Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 12:20:07
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,pa lep sončen dober dan želim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 12:24:00
|
|
|
|
tasa_m
|
.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.4.2010 12:29:26 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 12:25:50
|
|
|
|
koala
|
Saj ni prvoparilska šala, reci da ni!!!!
< Sporočilo je popravil koala -- 1.4.2010 12:26:42 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 12:28:37
|
|
|
|
tasa_m
|
koala..joj ne znam ti povedat kako bi mi tista služba pasala. Plača ni neke velika ampak je vsaj nekaj in 2 prihodka bi bila super. Upam, da ko mi je namignila da bi zame bile bolj Hoče da mi je s tem dala upanje,da me tja spravi. Tomažmi je reko, da za brezveze mi že ni Hoč omenla. Tak da ne vem... upam in si močno želim res, čeprav bom se morala vse na nova učit ampak sem pripravljena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 12:28:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Saj ni prvoparilska šala, reci da ni!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 7:33:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem službo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 7:46:30
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo danes stari 1 leto! Čestitke,moj mali navihanec!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 8:48:12
|
|
|
|
koala
|
Saš vse najboljše!!!!! Tasa tsito pa je bila šala, mam prav al ja???????????
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 8:50:18
|
|
|
|
rina22
|
jutro IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo danes stari 1 leto! Čestitke,moj mali navihanec! Še tukaj - VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 9:54:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nekaj mi rečte: a so za take male kot je Lij tudi že čelade za na kolo? Ja so
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 9:55:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo danes stari 1 leto! Čestitke,moj mali navihanec! tudi tukaj čestitke
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 10:01:28
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro vsem skupaj. Kako ste danes v tem tečnem in deževnem vremenu? Pri nam ni nič posebej novega. Jan še kašlja in nahoden je ampak ni več tako hudo. Upam, da bo šel v torek v vrtec, ker me vsak dan sprašuje če greva...pikec mali ful rad hodi... . Jaz sem kar ok, če ne računam na bolečine v križu. Upam, da bom še ta mesec imela preiskavi ki jih čakam in čakam, pol pa v Lj po drugo mnenje. Bomo videli kaj mi bo tam rekel nevrokirurg. Od službe še nič in mi počasi že preseda. Kako pa ostalim kaže? Kuham velikonočno šunko in klobaso, pol popoldan bom pobarvala jajčka...jutri pa pripravim košarico nesem k žegnu in to je to. S sestro ne bomo skupaj tudi letos ne, ker je tudi njen sin bolan . Kaj češ, mali otroci. Lep dan, papa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 10:02:04
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m lepo si nas nategnila za službo... . Ti je uspelo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 10:59:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Tasa tsito pa je bila šala, mam prav al ja??????????? imaš če pa je bil prvi april...nekdo vas je mogel malo pohecat Preveč hitro bi bilo, da bi v manj kot 24 urah dobila odgovor!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 11:08:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan,dan. No, pa smo tudi mi bolani..no Lija . Včeraj ko sem prišla po njo v vrtec mi je rekla, da ji je iz uhice tekel gnoj seveda pokličem takoj dežurnega povem kak je na stvari in mi je rekla naj kar takoj prideva da jo pogledajo. So naju na srečo naprej vzeli, ker sva morali naprej na ORL k Dr. Žigerju. Da je jokala full ne rabim posebej pravit. Se mi je prav zasmilila. Žaba mala moja. Dobili sva antibiotik in kapljice in sva doma in se cartava. Na srečo pa nima vročine...vsaj nekaj dobrega v vsem tem. Nisem pa vedela, da je vnetje uhic dedno?! Ve ste to vedele? Ker jaz imam sama ful probleme z ušesi in sem res žalostna, da je morala glih to pokasirat od mene . Bi mi bila bolj všeč da bi trmo dobila Zdaj spi, jaz pa ji kuham juhico,da ko se zbudi da dobi,. Pa čeprav je post bo dobila govejo juhico, ker so zdaj 2 dni že imeli v vrtcu zelenjavno in ji nočem dat še 3.dan. Botrca za Jana da se čimprej pozdravi in gre v vrtec. Vem kako je ko hoče v vrtec pa ne more..meni je Lija tud zjutrajk pri vratih stala in pravla pa-pa In zate saj bo služba..daj času čas.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 11:39:47
|
|
|
|
ly117
|
Ojla. Kako kaj? Pri nas po starem. Edino ne vem kdaj me bojo priklučli. Sem se v sredo šla pozanimat in so babe rable 14 dni da so napisale pogodbo in dale naprej tehnični službi. upam lahko samo da me bojo drugi teden poklicali. Tasa vidim da tebi dogaja 100 na uro. Se prav tak. In čestitke za prvi razgovor in prodan voziček. Matcar hvala da me vsaj ti pogrešaš če se druge ne spomnijo name. Pa še eno vprašanje. Malo me razzsvetlite kako poteka vpis v vrtec. Jebi ga če sem pa pri takih stvareh blond oz. še nikoli tega nisem počela. Predvidevam da moraš vlogo kupit v papirnici jo izpolneš in neseš v vrtec. je tako?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 11:45:58
|
|
|
|
ly117
|
Pa vsem lepe velikonočne praznike želim. ( Pa glejte da se ne boste preveč najedle čez praznike. ) Vas še pridem malo v nedeljo pogledat ko bom spet pri mami. Če bo katera kaj skakalo okoli mene pa se javite na kavici. Pa, pa.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 11:51:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še eno vprašanje. Malo me razzsvetlite kako poteka vpis v vrtec. Jebi ga če sem pa pri takih stvareh blond oz. še nikoli tega nisem počela. Predvidevam da moraš vlogo kupit v papirnici jo izpolneš in neseš v vrtec. je tako? jaz sem stalno vlogo dobila na upravi vrtca! Vlogo za znižanje plačila se pa kupi v papirnici ! jaz te tudi pogrešam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 12:23:46
|
|
|
|
koala
|
ly kar na upravo vrtca kamor ga boš vpisla pojdi pa ti bodo tam dali papirje ki jih moraš izpolnit. tasa za Lijo, mene je kar groza ko vidim ta izcedek iz ušesk. Sploh ker sva prvič hodila vsak dan na aspiracijo uluhovoda, zdaj se dere že samo ko dr. na ušesnem vidi. Otroci pa so upravičeni posta tako da kar naj je juhico če ji paše. Aja meni je dr. Munda na ORL svetoval da naj mu zračim uhice (sem kupila tako pumpico, ki je sicer namenjena čiščenju slušnih aparatov). Glede dednosti pa meni niso ničesar rekli.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 13:04:01
|
|
|
|
arabela*
|
Danes ob štirih držite pestke.......plissssss
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 14:07:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes ob štirih držite pestke.......plissssss
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 14:09:01
|
|
|
|
tasa_m
|
koala ... meni pa nič ni rekel in sploh ne vem ali lahko greva ven in to? Pa saj če ji dam trak in še kapo a glavo, ne more bit nič narobe. Ker več ne vem kak še jo naj animiram,da bo mirna. Kr pri vratih stoji in kaže ter pravi pa-pa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 2.4.2010 16:49:30
|
|
|
|
marta82
|
Saš vse najboljše! za vse bolančke. Pa lepe praznike, punce.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.