Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 10:37:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Joj sej res Tilči, alo vprašanja: imaš mogoče kakšno Sparovo nalepkico odveč? pošlji mi naslov.Koliko jih rabiš? imaš ZS! ti tudi Vidve ZS-jevke če pa ni nobene na forumu, pol se moreva pa po ZS-jih pogovarjat bo treba eno debato udarit,samo švoh kaže Kako boste pobarvale jajčka' Pri nas bodo kar v čebuli,pa kakšno deteljico gor čebula, pa nalepke gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 10:52:41
|
|
|
|
tilči
|
tole sem skopirala z ene druge teme: Ojla! Tistim, ki prejemate otroške dodatke sporočam, da smo danes prejeli dopis MDDSZ, da z aprilom prenehajo pošiljati obvestila o preteku pravice. Odslej naprej SAMI PAZITE do kdaj imate pravico po odločbi. To lahko poveste tudi prijateljem .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 11:02:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes se slabo počutim, grlo me boli, da komaj požiram, vse kosti na mojem telesu, glava ...vročine pa nimam. Tudi Gašper je obležal, ima visoko vročino...predvidevam, da se nama bo še kdo pridružil, potem bomo pa bolnica v malem Ponavadi imam temperaturo malo čez 35, danes pa 36,8 in se počutim kot da bi bila 38. Ojoj, a danes se pa pri vaši hiši dogaja bolnica v malem . Držim pesti, da boš čim prej OK, in da ne bodo vsi pokasirali od vaju z Gašperjem. Koš pikapok vam pošiljam!!! Torta je uspela in hvala vsem za čestitke . Sem pa včeraj naredila poleg narezka, francoske solate itd tudi eno mehiško specialiteto Chimicange in so bili vsi navdušeni. za uspelo torto!!!! Mmmmmmmm nekaj mehiškega bi se pa tudi meni prileglo, že dolgo časa nisem nič takega dala v svoj želodček , bo treba kmalu kaj dobrega spet poslusiti špelin@, sumim te, da si mi morda zamerila, ker se po zadnjem tvojem postu namenjenem meni nisi več oglasila SS, danes predvidevam, da si že čisto ok a ne Moje zdravstveno stanje odlično , samo tale dež me malce je.be, ker ne morem ven, ker ful naliva
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 11:02:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kako boste pobarvale jajčka' Pri nas bodo kar v čebuli,pa kakšno deteljico gor mi jih bomo tudi kar v čebuli naredili, pa nalepkice bomo letos gor dali, da bo za Manco bolj zanimivo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 11:05:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči tole sem skopirala z ene druge teme: Ojla! Tistim, ki prejemate otroške dodatke sporočam, da smo danes prejeli dopis MDDSZ, da z aprilom prenehajo pošiljati obvestila o preteku pravice. Odslej naprej SAMI PAZITE do kdaj imate pravico po odločbi. To lahko poveste tudi prijateljem . pri nas se je enkrat zgodilo, da je sodelavka poslala obvestilo, da jim potečejo dokaldi in da morajo ponovno vložiti vlogo, če jih še želijo prejemati naprej. in ne boš verjela, kaj se je zgodilo: mamica tega otroka, je dala pritožbo na MDDSZ, ker se je referentka "kao" vmešavala v njeno življenje, češ, da ima že tako ali tako dovolj s svojim sinom, ki ne hodi v šolo, in se ji ni potrebno še njej vmešavati... tako da se jaz z dopisom MDDSZ popolnoma strinjam!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 11:19:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči tole sem skopirala z ene druge teme: Ojla! Tistim, ki prejemate otroške dodatke sporočam, da smo danes prejeli dopis MDDSZ, da z aprilom prenehajo pošiljati obvestila o preteku pravice. Odslej naprej SAMI PAZITE do kdaj imate pravico po odločbi. To lahko poveste tudi prijateljem . pri nas se je enkrat zgodilo, da je sodelavka poslala obvestilo, da jim potečejo dokaldi in da morajo ponovno vložiti vlogo, če jih še želijo prejemati naprej. in ne boš verjela, kaj se je zgodilo: mamica tega otroka, je dala pritožbo na MDDSZ, ker se je referentka "kao" vmešavala v njeno življenje, češ, da ima že tako ali tako dovolj s svojim sinom, ki ne hodi v šolo, in se ji ni potrebno še njej vmešavati... tako da se jaz z dopisom MDDSZ popolnoma strinjam!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 11:20:41
|
|
|
|
tilči
|
kje pa se Špelin@ skriva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 11:29:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči tole sem skopirala z ene druge teme: Ojla! Tistim, ki prejemate otroške dodatke sporočam, da smo danes prejeli dopis MDDSZ, da z aprilom prenehajo pošiljati obvestila o preteku pravice. Odslej naprej SAMI PAZITE do kdaj imate pravico po odločbi. To lahko poveste tudi prijateljem . pri nas se je enkrat zgodilo, da je sodelavka poslala obvestilo, da jim potečejo dokaldi in da morajo ponovno vložiti vlogo, če jih še želijo prejemati naprej. in ne boš verjela, kaj se je zgodilo: mamica tega otroka, je dala pritožbo na MDDSZ, ker se je referentka "kao" vmešavala v njeno življenje, češ, da ima že tako ali tako dovolj s svojim sinom, ki ne hodi v šolo, in se ji ni potrebno še njej vmešavati... tako da se jaz z dopisom MDDSZ popolnoma strinjam!!! jz sem tudi takrat rekla, da kar je preveč, je pa preveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 11:32:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kje pa se Špelin@ skriva? ej pojma nimam, upam, da ni kaj zamerila, ker so mle neko "vročo" debato upam da je le ful pridna doma: in
