|
RE: Dolenjke, 3,. del 4.4.2010 8:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
rea - prvo sem ti želela poslat zs, vendar se mi je zdelo, da bo zadeva čist preveč zahrbtna, zato ti sporočilo objavljam tukaj. Uglavnem sporočam ti, da se odjavljam iz seznama zabave namenjene prihodu vašega novega člana in upihu prve svečke vaše prvorojenke. Zdej že dva dni razmišljam, kaj naj navedem kot razlog, da bo volk sit in koza cela, pa sem pogruntala, da brezveze da se nekaj zmišljujem, ker resnično želim vse najlepše in najboljše tebi in tvoji družini. Zelo sem bila vesela tvojega vabila in sem si predstavljala en zelo prijeten babji čvek ob kavici, soku in tortici, sprehod po Loki, obdarovanje in zaključek. No, potem pa dobim po mailu en tak program ob katerem mi je postalo . Dejstvo je, da vas precej formurašic poznam le virtualno in bi bila ta zabava zame spoznavni dan večine tistih, ki jih ne poznam. Sicer sem avtorici programa sporočila, da se vse le ne poznamo med sabo in da sem si glede na vsebino vabila zadevo predstavljala bolj kot ,,spoznavno zabavo in zato kake bol u izi igrice,,, pa sem dobila odgovor, da je to fiksen program in da lahko pri igrah, ki mi ne pašejo pač ne sodelujem( ma halo, saj se ne gre na zabavo zato, da se mulo kuha, ampak zato, da se ima lepo). OK, sorči, sem pač mislila, da bomo vse skupaj na podlagi več mnenj sestavile program, ki bi nam vsem ustrezal, ampak sem se uštela. Pa tut n panike, morda sem pa edina, ki vas vseh ne poznam, ker sem žal ,,prešpricala ,, ene dva kofetka. No, upam pa, da se boste vse ostale imele lepo in da boste konkretno proslavile prihod novega člana in pomagale Evi Lani upihnit prvo svečko . Jaz pa obljubim, da naslednje kave ne prešpricam . Princeska - lepa slikica
< Sporočilo je popravil potty -- 4.4.2010 8:44:52 >
|
|
|