Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 22:45:04
|
|
|
|
arabela*
|
nočka.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 22:49:05
|
|
|
|
sami0804
|
Brez veze si se kregala,avtomatik je simpl ko pasulj za vozit...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 31.3.2010 23:09:42
|
|
|
|
sami0804
|
No,pa grem še en kavbojski film do konca pogledat,pa ajat.. Lahko noč vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 7:41:17
|
|
|
|
rina22
|
Jutro, jutro Kak ste kaj? Jaz sem taaaaaaaaak žalostna Odkar hodim na fax, nimam več časa, da bi čvekala z vami, kot prej tasa, bravo za razgovor tak se dela matcar, držim pesti, da te čimprej pokličejo na razgovor saraya, jaz še sicer nisem vozla avtomatika, samo sem pa slišala, da je full fajn in preprosto. Tak, da se nimaš kaj bat Ko boš probala, boš rekla, da ga več ne menjaš - tak so vsi do zaj rekli, katere jaz poznam, ki majo avtomatike.. res Sem zasledila kar nekaj novih No, še z moje strani dobrodošle, čeprav bi lahko ve meni tak rekle, ko se tak malo javljam zadnje čase
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 8:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja...nisem omenla...kako štalo mi je moj včeraj naredil.....sva se tak skregala.....da sem še danes brez glasu skoraj....mi je k bajti pripeljal avto s avtomatskim menjalnikom......zdaj pa mi zunaj stoji,ker se ne znam s tem vozit.....je kera že probala? naj me potolaži...da ne bom v prvi grabi pristala.... nimam pojma, ampak mislim da nemre bit težko. Midva tudi avtomatike gledava
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 8:57:12
|
|
|
|
tasa_m
|
rina faks je prvi, pol pa smo čveke na vrsti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 8:59:42
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Saraya jaz še sicer nisem vozila avtomatika in si ga niti ne želim,ker mi je v užitek da sem jaz tista kiiz avta izžgečkam to kar zmore. Ampak še vsak do ssedaj mi je rekle da če bi enkrat peljala avtomatika da nikoli več nebi htela drugega avta, sicer pa po moje daš samo v D (drive) in pohodiš gas, pa ne do daske da res ne pristaneš v kakem jarku . tasa za dobro prodan vozek. A oni ki ti je bil všeč te še čaka?
< Sporočilo je popravil koala -- 1.4.2010 9:00:32 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 9:01:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina faks je prvi, pol pa smo čveke na vrsti Hvala za objemčke Saj veš, kak je to - ko pridem s faxa, sem s Timejo, zvečer še kaj za fax naredim, pol pa sem že tak utrujena, da kriza. Saj, ko bomo delale, bomo res težko čvekale Sem zaj, ko sem bila na praksi, bila čist v tem in res je bilo poleg tega težko najti čas za net..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 9:07:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! Saraya jaz še sicer nisem vozila avtomatika in si ga niti ne želim,ker mi je v užitek da sem jaz tista kiiz avta izžgečkam to kar zmore. Ampak še vsak do ssedaj mi je rekle da če bi enkrat peljala avtomatika da nikoli več nebi htela drugega avta, sicer pa po moje daš samo v D (drive) in pohodiš gas, pa ne do daske da res ne pristaneš v kakem jarku . tasa za dobro prodan vozek. A oni ki ti je bil všeč te še čaka? vozek me še čaka ja ampak sva se odločila (no jaz sem se) da ga ne potrebujeva. Lija noče se več sploh ne vozit v vozičku, tak da mi je brez pomena da ga kupujemo. Bom imela tega Gracota kaj imam zdaj kaj se bol na easy zloži pa je to prek dovolj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 9:08:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina faks je prvi, pol pa smo čveke na vrsti Hvala za objemčke Saj veš, kak je to - ko pridem s faxa, sem s Timejo, zvečer še kaj za fax naredim, pol pa sem že tak utrujena, da kriza. Saj, ko bomo delale, bomo res težko čvekale Sem zaj, ko sem bila na praksi, bila čist v tem in res je bilo poleg tega težko najti čas za net.. jaz te razumem, ker vem da ko bom jaz delala mi nebo za nič.. Ko bom prišla iz službe bom z Lijo preostanek dneva, pol malo pospraviš kaj pripraviš za naslednji dan pol pa si tak že čist out da ne moreš nič. Saj bo bolje, enkrat :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 9:12:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Nekaj mi rečte: a so za take male kot je Lij tudi že čelade za na kolo? Resno študiramo o nakupu sedeža za na kolo in čelade za Lijo,da bi se kakšno nedeljo tud s kolesi spravili na izlet. Katere (če imate) imate ve sedeže? Ker sem videla,da je polno različnih (pa tudi v ceni je velika razlika). Aja, pa če katera pozna koga, ki prodaja kolo (rabim zase) se priporočam. Sam cena ne sme bit navita aja, pa danes dobim odločbo za vrtec!!! (bom videla, če bom pol še ploskala )
