrimi rokami prislonila mobi na čist mokro uho, v glavnem vlaga aaaaalll over!!! crknu mi je ekranček Telefon se prižge, oz je prižgan normalno, lučke svetijo, samo ekran je črn pa pod šipco se vidi mal zarošene vlage.. Ma neeee ravno zdaaaaj.. Babyloverka ti si kriva ker si predlagala kopel!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 14:56:25
|
|
|
|
nejanejc
|
cojka, maš na mailu :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 15:15:42
|
|
|
|
babyloverka
|
getreal morem se najprej nasmejat ženska jaz sem ti rekla da uživaj v kopeli in se sprosti ne pa da telefoniraš poleg po mojem je šel ekran, težko da bi kaj rešla. včasih še pri kaki stari nokii, danes pa težko težko.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 15:22:27
|
|
|
|
Getreal
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka getreal morem se najprej nasmejat ženska jaz sem ti rekla da uživaj v kopeli in se sprosti ne pa da telefoniraš poleg po mojem je šel ekran, težko da bi kaj rešla. včasih še pri kaki stari nokii, danes pa težko težko. Sej sem se sproščala in tudi sprostila....vse dokler nisem zlezla ven in vidla da mi je med tem telefon crknu ah šit Kolk pa misliš da stane ta špas da ti zamenjajo ekranček? je pa to nokia E66 tko da je tak drsni ekran..
< Sporočilo je popravil Getreal -- 2.4.2010 15:23:22 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 15:30:42
|
|
|
|
babyloverka
|
bom preverla pa ti javim, sem klicala zdaj kolega ki se bavi s tem, je rekel da bo pogledal za ceno. ti javim ko kaj izvem, da malo popravim svojo napako
< Sporočilo je popravil babyloverka -- 2.4.2010 15:32:21 >
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 15:33:52
|
|
|
|
nejanejc
|
getreal, hudo za telefonino.. ma upam,da zrihtate :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 15:38:23
|
|
|
|
Getreal
|
Babyloverka ti si zakon! nejanejc ja jaz tudi upam..joj... samo danes res ni moj dan...res ne. Ravnokar sem sesula po tleh polno škatlo moje bižuterije/nakita in ob tem polila čaj...S tem da si danes ne morem razčesati las. Nikakor.. Kaj sploh lahko gre še kaj narobe????
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 15:40:52
|
|
|
|
nejanejc
|
getreal, ma dej ko gre hudic srat, gre na kup pravijo ma se neki velja, po dezju posije sonce :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 16:18:15
|
|
|
|
RIHANON
|
Hvala vsem za čestitke . Tudi jaz čestitam vsem aprilčicam in jim želim veliko cartanja. Ameli CR je bil zaradi velikega plodu, ker že prvi otrok je bil velik in ni mogel ven ter si je na porodu poškodoval glavico, hvala bogu je po 2,6 leta ostala samo estetika ampak je bila travma, zato so se odločili za CR. Se je pa porod začel z lastnimi popadki. babyloverka ime je nastalo ker se mami in oči nista mogla zmeniti moj je vstrajal od prvega dne od kar je zvedel da je fantek na Walterju jaz pa tudi nisem hotela popustiti in vstrajala na Eriku pa mama tako ime. Čeprav to ime res obstaja v bazi imen. Nataša vse naj naj naj za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 16:19:38
|
|
|
|
memole
|
Getreal razstavi ga in ga posuši! Moja kolegica je svojemu dragemu tri telefone oprala v pralnem stroju! Eden od teh treh sedaj dela bolje kot prej! Tko da sam posuši ga pa bo ok! Mojemu je pa enkrat telefon v lonec s pašto padu pa ga je posušil in je delal normalno! Probaj nimaš kej zgubit!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 16:45:29
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Getreal - meni je padel tel. v lonček z kavo pa sem ga razmontirala, obrisala in pustila en dan rastavljenega da se je posušil in dela, HB tak da mogoče še ni vse izgubljeno Prejle sem govorila z Venero, počuti se odlično in se vam vsem zahvaljuje za lepe želje , je pa baje rodila kr na ekspres Bo pa se tak tud sama javla ko bo lahko
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 16:50:33
|
|
|
|
ema tiara
|
nataša vse naj naj za roj dan malena jaz mam ta izcedek že več kot mesec dni,je bil čisto prozoren,pa tak se vleko ko smrkelj,potem pa je postajal bolj rumenkast... pregled +9,5 kg,ctg-mi je samo srčka snemal-ne vem zakaj ne snemajo popadkov,vse ok,teža med 2800-3000g,zaprta ko konzerva ...pa tak bi že šla,še 13 dni do roka...vse smo probali pa ne rata naše ven spravit...pravi oven,že zdaj trmari, naslednji pregled 13.4.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 17:11:09
|
|
|
|
NATAŠA35
|
NEKA_NOČ IN HROŠČEK ČESTITKE OB ROJSTVU - ŽELIM VAM VELIKO CARTANJA IN ČIMMANJ NEPRESPANIH NOČI getrealmobi razstavi in ga dobro posuši, pa bo delal brez problema... hvala punce za lepe želje, še vedno 2v1 matra me 100/h, ampak ne preveč, da lahko gremo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 17:12:50
|
|
|
|
katy83
|
