|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
2.4.2010 21:05:02   
Ajvy
Urša...upam,da ti slabosti minejo...a ti je bilo v prvo in drugo slabo? a ha...em prebrala...men je blo obakrat.. bilo kuda slabo svuda user posted image

Katjuša..super za skupno igranje.user posted image user posted image .jst se tega ne upam še dat...ker bi Tisa sigurno v usta tlačila...posledično se davila....
Ja..sej mi smo tut 3 barval...no, Tisa se je odločila da bo kar sebe pobarvala user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
2.4.2010 21:06:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy ojoj ti pa v nedeljo delašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si vsaj v ponedeljek frej, da boste skupaj uživaliuser posted image Obljubim, da bom zdele 3 dni počivalauser posted image

ja ..popoldne...v ponedeljek sem pa kar frej ja...se bomo cartali cel dan....

te bom za besedo držala...počivaj..mislim nate..no, na vaju

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
2.4.2010 21:07:28   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy smo že zgladili naš prepirček oz. mojo slabo voljouser posted image user posted image user posted image Dons sem že cel dan neki čudna, ma ne vem kaj me daje. Bo že. Hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se spomnim kako je...ko si čisti outsider...čustva divjajo...revčka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
2.4.2010 21:11:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša...upam,da ti slabosti minejo...a ti je bilo v prvo in drugo slabo? a ha...em prebrala...men je blo obakrat.. bilo kuda slabo svuda user posted image

Katjuša..super za skupno igranje.user posted image user posted image .jst se tega ne upam še dat...ker bi Tisa sigurno v usta tlačila...posledično se davila....
Ja..sej mi smo tut 3 barval...no, Tisa se je odločila da bo kar sebe pobarvala user posted image user posted image

beni je tud dal prvo enga v usta pa sem rekla, da ne sme da ni za jest in pol ni več dajal v usta... user posted image user posted image user posted image

urša spočij si in lahko noč.....

jst tud grem mojga še ni pa grem mal pred tv....

punce lepe priprave na veliko noč in veliko lepih družinskih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč:)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
2.4.2010 21:13:26   
sjmm
AJVY...si bla pa zgovorna....dons....je ful lepo te brat...se te bere tko v izi...za sprostitev

lepo, da ste barval in užival...naj ti delovni dan hitr mine, ponedelk naj se pa vleče k pondelkuser posted image user posted image user posted image

ma, sej veš...jz pa hrana...pa kilce...moje bi dol, Majeve gor...narobe svet ...kva češuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
2.4.2010 21:14:23   
sjmm
ajde bejbe moje...fajn se spočite, pa mirno nočko!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
2.4.2010 21:16:18   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   2009

srečke nosečke…. Spet!    

user posted image

BARBARASG user posted image

SEPTEMBER 2010 

LILCHA user posted image   PDP  18.9.2010 user posted image

OKTOBER 2010 

KOLUMBO

user posted image : PDP 06.10.2010user posted image

DECEMBER 2010

BIRDY user posted image : PDP 05.12.2010 user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
2.4.2010 21:17:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

beni je tud dal prvo enga v usta pa sem rekla, da ne sme da ni za jest in pol ni več dajal v usta... user posted image user posted image user posted image

Full dobr....Tisa poskuša velikokrat....velikokrat...tko da ..raje ne. ..
Priden Benjamin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
2.4.2010 21:18:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

AJVY...si bla pa zgovorna....dons....je ful lepo te brat...se te bere tko v izi...za sprostitev

lepo, da ste barval in užival...naj ti delovni dan hitr mine, ponedelk naj se pa vleče k pondelkuser posted image user posted image user posted image

ma, sej veš...jz pa hrana...pa kilce...moje bi dol, Majeve gor...narobe svet ...kva češuser posted image user posted image

z veseljem..sjmm....ko najdem čas....

