|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
1.4.2010 12:20:07   
sami0804
Aja,pa lep sončen dober dan želim...user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
1.4.2010 12:24:00   
tasa_m
.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.4.2010 12:29:26 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
1.4.2010 12:25:50   
koala

Saj ni prvoparilska šala, reci da ni!!!!

< Sporočilo je popravil koala -- 1.4.2010 12:26:42 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
1.4.2010 12:28:37   
tasa_m
koala..joj ne znam ti povedat kako bi mi tista služba pasala. Plača ni neke velika ampak je vsaj nekaj in 2 prihodka bi bila super. Upam, da ko mi je namignila da bi zame bile bolj Hoče da mi je s tem dala upanje,da me tja spravi. Tomažmi je reko, da za brezveze mi že ni Hoč omenla. Tak da ne vem... upam in si močno želim res, čeprav bom se morala vse na nova učit ampak sem pripravljena.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
1.4.2010 12:28:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Saj ni prvoparilska šala, reci da ni!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
2.4.2010 7:33:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobila sem službo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
2.4.2010 7:46:30   
matcar
Mi pa smo danes stari 1 leto! Čestitke,moj mali navihanec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
2.4.2010 8:48:12   
koala
Saš vse najboljše!!!!!

Tasa tsito pa je bila šala, mam prav al ja???????????

Nisem vedela

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
2.4.2010 8:50:18   
rina22
jutrouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi pa smo danes stari 1 leto! Čestitke,moj mali navihanec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še tukaj - VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
2.4.2010 9:54:39   
botrca

Nekaj mi rečte: a so za take male kot je Lij tudi že čelade za na kolo?

Ja so user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
2.4.2010 9:55:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

tudi tukaj čestitke user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
2.4.2010 10:01:28   
botrca
Dobro jutro vsem skupaj. Kako ste danes v tem tečnem in deževnem vremenu? Pri nam ni nič posebej novega. Jan še kašlja in nahoden je ampak ni več tako hudo. Upam, da bo šel v torek v vrtec, ker me vsak dan sprašuje če greva...pikec mali ful rad hodi...user posted image .

Jaz sem kar ok, če ne računam na bolečine v križu. Upam, da bom še ta mesec imela preiskavi ki jih čakam in čakam, pol pa v Lj po drugo mnenje. Bomo videli kaj mi bo tam rekel nevrokirurg.

Od službe še nič in mi počasi že preseda. Kako pa ostalim kaže?

Kuham velikonočno šunko in klobaso, pol popoldan bom pobarvala jajčka...jutri pa pripravim košarico nesem k žegnu in to je to. S sestro ne bomo skupaj tudi letos ne, ker je tudi njen sin bolan user posted image . Kaj češ, mali otroci.

Lep dan, papa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
2.4.2010 10:02:04   
botrca
Tasa_m lepo si nas nategnila za službo...user posted image  user posted image  user posted image . Ti je uspelo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
2.4.2010 10:59:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Tasa tsito pa je bila šala, mam prav al ja???????????
imaš user posted image
če pa je bil prvi april...nekdo vas je mogel malo pohecatuser posted image Preveč hitro bi bilo, da bi v manj kot 24 urah dobila odgovor!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
2.4.2010 11:00:12   
tasa_m
SAŠ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
2.4.2010 11:08:05   
tasa_m
Dan,dan.
No, pa smo tudi mi bolani..no Lija user posted image . Včeraj ko sem prišla po njo v vrtec mi je rekla, da ji je iz uhice tekel gnoj user posted image seveda pokličem takoj dežurnega povem kak je na stvari in mi je rekla naj kar takoj prideva da jo pogledajo. So naju na srečo naprej vzeli, ker sva morali naprej na ORL k Dr. Žigerju. Da je jokala  full ne rabim posebej pravit. Se mi je prav zasmilila.user posted image user posted image Žaba mala moja. Dobili sva antibiotik in kapljice in sva doma in se cartava. Na srečo pa nima vročine...vsaj nekaj dobrega v vsem tem. Nisem pa vedela, da je vnetje uhic dedno?! Ve ste to vedele? Ker jaz imam sama ful probleme z ušesi in sem res žalostna, da je morala glih to pokasirat od meneuser posted image . Bi mi bila bolj všeč da bi trmo dobila user posted image user posted image

Zdaj spi, jaz pa ji kuham juhico,da ko se zbudi da dobi,. Pa čeprav je post bo dobila govejo juhico, ker so zdaj 2 dni že imeli v vrtcu zelenjavno in ji nočem dat še 3.dan.

