|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
2.4.2010 9:51:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠAuser posted image ZA FLORČITA....................Majklu smo rekl, da bomo vidl oktobra, ko pride dojenček domovuser posted image .......je prejle uzel telefon in nekaj nakladal....ga začnem mal boljš poslušat.....on pa: Ti posluš, a pol prideš oktobra u našo bajto....ja ok, lepo se mej... čao......on je debatiral z dojenčkomuser posted image ....dons se mu čist dogaja.......

Zdej spijo vsi trje.....s Šimetom sva mela en gradbinski fajt.......tale ograja mi bo vse živce požrla jooooooojj......sm bla besna že, ker so ga 5 minut pred pregledom klical od doma, d je fuuuul za delat, če loh pride pomagat.......grrrrrr......smo mel namen še skupaj na kosilo, da mal proslavimo .....in klinc...smo samo letel.....zato d je z viličarjem sfural 10 palet in je bil po eni urci fertik.......še dobr d ga je očka dam prpelu k če ne bi mogu pešuser posted image ......no pol se mi je kao oddolžil s halo kitajcem pa z enim pirčkom.......govorilne še čakajo

user posted image user posted image user posted image user posted image  faca Maj...prov lepo da se tako veseli....
tale ograja ti bo pa res dala vetra..naj se čimbolje spravi čez, brez prevelikega živciranja....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
2.4.2010 9:55:39   
Urša08
eto stanovanje posesano, wc popedenčka, stroj pere, otroška tipi topi,... v glavnem kar neki zgleda tole naše gnezdeceuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa že zmatranauser posted image nč bom mela eno pavzicouser posted image

Tanci ojej vaša nočka, upam, da bo današnja boljšauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
2.4.2010 10:09:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm- a ti tudi na shujševalno...jah ne vem tuki ma tale shujševalna kar en magičen učinek...skor use k so ble na dieti souser posted image ...user posted image user posted image user posted image  malo heca...ti najbolje veš kako se dobro počutiš v svoji koži...drugače pa izgledaš prov super

no, sej nebi blo slabo....user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..mal heca...mojga prec fršlok, čeprav je še pripravlen na kako tako željouser posted image

kar se pa moje postave tiče, pa se mi zdi, da vse mal za kako dioptrijo trpiteuser posted image user posted image ...mam zgornji del k bodygard..pa trebuh...pol pa lepe majčke ne stojijo lepo...itak pa ve suhice...ne veste kak je touser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
2.4.2010 10:11:14   
sjmm
tanči....Florči ob katjuše je včeri driskal revček

vi se pa tud pocajtajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa kako fajn prespano nočkouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
2.4.2010 10:13:53   
sjmm
naš neki tečkan...vreme po moje...pol pa še hodit ne zna večuser posted image user posted image user posted image

greva mehurčke delatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
2.4.2010 10:14:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto stanovanje posesano, wc popedenčka, stroj pere, otroška tipi topi,... v glavnem kar neki zgleda tole naše gnezdeceuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa že zmatranauser posted image nč bom mela eno pavzicouser posted image

Tanci ojej vaša nočka, upam, da bo današnja boljšauser posted image user posted image user posted image

uršika...ti si čist super truper bizi....mal počivi...pikca rasteuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
2.4.2010 10:26:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

DAN; JUTRO!!!

Mi kar lepo spali...sam zvečer se je tok napokal vsega, da sem ga kr hodila gledat k se ni nič zbujal...men tud nikol ni provuser posted image user posted image user posted image

urša...lepo da si se spočila

petrušk....nism še pekla šunke v testu...sej veš smo vegiuser posted image

baki...ma, maš karakter.user posted image user posted image ..pa super za potičko,user posted image user posted image sam mal pa lahk probaš, če te pač mika, drgač pa gut...glede bejbijev...vsak ma svoje želje, a neuser posted image

no, da še jz povem, da sem se tud lotila moje shujševalne...me je že neki cajta depresiral, da si ne morm nič lepega kupit...če je cifra 42...me je že groza...moj prav da sm zmešana, sam morm sama zase probat...sem namreč en tak fobokilogram......zdej sm glih najdla ta prav cajt za začet...sam 1x je trebauser posted image user posted image ..ni kej...drugač pa ju hujšam po načelu do 1200kcal na dan, tko, da nism tok omejena z jedilnikom...no, to mi je dobr šlo pred leti, ko sem prišla z 90kg....na 63kg...no, bomo vidluser posted image

ups....ja valjdauser posted image user posted image

no ja pa sj to'j čist normaln testo za kruh, sam jst bom še šunko notr zavila.....

maš kak dober recept za ajdov kruh....??čene bom pa kr neki spacala....bo že neki ratal.
user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 10:33:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
2.4.2010 10:40:21   
petrušk_
a ma ktera ploščice v imitaciji parketa doma položene???

