![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:05:02
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...upam,da ti slabosti minejo...a ti je bilo v prvo in drugo slabo? a ha...em prebrala...men je blo obakrat.. bilo kuda slabo svuda Katjuša..super za skupno igranje. .jst se tega ne upam še dat...ker bi Tisa sigurno v usta tlačila...posledično se davila.... Ja..sej mi smo tut 3 barval...no, Tisa se je odločila da bo kar sebe pobarvala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:06:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy ojoj ti pa v nedeljo delaš upam, da si vsaj v ponedeljek frej, da boste skupaj uživali Obljubim, da bom zdele 3 dni počivala ja ..popoldne...v ponedeljek sem pa kar frej ja...se bomo cartali cel dan.... te bom za besedo držala...počivaj..mislim nate..no, na vaju
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:07:28
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy smo že zgladili naš prepirček oz. mojo slabo voljo Dons sem že cel dan neki čudna, ma ne vem kaj me daje. Bo že. Hvala ti se spomnim kako je...ko si čisti outsider...čustva divjajo...revčka....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:11:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša...upam,da ti slabosti minejo...a ti je bilo v prvo in drugo slabo? a ha...em prebrala...men je blo obakrat.. bilo kuda slabo svuda Katjuša..super za skupno igranje. .jst se tega ne upam še dat...ker bi Tisa sigurno v usta tlačila...posledično se davila.... Ja..sej mi smo tut 3 barval...no, Tisa se je odločila da bo kar sebe pobarvala beni je tud dal prvo enga v usta pa sem rekla, da ne sme da ni za jest in pol ni več dajal v usta... urša spočij si in lahko noč..... jst tud grem mojga še ni pa grem mal pred tv.... punce lepe priprave na veliko noč in veliko lepih družinskih trenutkov lahko noč:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:13:26
|
|
|
|
sjmm
|
AJVY...si bla pa zgovorna....dons....je ful lepo te brat...se te bere tko v izi...za sprostitev lepo, da ste barval in užival...naj ti delovni dan hitr mine, ponedelk naj se pa vleče k pondelk ma, sej veš...jz pa hrana...pa kilce...moje bi dol, Majeve gor...narobe svet ...kva češ
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:14:23
|
|
|
|
sjmm
|
ajde bejbe moje...fajn se spočite, pa mirno nočko!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:17:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša...upam,da ti slabosti minejo...a ti je bilo v prvo in drugo slabo? a ha...em prebrala...men je blo obakrat.. bilo kuda slabo svuda Katjuša..super za skupno igranje. .jst se tega ne upam še dat...ker bi Tisa sigurno v usta tlačila...posledično se davila.... Ja..sej mi smo tut 3 barval...no, Tisa se je odločila da bo kar sebe pobarvala beni je tud dal prvo enga v usta pa sem rekla, da ne sme da ni za jest in pol ni več dajal v usta... Full dobr....Tisa poskuša velikokrat....velikokrat...tko da ..raje ne. .. Priden Benjamin
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:18:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm AJVY...si bla pa zgovorna....dons....je ful lepo te brat...se te bere tko v izi...za sprostitev lepo, da ste barval in užival...naj ti delovni dan hitr mine, ponedelk naj se pa vleče k pondelk ma, sej veš...jz pa hrana...pa kilce...moje bi dol, Majeve gor...narobe svet ...kva češ z veseljem..sjmm....ko najdem čas.... Ja ...ti pa hrana....z roko v roki...držim pesti ,da bo vse po tvojih željah..a je prav....
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2010 21:30:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 21:55:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo AJVY DOBER VEČER, VIDM D SI GLIH U ZAGONU ZA PISANJE......naj hitro minejo delovni dnevi......pridem na kakšen čiiiiz,,,,brez tega ne prežvim jst tut ne....njami
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 22:17:38
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. No js sem z delom za danes končala. Bom šla zdej pod tuš in v postlo, ker sem kr precej utrujena. No jajčka so pobarvana, šunka kuhana, spekla sem še šarkelj, ker mami mi je pa prinesla orehovo potico in je zato nisem sama delala. Kuhno sem tudi pospravla in dnevno sobo, pa hitro sem še prat nesla in to je to. Ajvy - super ti vedno vse pokomentiraš, tk da lahk sam tvoje poste preletim in vem kaj se dogaja . Aja pa seznam nosečk si tudi super naredila . kolumbo - super si, da vse to narediš katjuša -. upam, da bosta tvoja dva sončka uredu ponoči in boste imeli mirno noč. Za motor se ne sekiraj preveč, sej veš, da bosta lahko kasneje ga nazaj kupila, važno je da si uredite svoj dom in da ste skupaj srečni. Ostalo še pa vse pride. No tolk sem si zapomnila ko sem malo za nazaj prebrala,več pa ne vem. Ne mi zamerit.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 22:22:50
