Anonimen
|
Anonimna R Sem ravno s spregleda, je vse OK, pikica pa že prov velika, kar nisem mogla verjet, se že prov dobro vidi glava in telešček , po velikosti pa natančno ustreza dnevom nosečnosti . Jana84, NS imam 12.4, pregled pa 29.4 (hvala). Jaz pa mleko iz mlekomata uživam (sicer zelo redko) kar neprekuhano. Je že fino malo popazit na "prepovedano" prehrano, samo jaz sem tokrat precej u izi , malo bi me sicer stisnilo pred kakšno francosko, ker sem se v prvi "zastrupila" in bruhala ter školjkam se je pa absolutno vredno odreči (še dobro, da sem se v prvi enkrat zadržala), ker si po zastrupitvi res bogi! Za divje šparglje sem vam pa primorcem prov fouvš, o to je tako slastno . Pri nas doma se kar veliko vrti okrog prehrane in divji šparglji so eden od nam ljubih gurmanskih užitkov. Sicer stari starši na vrtu "pridelajo" šparglje (pri njih je vse 100% BIO), samo z divjimi sploh ni primerjave... S kje pa ste Primorke? Mi smo bili ravno prejšnji vikend pri prijateljih v Seči in njihov life je prov idealen . Tam je tok več sončka na leto kot v LJ... totalen mir, ptički, soline, noro dober radič (sem ga dobro uro nabirala in se ta teden "sladkala" s prima solatkami), skratka prov za spočiti oči in dušo . Drugače pa jaz na Obali obožujem sprehod od Lucije do Pirana in nazaj in tokrat najbrž prvič v življenju nisem izvedla, ker smo se tako napokali na kosilu, da nisem bila za nikamor . Jaz pa sploh ne vem, kdaj n j poveva. Najrajši še dolgo ne bi , mi je pa ful zoprno, ker me oči zadnje čase kar skos nekaj sprašuje glede naslednjega otroka, potem imam pa kar slabo vest, kot da bi lagala . Mami se mi pa zdi, da bo spet čist paf, ker, kot sem razbrala iz njenih besed, misli, da bo to enkrat daleč v prihodnosti . Če kaj kupujete v Baby centru, se vam splača kje dobiti bone, ki se kupijo preko Dinersa, ker so 20% cenejši, jaz sem se te novičke ful razveselila in zdaj okrog malo nafehtavam, če ima kdo dovolj pik na Dinersu, tko da če počakam na kakšno akcijo, zadeve dobim kar precej ugodneje.
|