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3634
2.4.2010 10:40:55   
baki
midva z nikom iz trgovine.sem še mogla jajce kupit pa ribe za dons ko je post.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
2.4.2010 11:26:57   
baki
a ste mele generalko stanovanja te dni?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
2.4.2010 11:53:17   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a ste mele generalko stanovanja te dni?

čist en mal...okna, posteljnina, po tleh pomit, prah pobrisat, dans pa še kopalnicauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
2.4.2010 12:03:38   
Urša08
Baki mal smo pa res pospravljali user posted image

Sedaj kuham kosilo.  Mi ja pa ta dan tok moreč k vn pogledašuser posted image

Si grem en kapučin narest bo koj lepšeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
2.4.2010 12:25:34   
Katjusa
dan...
sem prišla na računalnik pogledat za krompirjev golaž sem mi ga zadnič pozabla sprintat.... če katera rabi je na 119 strani.... no mi bomo mel danes krompirjev golaž za jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy pa kje ti hodišuser posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke zauser posted image lepo in zdravo nosečnost in lepega in zdravegauser posted image kako sta kej Kristi in Neli???

florjan je danes boljše ponoči ni več bruhal.... danes je že kr dosti pil pa tud ni bruhal tud driskica se je ustavla tak, da upam, da bo zdej vredu.... ga je pa kr mal zmatral je ful umirjen in se cartauser posted image

sjmm
men zgledaš čist OK in nimam nič dioptrije.... če bi jst bla tko k ti bi po trpalnicah okol hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej če so že 4user posted image je pa čist vseen če je še enuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko, da zakaj ne ljubezni imate dovolj razumevanja in smisla za otroke pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

baki
jst nisem nič pospravljala ker me skoraj ni doma smo skos v stanovanju kakr uspemo mal tja pokukat in nimam energija da bi še tu pospravljala.... sta pa dons otročka pobrala igrače tačas sem jst kuhinjo mal popedenala pol smo pa s skupnimi močmi še celo stanovanje posesali.... če se mi bo dalo bom dons še kopalnico mal obrisala, če bom uspela.....

mojmu sem včeraj rekla da bi rada bla user posted image da ste že vse in da mi ful lušte delate pa je reku, da sej bom jst tuduser posted image user posted image user posted image tašča tud čaka kako novičko da sem user posted image pa sem ji rekla d amora še mel počakat da miro grunta kak se punčko nardiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dons dobimo obiske iz švice.... (spet se bo treba lepe delat) najraje bi šla kr tja v stanovanje..... no sej ju3 bomo verjetno tam mal delal pol bomo dal pa za praznike mir v ponedeljek gremo itak na hrvaško gremo z 2 avtim..... bom tašči rekla da se bo šla z mano peljat da ne bom sama z otrokoma..... konec koncem kolkr mi je šla včasih na živce tolk sem zdej vesela, da sta nama pomagala s hipoteko in da se ful veselita z nama in mogoče me pa le ne sovraži tolk k sem jst misla... vsi smo pa kdaj nerodni..... zdej se kr nekak štekamouser posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdej kuhat k krompir že imam nalupljen......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
2.4.2010 12:32:42   
MIHAILO
OJ mi smo bli na cepljenju pa sva sla kr z vozickom pa dezno prevleko mela za vsak slucaj

Vse ste pridne k ste pospravljaleuser posted image Tudi jaz imam lepo sem zevceraj pa danes malo...
KOLUMBO dej nam povej kaj bo fantek al puncka???Sem nestrpnauser posted image ...Maj je pa zakon z komentarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

BIRDY lepo da bos obdrzalauser posted image user posted image user posted image Srecno nosecnost in javi se kaj vec
SJM cist prevec pridna...
AJVY no sej danes so pogledali useska tko da je ok,verjetno so res zobeki krivi
URSA super nocka...nase so te 3 noci bolj slabe,se zbuja spi pri nama,se premetava po eno uro in pol zaspiuser posted image tko da se obrne z glavo dol

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
2.4.2010 12:34:26   
MIHAILO
TANCI za Hanikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 13:01:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
2.4.2010 13:06:11   
Urša08
Mi smo popapcali kosilo. Sem kar torteline s sirovo omakico naredilauser posted image