hej, moje bejbe. Vau, kak ste pridne. Rojevate kot po tekočem traku. Čestitke Venera, Neka_noč, Aprilski hrošček, Rihanon. Veliko zdravja vašim , vam pa čimprejšnje okrevanje, potem pa cartanje do nezavesti. Pohorska kavarna - no, saj počasi se bomo tudi mamice lahko pridružile. Sicer orehove tortice ne bom mogla jest (zdaj jo bodo ziher imeli ), da ne bi malega zvijalo. EA - Ravno prej sem se z Wannabemommy pogovarjala kako je to pri meni potekalo. Ni mi prijela tako kot bi morala, ampak sumim da zato, ker sem po infuziji dobivala še umetne popadke, ker so moji bili prešibki. Ampak tisti čas, ko je delovala, je bilo zakon. Tak da, če še kdaj rodim, jo spet vzamem. no, še to da vam javim. Danes sva s Timotejem imela kontrolni pregled v porodnišnici in lepo napredujemo. Odkar sva doma (8 dni) sva se zredila že za 190 gramov. Zdaj imamo že 2530 gramov. (porodna teža je bila 2320) Tako babike, fajn se imejte.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 17:14:35
|
|
|
|
katy83
|
joj, sem vedela, da bom pozabila. Nataša vse naj naj ob tvojem prazniku. Kaj naj ti rečem. Sreče, zdravja, ljubezni, pa seveda najbolj pomembno, da greš čimprej rodit in da bo porod čim lažji.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 17:39:22
|
|
|
|
NATAŠA35
|
katy hvala draga moja...super za timoteja, da tako napreduje , sem res vesela... grem počivat, potem pa delat šunko v testu, pripravit potice za jutri in jutri dopoldan je dan za malo pospravljanja in mogoče še likanja plenic , pa za barvanje jajčk, popoldan nesemo žegnat in nato pridejo obiski
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 18:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Getreal: posuši ga s fenom Meni je potem še delal. Upam, da ti ga uspe oživet. Katy: super napreduje tvoj Timotej Nizy: meni je vozek fuuul všeč Mene pa danes že cel dan špika v popku, aaaaa, tako mi gre na živce. Kot bi mi nekdo rinil šivanko vanj Grozaaa! Ful neprijeten občutek Pa včasih se mi zdi, kot bi mi popek čisto noter povlekel, ˝hribčka˝ trebuha ob strani pa mi otrdita. Nasploh je danes en obupen dan A se še kateri to naredi?? Ne bom več morila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 18:10:28
|
|
|
|
babyloverka
|
aprilčica moj trebuh je danes prava grozota če se smem tako izrazit. nonstop mi otrdeva in nonstop imam neke čudne oblike, tudi popek nima miru. pa nikakor ne morem sedet tako da nisi edina, tudi jaz morim
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 18:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka aprilčica moj trebuh je danes prava grozota če se smem tako izrazit. nonstop mi otrdeva in nonstop imam neke čudne oblike, tudi popek nima miru. pa nikakor ne morem sedet tako da nisi edina, tudi jaz morim Ma nočem drugače nič paničarit, pa nič, ampak fuuul me boli, za crknit! Pa trebuh me ne boli, samo popek, fuuuul neprijetna bolečina! zate
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 20:19:58
|
|
|
|
babyloverka
|
hvala aprilčica, pikapoke tudi zate. vidim da vse več ali manj barvate jajčke, jaz nisem nič komplicirala pa sem bila v pol ure konec navadna barva pa nalepka pa je
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 20:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ve ste se vsaj spravile barvat jajčka, jaz jih ne bom. Jih nisem še nikoli in jih tudi letos nimam namena Mater, kok so dobri ti Haribo bonboni... potem mi bo pa spet slabo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 21:04:02
|
|
|
|
amelie
|
Aprilčica10, enkrat je Wannabemommy razlagala nekaj v zvezi s popkom - da se dete igra s popkovnico ali nekaj takšnega. Mene tudi zadnje dni večkrat peče, pa se vedno s tem tolažim, da se vsaj dete zabava. Rihanon, ravno to me je zanimalo, če je bil CR zaradi prevelikega otročička. Tega se tud sama bojim, ne toliko CR kot tega, da bi se kaj zakompliciralo, ker tudi meni napovedujejo velikančka. Mi je pa ravno prej ena kolegica povedala še eno zgodbico o porodu 5,2-kilogramske štručke brez enega samega šiva. Tako da ostajam pogojno optimistična. Čestitke novim mamicam! Aprilski hrošček jr. je dobil fuuuul lepo ime Jaz grem v horizontalo... Je bilo pestro popoldne in sem zmatrana. Pa še kavico sem ukinila, ker se mi zdi, da malega preveč razganja, ko jo spijem, in zdaj sem taka, kot bi me vlak povozil. Ne vem, če sem kdaj v zadnjih 15 letih preživela ves dan brez kofeta.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 21:43:52
|
|
|
|
tropical
|
Mi bomo pa jutri zjutraj barvali jajčka, kolk bo naš tamal užival. Smo imeli namen danes, ma ni bilo časa. Jutri pol pa nesemo še žegnat kruh pa pirhe. Tko je pri nas navada. Čestitke novim mamicam. Kolk ste nekatere pohitele. Men tud trebuh otrdeva za znoret, krči da ne govorimo. Sam tale baby bi se moral obrnil pol sem zrela za iti. Magnesol sem postopoma prekinila, ker ga moram do 37 tedna prekinit. RIHANON po kolikem času si videla detece, ko si imela CR. Ker jaz se tud bojim da ga bom imela. Nekateri pravijo da vidiš po dveh dneh po CR .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 2.4.2010 21:49:09
|
|
|
|
nejanejc
|
jst sem se pa spravla pinco pect.... zdej je prva runda v pecici... bomo vidli ali bo tudi uzitna :) iz beljakov, ki so ostali sem pa nek beljakov šarkelj nardila, moj pravi, da je super... to je pa ze zunaj.... pa sem spet pozna :) jutri pa jajcka pobarvamo s cebulo :)
|
|
|
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!