Botrca za Jana da se čimprej pozdravi  user posted image user posted image user posted image in gre v vrtec. Vem kako je ko hoče v vrtec pa ne more..meni je Lija tud zjutrajk pri vratih stala in pravla pa-pa user posted image
In zate user posted image user posted image user posted image saj bo služba..daj času čas. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
2.4.2010 11:39:47   
ly117
Ojla.

Kako kaj?  Pri nas po starem. Edino ne vem kdaj me bojo priklučli. Sem se v sredo šla pozanimat in so babe rable 14 dni da so napisale pogodbo in dale naprej tehnični službi. upam lahko samo da me bojo drugi teden poklicali.
Tasa vidim da  tebi dogaja 100 na uro. Se prav tak. In čestitke za prvi razgovor in prodan voziček.
Matcar hvala da me vsaj ti pogrešaš če se druge ne spomnijo name. user posted image

Pa še eno vprašanje. Malo me razzsvetlite kako poteka vpis v vrtec. Jebi ga če sem pa pri takih stvareh blond oz. še nikoli tega nisem počela. Predvidevam da moraš vlogo kupit v papirnici jo izpolneš in neseš v vrtec. je tako? user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
2.4.2010 11:40:55   
ly117

SAŠ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO

En VELIK podpis.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
2.4.2010 11:45:58   
ly117
Pa vsem lepe velikonočne praznike želim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( Pa glejte da se ne boste preveč najedle čez praznike. user posted image )

Vas še pridem malo v nedeljo pogledat ko bom spet pri mami.

Če bo katera kaj skakalo okoli mene pa se javite na kavici.

Pa, pa.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
2.4.2010 11:51:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa še eno vprašanje. Malo me razzsvetlite kako poteka vpis v vrtec. Jebi ga če sem pa pri takih stvareh blond oz. še nikoli tega nisem počela. Predvidevam da moraš vlogo kupit v papirnici jo izpolneš in neseš v vrtec. je tako? user posted image

jaz sem stalno vlogo dobila na upravi vrtca! Vlogo za znižanje plačila se pa kupi v papirnici !

user posted image user posted image jaz te tudi pogrešam...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
2.4.2010 12:23:46   
koala
ly kar na upravo vrtca kamor ga boš vpisla pojdi pa ti bodo tam dali papirje ki jih moraš izpolnit.

tasa user posted image user posted image user posted image  za Lijo, mene je kar groza ko vidim ta izcedek iz ušesk. Sploh ker sva prvič hodila vsak dan na aspiracijo uluhovoda, zdaj se dere že samo ko dr. na ušesnem vidi. Otroci pa so upravičeni posta tako da kar naj je juhico če ji paše. Aja meni je dr. Munda na ORL svetoval da naj mu zračim uhice (sem kupila tako pumpico, ki je sicer namenjena čiščenju slušnih aparatov). Glede dednosti pa meni niso ničesar rekli.

Nisem vedela

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
2.4.2010 13:04:01   
arabela*
Danes ob štirih držite pestke.......plissssssuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
2.4.2010 14:07:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danes ob štirih držite pestke.......plissssssuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
2.4.2010 14:09:01   
tasa_m
koala ... meni pa nič ni rekel in sploh ne vem ali lahko greva ven in to? Pa saj če ji dam trak in še kapo a glavo, ne more bit nič narobe. Ker več ne vem kak še jo naj animiram,da bo mirna. Kr pri vratih stoji in kaže ter pravi pa-pa. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
2.4.2010 16:49:30   
marta82
Saš vse najboljše!user posted image
user posted image za vse bolančke.

Pa lepe praznike, punce.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.