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ a ma ktera ploščice v imitaciji parketa doma položene??? se opravičujem, ker spet vpadam Ja, midva imava ploščice v imitaciji parketa. V dnevni imava neko temno varjanto, v kuhinji pa svetlo barvo, skoraj belo. In zdej ko je položeno skupaj, se tvorijo taki kvadratki. Je pa fajn vzorec, k se lahko igraš kakor ti je ljubo. Če želiš, lahko poslikam pa pokažem, kako bomo imeli Kaj te pa drugače zanima?? jaaa...lepo prosim za slikce....zanima me pa a nej vse v eni dimenziji zberem 10 x 60 pa ravno polagam al nej zberem 3 različne dimenzije pa pol skupi sestavlamo??? res bi ti bla hvaležna za slikce.....pošl na zs....tnx že vnaprej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 22:26:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...spet pridna as always..tebe bi pa prav rada spoznala.... Hvala za pohvale...ti malo olajšam branje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.4.2010 22:29:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene. No js sem z delom za danes končala. Bom šla zdej pod tuš in v postlo, ker sem kr precej utrujena. No jajčka so pobarvana, šunka kuhana, spekla sem še šarkelj, ker mami mi je pa prinesla orehovo potico in je zato nisem sama delala. Kuhno sem tudi pospravla in dnevno sobo, pa hitro sem še prat nesla in to je to. Ajvy - super ti vedno vse pokomentiraš, tk da lahk sam tvoje poste preletim in vem kaj se dogaja . Aja pa seznam nosečk si tudi super naredila . kolumbo - super si, da vse to narediš katjuša -. upam, da bosta tvoja dva sončka uredu ponoči in boste imeli mirno noč. Za motor se ne sekiraj preveč, sej veš, da bosta lahko kasneje ga nazaj kupila, važno je da si uredite svoj dom in da ste skupaj srečni. Ostalo še pa vse pride. No tolk sem si zapomnila ko sem malo za nazaj prebrala,več pa ne vem. Ne mi zamerit. vau si bla pa pridna...si že vse nardila za praznično pojedino
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 7:15:21
|
|
|
|
baki
|
jutro.......vesele velikonočne praznike želim vsem,pa pridno barvanje jajc in peko potice katere še niste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 7:18:47
|
|
|
|
baki
|
nik se je glihkar zbudo.imamo zdej en pravi ritem odkar se je ura prestavla. .sma sama doma.katja je pri bisi in dedanu na vikendu, tastari je v službi tk da dva midva z nikom taglavna.KOSILO-ŠE RAZMIŠLJAM
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 7:57:56
|
|
|
|
baki
|
A JE ŽE KERA VSTALA?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 8:34:20
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Mi2 smo pokonci, obe že pojedle zajtrk...Gaja se igra, jst pa mal na netu. Danes grem delat zvečer, pa jutri in v pondelk tudi. Gaja bo pa malo pr "tašči" in malo pr mojih...Pol gremo malo vn na sončka da izkoristmo, popoldne pa spat, da ne bom ko zombi na šihtu! Kdo tuki?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 8:34:36
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki A JE ŽE KERA VSTALA? ja, ob 6 jutro baki
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 9:00:06
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo spali do pol osmih, potem sem jaz še pol urce potegnila...je pasalo Z popila kavico, pa pod tuš sem že šla . Sedaj se pa otročki in možek igrajo s kockami, jaz sem pa mal na rr skočila . Zdele mam plan kuhinjo v red dat, pa dva lavorja cunj v omare pokupčkat. Ob 13 gremo košarico k žegnu nest potem pa na vikend k mojim kjer nas bo čakalo kosilce. Obožujem praznike k sem tok freej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 9:02:21
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ojoj ste pa zgodnji In kakšne mate kej plane za čez praznike? Baki jutro, super da z Nikom uživata Sunny iiii lepo te je brat Super da se spet javljaš Kako je Gaja?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 9:21:08
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, Gaja je OK! Zdej k hodi je full akcija! Zadnjič si je rokico na likalniku opekla in ma mehurček na dlani...Pa že enih par bušk je pokasirala...Pa usak dan kej pogrunta, tko da je res pestro (zdej npr se sklanja h mojim nogam in voha če smrdijo in se zravn reži ko nora... ). Drugače pa zna že full stvari, vse pokaže kje ma kej, kužka (ouou), mačko(miii) in konja oponaša (tleska z jezikom), pa kolko let ma tudi pokaže-jo je moj navadu!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 3.4.2010 9:22:21 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 9:38:19
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... VEsele velikonočne praznike vsem Baki...full sem vesela,da se vama je s prestavitvijo ure uredil ritem Sunny...ti maš tudi delovno...lepo izkoristite skupni prosti čas URša---super za spanje....to je lepo... Izkoristite frej čas Sunny..Gaja pa že veliko stvari obvlada waw
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 3.4.2010 12:01:12
|
|
|
|
sjmm
|
Helov! Evo en praznični pozdrav vsem skupaj! Barvamo jajčka, no, kuhamo v čebuli....mulčki bodo mal poslikal, pa slikce nalepli.... ta velki so ta malga peljali na igrišče...nism mogla verjet, da so bli za stvar jz skuham...špergljevo kremno juhco, pa rižotka bo dons, pa pesa...popoldan pa gremo košarco nest na žegnjanje, pol pa mal na pojedino seveda. jutri pa v Litijo...spet hrana itak, pa da se mal pocrkljamo, da mama spet mal mulčke vidi, pa kej poklepetamo No, sem na mojga...zdej se je kr neki dol preselu...pa sama sva ene pol urce..kar je HUDA redkost, bi lahk mal poklepetala, medtem ko juhca vre....dons že tko nism najbol volje k je bla obupna noč...sam ata jo je pošteno odsmrčal...pol me je pa čudn gledu k sm se neki težko iz postle zvlekla zjutri..pa je reku...vidš, to je pa od hujšanja...mislm...pa celo noč sva z malim dežurala...ma ne bom dons težila k je lep sonček FAJN bodite!!!!!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.