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 12:02:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči kje pa se Špelin@ skriva? ej pojma nimam, upam, da ni kaj zamerila, ker so mle neko "vročo" debato upam da je le ful pridna doma: in mislim da bi katerakoli od nas prej zamerila kot ona..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 13:59:20
|
|
|
|
kasso
|
zdej se moram odpravit z Gašperjem proti PO, ker bo Petjina vrtčevska skupina imela nastop za starše. Me prav zanima, kako se bo odrezala . Lansko leto nismo šli, ker smo bili vsi v noricah, no letos pa nam ne uide.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 14:06:06
|
|
|
|
kasso
|
evo še dve slikci od včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 14:10:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči kje pa se Špelin@ skriva? ej pojma nimam, upam, da ni kaj zamerila, ker so mle neko "vročo" debato upam da je le ful pridna doma: in To se pa ne klapa, ker kadar ona vse to počne, vmes skače na forum in vseeno vmes vse uspe narest, a ne špelin@...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 14:20:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso zdej se moram odpravit z Gašperjem proti PO, ker bo Petjina vrtčevska skupina imela nastop za starše. Me prav zanima, kako se bo odrezala . Lansko leto nismo šli, ker smo bili vsi v noricah, no letos pa nam ne uide. uživajte še za lansko leto!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 14:21:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso evo še dve slikci od včeraj waw, sam ti si pa res mojstrica...otroci pa itak taki cukri, da bi jih človek kar pojedel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 20:49:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojoj, sam tukaj pa res deluje predvelikonočni čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 31.3.2010 21:27:10
|
|
|
|
Anitka
|
Dober večer :) Zgubljena sem spet malce tukaj. Kako ste? Pri nas zadnje čase kar dogaja. Smo imeli en kup stvari in sem bila kot v začaranem krogu. Najprej mi je umrla stara mama, potem kmalu za tistim je šla moja mami v bolnico in naj bi šlo za srčni infarkt, ki na srečo ni pustil kakšnih posledic. Medtem je dobil moj sonček še norice in to v taki obliki, da mi vsak pravi, da česa takega še ni videl. Ima še sedaj po dveh tednih take velike, debele kraste, da je grozen za videt. Za povrh pa so le-te po obrazu in lasišču. In sedaj vročično iščem najboljše možno mazilo, da ne bi bil preveč brazgotinast. Bom ob priliki pokazala kakšno fotko mojega uboščka. Vglavnem cel cirkus v teh prvih mesecih. Upam, da bo druga polovica leta boljša. Vidim, da že pridno razglabljate o velikonočnih jajčkih. Jaz bom verjetno kakšno barvo kupila pa kakšne slikce, ker nekako sploh nisem v kakšnem ustvrajlanem feelingu. V vrtcu marmoriramo plastične jajčke. Pa drugače- kakšna nova srečka nosečka??? Pa dopust, a že kaj razmišljate o njem? Mi smo nekaj že rezervirali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 9:22:51
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! kaj včeraj je bilo predpraznično vzdušje,danes pa čakate na poštarja,da dohodnino prinese? Jaz sem šla že oskubit čebulo in jajca zavila z deteljo in peteršiljem v najlonke,tako da imam že pripravljeno in jih jutri skuham.V soboto delam popoldne in ne bo veliko časa za pripravljat.Včeraj mi je taka dobra pehtranova potica ratala,kot še nikoli.Se kar stopi v ustih. Anitka...joj ste pa imeli vse na kupu. za Gala,da lepo izginejo krastice Kasso...prava umetnica si .Otročki so pa tako luštni špelin@...kje si?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 11:33:56
|
|
|
|
MARTINA25
|
Ojla punce!!! Vidim da vse že na veliko pečete za praznike,ker ni nikjer nobene! Tilči a danes nosjo dohodnino...oh še ta hudič.... :)) V glavnem mi imamo doma spet obsedeno stanje..včeri smo bili z Tjaši na Jesenicah v bolnci..še dobr da so nas spustili domov..sumili so na pljučnico,vendar je k sreči nima...ima pa neko sr..nje-bakterijsko okužbo+virozo ob enem...norišnico...bolna je že...ma od noric naprej se ne mormo postavit na stare tire... Danes kaže na bolje,vročine zaenkrat nima..bomo videli kaj bo prineslo popoldan. Sem pa opazila,da sem ful bolj občutljiva glede Tjaše...kr jokala bi se tok mi je hudo kr je bolna...pomoje da mi še malo hormoni nagajajo...imam pa še točno 38 dni do RIMAAAAA,heheheh. Nč babnce,lepo bodite,lepe praznike vsem,pa da ne boste preveč jajc pojedle,poletje se bliža,:)))
