Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:21:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......ko boš rekla da bo ko bo,in boste malo izprežili po selitvi-boš videla da boš srečka .......komaj čakam dan ko boš napisala,da ti zamuja in da je hvala kak nej reček ko bo bo k pa pol tle sam o tem pišete sej je prav s eveselim z vsako če prej ne k bo zmanjkalo kandidatov med vami bom pa jst na vrsti tak da punce hitro zanost k jst že komi čakam itak delamo pupo in zna mal potrajat moj rabi mal vaje po 2 fantih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:22:24
|
|
|
|
Urša08
|
Midva z Nejcem sva pojedla kosilo. Žigec ga dobi ko vstane. So mi prav pasali makarončki Katjuša jaz se lahko sam pod čebelo podpišem je res dobro napisala. Pa a veš sej razlika med Benjaminom in Florjanom ni velika, sta samo 3 leta narazen Držim pestke in navijam da vama rata zagledati . Sedaj pa mislim da slišim Žigca, šibam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:22:50
|
|
|
|
Katjusa
|
grem se jst zment za varstvo in da bodo florija dvignal pa grem za 2 ure v stanovanje pol pride še moj pa grema skupi kupit kak venček in svečke.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:24:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......ko boš rekla da bo ko bo,in boste malo izprežili po selitvi-boš videla da boš srečka .......komaj čakam dan ko boš napisala,da ti zamuja in da je hvala kak nej reček ko bo bo k pa pol tle sam o tem pišete sej je prav s eveselim z vsako če prej ne k bo zmanjkalo kandidatov med vami bom pa jst na vrsti tak da punce hitro zanost k jst že komi čakam itak delamo pupo in zna mal potrajat moj rabi mal vaje po 2 fantih super je da si pozitivna ..da ne bo pomote-za vsako ki želi biti navijam in se velim,ampak zate pa res komaj čakam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:25:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa grem se jst zment za varstvo in da bodo florija dvignal pa grem za 2 ure v stanovanje pol pride še moj pa grema skupi kupit kak venček in svečke..... a greste že danes na Hrvaško?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 12:40:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa grem se jst zment za varstvo in da bodo florija dvignal pa grem za 2 ure v stanovanje pol pride še moj pa grema skupi kupit kak venček in svečke..... a greste že danes na Hrvaško? ne ju3 bomo šli.... pogreb je ob 4 popoldne..... šibam zdej lepo se mejte se tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 13:05:30
|
|
|
|
Ajvy
|
KAtjuša...moje sožalje Glede se podpišem pod čebelo Mihailo...Tisa je že bolje...v četrtek, gre v vrtec....ja, jst sem na bolniški...uživava..... Želim vama, da vama čimprej uspe Urša---poročaj o reakciji.... S Tiso sva imeli obisk enomesečnega fantiča....joj...kolk ga je božala.... Ti kar počivaj....tudi takrat ko počivaš opravljaš delo petrušk...waw..to sigurno lepša jajca pridejo ven, kolkr s temi barvami v vrečki...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 13:46:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa grem se jst zment za varstvo in da bodo florija dvignal pa grem za 2 ure v stanovanje pol pride še moj pa grema skupi kupit kak venček in svečke..... a greste že danes na Hrvaško? ne ju3 bomo šli.... pogreb je ob 4 popoldne..... šibam zdej lepo se mejte se tipkamo srečno vožnjo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 13:50:47
|
|
|
|
claud
|
Dan! Danes sem dala cez se en razgovor....skrajno zanimivo....jutri zacnem z uvajanjem....upam da se ne zarecem,ampak mislim da sm zadela terno!!!!!! Evo Larissa me klice..... tipkamo pol..........
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 14:21:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Danes sem dala cez se en razgovor....skrajno zanimivo....jutri zacnem z uvajanjem....upam da se ne zarecem,ampak mislim da sm zadela terno!!!!!! Evo Larissa me klice..... tipkamo pol.......... držim pesti da je to to
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 14:41:51
|
|
|
|
Čebel@
|
grem še Hano malo cartat,pol pa v službo....se tipkamo jutri papa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 14:44:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
A ni nobene ?Pri nas je tako oblacno...Mihailo je zaspala ob 14h...Vam ga morem pohvalit ,da sploh nimamo pokakane plenice ze od 9meseca naprej ,ko sem ga zacela dajati na kahlico ,ker je tako lazje kakal..zdaj se pa umiri in me v en trip gleda (tko mi pove da bo kakal) ga slecem se pokaka in je to,to...vcasih pa ze takoj zjutraj ga dam in kaka...pa med previjanjem ga dam na kahlico pa lula iin mu potem dam novo plenicko...glede tega je res priden in mi je tako lazje...tudi v avtu ko smo potovali je pokazala da bo kakal in smo ga dali na kahlico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 15:20:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Danes sem dala cez se en razgovor....skrajno zanimivo....jutri zacnem z uvajanjem....upam da se ne zarecem,ampak mislim da sm zadela terno!!!!!! Evo Larissa me klice..... tipkamo pol.......... držim pesti da je to to Tudi jaz