Ja ...ti pa hrana....z roko v roki...držim pesti ,da bo vse po tvojih željah..a je prav....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 21:30:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
2.4.2010 21:55:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

AJVY DOBER VEČER, VIDM D SI GLIH U ZAGONU ZA PISANJE......naj hitro minejo delovni dnevi......pridem na kakšen čiiiiz,,,,brez tega ne prežvimuser posted image

jst tut ne....njami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
2.4.2010 22:17:38   
brkn83
Pozdravljene.

No js sem z delom za danes končala. Bom šla zdej pod tuš in v postlo, ker sem kr precej utrujena.

No jajčka so pobarvana, šunka kuhana, spekla sem še šarkelj, ker mami mi je pa prinesla orehovo potico in je zato nisem sama delala. Kuhno sem tudi pospravla in dnevno sobo, pa hitro sem še prat nesla in to je to.

Ajvy - super ti vedno vse pokomentiraš, tk da lahk sam tvoje poste preletim in vem kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja pa seznam nosečk si tudi super naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

kolumbo - super si, da vse to narediš user posted image user posted image user posted image

katjuša -. upam, da bosta tvoja dva sončka uredu ponoči in boste imeli mirno noč. Za motor se ne sekiraj preveč, sej veš, da bosta lahko kasneje ga nazaj kupila, važno je da si uredite svoj dom in da ste skupaj srečni. Ostalo še pa vse pride.

No tolk sem si zapomnila ko sem malo za nazaj prebrala,več pa ne vem. Ne mi zamerit.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
2.4.2010 22:22:50   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

a ma ktera ploščice v imitaciji parketa doma položene???

se opravičujem, ker spet vpadam user posted image

Ja, midva imava ploščice v imitaciji parketa. V dnevni imava neko temno varjanto, v kuhinji pa svetlo barvo, skoraj belo. In zdej ko je položeno skupaj, se tvorijo taki kvadratki. Je pa fajn vzorec, k se lahko igraš kakor ti je ljubo.

Če želiš, lahko poslikam pa pokažem, kako bomo imeli user posted image

Kaj te pa drugače zanima??

jaaa...lepo prosim za slikce....zanima me pa a nej vse v eni dimenziji zberem 10 x 60 pa ravno polagam al nej zberem 3 različne dimenzije pa pol skupi sestavlamo??? res bi ti bla hvaležna za slikce.....pošl na zs....tnx že vnaprej

petrušk_

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
2.4.2010 22:26:26   
Ajvy
Brkn...spet pridna as always..tebe bi pa prav rada spoznala....
Hvala za pohvale...ti malo olajšam branje user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
2.4.2010 22:29:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

No js sem z delom za danes končala. Bom šla zdej pod tuš in v postlo, ker sem kr precej utrujena.

No jajčka so pobarvana, šunka kuhana, spekla sem še šarkelj, ker mami mi je pa prinesla orehovo potico in je zato nisem sama delala. Kuhno sem tudi pospravla in dnevno sobo, pa hitro sem še prat nesla in to je to.

Ajvy - super ti vedno vse pokomentiraš, tk da lahk sam tvoje poste preletim in vem kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja pa seznam nosečk si tudi super naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

kolumbo - super si, da vse to narediš user posted image user posted image user posted image

katjuša -. upam, da bosta tvoja dva sončka uredu ponoči in boste imeli mirno noč. Za motor se ne sekiraj preveč, sej veš, da bosta lahko kasneje ga nazaj kupila, važno je da si uredite svoj dom in da ste skupaj srečni. Ostalo še pa vse pride.

No tolk sem si zapomnila ko sem malo za nazaj prebrala,več pa ne vem. Ne mi zamerit.

vau si bla pa pridna...si že vse nardila za praznično pojedinouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
3.4.2010 7:15:21   
baki
jutro.......vesele velikonočne praznike želim vsem,pa pridno barvanje jajc in peko potice katere še nisteuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
3.4.2010 7:18:47   
baki
nik se je glihkar zbudo.imamo zdej en pravi ritem odkar se je ura prestavla.user posted image user posted image .sma sama doma.katja je pri bisi in dedanu na vikendu, tastari je v službi tk da dva midva z nikom taglavna.KOSILO-ŠE RAZMIŠLJAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
3.4.2010 7:57:56   
baki
A JE ŽE KERA VSTALA?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
3.4.2010 8:34:20   
sunny24
Jutro!
Mi2 smo pokonci, obe že pojedle zajtrk...Gaja se igra, jst pa mal na netu.