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 12:39:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla punce!!! Vidim da vse že na veliko pečete za praznike,ker ni nikjer nobene! Tilči a danes nosjo dohodnino...oh še ta hudič.... :)) in tašča sta že dobila,jaz pa naslednjo rundo V glavnem mi imamo doma spet obsedeno stanje..včeri smo bili z Tjaši na Jesenicah v bolnci..še dobr da so nas spustili domov..sumili so na pljučnico,vendar je k sreči nima...ima pa neko sr..nje-bakterijsko okužbo+virozo ob enem...norišnico...bolna je že...ma od noric naprej se ne mormo postavit na stare tire... Danes kaže na bolje,vročine zaenkrat nima..bomo videli kaj bo prineslo popoldan. Sem pa opazila,da sem ful bolj občutljiva glede Tjaše...kr jokala bi se tok mi je hudo kr je bolna...pomoje da mi še malo hormoni nagajajo...imam pa še točno 38 dni do RIMAAAAA,heheheh. da se čimprej pozdravite Nč babnce,lepo bodite,lepe praznike vsem,pa da ne boste preveč jajc pojedle,poletje se bliža,:))) bomo po praznikih hujšal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 13:16:41
|
|
|
|
MARTINA25
|
Nooo sem dobila dohodnino!!Sej ne morem verjet da tokrat dobim celo neki nazaj Tilči hvala za pikepoke!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 13:18:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo mene! Smo danes malce kolektorje na strehi preverjali, ker jih je tisti veter slab mesec nazaj kar dodobra "razrahljal". Sedaj pa se bodo še eni dodatni nosici naredili, da bo še bolj varno. Ker zadnjič je bilo res prav grozno poslušati vso to ropotanja na strehi, ko človek ni vedel ali bodo obstali gor ali ne. DRugače sta pa tudi moja starša danes dobila dohodninsko napoved. In v očijevi je en kup napak. Sploh se ne ujemajo zneski: tisti, ki so na dohodninskem izračunu so nižji ali višji od tistih, katere je dobil na unem listu, ki ga dobiš v firmi. Po njihovem bi moral doplačati 70€, po naših izračunih bi pa moral dobiti 40€ nazaj, tako, da bo podal ugovor. Mamična pa štima. No midva bova morala počakati na naslednji krog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 13:19:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Nooo sem dobila dohodnino!!Sej ne morem verjet da tokrat dobim celo neki nazaj Tilči hvala za pikepoke!! zdej pa le še počakaj da pridojo dinarčki na račun, potem pa veselo v zapravljanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 13:21:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla punce!!! Vidim da vse že na veliko pečete za praznike,ker ni nikjer nobene! Ne, ne..jaz bom jutri pekla, danes sem mela kup dela, pa še golaž kuham Tilči a danes nosjo dohodnino...oh še ta hudič.... :)) V glavnem mi imamo doma spet obsedeno stanje..včeri smo bili z Tjaši na Jesenicah v bolnci..še dobr da so nas spustili domov..sumili so na pljučnico,vendar je k sreči nima...ima pa neko sr..nje-bakterijsko okužbo+virozo ob enem...norišnico...bolna je že...ma od noric naprej se ne mormo postavit na stare tire... Danes kaže na bolje,vročine zaenkrat nima..bomo videli kaj bo prineslo popoldan. Sem pa opazila,da sem ful bolj občutljiva glede Tjaše...kr jokala bi se tok mi je hudo kr je bolna...pomoje da mi še malo hormoni nagajajo...imam pa še točno 38 dni do RIMAAAAA,heheheh. Nč babnce,lepo bodite,lepe praznike vsem,pa da ne boste preveč jajc pojedle,poletje se bliža,:))) En velik koš pikapok za Tjaško in upam, da se čim prej pozdravi. Predvsem pa da ne boš sedaj še ti kaj od nje pobrala!!!! Joj a res samo še 38 dni???? jah kaj naj rečem, veselo pričakovanje še naprej Pa lepe praznike tudi tebi in tvoji družini!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 1.4.2010 13:23:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! kaj včeraj je bilo predpraznično vzdušje,danes pa čakate na poštarja,da dohodnino prinese? Zgleda že tako, samo jaz svoje pošte še nisem dočakala Jaz sem šla že oskubit čebulo in jajca zavila z deteljo in peteršiljem v najlonke,tako da imam že pripravljeno in jih jutri skuham.V soboto delam popoldne in ne bo veliko časa za pripravljat.Včeraj mi je taka dobra pehtranova potica ratala,kot še nikoli.Se kar stopi v ustih. Pridna si bila, da si si že vse pripravila za jutri Jaz bom pa jutri potico pekla, jajčka bomo pa v soboto skupaj barvali Anitka...joj ste pa imeli vse na kupu. za Gala,da lepo izginejo krastice Kasso...prava umetnica si .Otročki so pa tako luštni špelin@...kje si?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?