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 15:20:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
spet nobene
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 17:13:04
|
|
|
|
sjmm
|
en lep popoldanski pozdrav! smo bili na tržnici...nebesa od zelenjadi in sadja...sem čist not padla ...me je moj kr stran vleku..k je že komi vreče nesu pol še k sosedu po en mini nakup...mlečne zadeve, moko in testenine...je blo ful manj k sva že za sadje zapravla...je bil moj hepi pol smo hitr kosilčkal pol se je uscal k strela...košarkaša je šel kr oči iskat, ker bi bla drgač čist premočena mali je sam v avtu začoril...je bil po kosilu k tempirana bomba...tečnitis na kubik...in je šel v mižule...upam, da se zbudi kej manj podoben vremenu ...ga pa zobki strašno mučijo, pa še neki iz noska teče
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 17:19:59
|
|
|
|
sjmm
|
evo sem vas mal prebrala katjuša....sožalje....pa sej zdej vas bo od drugje čuval, upam, da ne bo preveč vplivalo na vašo selitev, pa srečno pot......glede bejbija, pa vama tudi jz privoščim,naj se vama želja čim prej izpolne urša... za čajčkanje, pa le ne pozabi na svoj počitek in zakladek k rase v tebi....lepo od tvojga, da ti pomaga mihailo...ma, tale tvoj sinek je pa pravi zlatek....pa kr na kahlico, ma bravo res čebelc@.....naj ti hitr mine tale delovnik...pozdravčke!!! claud...držimo pesti, da si srečala kake resne delodajalce ...za srečo ajvy...lepo, da ste bolje...le uživajte!!! tamika....kako ste??? baki...kje pa hodiš?? ponavadi si zgodnja in zgovorna, pa še pridna!! pa še ostalim en HELOV!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 17:20:32
|
|
|
|
claud
|
Evo spet mal mene... Pr nas se je tud ze uscal, zdj se pa neki soncek kaze.... Daje me spomladanska utrujenost.... Nneki sm hotla se napisat, pa sm pozabla kaj....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 17:21:54
|
|
|
|
claud
|
Aja pa hvala za lepe,vzpodbudne zelje Vas mam rada, zelooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 17:24:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja pa hvala za lepe,vzpodbudne zelje Vas mam rada, zelooo iiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 20:42:43
|
|
|
|
Ajvy
|
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.-- Claud držim močno pesti ,da je to to.... Mihailo-....bravo MIhailo...kako priden je sjmm...bravo za zelenjavno-sadni nakup
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2010 21:33:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 21:53:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČER mal sm utrujena...dopoldne štacuna.....sm uzela še ene Nike za Roksota-premejhne ,,,jutr morm it zamenat.....pa po fasngo sm šla brez listka tko d sm pozabila še farbo za jajčka, pa hren pa maslo, pa krogljice.....bom pa jutr k so dvojne pike .....sam sm komplet ruzak pr tašči pozabila, tko d morm najprej do denarnice pridt .........popoldne smo mel fešto....najprej je blo treba mlaj postavt, pol smo ene 3 ure iskal viski pa šnopc, k smo ga pred desetimi leti zakopal na taščino ta lepo travco pred bajto - ga nismo najdl, ker je očitno pod eno skalo, k si jo je pred par leti umislila, tko d smo se odločil d čez 10 let prestavimo še skalo ......pol pa hrana - odojk pa moja nutela tortica...... Rokso je spet puzal po dvorišču gor in dol in sm in tja, tko d mamo zdej še hlače strgane....SJMM dej mi ene une usnjene ščitnike za kolena posot, zih ma tvoj dragi kakšne viška ......zdej že spi....Majkla uspava Šime, jst pa še pod tuš skočm in čaooooo madoniš, pa sm mislila, da sm mela jz pester dan ni, blema..ščitniki in podobna oprema itak povsod ležijo..prid pa odpel naš ima zdej supergce 21....pa so glih za glih...sam ježek se sploh ne da zapet lepo...ima debelajskasto in visoko nogo...bo treba v šoping....kok ma pa Rokso že velke???? želim ti miren počitek, pa tvoji pikci tud!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 21:55:13
|
|
|
|
sjmm
|
Pa da ne pozabim:::::::::MAJ DANES RESNO SHODIL. ..CELO POPOLDNE SE JE SPUŠČAL ČEDALJE NA DALŠE RELACIJE...IN JE ČIST HEPI , SE TOK ZRAVN REŽI, DA GA NA RIT FLIKNE....JOJ...ŠE EN MOJ MIŠEK ŽE TEČE IZ GNEZDA
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 30.3.2010 22:00:23
|
|
|
|
sjmm
|
itak je spet fuzbal...ne vem, kva kej ve počnete....v teh pomladnih dneh zgleda sam travco poslušate mi smo imeli kar na izi popoldne....moj je Mihca peljal v City park..pod vodo na en rojstni dan, ga je VIP sošolka povabila ...se je pol ure lišpal z vsemi možnimi geli in parfumi...me je skor kap ...je 3x srajco zamenjal, da se je le podala k majici mi pa smo užival doma, ta velka sta se mal učila, pol nam je Janči mal na kitaro špilal, Maj je navdušen...pol smo pa Duplo zlagal, da je lahk mali podiral, pa s Saško sva sanjali, kam bova šli po obleke za valeto...se bo treba kr podvizat evo to je z našga štaba dons...zdej je HB že legel mir...upam,da se bo dalo ponoči kej spočit...bomo vidl kak se bo princ odloču sej mogoče vas še kej prečekiram....drgač pa mirno noč vsem, pa lepe sanje!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.