Danes grem delat zvečer, pa jutri in v pondelk tudi. Gaja bo pa malo pr "tašči" in malo pr mojih...Pol gremo malo vn na sončka da izkoristmo, popoldne pa spat, da ne bom ko zombi na šihtu! user posted image user posted image user posted image

Kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
3.4.2010 8:34:36   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

A JE ŽE KERA VSTALA?

ja, ob 6  user posted image

jutro baki user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
3.4.2010 9:00:06   
Urša08
jutro

Mi smo spali do pol osmih, potem sem jaz še pol urce potegnila...je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image Z user posted image popila kavico, pa pod tuš sem že šla . Sedaj se pa otročki in možek igrajo s kockami, jaz sem pa mal na rr skočilauser posted image .

Zdele mam plan kuhinjo v red dat, pa dva lavorja cunj v omare pokupčkat. Ob 13 gremo košarico k žegnu nest potem pa na vikend k mojim kjer nas bo čakalo kosilce. Obožujem praznike k sem tok freejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
3.4.2010 9:02:21   
Urša08
Tamika ojoj ste pa zgodnjiuser posted image In kakšne mate kej plane za čez praznike?

Baki jutro, super da z Nikom uživata user posted image user posted image user posted image

Sunny iiii lepo te je brat user posted image user posted image user posted image user posted image Super da se spet javljašuser posted image Kako je Gaja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
3.4.2010 9:21:08   
sunny24
ursa, Gaja je OK! Zdej k hodi je full akcija! Zadnjič si je rokico na likalniku opekla in ma mehurček na dlani...Pa že enih par bušk je pokasirala...Pa usak dan kej pogrunta, tko da je res pestro (zdej npr se sklanja h mojim nogam in voha če smrdijo in se zravn reži ko nora...user posted image user posted image user posted image ).

Drugače pa zna že full stvari, vse pokaže kje ma kej, kužka (ouou), mačko(miii) in konja oponaša (tleska z jezikom), pa kolko let ma tudi pokaže-jo je moj navadu! user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 3.4.2010 9:22:21 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
3.4.2010 9:38:19   
Ajvy
jutro....

VEsele velikonočne praznike vsem user posted image user posted image user posted image

Baki...full sem vesela,da se vama je s prestavitvijo ure uredil ritem

Sunny...ti maš tudi delovno...lepo izkoristite skupni prosti čas

URša---super za spanje....to je lepo...
Izkoristite frej čas user posted image user posted image

Sunny..Gaja pa že veliko stvari obvlada waw user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
3.4.2010 12:01:12   
sjmm
Helov!

Evo en praznični pozdrav vsem skupaj!

Barvamo jajčka, no, kuhamo v čebuli....mulčki bodo mal poslikal, pa slikce nalepli....

ta velki so ta malga peljali na igrišče...nism mogla verjet, da so bli za stvaruser posted image

jz skuham...špergljevo kremno juhco, pa rižotka bo dons, pa pesa...popoldan pa gremo košarco nest na žegnjanje, pol pa mal na pojedino seveda.

jutri pa v Litijo...spet hrana itak, pa da se mal pocrkljamo, da mama spet mal mulčke vidi, pa kej poklepetamo

No, sem user posted image na mojga...zdej se je kr neki dol preselu...pa sama sva ene pol urce..kar je HUDA redkost, bi lahk mal poklepetala, medtem ko juhca vre....dons že tko nism najbol volje k je bla obupna noč...sam ata jo je pošteno odsmrčal...pol me je pa čudn gledu k sm se neki težko iz postle zvlekla zjutri..pa je reku...vidš, to je pa od hujšanja...mislm...pa celo noč sva z malim dežurala...ma ne bom dons težila k je lep sončekuser posted image

FAJN bodite!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.