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.4.2010 9:13:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 9:29:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina faks je prvi, pol pa smo čveke na vrsti Hvala za objemčke Saj veš, kak je to - ko pridem s faxa, sem s Timejo, zvečer še kaj za fax naredim, pol pa sem že tak utrujena, da kriza. Saj, ko bomo delale, bomo res težko čvekale Sem zaj, ko sem bila na praksi, bila čist v tem in res je bilo poleg tega težko najti čas za net.. jaz te razumem, ker vem da ko bom jaz delala mi nebo za nič.. Ko bom prišla iz službe bom z Lijo preostanek dneva, pol malo pospraviš kaj pripraviš za naslednji dan pol pa si tak že čist out da ne moreš nič. Saj bo bolje, enkrat :) Ja, še posebej, če si delo še domov prineseš.. Ma ja, se strinjam - bo že bolje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 9:30:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nekaj mi rečte: a so za take male kot je Lij tudi že čelade za na kolo? Resno študiramo o nakupu sedeža za na kolo in čelade za Lijo,da bi se kakšno nedeljo tud s kolesi spravili na izlet. Katere (če imate) imate ve sedeže? Ker sem videla,da je polno različnih (pa tudi v ceni je velika razlika). Aja, pa če katera pozna koga, ki prodaja kolo (rabim zase) se priporočam. Sam cena ne sme bit navita aja, pa danes dobim odločbo za vrtec!!! (bom videla, če bom pol še ploskala ) Ja, delajo take male čelade. Za sedež pa ti na žalost ne znam rečt, je pa se že moja mama, ki je strastna kolesarka že zanimala za to in je res en kuuuuuuuup tega..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 9:57:31
|
|
|
|
koala
|
tasa jaz imam polisport-ovega sva ga kupila v Sparu in sem čisto zdaovoljna z njim, no Alex je, se zeloooooo rad vozi v njem. Meni so Hamax-i absolutno predragi čeprav imajo nekateri funkcijo da se malo spremeni naklon. Meni mali ne zaspi nikoli v sedežu tako da mi to niti ni bilo pomembno. Čelado pa sva tudi kupila v Sparu, sva pa ga imela zraven (malega) da smo čelado probali.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 10:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja,saj tile Hamax so predragi. V akciji je pa stane 55€. Meni je problem, da bi jo moral aprobat sploh pelat, ker če bom kupila in se nebo hotela vozit pol nisem nič nardila. Npr. pr nam 3-cikel ni vredu,,se dere not kot šoja, poganjalček nam čeži tam, tak da... pojma nimam. Koala kaj ti lahko Lijo pripelam za 10 min. pa jo malo voziš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 10:59:46
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 11:01:13
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem za Maksa uporabljala Lein sedež,zdaj pa rikšo kupujema,ker je Maks pretežek že za sedež,pa še Saš-a mam.Bomo vidli,ker so drage ko pes.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 11:05:07
|
|
|
|
matcar
|
No,pa da vam še to povem.Pridem danes zjutraj v vrtec,da bi vpisala oba,kr z vlogo za znižanje izpolnjeno.Pa mi reče tajnica,da so vpisi od 14-ga do 23-ga aprila.Pa sem samo čudno pogledala,ker je na netu in vsepovsod blo rečeno,da so vpisi od 1-ga do 10-ga.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 11:33:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, jaz sem tud včeraj hotela Lijo prepisat v drug vrtec pa mi je rekla da je od 14ga. Pa sem lepo šla... Nisem dobila odločbe iz MOMa. Jo kličem, se oglasi ena druga, tečna tak da joj. Tolk da mi ni dol vrgla ker ni uradnih ur, pol pa reče: če niste dobili danes, boste jutri, če ne jutri pa v soboto..ipd. Ja, ko pa bom dobila spet 310 za plačat pa bom kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 11:34:05
|
|
|
|
tasa_m
|
rikše so full drage ja. Moja sestrična si jo je iz Nemčije naročla ker je gori bla samo 180€ al 140€ saj se nea več spomnim kolk. Glavnem dost ceneje kot pr nam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 11:48:19
|
|
|
|
tasa_m
|
dobila sem službo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 11:53:07
|
|
|
|
koala
|
tasa sem ti rekla!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In kdaj začneš?? Zdaj pa moram še samo cifre za sedmico videt
< Sporočilo je popravil koala -- 1.4.2010 11:54:34 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 11:53:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem službo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!!!!! ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 12:15:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobila sem službo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAAAAAAM!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 1.4.2010 12:19:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rikše so full drage ja. Moja sestrična si jo je iz Nemčije naročla ker je gori bla samo 180€ al 140€ saj se nea več spomnim kolk. Glavnem dost ceneje kot pr nam. Rikša je definitivno naš najboljši nakup zadnjih let.Bi pa edino,če bi še enkrat kupovala,kupila take,kot sem vidla na Bolhi,ker mi pri naši sedež ni glih najbolj fajn .Za našo smo dali 180€,so pa na Bolhi tudi cenejše(nove).
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.