Sedaj še kuhinjo pospravim, pa cote v sušilca vržem potem pa počasi zaključim. Kdo bo pa likal pa ne vemuser posted image Tamaledva sta živahna, letata naokoli, se igrata,.. čim dalj naj to trajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3643
2.4.2010 13:07:42   
Urša08
Birdy in kako si drugače? Delaš, pa šola, tamaledve sta pridi. Dej nam mal povej kako steuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
2.4.2010 13:28:33   
sjmm
pri nas bo zdej kosilo, še ta velka 2 iz šihta prisopihata, bomo kr še uno juhco od včeri...mi jo je ratal za 2 dni skuhat...to je čudež...rajš ne povem kok je lonc velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sm pa ribice dala pečt, zravn pa ena fajn solata....ledenka, motovilec, mal regrata, par redkvic in ena pločevinka fižolčka....pol bom ene že mal suhe žemljice opekla...in pol si solato gor napokajo, pa ribce zravn...joj, sej bo za prežvetuser posted image user posted image user posted image user posted image

pol bomo pa buhteljčke z marmelado pekli....sem dala na izbiro to ali pa rožičeva potička...za dons so se odločili za buhteljčke...kao da bo to Majči rajš jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, jz sm tud potrebna enga kofeta...čin... urša s kapučinčkom in ostale tud seveda

aja, glede shujševalne...moj mi je tole sliko dons sprintu in je zjutri visela na hladilniku...poleg mojega seznama s kalorijami...mislm!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

in je napisu KOK JE TALE FEJST BABA, če bi bla suha sploh ne bi bla tko fajn....MISLM!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
2.4.2010 13:34:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pri nas bo zdej kosilo, še ta velka 2 iz šihta prisopihata, bomo kr še uno juhco od včeri...mi jo je ratal za 2 dni skuhat...to je čudež...rajš ne povem kok je lonc velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sm pa ribice dala pečt, zravn pa ena fajn solata....ledenka, motovilec, mal regrata, par redkvic in ena pločevinka fižolčka....pol bom ene že mal suhe žemljice opekla...in pol si solato gor napokajo, pa ribce zravn...joj, sej bo za prežvetuser posted image user posted image user posted image user posted image

pol bomo pa buhteljčke z marmelado pekli....sem dala na izbiro to ali pa rožičeva potička...za dons so se odločili za buhteljčke...kao da bo to Majči rajš jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, jz sm tud potrebna enga kofeta...čin... urša s kapučinčkom in ostale tud seveda

aja, glede shujševalne...moj mi je tole sliko dons sprintu in je zjutri visela na hladilniku...poleg mojega seznama s kalorijami...mislm!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

in je napisu KOK JE TALE FEJST BABA, če bi bla suha sploh ne bi bla tko fajn....MISLM!!!!!!!!!!!

ja sjmm kaj češ lepšga.....halooooo.....
južna pa itak coool as alwaysuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
2.4.2010 13:44:07   
MIHAILO
KOLUMBO nisem vedla da pri obeh nisi vedla za spol,dobra si...jaz pa tega ne bi mogla bi me prevec firbc matral...sej je itak vseen ampak ,ce lahk pove ne bi mogla zdrzatuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
2.4.2010 13:45:43   
MIHAILO
SJJM sam ta na sliki je pa tebi podobnauser posted image ...Fajn da si mozeku vsec taksna kot siuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
2.4.2010 13:50:47   
Urša08
Sjmm lahk samo rečem bravo možek user posted image user posted image user posted image user posted image Njemun si čudovita taka kot si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če sama čutiš da moraš kako kilco dol dobit potem te pa tukaj podpiramo, čeprav si čist okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
2.4.2010 13:51:33   
Katjusa
sjmm tvoj te pa zna presenetituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj tud orav da ma raje tako z več k z manjuser posted image user posted image user posted image user posted image jah no kakrkol dokler me ima rad in mboža pa lupčka se nič ne bunim.... shujšat morem sam tolk da se bom jst fajn počutla ampak jst se bom fajn počutla daleč od ideala.....

kolumbo računama da se bomo selili konec meseca al pa v zečetku maja odvisno kolk boma imela časa......
jst tud v prvo nisme vedla kaj bomo dobil v drugo pa se nisma mogla odločit a vprašat al ne in nisem hotla vedet pol je pa G reku da se tok fino vidi in če me zanimauser posted image user posted image user posted image itak če se fino vidi pa hočem vedetuser posted image user posted image user posted image ..... v glavnem nikol več nočem vedet za spol k sploh ni tak fino če vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morem šibat v vitanje pride en motor gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.