Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo potica pečena Kaj vas moram res povabiti na domačo potico, da bo kakšna prikukala na plano??? oo kako si ti pridna jaz ne bom pekla nič, sem zadosti v ponedeljek Potico bo jutri tašča pekla, danes kuha žolco, mi bomo pa pirhe naredili Danes je naporen dan za menoj. Najprej sem zjutraj peljala Petjo k pediatrinji, da pogleda tudi ona, če škili .... in ja, dobila je napotnico za okulista...zdej bom vozila kar obe Ko sem jo odložila v vrtcu, sem šla še jaz k moji dohtarci, da ji nesem izvide in povedala sem ji, da sem že cel mesec prehlajena, imam otečene in boleče bezgavke, vneto grlo, tako da sem dobila antibiotike... bi morala počivat ja... potem sem šla do ene firme, da mi naredijo novo ponudbo za rekonstrukcijo naše bajte, ...do šole, da so mi dali Gašperjeve zvezke in naloge za domov, v PO, da sem našim otrokom kupila darilce za pirh, pa po letne gume in do vulkanizerja, da je moj avto poletno obul. Takoj, ko sem prišla domov sem psico počesala, posesala celo bajto in pobrisala ene pol. Evo zdej pa počitek, potem pa počasi kuha. Ja, bi mogla pa počivat joj samo ti si bila pa res čisto preveč pridna danes ti pa le probaj kakšno minuto več počivati...saj vem, da je težko pri vse tvojem tempu, ampak če boš čisto zbolela, potem res ne bo nič dobrega, tako, da le pazi na svoje zdravje, prosim!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|